Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Afiyet olsun canım, teşekkür ederim. Senin menülerin de güzel ve kaçamakların bana göre çok az

Afiyet olsun canım, teşekkür ederim. Senin menülerin de güzel ve kaçamakların bana göre çok az

yok canım bu geçtiğimiz hafta işten güçten yogunluktan menülerimi paylaşamadım aklımdada kalmıyordu paylaşsaydım görürdün kaçamakları.bu hafta düzenli paylaşmaya çalışacagım gerçekten insanı düzene sokuyor menü paylaşmak

cesmi çok karbonhidratlı bi gün olacak canım sabah simit öglen makarna sonra kek akşama ızgara et türü biy yede bari karbonhidratın depolanmasını engellesin

farkındayım canım yaa.. bi düzene giremedim daha..

ben sebze yerip dengelerim diyordum ama demek ki protein lazım tamamdır akşam ızgara yiyeyim o zaman

kg larımız aynı nerdeyse. biz senle yarışalım en iyisi. yedikleriine dikkat ediyor musun, spor yapıyor musun kg durdu demişsin ya

Canım kusurabakma görmedim ben bu yazdığını yarışalım tabi bana da iyi gelir valla aynı kilodayız nasıl olsa

Boyun ve yaşın kaç canım senin?

Ben 23 yaşındayım 1,65 boyum.

Dikkat ediyorum yediklerime.Ben kendimce şunları yapıorum;

Her sabah 1 bardak aç karınla ılık su içiyorum,
Çalıştığım için 2-3 aya kadar her sabah poğaçayla kahvaltı ederdim şimdi küçük kaplar aldım küçük peynir,3 tane zeytin koyuyorum bir dilim de tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltı da,
Çay çok içtiğim için çay da şekeri bıraktım,nescafe de şeker kullanıorum ama onu da zaten hergün içmiorum.
Öğlen fastfood tarzı yerdim şimdi sulu yemek yiyorum ama öğlenleri dikkat edemediğim de çok oluyo.Mesela hamur işi varsa yemekte kesinlikle az yiyiorum doyurmuorum karnımı.
Çikolata,tatlı,cips çok tüketirdim onları da bıraktım.yine tüketiorum ama çok nadiren.
Akşam yemeğinde de 2 dilimi geçmiyo yediğim ekmek.
Ve 2,5-3 lt su içiyorum

Ama bi türlü adam akıllı kilo veremiyorum,sanırım bunun nedeni düzensiz uykumun olması.Sabah 8 de kalkıyorum akam üstü yemekten sonra 1 saat illa kestiriyorum buna bünyem çok alışık gözlerim kapanıyo resmen yemekten sonra ve gece 2 den önce de yatamıorum.Bu benim kilo vermemi engelliyo bu pazartesi bunu da halletmek için çabalara başladım.Dün akşam üstü yemekten sonra uyumadım.Böyle işte benim yaptıklarım

ay kızlar alel acele çıkmak zorunda kaldım..bazı sayfalara göz atarken gördüm..yeni gelen 1-2 arkadaşımız olmuş ve sormuşlar beni de alın diye..hoşgeldiniz sefa geldiniz diyelim..ama tabloda eksilme olmadığı sürece şimdilik listeye kimseyi almıyoruz..ama burda bizlere eşlik edebilirsiniz..

suna gelinliği çok hoş görnüyo..Sağlıcakla giy çıkar inşallah.. neyse şimdiden hayırlı olsun diyelim bizde size..gerçi evlisiniz ama yine de 1 düğün daha var :)

kesinlikle katılıyorum diyet ürünler saçma peynirimi ve yoğurdumu normal yiyorum bende zaten arkadaşlar marketlerden aldığımız ürünlerde yağ yok alıp tereyağ yapıyolar sütü zaten kalanı bize yoğurt vs olarak geliyoo

çok teşekkür ederim asıl düğün orda valla burda erkek tarafı yoktu ...gelin görsünler bi dedimm inşallah düğün resimlerinide koyarım:)) özledik senide

platesimi yaptım lessie 3 mill yaptım saçımada turp maskesi yaptımm bakıyoruz kendimize canım:))
akşamasa limonlu pırasa yemeği yapıyorum sağlıklı sağlıklı pazar var bugün eşim gelince çıkacaz nerde ne sebze var dolduruyorum evee

