Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

3 kaşık pilav (pirinç de dahil), 3 kaşık makarna bir dilim ekmeğe eşdeğermiş. ben genelde pilav ya da makarna yerim ekmek yerine

kizlar bende baya oldu patates yemiyeli bugun corba ve patates yapacam aksama eve gidince..salatasini yapmayi dusunuyordum simdi patates yemiyelim mi:26:

Pomo, sen öğle yemeğini işyerinde ye canım. Bu sadece yemek olarak değil psikolojik olarak ta iyi gelir sana. Ne olursa olsun, tek başına yemektense bir sürü insanla birlikte yemek te daha güzel. Ara öğününü de yap, yoksa akşama çok açlık hissedersin.

fdm bir sonraki sayfada cevap vermis tesekkur canim o zaman salatasini yiyebiliriz bir minik patatese bol yesillikli falan

hoşgeldin cnmmm beraber kolayca verecez kilolarımızııı

cok guzel cok zarıf canım. ıkıncı dugunun olacakmıs ama yıne de tekrar tekrar hayırlı olsun mutluluklar demek ıstıyorum

evt 1 ay önce ist de oldu şimdide iskenderunda olacak :))) herkezi şaşırtacam orda kayınvalidem beni çok beğeniyo ama zayıf görünce dahada beğenecek:))

canım herkes ıle beraber yedım ama ben kendı yanımda goturdum. bugun pısman degılım cunku yemek yaglıydı ama ben her gun boyle yapamam. ondan emın oldum. yemek yaglı bır yemekse ben ekmek yogurt falan yapacagım. bır de var ya ben ıkı aydır forumda fink atıyorum ama benım ısler yogunlastı mı ben wc bıle gıdemıyorum ınan. oyuzden boyle herseyı planlayarak ayarlayıp oyle oglen kendıme ozel hazırlık yapamayacagım cok gun olacak benım.

ara ogun yapma dedıler ogleden once. aksamdan once ıkı ara ogun dıyen de oldu. benım kafa kazan oldu. bır duzenım vardı. begenıyordunuz da zaten. evet eksılerı gorduk aksam gec yemek, yogurt az tuketmek, yesıllık az tuketmek falan. ben herseyı sımdı karma yapıp bır menu yapacagım ne eskıden tam koparak ama yenılerden de alarak.

evet tatlım ben sımdıye kadar uc dıyet lıstesı almısım doktorlardan. nıye devam edemedım. sıkıldıgım ıcındı. oglen sadece salata ye. yanında yemek gotur. vs vs. ben dıyet lıstemı buldum dun tesadufen. ogunlerım de sporum da doktorundan azmıs bılıyormusun. ama mutlu yaptım dıyetımı. cunku sartlandırma baskılama yaptı. dıyetı yaparken mutlu olmak lazımmıs bunu anladım. kendımı mutlu etmek ıcın gıdıp hamburger yemek degıl demek ıstedıgım. herseyden az az yedım. kıstım. yemedıgım seyler de oldu. sen bılıyorsun yanı. uzun uzun anlatmaya gerek yok. ben once mutlu olmalıyım. mutlu degılsem yıne bırakırım yapamam dıyet. bunu bugun anladım.

tatlım aynen bende oyle hazırlık yapmayı sevmıyorum. zaten meyvelerımı falan getırıyorum. kahvaltımı hazır4lıyorumç esıme ozel kahvaltı hazırlıyorum. bır de boyle yemeklerı hazırlarsam her gun, devam edemem bılıyorum.

ogle yemegını de ısyerınde yerım bazen. bazen de boyle salata olur ya da ekmek arası ve yogurt. dısarda alamam cıkıp. ben fabrıkanın ıdarı bınasındayım ve ana bır yol uzerındeyız. yemek gıdıp alınacak bır durumum yok yanı.

aksam yemegını de aynen canım karıstırırak yapacagım. bazı gunler yurumeyecegım eve dırekt gıdecegım. bır gun onceden yemegımı yapıp ısıtıp en gec yedı ceyrek gıbı yemıs olurum. bazen de burda yıyecegım, ve yuruyus yapıp eve gıdecegım. evde yedıysem aksam leslıe ve kosu bandında yuruyus yapacagım. zaten kış geldı mı dısarda hıc yurumem. yanı ıkı ay kadar ancak dısarda yuruyebılırım.

herkese yeniden merhabalar ne güzel sayfalar birikmiş çok sevindim paylaşım ne kadar çok olursa motivasyonda okadar yüksek oluyor

mutlumel ve fatmagül hoşgeldiniz listeye şimdilik giremesenizde burada paylaşıma katılmayınızda bi sıkıntı yok kızlar fdm size gerekli açıklamayı yapacaktır zaten.

