- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.561
yorumumu diğer sayfadada yaptım ilk ara öğün şahane menü güzel sadece öğlen yemekhanede çokyağlı şeyler yoksa yemekhanedenyemeni tavsiyeederimm çok yağlıolursa birşeyler düşünürsün yada peçeteyle yağını aldırısın iyice öyle yersin
ama akşam bir müddet evde ne varminicik b,ir saklama kabına 1-2 kepçe koy birazda yoğurt 1 dilim ekmek bir müddet idare et doktoragitiğinde ilacın değişince belkikg vermen hızlanır gerek kalmaz işyerinde yemene ama bir mnüddet devam etmeni öneririm kişisel fikrimdir..
galiba hareketsiz kaldığım için suçluluk var biraz da.. o yüzden bugün 1 saat yürücem hedef koydum..
günaydın kızlarr :)
siz beni gruba alamasanız da ben yazıyım en azından yorum yaparsınız :))
sabah 6,30da kalktım uyku düzeni süper artık alarmsız uyanabiliyorum :)
uyandıgımda limonlu sirkeli su içtim. kahvaltı olarak ;
- karışık bitki çayı(limonlu)
- salatalık, domates( limonlu yagsız tuzsuz :)
- 2 zeytin
bu kadar :) salatalık ve domatesi bol bol yediğim için karnım gayet tok suan. öğleden sonra da toplantım olmazsa spor yapmayı düşünüyorum. bugüne güzel basladııım :)
günaydın kızlar..
ben bugün biraz hastayım
grip olmuşum, halsizim yatıyorum
nabersiniz?
zeytinyağı dökebilirsin üzerine.
vücudun yağ ile sorunu yok, karbonhidrat önemli.
yağsız yersen olmaz.
yağı al mutlaka.
vücutta biriken yağ ile zeytinyağını ve tereyağını karıştırmayın birbirine.
ikisi de çok farklı şeyler.
yağlı yersem yağlanırım diye düşünmeyin sakın.
vücutta biriken yağ karbpnhidrat fazlasıdır.
salatalarınıza yağ ekleyebilirsiniz rahatça.
3 gündür 6 dan sonra yemiyorum, 56dan 55.3 e inmişim.
olabildiğince erken yiyin.
her yerde söylüyorum ama, napıyım, altın kural bu.
canım geçmişolsun, ilgin ve yorumun için cok tesekkür ederim. ben salatadaki yagın da zararlı oldugunu duymus ve düşünmüştüm hep.. o zaman seve seve zaytinyagını ekleyecgim :)
yemeklerde sorun yok o zaman kraker suçlu:))khvaltısız bi gün hiç düşünemem ben..bence sen de hayatına sokmaya alış..
galiba hareketsiz kaldığım için suçluluk var biraz da.. o yüzden bugün 1 saat yürücem hedef koydum..
duygu zeytin yagız yeşil zeytin 3-4 tane yemiştim..
yok canım içeriğinden dolayı yıllardır hazır çorba tüketmiyorum.. ev yapımı sebzeli un tarhanasıydı benim çorbam.
kraker önerin çok doğru..dün gerçekten göbeğimde bi şişilik vardı sebebi odur belki.. hemen form kraker alayım bari..
Günaydın kızlar, Duygu şimdi sahile in ben de ineyim, sen şu enerjinden karşı tarafa da yolla biraz bakayım:) Nedir bu bendeki enerji düşüklüğü bilemedim. Sanırım benim vücudum direnmeye başladı, ama boşuna, bende fena inat vardır, ben de direnirim o zaman:)
Kahvaltıda
-1 haşlanmış yumurta
-1 kk peynir
-1 tatlı kaşığı Antep salçası
-1 dilim çok tahıllı ekmek
-2 tane ceviz
-1 fincan şekersiz sütlü kahve
İşyerinde yapmam gereken çok iş var ve ben hala oturmuş burada kahvaltımı yazıp, kahvemi içiyorum. Canım işe gitmek istemiyoooorrrr...
