- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.501
nesli canım ben senin yeme düzeninide çok begeniyorum arada ufak kaçamaklar oluyor hepimizinki gibi ama akşamları muhakkak sebze yiyorsun genelde ve bide balıga düşkünlüğünde çok güzel bu akşam superfreshin hamsisini alacagım senin tafsiyen üzerine
Afiyet olsun canım, teşekkür ederim. Senin menülerin de güzel ve kaçamakların bana göre çok az
cesmi çok karbonhidratlı bi gün olacak canım sabah simit öglen makarna sonra kek akşama ızgara et türü biy yede bari karbonhidratın depolanmasını engellesin
kg larımız aynı nerdeyse. biz senle yarışalım en iyisi. yedikleriine dikkat ediyor musun, spor yapıyor musun kg durdu demişsin ya
herkese yeniden merhabalar ne güzel sayfalar birikmiş çok sevindim paylaşım ne kadar çok olursa motivasyonda okadar yüksek oluyor
mutlumel ve fatmagül hoşgeldiniz listeye şimdilik giremesenizde burada paylaşıma katılmayınızda bi sıkıntı yok kızlar fdm size gerekli açıklamayı yapacaktır zaten.
maxima teşekkürler bir sürü faydalı bilgi vermişsin şimdi bende kendi yaptıklarımı kısaca söyleyeyim ,
birincisi zayıflamak kilo kaybı kadar saglıkta çok önemli ben bi ara yagsız süt yogurt tükettim resmen tiksindim bende evde normal yogurdumu peynirimi yiyorum sadece kaşar yememeye dikkat ediyorum bakliyatın çok önemli bi besin oldugunu biliyorum ama bendede sıkıntı yaratıyor bu yüzden en bana dokunmayan yeşilmercimek oldugu için ara ara yeşilmercimek yemeği yaparım bide kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle haftanın en az 3 günü et gurubu yiyin hem saglık açısından hemde kilo vermenizi hızlandırıyor kızlar ve acayip tok tutucu özelliği var protein tüketmenin.vücut yapan sporcular protein tozu bile kullanırlar kas yapsın diye.vee akşam yemeğini erken yapıp sonrasında hiç bişey yenmediğinde gerçekten bende çok güzel kilolar verdim tabiki o iradeyi gösterebilsem keşke herzaman.
veee yataga aç girmenin uykudaki hormanların salgılanmasındaki önemini bizzat bi doktordan dinlemiştim.bide düzensiz uykuda kilo verememenin sebeplerinden olabiliyormuş
maşallah hepimiz kendi içimizde beslenme uzmanları gibi olmaya başladık
ay kızlar alel acele çıkmak zorunda kaldım..bazı sayfalara göz atarken gördüm..yeni gelen 1-2 arkadaşımız olmuş ve sormuşlar beni de alın diye..hoşgeldiniz sefa geldiniz diyelim..ama tabloda eksilme olmadığı sürece şimdilik listeye kimseyi almıyoruz..ama burda bizlere eşlik edebilirsiniz..
suna gelinliği çok hoş görnüyo..Sağlıcakla giy çıkar inşallah.. neyse şimdiden hayırlı olsun diyelim bizde size..gerçi evlisiniz ama yine de 1 düğün daha var :)
çok teşekkür ederim asıl düğün orda valla burda erkek tarafı yoktu ...gelin görsünler bi dedimm inşallah düğün resimlerinide koyarım:)) özledik senide
ayy güldümm halısın bendildirmezsenekmeği demeyi unuttum tabii:)))ok ben bır hafta cavdar yıyorum bır hafta tam bugday mesela.
ıkı dılım arasına tost yapıyordum. ama ıcını al demenı anlamadım normal ekmek yemıyorum ıcını alayım. bunun ıcını alırsan kenarı kalır,malzemeyı nereye koyacagım :))))))))
evet cnmmben baklagilede yağ, karbonhidrat var protein yok demedim ki.. sadece benim vücuduma hiç iyi gelmedklerini ben de şişkinlik yaptığını söyledim...
kesinlikle katılıyorum duygu...spor en önemli şey benim için de..
