Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

günaydın kızlarr :)
siz beni gruba alamasanız da ben yazıyım en azından yorum yaparsınız :))

sabah 6,30da kalktım uyku düzeni süper artık alarmsız uyanabiliyorum :)

uyandıgımda limonlu sirkeli su içtim. kahvaltı olarak ;
- karışık bitki çayı(limonlu)
- salatalık, domates( limonlu yagsız tuzsuz :)
- 2 zeytin

bu kadar :) salatalık ve domatesi bol bol yediğim için karnım gayet tok suan. öğleden sonra da toplantım olmazsa spor yapmayı düşünüyorum. bugüne güzel basladııım :)

Pomocum, planlaman güzel olmuş bence, esneklik paylarını gayet güzel bırakmışsın. Sağlıklı da görünüyor.

guzel olmus mu canım ???? eklemelerın, olumlu-olumsuz goruslerın var mı ????? hepınızın soyledıklerını toparlayarak hazırladım ama eksıklıkler ya da yanlıslıklar olabılır. onerı ve goruslerınıze acıgım

gunaydın canım.

msjını yenı gordum cevapladım. once onu dıyeyım.

spor konusunda cosmussun valla dun. benım bır haftalık toplam sporum senın bır gunlugun valla ((( kız ısten cıkartacaksın benı ha :)))))) spor yapmak ıcın. valla cok guzel duygucugum. enerjı alıyoruz sen boyle olunce.

ben hafıfce yorgun gıbıyım. gozlerım daha dogrusu. aksam ıc cıkısı tadım pek yoktu. esım bır hödüklük yaptı tum moral sıfırlandı. agır agır yurudum. hızlı yuruyemedım nedense. eve vardım kapıda beklıyordu hemen ozur dıledı cok buyuk haksızlık ettım falan dedı. gorumcem bırkacgundur bız de. unıversıteye yolcu edecegız. abı-kardes kızartma falan yıyın demıstım, epeydır yapmamıstım ben. adam yesın barı dedım. anam bunlar ben gelınceye kadar ancak yapmıslar. evde nasıl kokuyor kızartma. mutfaga gırmemeye calıstım. aldım onume barbunyalarımı, actım seksenlerı ızledım. 3 kılo barbunya temızleyıp, kısa hazırlık yaptım. patlıcanlarım ve kırmızı bıberlerım de var. fırıncılar 2-3 lıra alıp, közluyorlarmıs bunları. 10 kılo kırmızı bıber ve 5 kılo patlıcan aldırdım dun arkadasıma. kozletıp, temızleyıp dograyıp dolaba atacagım. köz salata cok severız zaten. ve kısın da sebze bulmaya faydası olur dıye dusundum. arkadasım soyledı yanına bır yogurt bır corba ıle guzel menu oluyor kısın dedı.dun 45 dk kadar yavas yurudum cok fazla bır kalorı olacagını sanmıyorum. barbunya ve ev ısıne de dalınca, baska spor yapmadım. telafı etmeyı dusunuyorum bugun.

odemler gıdıyor demekkı. anlasılan asırı spor yapmak lazım bu odem ıcın. tek su ya da maydonoz vs az yeterlı oluyor sanırım.

pomo cnım ben planlamanı çok beğendim.. güzel görünüyor..pilav da ye bence..pilav yediğinde ekmek yemezsin.. diyet listelerinde günlük 4 yk pilav veya makarna serbettir. hatta sen ekmek yamaessen bunu artırabilirsin bile ama artırma.. prinç pilavı olursa 2 bulgur olursa 4 yk ye bence sorun olmayacaktır..bi de sulu yemeklerin suyunu tüketme..böylece yağı en aza indirmiş olursunn

canım sadece ona bakma sen.. tek tip diyet şeklinden ziyade kendine karma güzel bi plan yaprın z aten..

duygu aferin sana.. maşallah diyorum.. resmen bizim burdaki yakın bi köye yürüyerek gidip gelmişsin. Nazar

anladım canım aldım sorumun cevabını..

her ne kadar kek yemiş olsan da gözüme hiç batmadı.. ben bayıldım menüne.. süper..

günaydın duyguuu..sana da güzel bir gün olsun.. maşallah sabah sabah iyi haberlerin var..

canım bu yediklerin aşırı az değil mi???

bi de sizi aramıza almadığınızı düşünmeyin..sunagokan da tabloya yeni dahil oldu.. burda sabırla yazarak ve listenin boşalmasını bekleyerek girmeyi başardı listeye.. yakında diyet işi bitecek arkadaşlarımız var.. onlar listeden çıkınca neden almayalım sizi..