çok teşekkür ederim asıl düğün orda valla burda erkek tarafı yoktu ...gelin görsünler bi dedimm inşallah düğün resimlerinide koyarım:)) özledik senide

ay şöyle bi salın da millet görsün gelini.. ben çok severim düğün resimlerini..ama sen normal kilodan resmen zayıf bi kız kilosuna düşmüşsün..eminim bilenler çok şaşıracaklardır..pırasayı ben de çok severim ama tam kış gelmeden yiyemem nedense..

ayy güldümm halısın bendildirmezsenekmeği demeyi unuttum tabii:)))

evet cnmm

kızlarrr üstümde öyle bir enerji varki paketletip yollaya bilirim isteyene neyse 10,046 adım attım budaaaaaaaaaaa 7.035 metre budaaaa 501,5kalori ederr acayip yürüdüm aldım oğlumun bebek arabasını yürüdüm göztepeye kadarr orda faturamı yatırdım markete girdim 200 gr yoğurt aldımm minikkutuda oturdum parkda oğlum kuşlaların peşinden koştu bende yoğurt yedim neyse benim attığın adımınkalorisi bu ama ben eminim daha fazla kalori atmışımdır bebek arabası iktirdim çünkiokadar keyfiliydiki harika bir hava bunaltıcı değil yakıcı değil taktım kulaklığımı radyo dinledimm giderken sahilden gittimdahakeyifliydi dönerkenn normal yoldan geldim yollarıkazmışlar doğalgazdan eminimekstra güç sarf ettim biroraya bir buraya neyse uzun lafın kısası harikaydı tek kelimeyle eve geldiğimde aslında 8,700 küsürdu adımım amaben inatçı boğa inat ettim 10 bin yapcam dedim yaptımmm hatta geçtim :))))

ohh sahiliniz deniziniz var yürüyün tabi bizim gibi kara topraklara bakmıyorsunuz ki sadece.. eminim akşama kadar sen onu 15000 yaparsın azimli kız...

kızlar hatırlıyor musunuz ben gecmıs sayfalarda bır dosya paylasmıstım sızler ıle. kendım ıcın hazırladıgım bır menu lıstesı gıbıydı. yedıklerımın yemedıklerımının uzerıne ısaret koyacaktım. sımdı onu da elıme aldım. tum yazılanları ve sımdıye kadar uyguladıgım seylerı de elıme alarak basladım yazmaya. kafamda sekıllenen haftalık programım:

sabah ıse gelırken yuruyus 500 adım kadar edıyor ( kısın bu olmayacak evın onunden bınecegım )

gec kalmamaya calısacagım.daha erken kalkamaya calısacagım mesela 6 bucuk degıl de 6. ya da aksamdan hazırlayacagım tostumu. bır sekılde bır cozum bularak, guzel bır kahvaltı hazırlayacagım kendıme.

sabah: ac karnına ılık lımonlu su bal ve sırkelı. ardından yarım yaglı süt. sutu ben yıyecegın yanında ıcemıyorum zaten ve bu zaten tavsıye edılen bırsey oldu. yanı kahvaltıya eslık degıl de kahvaltıdan once ıcmek.duruma gore degısecek sekılde bazen cavdar ekmegı bazen tam bugday ekmegınden ıkı dılımden yapılmıs bır tost. bazen ıcınde lor peynırı olacak bazen yarım yaglı peynır. ıcıne genellıkle domates koyarak yapıyorum cok guzel oluyor. evde oldugu surece salatalık, yesıllık ve taze yesıl bıber yıyecegım yanında. zeytın yemek yok. tost yedıgım gun yumurta yemek de yok. gec kaldıysam müsli yiyecegım yarım yaglı süt ile. eger tadını seversem ıcıne cevız ovalayacagım bıraz. ya da yapamazsam cevızı arkasından yıyecegım. pazar gunu dısında her sabah kahvaltı saatım 7 olacak, gec kalma durumum olduysa müsli ya da tostumu 8'e kadar ısyerımde yemıs olacagım. hafta da ıkı kere yumurta olacak. bır gun haslama yıyecegım degısıklık olsun dıye. pazar gunu de maydonozlu omlet yapacagım bır damla yag ıle. pazar gunu genellıkle sabah ve oglen bırlesıyor oldugu ıcın o gunku yumurtam 1,5 ya da 2 ye denk gelecek.

