- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.461
kızlaaarr
ben birşeyler yazdım ama kimse beni görmüyor :)
pardon yanlıs anlamısım. ok.
bır de baska bır sorum benım ıncır yemem gerekıyor rahatsızlıgımdan dolayı. ozellıkle taze ıncır. onu nasıl dengeleyez ? ıkı haftadır yemedım zaten. kuru yedım bazen
kızlaaarr
ben birşeyler yazdım ama kimse beni görmüyor :)
Pomo, kafanı daha fazla karıştırmak istemiyorum canım ama ekmek arası şeyler yemek bana hiç sağlıklı gelmedi. Sulu yemek te yemen lazım. En azından öğlen ne çıkıyorsa ye, suyunu yeme yemeğin, böylece yağını fazla almamış olursun. Salata falan iyi fikir ama bence o da doyurucu değil. Yani yetmez diye düşünüyorum. Sen programını hazırla da ben yine sağlıksız bulduğum şeyler olursa söyleyeceğim.
ben gördüm ama bişe diyemedim çünkü ben de dün yazdım beni de alın aranıza diye listeden çıkan olursa ancak yerine alabilirlermiş.
(biz de kendi sayfamızı mı açsak acep :))) )
neslı ınan cok sey ogrendım herkes tesekkur ederım ama ınan kafam da corba oldu. ana ogunlerı yemek ıle yapamayacagım bu gıdısle. ekmek arası ya da yogurtlu menuler yaparsam. kafam cok karısık. . tamam bugunku yemegı bılerek yemedım cunku pılav ve kızartma yapılarak yapılan bır patlıcan yemegı vardı ama dengelemem lazım. mesela corba cıkarsa corba ıcmek gıbı. ya da kuru fasulye nohut ya da taze fasulye yemek cıkınca onlardan yemek gıbı. hem şöyle bırsey de var benım hedef 5 kılo 10 kılo degıl kı. ben nerdeyse bır yıl yapacagım ve boyle ekmek arası yersem ne lezzet alacagım ne de devamlılım olur sıkılırım yanı. su an toparlıyorum kafamdakılerı ve kendıme bır menu yapacagım haftalık canım.
aaa üzüldüm, açalım valla fatmacım yaaa kilolarımız da yakın, kararlı kararlı ilerleyelim kendi kendimize :)
gün içinde ye, akşama kalmasın.
aralarını incirle yapabilirsin.
kuru incir tatlı isteğini azaltır hem.
gerçi sen tatlı sevmiyodun ama olsun.
ortalama ne kadar yemen gerekiyor?
hep mi?
geçmiş olsun rahatsızlığın ne?
boyumuz da diceeem ama sen benden 5cm uzunsun
burda biraz takılalım cnm, eğer bizi kabul etmezlerse yeni sayfa açalım
fdm ciiiim duyuyon mu bizi
ozaman mesela ıkı ara ogunde bırer adet yas ıncır yıyebılırım ???** evet tatlı ıle sorunum yok benım. dondurmayı bıle her hafta yaopmadıum dondurma odulu vardır ya tatlı ıcın.
ortalama nekadar yemem gerektıgını bılmıyorum.
erken menopoz benım. ve ayrıca yumurtalık rezervı azalma ve kalıtesız dusuk sayıda yumurta
ozaman mesela ıkı ara ogunde bırer adet yas ıncır yıyebılırım ???** evet tatlı ıle sorunum yok benım. dondurmayı bıle her hafta yaopmadıum dondurma odulu vardır ya tatlı ıcın.
erken menopoz benım. ve ayrıca yumurtalık rezervı azalma ve kalıtesız dusuk sayıda yumurta
Yaptım yaptım, okumadın mı yazmıştım buraya, hatta adımsayarı sıfırlayıp taktım ondan sonra Leslie 4 mil yaptım, 7000 adım ve 620 kalori çıktı.
ek olarak ben yapımı bılıyorum her gun her gun hazırlık yaparsam evden getırırsem yanı salata ekmek vs ben bıkacagım. ben daha once uc kez dıyetısyene gıttım ve dıyetlerı buyuzden devam ettıremedım. zevk almazsam olmuyor. kastettıgım sey zevk alabılecegım yemekler degıl. az cok nasıl beslendım gordun. ekmek delısı olan ben ekmek yemedım sabah dısında. ama bugunku gıbı her ogun ekmek ve yogurt yapamayacagımı cok ıyı anlamıs oldum cunku hemen sıkıldım ve kendımı psıkolojık olarak da ıyı hıssetmedım bu oglen.
kıbrıstayım ben ama burda herkes obez olduğu için, benim normal halimle yürümem gariplerine gitti herhal
kızlar, hızlı kilo vermek istiyosanız şekerli besinleri derhal kesin.
buna kahvaltılık gevrekler de dahil.
light yalanına kanmayın sakın.
light yiyiorum içim rahat demeyin, kendinizi kandırırsınız.
pomo sen çok gevrek yiyosun.
bunların içinde hep tatlandırıcı var; tatlandırıcı rafine şekerden kat kat daha zararlı.
ekmekte sadece tam buğday yiyin.
çavdar, kepek falan normal beyaz ekmekten farklı değil.
yapabiliyosanız ekmeğinizi kendiniz yapın.
çünkü satın aldığınız ekmeklerin içinde koruyucu var.
hepsinde var.
ufak ufak ekmekler yapıp buzluğa atın, azaldıkça kullanın..kendiniz için en iyisi bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?