günaydın kızlar..
ben bugün biraz hastayım
nabersiniz?
kızlar hepinize günaydın......
ya sanki ben dün çok yemişim gibi bi his var içimde yediklerimi yazayım da bi yorum yapın
kahvaltı
1 dilim bugday ekmeği
zeytin
1kk peynir
domates
ara
1 paket çubuk kraker (kızlar kahvaltıyı sabah7 de yapıyorum eve ancak 2 gibi gittiğimden çok acıkıyorum o yüzden krakewr yedim çok mu acaba)
öğle
1er küçük kase çorba ve bamya
1 dilim ekmek
1tk çikolata
ara yapmadım
akşam
3 parça kendi suyuyla pişirilmiş tavuk
2yk bulgur pilavı
marul salata
ayran
ara
1 şeftali
yarıma yakın çıtır tarhana
suyumu 3 lt kadar içtim.. 2 gündür yürüyüşe gidemiyorum.. ama bugün tek de olsam gidicem..yoksa 6lı rakamları görmeden tekrar kilo alcam gibime geliyor..
sağol pomocum
nane limon yapıcam birazdan kendime
Geçmiş olsun Maxi, kendine iyi bak.
günaydın kızlar..
ben bugün biraz hastayım
nabersi
zeytinyağı dökebilirsin üzerine.
vücudun yağ ile sorunu yok, karbonhidrat önemli.
yağsız yersen olmaz.
yağı al mutlaka.
vücutta biriken yağ ile zeytinyağını ve tereyağını karıştırmayın birbirine.
ikisi de çok farklı şeyler.
yağlı yersem yağlanırım diye düşünmeyin sakın.
vücutta biriken yağ karbpnhidrat fazlasıdır.
salatalarınıza yağ ekleyebilirsiniz rahatça.
3 gündür 6 dan sonra yemiyorum, 56dan 55.3 e inmişim.
olabildiğince erken yiyin.
her yerde söylüyorum ama, napıyım, altın kural bu.
herkese merhabalarrr hepimiz için kaçamaksız bol hareketli çok kalori yakmalı bir gün olsun inşallahhhh
akşamdan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum acayip bitkinlik var üzerimde sebebini anlamadım dün gece geç yatıp sabah erkenden yürüyüşe gidip tüm günde koşturunca tempoya yenildi vücut tabi okadar harekete alışkın olmayınca.herneyse alışacak başka yolu yok
kızlar benim bi derdim var ben her öğünden sonra özellikle akşam yemeğinden sonra şekerli bişeyler canım çekiyor bende düşük şeker düşük tansiyon var bitkinliğimin sebebide bu kaçamak yapmamak çok zor oluyor benim için ne yapsamda bu durumu atlatsam bi akıl verin Allah aşkına busabah sıkı bi kahvaltı yaptım belki kahvaltıyı az yapıyorum diye tüm gün böyle olyorum diye düşündüm siz ne dersiniz öenerileriniz ne kızlarrrr
herkese merhabalarrr hepimiz için kaçamaksız bol hareketli çok kalori yakmalı bir gün olsun inşallahhhh
akşamdan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum acayip bitkinlik var üzerimde sebebini anlamadım dün gece geç yatıp sabah erkenden yürüyüşe gidip tüm günde koşturunca tempoya yenildi vücut tabi okadar harekete alışkın olmayınca.herneyse alışacak başka yolu yok
kızlar benim bi derdim var ben her öğünden sonra özellikle akşam yemeğinden sonra şekerli bişeyler canım çekiyor bende düşük şeker düşük tansiyon var bitkinliğimin sebebide bu kaçamak yapmamak çok zor oluyor benim için ne yapsamda bu durumu atlatsam bi akıl verin Allah aşkına busabah sıkı bi kahvaltı yaptım belki kahvaltıyı az yapıyorum diye tüm gün böyle olyorum diye düşündüm siz ne dersiniz öenerileriniz ne kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?