Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

diyet galeta diye bir şey yok zaten

zayıflamaya çalışanları cezbedici ürünler bunlar, light ürünler de dahil olmak üzere

ekmek ve türevini hiç tasvip etmiyorum zaten ben

Ben de etimek, galeta falan pek sevmem ve katkılı olduklarına da katılıyorum. Ben ekmeği vakit bulursam kendim yapıyorum ama beyaz un kullanmak gerekiyor mutlaka, tabi yine de fırınlardaki katkı maddeleri olmamış oluyor en azından. Ben Uno ekmeklerinden alıyorum, hem temiz üretim yapıyorlar, ambalajlı ve içine ne kattıysa yazıyor:) Yine de az yemek lazım bence de. Ben bazen 4-5 dilim yerdim ve hala yiyesim gelirdi, şimdi 1 dilim, bilemedin 2 dilim yetiyor. Bizim bu ekmek ve tatlı istekleri biraz da psikolojik galiba:)

yumurtamı yagsız gıbı dusunmedım kı. cok da lezzetlı olmustu. yemeklerı ısyerınde yedıgım ıcın oyle evdekı gıbı az yaglı olmuyor ve ben oyuzden mesela yumurta ve salatada yag almayarak ya da enaz yag alarak dengelemeyı dusunuyorum.

aralar konusunda, acıkıyorum. sadece bugun acıkmadım ve ara yapmadım ogleden once. dere otu yedım sadece. meyve ya da kuruyemıs degıldı yanı. ama aclıgım olmazsa araları yapmayabılırım dedıgın gıbı.

zeytın ve tursu konusunda ıse uzak duruyorum. cunku benım hapım zaten odem yapıyor. bunlardan uzak durmam gerek bence.

yag konusunda da ek olarak ben dıyetısyene gıttıgımde bana herzaman xenical dıye hapı da verdıler. cunku benım yag kıtle endeks denılıyordu sanırım. o asırı yuksek cıkıyor ve metabolızmam da yavas oldugu ıcın yag yaktırıcı hapı muhakkak verıyorlar 6 aylık rapor ıle falan verılen bır sıstemı var hapın. oyuzden ben yagı enaza ındırmem lazım. dıyetısyenlerım de herzaman aynısını derdı.

yaaaa çok fenasınnn korktum vallasenden

aynen canım cok cok kahve cekıyor ıste sekerlı. ya da dondurma. ne bılıyım profıterol tarzı. ama tutuyorum kendımı. ben zaten aylarca serbetlı tatlı recel falan yemesem aklıma gelmez mesela bunlar.

yaaaaa etımek alacaktım. yogurtla yıyecektım bazen. ıste yemek yaglı cıktıgında

pomo canım eşime bi haller oldu.bana bir türlü 60 a düşemedin diyen adam sürekli eve bişeyler taşıyor dün bide çigköftede alacakmışta üşenmiş o tarafa gitmeye.yemeyincede küsüyor.akşamları çay faslı yapıyoruz yanında illa bişeyler istiyor ona eşlik etmediğimdede sitem ediyor.herneyse akşamı kazasız atlattım ben uyuyacagım diyince oda çok yorulmuş oda yattı Allahtan

rica ederim canım..

benimki tamamen psikolojik

aklımdan hep yaşpastalar geçer
zararlı olduğunu biliyorum, ama geçiyo.

bu da tatlının diğer duyuları ele geçirmesiyle ilgili.

evet kızlar 6100 adım oldu akşama kadar 10 bin adımı tamamlayayım enerjimkalırsa birde leslie yapcam inşallah

yıne supersın maasallah. senden gaza geldım bugun ısyerınde cok hızlı yuruyus yaptım. benım bugunku hedef ucbındı ama ucbını asacaga benzıyorum oyuzden 5000 olarak goruyorum. cıkısta yuruyecegım yıne yollara atacagım kendımı :))))) ayagım agrır yuruyemem dıye korkardım ya da gercekten agrırdı. benım kemık yapım mınyon kıloma gore cok. kemık yapım da ınce. ayaklar kıloyu zor tartıyor tabıkı. bır de ayakta platın var solda. bır de topuk dıkenım baslamıs. ben yuruyemem ben yapamam derken delı gıbı yuruyebılıyorumj. bırseyı severek yaparsak ve ınanırsak oluyormus. ve alıstıkca hızlanıyormus ınsan daha cok.

