- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.521
ben 28 yaşındayım
1.50 boy. bizi buraya almıyorlar ya. mutlu arkadaşımızla sen , ben 3 ümüz bi sayfa açalım en iyisi....
başlığı birlikte belirleyelim :))
yaparımdimi:26::26:ohh sahiliniz deniziniz var yürüyün tabi bizim gibi kara topraklara bakmıyorsunuz ki sadece.. eminim akşama kadar sen onu 15000 yaparsın azimli kız...
tüm alkışlar banaaa:))ya harıkasın valla. cok ımrendım cok tebrık edıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah iyiliğini versin güldürdünbeniiiaynen ya ben e-5 de yuruyorum valla resmen. mıllet korkuyor da ben korkmuyorum
yaparımdimi:26::26:
evet çok şanslıyım bukonuda hemen in yürü koşsahilde birde aletler varr kışın bilekat katgiyinip yürücem inşallah gerçi izmire kış aralıkdan öncegelmez ozamana kgsorunum kalmıcak sağ lık için yürürüm:)))
tüm alkışlar banaaa:))
allah iyiliğini versin güldürdünbeniii
gel izmire gelgel:))))evet valla cok sanslısın. ben ıstanbulda olsam, annemler tarabya ustunden oturuyor tarabya ve ıstınyeye yuruyerek bıle gıdılıyor ya. ne guzel sahılde yururdum. ya da ızmıre mı tasınsam ne :)))))) neyse bendekı hayal ısı degıstırıp de gıtmez benım koca kolay kolay.
evet tum alkıslar sanaaaaaaaaaaaaa herzamankı gıbı.
valla oyle. e-90nın bır parcası o yol.
tşk.ederim bende seni tebrik ediyorum bu ARADA 15 BİNE TAMAMLADIMM YANİ TOPLAM 15,160 ADIM BUDA 784KALORİ 10,611 METRE ETMİŞ:)))Kızlar akşam giremedim sayfalar birikmiş yine, benim de epey koşturmaca geçti. Eşim şehir dışına çıktı iki günlüğüne, onun çantasını hazırladık, yemek yedik ve sonra ben onu havaş'a bıraktım. Sonra markete girdim, alışveriş merkezini gezdim, aslında iki alışveriş merkezini gezdim, fena yorulmuşum. Akşam yemeği olarak yağsız tavada dana eti (salça sosla ve soğan ve domatesle) ve 2 dilim beyaz ekmek (ekmeğim kalmamıştı o yüzden) yedim. Ben bir iki gündür kendimi tam doymuyor gibi hissediyordum, et yedikten sonra tok hissediyorum gerçekten. Marketten karışık kiraz saplı falan bir çay aldım (poşet çay), şimdi onu koydum ve hemen yazayım dedim. Sonra geri dönüp bakacağım neler yazdığınıza.
Duygu'yu gördüm gerçi 10000 küsur adım atarak epey hareket etmiş, tebrik ediyorumbenim bugünkü sayım 6600 ama yeter bana:) Gerçi yatana kadar yapacak işlerim var, o yüzden 8000'i bulur diye düşünüyorum.
iyi akşamlarrrrrr, günümü toparlayayım;
aç karnını: ılıksu-bal-elma sirkesi
kahvaltı:üçgen light peynir-1 tane light etimek,domates,salatalık,biber,maydanoz
ara:nescafe şekersiz kremasız,biraz sütekledim
öğlen:dışarda 200gr yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği (fırından almıştım ev için aradan tırtıkladım)
ara:yeşil elma
akşam:1 porsyon yağsız içinde bol domates sarımsak maydanoz kekik,bol pul biberli makarna,zar zor eşimin yemeye zorladığı çobankavurma 1 çatal:)))yaparım ama sevmem et yemeklerini
azsonra yeşilçayımıiçerim
2lt geçti suyum
aktivite:yürüdüm 10,046adım 501 kalori attım ama fdm bana sen onu 15bine tamamlarsın dediği içinazsonra leslie yapacağım 15 binolmasa 12-13bine tamamlarım herhaldee
yatmadan yine ılıksı-bal-elma sirkesi içer yatarım
mutlu gecelerrr..
gel izmire gelgel:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?