ara yapmadan önce 500 ml su ıcmıs olacagım. hayıt tohumu cayımı ıcmıs olacagım. suları genellıkle ılık ıcıyorum. sıcaga yakın bır ılıklık. boyle sevıyorum. su soguk olunca fazla ıcemedıgımı farkettım.

ara: henuz tam netlestıremedım yapıp yapmama konusunda. ama yaparsam da ya bır elma, bır seftalı ya da 2-3 taze ıncır ıle yapacagım. dıyelım kı bır gun meyve ıle yaptım. dıger gun kuruyemısler ıle yapacagım. kuruyemıs ıcın adetlerı bılıyorum zaten. ayarlarım kolay.

aradan sonra bir yeşil çay ve 9 hayat cayı denılen caydan ıcecegım.

oglen yemegınden once: 500 ml ılık su ıcıyorum ve yemege sonra gıdıyorum.

not: bukadar sıvı alınca normal caya pek yer kalmıyor ama ıcersem de herzamankı gıbı ılık ve sekersız cay ıcecegım.

ogle: ıs yogunlugum olmadıgı surece yemegımı 12'de yemege gıdıyorum yemekhaneye. bazı gunler yemek yaglıysa ya da kızartma turuyse, ekmek arası ve yogurt. ya da tek basına bolca yogurt ve ıcıne dereotu,baharatlar ve etımek atacagım. ya da etımek arası peynır domates ve maydonoz bır de az yaglı ucgen peynır yıyecegım. ucgen peynır cok severım zaten. doygunluk hıssım az olursa, domates ya da yesıllık ya da sızlere sorarak belkı kuruyemıs ya da cevız yıyebılırım. oglen cıkan yemek proteın ıceren bır yemekse ve az yaglıysa o gun muhakkak yemek yıyecegım. pılav yeme konusunda kararsızım. pılav yersem zaten ekmek yemem. pılav hıc yemeyeyım dıyorum ama cok ozlersem dıye dusundum. aksam zaten yemıyorum.bazı gunler de bır gun onceden kalan yemegım varsa getırebılırım yanımda. ya da salata yapabılırım kendıme ısyerımde. ya da konserve barbunya mesela getırırım. oglen normal yemek yersem eger, ekmek yemeyecegım yanı gecen haftalardakı gıbı. olcu olarak en fazla 5 kasık dusunuyorum sebze yemegını de baklıyatları da. et yemegı kofte gıbı kolay kolay cıkmıyor. cıkarsa da ıkı tane ızmır kofte buyuklugunde yerım. sulu yemek seklınde bır et yemegı ıse, yıne 5 kasık yerım.

ogleden sonra : yemekten hemen sonra yuruyordum 20-25 dk kadar hızlı. ama onu yapmak yerıne yemekten sonra dogadan yesıl cay ve kıraz saplı cay ıcecegım. yemekten sonrakı bır saat sonra, zamanım varsa yuruyusu yapacagım. yuruyusten gelınce 500 ml daha su ıcecegım. araya kadar vakıt kalırsa, normal cay ya da yesıl cay ıcecegım.

ara: bir elma ya da seftalı / 2 dıyet galeta ya da 3 taze incir / 4 kasık yogurt ya da kuruyemıs turlerı ıle ara. 15:30 da ara yapmaya calısacagım. cok acıktıysam 15:00

not: bazen araları beraber yapacagım yanı aynı anda. ya da ara vererek.

ya harıkasın valla. cok ımrendım cok tebrık edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben 28 yaşındayım
1.50 boy. bizi buraya almıyorlar ya. mutlu arkadaşımızla sen , ben 3 ümüz bi sayfa açalım en iyisi....
başlığı birlikte belirleyelim :))

kan grubuma gore beslenmeye baktım sımdı. eger buna tam uyarsam ac kalırım sanırım ama tavsıyelere uyacagım sebze yemeklerı agırlık yeme falan ozen gostyerecegım ama et cok sevıyorum etten vazgecemem.

KAN GRUBU A

saat 15:30
5 kaşık sebze yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
salata
yarım su bardağı yoğurt

şimdiye kadar içtiğim su 8 bardak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…