Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

menun guzel sabah kahvaltisi gec oldugu icin ogleyi yapmamissin ama aran var..dondurma konusuna gelince sen zaten biliyorsun ama bugun telafi edersin olur biter

şimdi biraz dışarı çıkacam 1 saat kadar yürüyeyimm hem spor olur hem alış veriş
bu arada adım sayarı olanlar 1 saat tempolu yürüyüş kaç adım kaç kalori söylermisinz lütfen

çayı şekerli içemem canım balıda sabahları 1 tatlı kaşıgı olarak tüketiyorum genelde dönem dönem bana oluyor böyle

narincim bence aksamlari kacamak yapmamak adina belki sutun icine tarcin ekleyip icebilirsin tatli istegini bastirir ya da bir kac tane kuru meyvelerden yersin

canım yaaa Allah razı olsun bak sayende aklıma geldi bana hurma çok iyi geliyor 2 tane hurma yediğimde hem tatlı istegim geçiyor hemde hurma çok faydalı bi besin bugün hurma alayım tarçınlı sütte iyi geliyordu ama artık kesmiyor beni bulursam kuru incirde alayım bari .halsiz yorgun ve uykusuz oldugumda ben de enerji almak için acayip yeme hissi oluşuyor dün eşim koca bi paket tuzlu fıstıkla çok sevdiğim fıstıklı damak çikolatayla gelmiş onları yememek için vurdum kafayı yattım.

maxima canım çok geçmiş olsun dinlenmeye çalış lütfen bende dinlenemeden ayakta 2 haftadır geçmedi tam olarak

sağolun kızlar..çok teşekkür ederim düşündüğünüz için

narincim sende insülin direnci var o zaman..
sürekli şekerli bi şeyler istiyorsan..

bende de vardı..

canım sürekli şekerli bişeyler yiyip içmek istiyodu

ben kahvaltıdan sonra 10.30 gibi ara yapıp sıcak sütün içine ballı karışımımdak koyuyodum 1 tatlı kaşığı

balın içinde zencefil,tarçın ve zerdeçal var.

tarçın zaten şekeri dengeleyen bi bitki.

bunu öneririm sana.
yanında 1-2 tane de kuru incir yiyebilirsin.

zamanla alışırsın, şeker ihtiyacın körelir merak etme.

ben çok zor kırdım insülin direncimi.
ama kırdım

kizlar dokturmussunuz ben size valla yetisemiyorum hele ki 3 gundur is yerindeyim firsat buldukca aciyorum dun ben menumu paylasmamisim unutmusum resmen:26:

sabah
bir dilim ekmek
arasina lor koydum

ara
3 ceviz
2 k kayisi
1 elma

ogle
saklama kabima koydugum hasladigim karnabahar yarim kabak uzeri icin yogurt getirmistim kizlar ben is yerine hersey getiririm hicte gocunmam zaten burada kendi yemegini kendin getirirsin zaten bu sekilde olmasi cok iyi yoksa flamanlarin yemeklerimi yenirrr

ara
firsat bulup yapamadim ama iki fincan nescafe icmisim

aksam
ben gene ayni ogle gibi yaptim sadece yanina biraz salata daha ekledim

ara
bir kivi

bu aralar hareketler kisitli ama bugun erken cikacam isten yarinda calismiyorum zaten haftada 4 gun yada 3 gun calisacam o yuzden sikinti yok..su an saat 1 i bekliyorum daha saat 11 eve gidince leslie yaparimmmm

bence çok güzel bir liste olmuş.çubuk kraker fazla olmuş ama, mazeretin var.
bir de spora gitmediğin için sana fazla gelmiş olabilir

kızlar ara öğün olarak - bir avuca yakın badem, yarım ceviz içi, 3 gün kurusu kayısı yedim yanında bir çay bardağı tarcınlı süt ile.
şimdi öğle yemegi yicem, diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum ins iyi olucak :)
bu arada doğum kontrol hapı kullanmaya basladıgımdan beri daha zor kilo verdiğimi hissediyorum ayrıca hamilelik gibi bir durum yok ama ilacı unutmusum tekrr yeni kutuya basladım vs reglim bir ay atladı bu yüzden, yani tam iki aydır regl olmuyorum. suandaki kilom üzerinde nasıl bir etkisi vardır acaba.??

ekmek nerde burda
olmaz böyle.

adet olmadığın için karnın şişmiştir belki..
ödem de yapar dkhapı..
2,5 kilo falan etkiler benim fikrim..

evet, kesinlikle alıştırmalısın

tamam yarın sabah yicem söz sabahları kahvaltı etmekte zorlanıyorum da o yüzden alısmaya calısıyorum :) ekmegi de yarın sabah eklicem :)

ben de bugün iki öğün ana, iki de ara öğün yaparım sanırım.
çünkü kızımla geç kalktık ve saat 10:45 de kahvaltı yaptım

erken olunca ben de zorlanıyorum kahvaltı yapmakta, bu da çok geç oldu ama...

.kızlar bence siz buluşun bigün sahilde.. biriniz yakasına kırmızı bi gül taksın diğeri de beyaz..:))))

sağol pomocum

nane limon yapıcam birazdan kendime
geçmiş olsun, inşallah hemen atlatırsın..

valla bişeyler diyecektim ama arkadaşlar çok güzel fikirler vermiş.. ben de böyle durumlarda meyvenin üzerine biraz bal ve tarçın serpiyorum güzel oluyor

valla dondurma olmasına rağmen hiç gözüme batmıyor.. sporunla menğnle gayet iyisn canım..

çok güzel bi menü.. anacım maşallahınız var kilosu az olanlar bizden daha iyi yapıyo valla..

doğum kontrol haplarının öyle etkilerinden hep bahsedilir zaten ödem şişkinlik yaptığı söylenir..ama reglin de şişkinlik yaptığı söylenir..

sabah 10:45
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane domates
1 tane salatalık
4 tane zeytin
1 kk kadar yağsız peynir
limonlu maydonoz

ama kararında yendiğinde çok da zararlı değil
ekmek önemli diye biliyorum, vücudun ona da ihtiyacı varmış. sabah haricinde zaten ekmek yemem. yerine geçenpilav makarna türü şeyler yerim ama.

hayır ekmek önemli değil.
tam tersi.

ama şöyle bişey var.
bizim toplumumuz beyaz ekmeğe alıştığı için (zaten en zararlısı da bu)
beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği öneriliyor.

ekmekten vazgeçemeyener için bi alternatif sadece, tam buğday ekmeği.

size bi kitap öneriyim okuyun

'şeytan ye diyor'
yazarı 'kemal özer'

aslında çok kitap var da..
bu kitap her şeyi özetlemiş.
okuyun bilimsel verilerle bilinçlendirin kendinizi, kulaktan dolmalarla değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…