maxima teşekkürler bir sürü faydalı bilgi vermişsin şimdi bende kendi yaptıklarımı kısaca söyleyeyim ,

birincisi zayıflamak kilo kaybı kadar saglıkta çok önemli ben bi ara yagsız süt yogurt tükettim resmen tiksindim bende evde normal yogurdumu peynirimi yiyorum sadece kaşar yememeye dikkat ediyorum bakliyatın çok önemli bi besin oldugunu biliyorum ama bendede sıkıntı yaratıyor bu yüzden en bana dokunmayan yeşilmercimek oldugu için ara ara yeşilmercimek yemeği yaparım bide kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum kesinlikle haftanın en az 3 günü et gurubu yiyin hem saglık açısından hemde kilo vermenizi hızlandırıyor kızlar ve acayip tok tutucu özelliği var protein tüketmenin.vücut yapan sporcular protein tozu bile kullanırlar kas yapsın diye.vee akşam yemeğini erken yapıp sonrasında hiç bişey yenmediğinde gerçekten bende çok güzel kilolar verdim tabiki o iradeyi gösterebilsem keşke herzaman.

veee yataga aç girmenin uykudaki hormanların salgılanmasındaki önemini bizzat bi doktordan dinlemiştim.bide düzensiz uykuda kilo verememenin sebeplerinden olabiliyormuş

maşallah hepimiz kendi içimizde beslenme uzmanları gibi olmaya başladık

nesli canım ben senin yeme düzeninide çok begeniyorum arada ufak kaçamaklar oluyor hepimizinki gibi ama akşamları muhakkak sebze yiyorsun genelde ve bide balıga düşkünlüğünde çok güzel bu akşam superfreshin hamsisini alacagım senin tafsiyen üzerine

ben o kadar çok kitap okudum ki beslenme üzerine
otomatikleştim artık

ben kilo aldığım zaman, vermek için sadece 6dan sonra yemiyorum.
en geç 7 oluyor.

ama 6 kesinlikle daha iyi.

bi de hareket yaptığın zaman tamamdır.

doğru yapıyosun canım tebrik ederim.

evden çıkarken 3 diyet çubuk kraker 1 bardak ayran içtim

öğle :2 ızgara köfte 1 parça ızgara sucuk 1parça ızgara tavuk
salata

ne çok şeyler yazılmış oku oku bitmedi

sabah dersim çok erken oldugu için yurtta kahvaltıda haftaya çıkmaya başlayacagı için kantinden simit aldım susamlarını elimden geldigince yoldum ve bi küçük parça kaldı geri kalanını yedim çayla birlikte.

ara öğün olarak 1 yeşil elma yedim.

öğlen yemeginde de 4 kaşık domatesli makarna ve pul biberli yoğurt yedim.

1 saat sonra falan da ara öğün yapmayı düşnüüyorum. ananem kendi bahçesinden erikleri toplayıp kesip kurutmuştuda bikaç tane ondan yerim heralde. bir de arkadaşım zorla içiriyorrr ama sağlıklı diye mecnur içiyorum. 7 otlu çay mı ne varmış ondan içeceğim

akşam yemeginde umarım vardır da güzel bi sebze yemegi yerim. babam geldi onunla birlikte yiyecez abartmamaya çalışacagım

annem de babamla esmer undan yapılmış kek yollamış. 6 gibi yiyecegim yemeyi, 8.30 gibi sanırım kekten bir dilim yiyebilirim. annem yollamış o kadar

spor olarakda bugun okula 2 kere gidip geldigim için 15 er dakikadan 4 yürüyüşüm oldu. şuan ayaklarımı diktim yatıyorum, dün çok yorulmuşum, bir de ayakkbılarımda yeniydi su toplamış falan çok feci

babam dönerse eğer perşembe havuza gidecem o günde kadar sanırım yürüyüşüm biraz az olabilir

şimdilik benden bu kadar kızlar. akşama görüşürüzzzz

canım yaa 6 da yiyemiyorum maalesefki kızımı okuldan al gel soyun dökün yemege otur en erken 7 -7.30 oluyor artık sabahtan yemeklerimi yapmaya çalışıyorum bide yemek yapmayla ugraşırsam daha geç saate kalıyor burası sayesinde evdede disiplinli olmaya başladım

haklısın canım çalışınca zor oluyor erken yemek.
olsun, erken yiyebildiğin saat hangisiyse o zaman hafif besinler tüketirsen dengelemiş olursun

cesmi çok karbonhidratlı bi gün olacak canım sabah simit öglen makarna sonra kek akşama ızgara et türü biy yede bari karbonhidratın depolanmasını engellesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…