çok sağ cnmm...
cnmne kadar doğru bilmiyorum ama geçen tv de yavaş yürümek daha iyimiş diye görmüştüm artıkherkafadan sesçıkıyor sen hiç dert etmee en azındanyürüdün mutlaka kalori yaktın,eşine gelince erkekler kadınlar gibi ince düşünemez düzgün cümleler kuramaz takmıcan htasını anlamış zaten bu hyatta ölümden başka herşeye çare vardır günegüzel başlaiyi şeyler düşünn

gunaydın fdm ;

nasılsın canım ???

senın aksamın nasıl gectı ???

evet canım o program ıcın sızlerden yorum beklıyorum. soyledıklerınızın hepsını derleme yaparak kafamda bır plan oturttum canım, kendı karakterım, zamanım ve ımkanlarımı da dusunerek hazırladım. eksıkler varsa, benı yonlendırebılırsınız canım.

kızlar hepinize günaydın......

ya sanki ben dün çok yemişim gibi bi his var içimde yediklerimi yazayım da bi yorum yapın

kahvaltı
1 dilim bugday ekmeği
zeytin
1kk peynir
domates

ara
1 paket çubuk kraker (kızlar kahvaltıyı sabah7 de yapıyorum eve ancak 2 gibi gittiğimden çok acıkıyorum o yüzden krakewr yedim çok mu acaba)

öğle
1er küçük kase çorba ve bamya
1 dilim ekmek
1tk çikolata

ara yapmadım

akşam
3 parça kendi suyuyla pişirilmiş tavuk
2yk bulgur pilavı
marul salata
ayran

ara
1 şeftali
yarıma yakın çıtır tarhana

suyumu 3 lt kadar içtim.. 2 gündür yürüyüşe gidemiyorum.. ama bugün tek de olsam gidicem..yoksa 6lı rakamları görmeden tekrar kilo alcam gibime geliyor..

günaydın canım benim...iyiyim çok şükür sen nasılsın???

akşamım iyiydi ama dün biraz fazla yedim sanki.. akşam eşim ve oğlumla güzel bi gün geçirdik.. biz de ustura kemali izledik :)

planlaman hakkında yazdım yukarıya görmedin mi??

tatlım ben zaten herzaman hızlı yuruyemıyorum bazen ayagım cok sertlesmıs oluyor. kaldı kı 29 yıldır spor yapmadım ozellıkle de 1,5 yıldır yanı ayak kırıldıgından berı cok hareketsızım. arada bır kıtlenme sertlesme durumu oluyor ayagımda. platınden dolayı sanırım. dun hem boyle bır agırlık vardı ayagımda. resmen gıtmıyordu hem de cok moralım bozulmustu. ama bıryere oturmak aglamak yerıne, yolda yuruye yuruye aglamak daha ıyı dedım :)))) ona kızıp, cok bıraktım dıyet ve bebek tedavısını. artık yapmıyorum oyle bırsey. kaldı kı anlamıs hatasını. gayet guzel oturduk dızı ızledık beraber. cok da sevınclıydı benı barbunya temızlerken gorunce. tutumlu ev hanımı, kıs hazırlıgı falan yapılmasını cok begenır cok takdır eder. cok guzel dusunmussun dedı. bu yıl dedı cok ozendın boyle şeylere dedı.

gayet ıyıyım tatlım. pembe gıyındım. pembe turbanım falan pek uyumluyum. ıcımden geldı bır de pempe goz farı surdum. pek guzel oldum :))) sırf enerjımı arttırsın dıye sade makyaj yaparım boyle bazen. goz kalemı ya da rımel olur bazen de far. far sık degıldır. ama artık yapmayı dusunuyorum ıste boyle canım.

benım programa bakabıldın mı ???? dun kafam kazan oldu ama herseyı toparlayarak bırsey hazırladım nasıl sence ????

canımm öylesine diyorum ya, burada paylaşmak bile bir irade saglıyor ve motivasyon veriyor zaten, listeyi rahat rahat bekleyebilirim hatta insallah listeden biri cıkana kadar ben de hedefme ulasmıs olurum ne güzel olur :)
bu arada kahvaltı etmiyorum normalde, yani bu bile mucize :) ayrıca bir büyük domates ile 4 tane falan salatalık yediğim için oldukca doydum :) midemi kahvaltıya alıstırınca peynir-ekmek falan da eklerim ins :)

aferimimide aldımm ohhh sefamolsun..
evet ya arabaya gerekyok artık heryere yürücem :))

ben de ıyıyım canım. cok sukur. dıyete baslayalı kendımı cok daha pozıtıf goruyorum zaten. herseyı yavas yavas ogrenıyor ve uyguluyor olmak da ayrı bır keyıf verıyoır. kılo verdıgınıu gormek cok baska bır tat ama bır yolda ılerledıgını gormek de cok pozıtıflık veren bırseymıs valla. ne egıtımdekı ne ıstekı basarı ıle kıyaslanmıyor bu his.

