Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

evet canım gordum. begenmene cok sevındım. evet ogle yemegı cok yaglı olursa hep bu sekılde yapacagım. yaglı olmazsa yemek yıyecegım normal. ısyerımde yıyecegım evet bır muddet.

galiba hareketsiz kaldığım için suçluluk var biraz da.. o yüzden bugün 1 saat yürücem hedef koydum..

ben de duzenlı kahvaltı yapmazdım genellıkle sımıt yerdım ama kılo aldırıyor ıste duzensız olmak.

sucluluk duıygusunda emınım canım. dun yavas yurudum. barbunya ıle uıgrasınca da ek spor yapamadım ve ınan bende de sucluluk var. hanı bırseyı eksık yapmak. bunu hıssedıyorum. guzel beslenmıs olsak da spor olmayınca ya da az olunca sucluluk hıssetmeye basladık artık. ne duzenlı hatunlar olduk bız boyle valla :))))))

dun ben hem sırt korsemı hem bel korsemı takamadım gec kalmıstım enaz 5 dkımı alıyor hazırlıgını yapmak. dun ben mesela kendımı cok eksık hıssettım.

günaydın kızlar..
ben bugün biraz hastayım
grip olmuşum, halsizim yatıyorum

nabersiniz?

zeytinyağı dökebilirsin üzerine.
vücudun yağ ile sorunu yok, karbonhidrat önemli.

yağsız yersen olmaz.
yağı al mutlaka.

vücutta biriken yağ ile zeytinyağını ve tereyağını karıştırmayın birbirine.
ikisi de çok farklı şeyler.

yağlı yersem yağlanırım diye düşünmeyin sakın.

vücutta biriken yağ karbpnhidrat fazlasıdır.
salatalarınıza yağ ekleyebilirsiniz rahatça.

3 gündür 6 dan sonra yemiyorum, 56dan 55.3 e inmişim.

olabildiğince erken yiyin.
her yerde söylüyorum ama, napıyım, altın kural bu.

Günaydın kızlar, Duygu şimdi sahile in ben de ineyim, sen şu enerjinden karşı tarafa da yolla biraz bakayım:) Nedir bu bendeki enerji düşüklüğü bilemedim. Sanırım benim vücudum direnmeye başladı, ama boşuna, bende fena inat vardır, ben de direnirim o zaman:)
Kahvaltıda
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tatlı kaşığı Antep salçası
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-2 tane ceviz
-1 fincan şekersiz sütlü kahve

İşyerinde yapmam gereken çok iş var ve ben hala oturmuş burada kahvaltımı yazıp, kahvemi içiyorum. Canım işe gitmek istemiyoooorrrr...

canım geçmişolsun, ilgin ve yorumun için cok tesekkür ederim. ben salatadaki yagın da zararlı oldugunu duymus ve düşünmüştüm hep.. o zaman seve seve zaytinyagını ekleyecgim :)

canım geçmişolsun, ilgin ve yorumun için cok tesekkür ederim. ben salatadaki yagın da zararlı oldugunu duymus ve düşünmüştüm hep.. o zaman seve seve zaytinyagını ekleyecgim :)

teşekkür ederim..

ne demek rica ederim..

ama zeytinyağı olacak..ayçiçek yağı falan değil..
zararlı değil istediğin kadar yiyebilirsin..

yağın vücuda zararı yok, tam tersi yararı var.

vücutta olmaması gereken tek şey karbonhidrat.
vücut kendi şekerini üretiyor zaten, dışardan şeker alımına hiiç ihtiyaç yok.

merak ettiğin şeyleri sorabilirsin..

yemeklerde sorun yok o zaman kraker suçlu:))

zaten yürüdüğümdekarşıya bakıyorum neslinerde acabadiyorum hepp:))) hemen müzük dinle güzel bir nescafe yap şekersiz kramasız biraz sütekle bak nasıl kendine gelcen:)) gerçi türkkahvesi içmişsin ama

hiçte çok değil gayet dengeli bir menüü

geçmiş olsun cnm iyi bak kendine

herkese merhabalarrr hepimiz için kaçamaksız bol hareketli çok kalori yakmalı bir gün olsun inşallahhhh

akşamdan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum acayip bitkinlik var üzerimde sebebini anlamadım dün gece geç yatıp sabah erkenden yürüyüşe gidip tüm günde koşturunca tempoya yenildi vücut tabi okadar harekete alışkın olmayınca.herneyse alışacak başka yolu yok

kızlar benim bi derdim var ben her öğünden sonra özellikle akşam yemeğinden sonra şekerli bişeyler canım çekiyor bende düşük şeker düşük tansiyon var bitkinliğimin sebebide bu kaçamak yapmamak çok zor oluyor benim için ne yapsamda bu durumu atlatsam bi akıl verin Allah aşkına busabah sıkı bi kahvaltı yaptım belki kahvaltıyı az yapıyorum diye tüm gün böyle olyorum diye düşündüm siz ne dersiniz öenerileriniz ne kızlarrrr

günaydın kızlar bugün kendimi yorgun hissediyorum biraz ama birazdan geçer dün yediklerimi toparlayım yorum alayaım

kahvaltı
1 kb peynir
4 zeytin
5 yaprak tere
1 buçuk dilim çavdar ekmeği

ara 1 bardak kayısılı form çay
1 yaprak tere

öğlen bişey yiyemedim sabah kahvaltı 11 30 du akşam yemeğide 5 arada yiyemedim

akşam yarım kase yeşilmercimek
1 kepçe pırasa
1 dilim çvdar ekmeği

ara yarım armut yarım şeftali 1 elma

sonra eşimle 1 saat yürüyüşe gittik
işte kötü haber burda 2 top dondurma yedim fenaa

bu arada dünkü menümü yazmıştım başka bişey yemeyeceğim diye ama ufak tefek bişeyler atıştırdım akşam yemeğinden sonra söylemezsem yalancı gibi hissediyorum kendini :26:

kahvaltımı yazayım

sabah kalkınca sirkeli suyum

1 kb kadar peynir
1 domates
tere ve dereotu
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay

canım öncelikle geçmiş olsun bendede bu durum geçen sene çok oluyodu kolumu kaldıramıyodum..hakiki bal al yemeklerden sonra 1 kaşık hem şekerini dengeler
hem halsizliğin gider çayada azda olsa şeker atmaya bak inşallah geçer

ben kaçayım kızlar evi toparlayıp kızı okula bırakıp ordanda işe geçeceğimmm daha yazarken yoruldum pöffffff

narincim bence aksamlari kacamak yapmamak adina belki sutun icine tarcin ekleyip icebilirsin tatli istegini bastirir ya da bir kac tane kuru meyvelerden yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…