Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

1. bence platesi tercih etmelisin, diğerinin sıklaşmaya bi yararı var mı bilmiyorum ama platesin etkileri biliniyo

2.1 tabak makarna fazla bence.. resmen kalori bombası olur.. onu yarım porsiyono dönüştürüp yoğurdu artırabilirsin..

3.4. yatmadan 2-3 saat önce yemeyi bırakın diyorlar sen geç yatacağın için 9-10 gibi bir bardak sütün yanına kuru yemişlerden 1 avuç veya 1porsiyon meyve ekleyebilirsin..sütü sabahları ve gece yatmadan iç, yoğurdun ana yemeklere eşlik etsin..ya da ara öğünde de y,yebilirsin...

bişey değil canım..

koy kız koy zeytinyağını
çekinme

ne 1 2 damlası

2-3 kaşık koy.
bak yiyorum ha ona göree:)))yağdan korkuyorum malesef hep azyağdayaparım sonra oğluma ayrırımonun kineekstra tereyağ koyarım

ah cnm ya keşke yakın olsak getiririm istediklerini

bak yiyorum ha ona göree:)))yağdan korkuyorum malesef hep azyağdayaparım sonra oğluma ayrırımonun kineekstra tereyağ koyarım

ah cnm ya keşke yakın olsak getiririm istediklerini

canım ben sen ye..sen yiyince biz de yemiş kadar oluruz artık afiyet olsun..

arkadaşım yogada da pilates gibi hareketler yapılıyor, hem insanı sakinleştiriyormuş falan dedi. ve ikiside aynı saatlerde o yuzden ikisine gidemiyordum artık bakarım pilatese giderim sanırım :44:

koca bir tabak yemem zaten, 5 6 yk falan oluyor en fazla ama onuda azaltayım madem :44:

yatmadan önce 3 saat kuralına mumkun oldugu kadar uymaya çalışıyorum. özellikle son 2 aydır falan. çok merak ediyorum pazartesi günü tartıda ne göreceğim. yurtta tartı olmadıgı için pazartesi sabah erkenden eczaneye gidip tartılacagım umarım güzel bi sonuç alırım :44::44:

teşekkür ederim canım yardımların için

1 - bence 1.30 saat olması daha iyi, yogayı seç derim ben. ikisinin de temeli aynı sayılır.

2 - her gün makarna yemen sıkıntı olabilir, hem kilo verme açısında hem de hazım açısından. haftada 2-3gün makarna yesen olmaz mı?

3 - salatalık ya da domates ye

4 - fındık güzel elma güzel ama form çeşitleri asla.
bu tüp hazır gıdaları tüketme.

ooooo sohpet koyuymuşş zeytinyağ olayına tamamen katılıyorum hiç korkmadan yeyim evime margarin ve ayçiçek yağı asla sokmayan biri olarak konuşuyorum kayın validemler zeytin yağlarını kendizeytinlerinden yaptırıyor dahada sağlıklı oluyor banada yolluyor tabi ben çok memnunum..
bu arada 1 saate yakın yürüdüm geldim
platesimi yapacam şimdi

ooooo sohpet koyuymuşş zeytinyağ olayına tamamen katılıyorum hiç korkmadan yeyim evime margarin ve ayçiçek yağı asla sokmayan biri olarak konuşuyorum kayın validemler zeytin yağlarını kendizeytinlerinden yaptırıyor dahada sağlıklı oluyor banada yolluyor tabi ben çok memnunum..
bu arada 1 saate yakın yürüdüm geldim
platesimi yapacam şimdi

bu arada dünkü menümü yazmıştım başka bişey yemeyeceğim diye ama ufak tefek bişeyler atıştırdım akşam yemeğinden sonra söylemezsem yalancı gibi hissediyorum kendini :26:

aynen kacamak olunca duramıyor soyluyor ınsan. ben de tursuyu ve dondurmayı saklayamamıstım bır an ıcımden gelmıstı ama yapamadım saklarsam daha suclu hıssedecegım dıye dusunmustum