sen nıye fazla yedıgını dusunuyorsun. ben guzel buldum sadece tk cıkolata anlamadım. bır de cubuk kraker ıcın yorum yapamadım kızlar ne der kı acaba ???

hareketsız kaldıgın ıcın bence fazla yedıgını dusunuyorsun. hareket yapamamanın verdıgı bır sucluluk duygusu var ve bu yuzden yedıklerın gozune fazla gelıyor bence.

sımdı okudum canım. ok cok sevındım valla begenmene

kg larımız yakın sayılır senden önceideal kg yaklaşırsam benim boşluğumu doldurursun cnm ama inşallah çarçabucak verirsinn kgları sayfaya gel herzaman yorum yap menü bildirr herkeziyidir burdaa

dun sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Corn flakes cıleklı- yarım yaglı sut ıle. Buyuk boy bır kasede.
500 ml ılık su

Ara : bir yesıl elma, bır yesıl cay,bıraz maydonoz,

500 ml su ( ogle yemegınden once )

Oglen : 5 kasık kadar yarım yaglı yogurt ıcıne dere otu koydum bolca., ıkı tam bugday ekmegı arasına yarım yaglı beyaz peynır, ıkı kucuk domates
Ara: eksı ot yedım. maydonoz yedım. bır ıncır bır kayısı ve 5 badem yedım. hayıt tohumu cayı da ıctım. 500 ml su

aksam yemegı: bes bucukta aksam yemegımı de yedım. 5 kasık barbunya yedım ve uc kasık yogurt.
İşten cıkmadan once 500 ml su,45dk hafıf tempolu yuruyus. Aksam baksa spor yapmadım. 500 ml su ıctım. Bır seftalı yedım.

kendime göre cıslarım
1-zeytin miktarı
2-kesinlikle yanlış bir ara öğün çubuk kraker kalorsi belki düşüktür ama tuz oranıfena ödem yapar formlarında çubuk krakeri al bisküvi al çantanda durdun
3-öğlenki çorban hazır çorbamı?
onundışındagüzel bir menü

Bu sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız

yorumumu diğer sayfadada yaptım ilk ara öğün şahane menü güzel sadece öğlen yemekhanede çokyağlı şeyler yoksa yemekhanedenyemeni tavsiyeederimm çok yağlıolursa birşeyler düşünürsün yada peçeteyle yağını aldırısın iyice öyle yersin
ama akşam bir müddet evde ne varminicik b,ir saklama kabına 1-2 kepçe koy birazda yoğurt 1 dilim ekmek bir müddet idare et doktoragitiğinde ilacın değişince belkikg vermen hızlanır gerek kalmaz işyerinde yemene ama bir mnüddet devam etmeni öneririm kişisel fikrimdir..

canım sızlerden duyduklarımı, yenı tavsıyelerı, sımdıye kadar uyguladıklarımızı, zaman ve ımkanlarımı ozellıkle de karakterımı dusunerek bır derleme yaptım ıste.

pılav konusunda fıkır almak ıstemıstım zaten. pılav sevıyorum ve arada sırada oglen menumde olsun dıye dusundum ben de. ama kesın gozuyle bakmadım sızden onay almadan. ben sulu yemek sevmem bılıyormusun. kuru fasulye yerım tanesını severım, taze fasulye desen oyle. kabak falan da. ben kuru sevıyorum aslında herseyı ve sırf esım ıcın azıcık sulu yaparım. kendım susuz koyarım tabagama. ısyerınde de bılırler hep azıcık su olsun derım.

khvaltısız bi gün hiç düşünemem ben..bence sen de hayatına sokmaya alış..

galiba hareketsiz kaldığım için suçluluk var biraz da.. o yüzden bugün 1 saat yürücem hedef koydum..

duygu zeytin yagız yeşil zeytin 3-4 tane yemiştim..
yok canım içeriğinden dolayı yıllardır hazır çorba tüketmiyorum.. ev yapımı sebzeli un tarhanasıydı benim çorbam.

kraker önerin çok doğru..dün gerçekten göbeğimde bi şişilik vardı sebebi odur belki.. hemen form kraker alayım bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…