kızlarrr üstümde öyle bir enerji varki paketletip yollaya bilirim isteyene neyse 10,046 adım attım budaaaaaaaaaaa 7.035 metre budaaaa 501,5kalori ederr acayip yürüdüm aldım oğlumun bebek arabasını yürüdüm göztepeye kadarr orda faturamı yatırdım markete girdim 200 gr yoğurt aldımm minikkutuda oturdum parkda oğlum kuşlaların peşinden koştu bende yoğurt yedim neyse benim attığın adımınkalorisi bu ama ben eminim daha fazla kalori atmışımdır bebek arabası iktirdim çünkiokadar keyfiliydiki harika bir hava bunaltıcı değil yakıcı değil taktım kulaklığımı radyo dinledimm giderken sahilden gittimdahakeyifliydi dönerkenn normal yoldan geldim yollarıkazmışlar doğalgazdan eminimekstra güç sarf ettim biroraya bir buraya neyse uzun lafın kısası harikaydı tek kelimeyle eve geldiğimde aslında 8,700 küsürdu adımım amaben inatçı boğa inat ettim 10 bin yapcam dedim yaptımmm hatta geçtim :))))
kızlarrr üstümde öyle bir enerji varki paketletip yollaya bilirim isteyene neyse 10,046 adım attım budaaaaaaaaaaa 7.035 metre budaaaa 501,5kalori ederr acayip yürüdüm aldım oğlumun bebek arabasını yürüdüm göztepeye kadarr orda faturamı yatırdım markete girdim 200 gr yoğurt aldımm minikkutuda oturdum parkda oğlum kuşlaların peşinden koştu bende yoğurt yedim neyse benim attığın adımınkalorisi bu ama ben eminim daha fazla kalori atmışımdır bebek arabası iktirdim çünkiokadar keyfiliydiki harika bir hava bunaltıcı değil yakıcı değil taktım kulaklığımı radyo dinledimm giderken sahilden gittimdahakeyifliydi dönerkenn normal yoldan geldim yollarıkazmışlar doğalgazdan eminimekstra güç sarf ettim biroraya bir buraya neyse uzun lafın kısası harikaydı tek kelimeyle eve geldiğimde aslında 8,700 küsürdu adımım amaben inatçı boğa inat ettim 10 bin yapcam dedim yaptımmm hatta geçtim :))))
ohh sahiliniz deniziniz var yürüyün tabi bizim gibi kara topraklara bakmıyorsunuz ki sadece.. eminim akşama kadar sen onu 15000 yaparsın azimli kız...
Canım kusurabakma görmedim ben bu yazdığını yarışalım tabi bana da iyi gelir valla aynı kilodayız nasıl olsa
Boyun ve yaşın kaç canım senin?
Ben 23 yaşındayım 1,65 boyum.
Dikkat ediyorum yediklerime.Ben kendimce şunları yapıorum;
Her sabah 1 bardak aç karınla ılık su içiyorum,
Çalıştığım için 2-3 aya kadar her sabah poğaçayla kahvaltı ederdim şimdi küçük kaplar aldım küçük peynir,3 tane zeytin koyuyorum bir dilim de tam buğday ekmeği yiyorum kahvaltı da,
Çay çok içtiğim için çay da şekeri bıraktım,nescafe de şeker kullanıorum ama onu da zaten hergün içmiorum.
Öğlen fastfood tarzı yerdim şimdi sulu yemek yiyorum ama öğlenleri dikkat edemediğim de çok oluyo.Mesela hamur işi varsa yemekte kesinlikle az yiyiorum doyurmuorum karnımı.
Çikolata,tatlı,cips çok tüketirdim onları da bıraktım.yine tüketiorum ama çok nadiren.
Akşam yemeğinde de 2 dilimi geçmiyo yediğim ekmek.
Ve 2,5-3 lt su içiyorum
Ama bi türlü adam akıllı kilo veremiyorum,sanırım bunun nedeni düzensiz uykumun olması.Sabah 8 de kalkıyorum akam üstü yemekten sonra 1 saat illa kestiriyorum buna bünyem çok alışık gözlerim kapanıyo resmen yemekten sonra ve gece 2 den önce de yatamıorum.Bu benim kilo vermemi engelliyo bu pazartesi bunu da halletmek için çabalara başladım.Dün akşam üstü yemekten sonra uyumadım.Böyle işte benim yaptıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?