- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.581
kahvaltımı yazayım
sabah kalkınca sirkeli suyum
1 kb kadar peynir
1 domates
tere ve dereotu
3 zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay
günaydın kızlar bugün kendimi yorgun hissediyorum biraz ama birazdan geçer dün yediklerimi toparlayım yorum alayaım
kahvaltı
1 kb peynir
4 zeytin
5 yaprak tere
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
ara 1 bardak kayısılı form çay
1 yaprak tere
öğlen bişey yiyemedim sabah kahvaltı 11 30 du akşam yemeğide 5 arada yiyemedim
akşam yarım kase yeşilmercimek
1 kepçe pırasa
1 dilim çvdar ekmeği
ara yarım armut yarım şeftali 1 elma
sonra eşimle 1 saat yürüyüşe gittik
işte kötü haber burda 2 top dondurma yedimfenaa
canım öncelikle geçmiş olsun bendede bu durum geçen sene çok oluyodu kolumu kaldıramıyodum..hakiki bal al yemeklerden sonra 1 kaşık hem şekerini dengeler
hem halsizliğin gider çayada azda olsa şeker atmaya bak inşallah geçer
narincim bence aksamlari kacamak yapmamak adina belki sutun icine tarcin ekleyip icebilirsin tatli istegini bastirir ya da bir kac tane kuru meyvelerden yersin
herkese merhabalarrr hepimiz için kaçamaksız bol hareketli çok kalori yakmalı bir gün olsun inşallahhhh
akşamdan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum acayip bitkinlik var üzerimde sebebini anlamadım dün gece geç yatıp sabah erkenden yürüyüşe gidip tüm günde koşturunca tempoya yenildi vücut tabi okadar harekete alışkın olmayınca.herneyse alışacak başka yolu yok
kızlar benim bi derdim var ben her öğünden sonra özellikle akşam yemeğinden sonra şekerli bişeyler canım çekiyor bende düşük şeker düşük tansiyon var bitkinliğimin sebebide bu kaçamak yapmamak çok zor oluyor benim için ne yapsamda bu durumu atlatsam bi akıl verin Allah aşkına busabah sıkı bi kahvaltı yaptım belki kahvaltıyı az yapıyorum diye tüm gün böyle olyorum diye düşündüm siz ne dersiniz öenerileriniz ne kızlarrrr
kızlar hepinize günaydın......
ya sanki ben dün çok yemişim gibi bi his var içimde yediklerimi yazayım da bi yorum yapın
kahvaltı
1 dilim bugday ekmeği
zeytin
1kk peynir
domates
ara
1 paket çubuk kraker (kızlar kahvaltıyı sabah7 de yapıyorum eve ancak 2 gibi gittiğimden çok acıkıyorum o yüzden krakewr yedim çok mu acaba)
öğle
1er küçük kase çorba ve bamya
1 dilim ekmek
1tk çikolata
ara yapmadım
akşam
3 parça kendi suyuyla pişirilmiş tavuk
2yk bulgur pilavı
marul salata
ayran
ara
1 şeftali
yarıma yakın çıtır tarhana
suyumu 3 lt kadar içtim.. 2 gündür yürüyüşe gidemiyorum.. ama bugün tek de olsam gidicem..yoksa 6lı rakamları görmeden tekrar kilo alcam gibime geliyor..
günaydın kızlarr :)
siz beni gruba alamasanız da ben yazıyım en azından yorum yaparsınız :))
sabah 6,30da kalktım uyku düzeni süper artık alarmsız uyanabiliyorum :)
uyandıgımda limonlu sirkeli su içtim. kahvaltı olarak ;
- karışık bitki çayı(limonlu)
- salatalık, domates( limonlu yagsız tuzsuz :)
- 2 zeytin
bu kadar :) salatalık ve domatesi bol bol yediğim için karnım gayet tok suan. öğleden sonra da toplantım olmazsa spor yapmayı düşünüyorum. bugüne güzel basladııım :)
ekmek nerde burda
olmaz böyle.
kızlar ara öğün olarak - bir avuca yakın badem, yarım ceviz içi, 3 gün kurusu kayısı yedim yanında bir çay bardağı tarcınlı süt ile.
şimdi öğle yemegi yicem, diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum ins iyi olucak :)
bu arada doğum kontrol hapı kullanmaya basladıgımdan beri daha zor kilo verdiğimi hissediyorumayrıca hamilelik gibi bir durum yok ama ilacı unutmusum tekrr yeni kutuya basladım vs reglim bir ay atladı bu yüzden, yani tam iki aydır regl olmuyorum. suandaki kilom üzerinde nasıl bir etkisi vardır acaba.??
canımm öylesine diyorum ya, burada paylaşmak bile bir irade saglıyor ve motivasyon veriyor zaten, listeyi rahat rahat bekleyebilirim hatta insallah listeden biri cıkana kadar ben de hedefme ulasmıs olurum ne güzel olur :)
bu arada kahvaltı etmiyorum normalde, yani bu bile mucize :) ayrıca bir büyük domates ile 4 tane falan salatalık yediğim için oldukca doydum :) midemi kahvaltıya alıstırınca peynir-ekmek falan da eklerim ins :)
tamam yarın sabah yicem sözsabahları kahvaltı etmekte zorlanıyorum da o yüzden alısmaya calısıyorum :) ekmegi de yarın sabah eklicem :)
ekmek nerde burda
olmaz böyle.
tamam yarın sabah yicem sözsabahları kahvaltı etmekte zorlanıyorum da o yüzden alısmaya calısıyorum :) ekmegi de yarın sabah eklicem :)
fatmacım, neden ekmek yesin ki?
ekmek yararlı bişey mi?
