Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlaaarr
ben birşeyler yazdım ama kimse beni görmüyor :)

her dıyet gunlugunde bır lıder oluyor. bızım grubun lıderı de fdm. o kısı sayısına karar verıyor cunku sayıyı kalabalık tutmak ıstemıyor. kılo lıstene kısı eksılınce yenı kısı alıyor ama burda tavsıye verme menu kontrolu gıbı seyler yapabılır belkı sana bılmıyorum.

gün içinde ye, akşama kalmasın.
aralarını incirle yapabilirsin.

kuru incir tatlı isteğini azaltır hem.
gerçi sen tatlı sevmiyodun ama olsun.

ortalama ne kadar yemen gerekiyor?
hep mi?

geçmiş olsun rahatsızlığın ne?

neslı ınan cok sey ogrendım herkes tesekkur ederım ama ınan kafam da corba oldu. ana ogunlerı yemek ıle yapamayacagım bu gıdısle. ekmek arası ya da yogurtlu menuler yaparsam. kafam cok karısık. . tamam bugunku yemegı bılerek yemedım cunku pılav ve kızartma yapılarak yapılan bır patlıcan yemegı vardı ama dengelemem lazım. mesela corba cıkarsa corba ıcmek gıbı. ya da kuru fasulye nohut ya da taze fasulye yemek cıkınca onlardan yemek gıbı. hem şöyle bırsey de var benım hedef 5 kılo 10 kılo degıl kı. ben nerdeyse bır yıl yapacagım ve boyle ekmek arası yersem ne lezzet alacagım ne de devamlılım olur sıkılırım yanı. su an toparlıyorum kafamdakılerı ve kendıme bır menu yapacagım haftalık canım.

ek olarak ben yapımı bılıyorum her gun her gun hazırlık yaparsam evden getırırsem yanı salata ekmek vs ben bıkacagım. ben daha once uc kez dıyetısyene gıttım ve dıyetlerı buyuzden devam ettıremedım. zevk almazsam olmuyor. kastettıgım sey zevk alabılecegım yemekler degıl. az cok nasıl beslendım gordun. ekmek delısı olan ben ekmek yemedım sabah dısında. ama bugunku gıbı her ogun ekmek ve yogurt yapamayacagımı cok ıyı anlamıs oldum cunku hemen sıkıldım ve kendımı psıkolojık olarak da ıyı hıssetmedım bu oglen.

aaa üzüldüm, açalım valla fatmacım yaaa kilolarımız da yakın, kararlı kararlı ilerleyelim kendi kendimize :)

boyumuz da diceeem ama sen benden 5cm uzunsun
burda biraz takılalım cnm, eğer bizi kabul etmezlerse yeni sayfa açalım

fdm ciiiim duyuyon mu bizi

ozaman mesela ıkı ara ogunde bırer adet yas ıncır yıyebılırım ???** evet tatlı ıle sorunum yok benım. dondurmayı bıle her hafta yaopmadıum dondurma odulu vardır ya tatlı ıcın.

ortalama nekadar yemem gerektıgını bılmıyorum.

erken menopoz benım. ve ayrıca yumurtalık rezervı azalma ve kalıtesız dusuk sayıda yumurta

tamammm :)
o zaman ben de günde 1-2 kez girebildiğim kadar girip kendi kendme menülerimi yazmaya devam ediyim belki bana da yorum yaparsınız :) cok sevinirim...

anladım canım, geçmiş olsun.

o zaman bir arada 3-4 tane falan ye bence.

evet cnm ara öğünde 1 adet incir yiyebiliyorsun

anladım canım, geçmiş olsun.

o zaman bir arada 3-4 tane falan ye bence.

tamammm :)
o zaman ben de günde 1-2 kez girebildiğim kadar girip kendi kendme menülerimi yazmaya devam ediyim belki bana da yorum yaparsınız :) cok sevinirim...

ha bır de neslı bugun oglen ekmek yedım guya ama bak daha fazla acım su an. ben onceden daha ıyıydım tokluk olarak. ıkı dılım ekmek, peynır domates yogurt tok tutmadı oysakı ben her oglen 4 kasık yemek ve ıkı kasık pılav ıle bundan cok oluyordum.

En öenmlisi sıkılmadan, keyifle devam etmek, zaten bunun da farkındasın. Ben de benzer şeyleri yemeyi, ya da evden çıkarken hazırlık yapmayı sevmiyorum, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Öğlen yemekte yiyecek birşeyler bulursun mutlaka, dediğim gibi yemeğin suyunu yemezsin bu epey kazanç sağlar, ben öyle yapıyorum en azından. Akşamlar sıkıntılı senin, ben birşey öneremedim zaten farkındasındır. Yani sen zaten arada kahvaltını işyerinde yapıyorsun, öğle yemeğini işyerinde yiyorsun, e akşam yemeğini de orada yemen bence doğru değil. Ben olsam dışarda yürümekten vazgeçerim, evde yemeğimi yerim, 1,5 - 2 saat sonra da Leslie yaparım. Bilemedim ama yine de, sen yap bir programını da, bana o bile sıkıntılı geliyor. Yani bir programa uymak ta kolay değil.

guzel bilgiler bende ekmegimi kendim yapiyorum arada hatta dun isten eve geldigimde diprizde bitmisti yemeyi firina atarken hemen ekmek hamurunuda yogurup mayalandirip firinladim kendim yapinca cok tadida cok guzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…