Kızlar, ne kadar hızlı akıyor sayfalar, anca okudum.
Duygu'cum Alsancak'ta buluşma, yakada kırmızı karanfil ve Hülya Koçyiğit koşuşu, işyerinde resmen kahkaha attırdın bana:)) Şehriye çorbası bence de güzel, muhtemelen ben bu satırları yazarken sen çoktan bitirmişsindir çorbanı, afiyet olsun canım.
Çeşmi, pilates ve yoga bambaşka şeyler. Ben yoga yapıyorum, eskiden düzenli yapardım, son zamanlarda da gün aşırı yapmaya çalışıyorum. Yoga, insanı sakinleştiren, kasların esnemesini sağlayan, iskelet yapısına iyi gelen bir spor (aslında yaşam felsefesi). Pilates ise Amerika kökenli, askerleri eğitmek amacıyla başlamış, sonra yaygınlaşmış bir spor. Ben pilates yapmayı denedim ama bana ağır gelmişti, kasları fazla zorladığını düşünüyorum ve doğru bulmuyorum. Doğal da bulmuyorum açıkçası. Bende bel ağrısına neden olmuştu. Gidersen de dikkat et derim. Yogayı zaten kilo vermek için düşünme derim ben. Bu arada hani sen yüzmeye gidiyordun, o ne oldu? Şu an senin için en faydalısı yüzmek. Hem ayağını zorlamaz, hem bol kalori harcarsın, hem stres atarsın. Ben yüzmeye gitmen konusunda ısrarcıyım.
Maxi, karbonhidratlarla ilgili yazdığın şeylerin bir kısmına katılmakla beraber, hepsine katılmıyorum. Pirinç yapay da bulgur doğal mı yani en basitinden? Pirinç kilo aldırıyor da niye uzakdoğulular incecik? Türklükle falan da bir alakası olduğunu düşünmüyorum, malum Asya'dan göç etmişiz. Bunlar çok göreceli şeyler. Ben kendi fikrimi söyleyeyim; bu bir enerji dengesi. Yediklerimiz bize enerji veriyor, hareketlerimiz ve spor da enerjiyi yakıyor. Eğer aldığımız enerji fazlaysa kilo alıyoruz, yaktığımız fazlaysa veriyoruz, dengedeyse kilomuzu koruyoruz.
Gelelim zeytinyağı konusuna, önce ben de zeytinyağı ve tereyağı harici yağı evime sokmadığımı belirteyim. Yalnız ailelerinizin yaptırdığı zeytinyağları da küçük işletmelerde elde ediliyor, ne kadar sağlıklı koşullarda olduğu tartışılabilir. Markette satılanlardan "naturel sızma" veya "taş baskı" olanları tercih ederseniz hiç sorun olmaz. Ama riviera'yı tercih etmeyin derim ben. Benden inciler de şimdilik bu kadar.
Bu arada ben ara öğünde bir avuç kadar kurutulmuş yabanmersini yedim. Öğle yemeğinde de ızgara etli salata yedim.

narın enerjını artırmak ıcın bırseyler al. tarcınlı sut cok tavsıye edılıyor ama kızlar baska neler der bılemıyorum

benım ınsulın dırencım yok demekkı. tatlı cekmez mı ınsanın canı, cıkolata bıle yemıyorum bır bucuk aydır. sadece sekerlı turk kahvesını ve ucu bırarada ıcmeyı cok ıstıyorum buaralar. canım cok cekıyor

esın nıye almıs ya onları ???? resmen ezıyet ya :))))))

şimdi biraz dışarı çıkacam 1 saat kadar yürüyeyimm hem spor olur hem alış veriş
bu arada adım sayarı olanlar 1 saat tempolu yürüyüş kaç adım kaç kalori söylermisinz lütfen

valla yuruyus hızına gore degısıyor kı. benım mesela 1, 5 saat tempolu yuruyus 2500 adımı buluyor ama dıgerlerının daha fazla sanırım. duygu ya sor bır de neslı de almıstı adımsayar sanırım

hadiyaaa negüzel ya hepgülsün yüzünn inşallah... sağ ol cnm çorba midemde nedense çok fazla yemiş hisediyorum ama..

adet olmadığın için karnın şişmiştir belki..
ödem de yapar dkhapı..
2,5 kilo falan etkiler benim fikrim..

benım hap dogum kontrolden daha yuksek hormonlu. regl olmak da olmamak da sıskınlık yaparmıs. ıkısı bırlesınce nasıl sıskınlık yaptı kımbulır ben de temmuzdan berı regl olmadım. buaralar ogle yemegım sıskınlık cok yapıyor zaten. soda ıcıyorum genellıkle. ozellıkle nohut ve fasulye yapıyor eskıden yapmazdı sıskınlık

sağ ol cnmgideyim kolidorda 2,500 adım atayım

yedim 250 ml nedense aşırı şiş hissediyorum yaa :18::18:

birazdan iner şişkinliğin..

pirinçteki nişasta buğdaydan daha fazladır.
nişasta=karbonhidrat.

asyalılar bizim gibi tıkabasa yemedikleri için kilo almıyolardır belki. ya da hayatlarının her anında spor olduğu için..

enerji dengesi olduğu doğru, çok güzel açıklamışsın aradaki bağı..

ayrıca ben pirinç yapay demedim

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum..

nane limon yapmıştım..baya iyi geldi..

yemek yapıyım kalkıyım da..

kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…