.kızlar bence siz buluşun bigün sahilde.. biriniz yakasına kırmızı bi gül taksın diğeri de beyaz..:))))yemeklerde sorun yok o zaman kraker suçlu:))
zaten yürüdüğümdekarşıya bakıyorum neslinerde acabadiyorum hepp:))) hemen müzük dinle güzel bir nescafe yap şekersiz kramasız biraz sütekle bak nasıl kendine gelcen:)) gerçi türkkahvesi içmişsin ama
geçmiş olsun, inşallah hemen atlatırsın..sağol pomocum
nane limon yapıcam birazdan kendime
valla bişeyler diyecektim ama arkadaşlar çok güzel fikirler vermiş.. ben de böyle durumlarda meyvenin üzerine biraz bal ve tarçın serpiyorum güzel oluyorherkese merhabalarrr hepimiz için kaçamaksız bol hareketli çok kalori yakmalı bir gün olsun inşallahhhh
akşamdan beri kafamı yastıktan kaldıramıyorum acayip bitkinlik var üzerimde sebebini anlamadım dün gece geç yatıp sabah erkenden yürüyüşe gidip tüm günde koşturunca tempoya yenildi vücut tabi okadar harekete alışkın olmayınca.herneyse alışacak başka yolu yok
kızlar benim bi derdim var ben her öğünden sonra özellikle akşam yemeğinden sonra şekerli bişeyler canım çekiyor bende düşük şeker düşük tansiyon var bitkinliğimin sebebide bu kaçamak yapmamak çok zor oluyor benim için ne yapsamda bu durumu atlatsam bi akıl verin Allah aşkına busabah sıkı bi kahvaltı yaptım belki kahvaltıyı az yapıyorum diye tüm gün böyle olyorum diye düşündüm siz ne dersiniz öenerileriniz ne kızlarrrr
valla dondurma olmasına rağmen hiç gözüme batmıyor.. sporunla menğnle gayet iyisn canım..günaydın kızlar bugün kendimi yorgun hissediyorum biraz ama birazdan geçer dün yediklerimi toparlayım yorum alayaım
kahvaltı
1 kb peynir
4 zeytin
5 yaprak tere
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
ara 1 bardak kayısılı form çay
1 yaprak tere
öğlen bişey yiyemedim sabah kahvaltı 11 30 du akşam yemeğide 5 arada yiyemedim
akşam yarım kase yeşilmercimek
1 kepçe pırasa
1 dilim çvdar ekmeği
ara yarım armut yarım şeftali 1 elma
sonra eşimle 1 saat yürüyüşe gittik
işte kötü haber burda 2 top dondurma yedimfenaa
çok güzel bi menü.. anacım maşallahınız var kilosu az olanlar bizden daha iyi yapıyo valla..kizlar dokturmussunuz ben size valla yetisemiyorum hele ki 3 gundur is yerindeyim firsat buldukca aciyorum dun ben menumu paylasmamisim unutmusum resmen:26:
sabah
bir dilim ekmek
arasina lor koydum
ara
3 ceviz
2 k kayisi
1 elma
ogle
saklama kabima koydugum hasladigim karnabahar yarim kabak uzeri icin yogurt getirmistimkizlar ben is yerine hersey getiririm hicte gocunmam zaten burada kendi yemegini kendin getirirsin zaten bu sekilde olmasi cok iyi yoksa flamanlarin yemeklerimi yenirrr
ara
firsat bulup yapamadim ama iki fincan nescafe icmisim
aksam
ben gene ayni ogle gibi yaptim sadece yanina biraz salata daha ekledim
ara
bir kivi
bu aralar hareketler kisitli ama bugun erken cikacam isten yarinda calismiyorum zaten haftada 4 gun yada 3 gun calisacam o yuzden sikinti yok..su an saat 1 i bekliyorum daha saat 11 eve gidince leslie yaparimmmm
doğum kontrol haplarının öyle etkilerinden hep bahsedilir zaten ödem şişkinlik yaptığı söylenir..ama reglin de şişkinlik yaptığı söylenir..kızlar ara öğün olarak - bir avuca yakın badem, yarım ceviz içi, 3 gün kurusu kayısı yedim yanında bir çay bardağı tarcınlı süt ile.
şimdi öğle yemegi yicem, diyetisyenimin verdiği listeyi uyguluyorum ins iyi olucak :)
bu arada doğum kontrol hapı kullanmaya basladıgımdan beri daha zor kilo verdiğimi hissediyorumayrıca hamilelik gibi bir durum yok ama ilacı unutmusum tekrr yeni kutuya basladım vs reglim bir ay atladı bu yüzden, yani tam iki aydır regl olmuyorum. suandaki kilom üzerinde nasıl bir etkisi vardır acaba.??
ama kararında yendiğinde çok da zararlı değil
ekmek önemli diye biliyorum, vücudun ona da ihtiyacı varmış. sabah haricinde zaten ekmek yemem. yerine geçenpilav makarna türü şeyler yerim ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?