- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.481
ha bır de neslı bugun oglen ekmek yedım guya ama bak daha fazla acım su an. ben onceden daha ıyıydım tokluk olarak. ıkı dılım ekmek, peynır domates yogurt tok tutmadı oysakı ben her oglen 4 kasık yemek ve ıkı kasık pılav ıle bundan cok oluyordum.
evet canım bu hafta bakalım. saatı erken alacagım. ozaman gorelım fark olacak mı.
dun balık aldım lufer. ızgara yaptıracagım esıme. gerekırse yanımda getırırım ertesı gun yerım ben benımkı. etı ıllakı soguk yıyemem takıntım yoktur allahtan.
patatesten uzak dur demıstınız yemıyordum. patates salatası da yapayım mı ???*
ha bır de neslı bugun oglen ekmek yedım guya ama bak daha fazla acım su an. ben onceden daha ıyıydım tokluk olarak. ıkı dılım ekmek, peynır domates yogurt tok tutmadı oysakı ben her oglen 4 kasık yemek ve ıkı kasık pılav ıle bundan cok oluyordum.
patatesi ana malzeme olarak kullanmayacaksın.. sen bol marul maydonoz ve 1 patatesten yapılan salata yiyeceksin.. baharat ve limonla da lezzet katarsın harika olur..yanına da 1 kutu ayran içersin..
yürüyüşten sonra eve gittiğinde 1 porsiyon meyve ve 1 bardak sütün de olumsuz bi etkisi olmaz herhalde..bunları da tüket canım ki kasların erimesin..
kızlar merhaba,
sunagokan isimli arkadasımız nasıl kilo vermiş diye takip ederken iz sürerken :)))) buraya geldim. beni de alıın aranıza da artık bir yenilik yapıyım :)
hemen katılabilir miyiim? kuralınız şartınız şurtunuz var mı :)
bu arada 25 yasındayım boyum 1.55 kilom ühüüü 64.752 olmak istiyorum ama simdilik ilk hedefim 60 :)
cok guzel cok zarıf canım. ıkıncı dugunun olacakmıs ama yıne de tekrar tekrar hayırlı olsun mutluluklar demek ıstıyorum
evet cnm ara öğünde 1 adet incir yiyebiliyorsun
Pomo, sen öğle yemeğini işyerinde ye canım. Bu sadece yemek olarak değil psikolojik olarak ta iyi gelir sana. Ne olursa olsun, tek başına yemektense bir sürü insanla birlikte yemek te daha güzel. Ara öğününü de yap, yoksa akşama çok açlık hissedersin.
3 kaşık pilav (pirinç de dahil), 3 kaşık makarna bir dilim ekmeğe eşdeğermiş. ben genelde pilav ya da makarna yerim ekmek yerine
En öenmlisi sıkılmadan, keyifle devam etmek, zaten bunun da farkındasın. Ben de benzer şeyleri yemeyi, ya da evden çıkarken hazırlık yapmayı sevmiyorum, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Öğlen yemekte yiyecek birşeyler bulursun mutlaka, dediğim gibi yemeğin suyunu yemezsin bu epey kazanç sağlar, ben öyle yapıyorum en azından. Akşamlar sıkıntılı senin, ben birşey öneremedim zaten farkındasındır. Yani sen zaten arada kahvaltını işyerinde yapıyorsun, öğle yemeğini işyerinde yiyorsun, e akşam yemeğini de orada yemen bence doğru değil. Ben olsam dışarda yürümekten vazgeçerim, evde yemeğimi yerim, 1,5 - 2 saat sonra da Leslie yaparım. Bilemedim ama yine de, sen yap bir programını da, bana o bile sıkıntılı geliyor. Yani bir programa uymak ta kolay değil.
herkese yeniden merhabalar ne güzel sayfalar birikmiş çok sevindim paylaşım ne kadar çok olursa motivasyonda okadar yüksek oluyor
mutlumel ve fatmagül hoşgeldiniz listeye şimdilik giremesenizde burada paylaşıma katılmayınızda bi sıkıntı yok kızlar fdm size gerekli açıklamayı yapacaktır zaten.
maxima teşekkürler bir sürü faydalı bilgi vermişsin şimdi bende kendi yaptıklarımı kısaca söyleyeyim ,
birincisi zayıflamak kilo kaybı kadar saglıkta çok önemli ben bi ara yagsız süt yogurt tükettim resmen tiksindim bende evde normal yogurdumu peynirimi yiyorum sadece kaşar yememeye dikkat ediyorum bakliyatın çok önemli bi besin oldugunu biliyorum ama bendede sıkıntı yaratıyor bu yüzden en bana dokunmayan yeşilmercimek oldugu için ara ara yeşilmercimek yemeği yaparım bide kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle haftanın en az 3 günü et gurubu yiyin hem saglık açısından hemde kilo vermenizi hızlandırıyor kızlar ve acayip tok tutucu özelliği var protein tüketmenin.vücut yapan sporcular protein tozu bile kullanırlar kas yapsın diye.vee akşam yemeğini erken yapıp sonrasında hiç bişey yenmediğinde gerçekten bende çok güzel kilolar verdim tabiki o iradeyi gösterebilsem keşke herzaman.
veee yataga aç girmenin uykudaki hormanların salgılanmasındaki önemini bizzat bi doktordan dinlemiştim.bide düzensiz uykuda kilo verememenin sebeplerinden olabiliyormuş
maşallah hepimiz kendi içimizde beslenme uzmanları gibi olmaya başladık
ben o kadar çok kitap okudum ki beslenme üzerine
otomatikleştim artık
ben kilo aldığım zaman, vermek için sadece 6dan sonra yemiyorum.
en geç 7 oluyor.
ama 6 kesinlikle daha iyi.
bi de hareket yaptığın zaman tamamdır.
doğru yapıyosun canım tebrik ederim.
canım yaa 6 da yiyemiyorum maalesefki kızımı okuldan al gel soyun dökün yemege otur en erken 7 -7.30 oluyor artık sabahtan yemeklerimi yapmaya çalışıyorum bide yemek yapmayla ugraşırsam daha geç saate kalıyor burası sayesinde evdede disiplinli olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?