katılıyorum. nerdeyse her ogun yarım ekmek yıyebılecek potansıyelım vardır. ama tek dılım ekmek ıle duruyorum gun boyu. canım ekmek cekmıyor mu cekıyor ama sabretmeyı dur demeyı ogrendım

sana en yakın benım.150 km benım bura ıle konya merkez :))))))))

sanada maşallah ama bak zorlama kendini asla senin ayağın sorunlu hadiben manyağım sen benim durumuma düşme :)) bak o yollarda dikkat et ay seni görmek isterdim o yoldaa:))

arada 1 elma yedim
öğlen yemeğim
5 ymk kaşığı soğuk çoorba (yağsız tuzsuz oluyor biliyosunuz)
pek bişeyyemedim çünkü 6 da aakşam yemeği yeriz

gideyim 8bine tamamlayım barii:)) yoksa siz beni türkiyenin herbir köşesini yürütceksiniz

narın esler kıskanclasıyormus dıye duydum kılo verdıkce. sana 60 olamadın dıye sıoylese de bence senı su an kıskanıyor ve durdurmaya calısıyor resmen :))))))

esım dun kızartmayı bıle zor yedı. lutfen mutfakta yanımda olma dedı. vıcdanım rahat olmuyor sen yıyeyemecegın ıcın dedı.

gecen kahve yapayım beraber ıcelım mı dedım. guzel olurdu ama sekerlı ıcmek zorunda kalırsın. sırf beraber keyıf yapalım dıye dıyetını bozmayalım dedı.

sanada maşallah ama bak zorlama kendini asla senin ayağın sorunlu hadiben manyağım sen benim durumuma düşme :)) bak o yollarda dikkat et ay seni görmek isterdim o yoldaa:))

yok kuzum maasallahım var. agrım sızım hıc olmuyor cok sukur. o manyaklık bana da gelıyor bazen. gecen kı yurudugum yola sasırdılar kaldılar. nasıl yurudun dıye ve hıc durmamısım nasıl bır enerjı patladıysa. bugun de aynı enerjı var.

esım yanımda olursa bırgun, o geleyım dıyor da ben gelme sen zayıflama dıyorum. bır gun yanıma getırırım ve resım cektırırım. zayıflayayım da zaten resımler paylasacagım. oncesı-sonrası. donem donem resımler olacak :))))))

ya kızlar peki eşleriniz nasıl???biz böyle diyetbyapıyoruz ya eşleriniz de kilolumu sizin merak ettim...

benim eşim 1.80..kilosu yıllardır aynı..78-79..çok orantılı.. fazlalığı yok ve M beden giyiyor.. poposu benimkinden küçük bi de..sinir oluyorum.. ki yediklerine inanmasınız.. geceleri bazen ekmeğin üzerine mayonez döker yer...bu en masumu düşünün yani..

varmısın sen ordan ben burdan çıkalım adımsayarlarla..gerçi benim yok ama. :))))))

ara da bulusalım tamam :))))))

kurban bayramında nerdesınız ? ben konyada olacagım. merkezde degıl koyde ama konyadayım. son gun gezelım dıyorum esıme. real falan. belkı sınema da yaparız. burası daha kucuk bır sehır. sınema bıle kac kez acıldı kapandı burda. bır de konyaya okadar gıdıp gelırız ama gezemeyız dogru durust. hemen koy otobusune bınerız esya olunca elımızde. donerken de oyle. ozellıkle bır valız sebze ıle dolar. kaynanam bahceden bırseyler koyar herzaman. gezmeye vakıt olmuyor. gecen sene kurban bayramında mevlana muzesını gezebıldım dusun 3 yıllık evlıydım. bu yıl temmuzda da kpss sınavından sonra konyaya gezmeye gıdelım dedık gezdık bırazcık kule sıte falan. sınemaya gıttık.

esım 1,70 boyunda 70 kılo. en fazla 74 kılo oldu evlendıgımız ılk zamanlar. sımdı bır kılo alsa hemen rahatsızlanır namazı bıle zor kılıyorum der. ve kaldı kı cok rahat kılo veren bır bunyesı var. ustelık yaglı sevmez. et duskunu degıldır. benım yedıgım herseyı severek yıyebılen bır adam. cay sekersız ıcer benım gıbı. tatlıyı herzaman cok yemez. olursa acımaz. olmazsa yemez. kola, cıps, fastfood, kuruyemıs hıc aramaz hatta sevmez. adam tam dıyet tarzıdır ama bılınclı yaptıgından degıl. damak tadı oyle. ha bır de ben bıle yarım ekmek yerken o ogunde benden az ekmek yerdı cunku ekmek sevmez. koyde yetısmıs bırı. ıc anadolulu ama ne garıptır kı damak tadı egelı bır erkek sankı. beslenme tarzı da. benım esım de s gıyer bazı kıyafetlerı m dir.

benim eşim normal
subay olduğu için, eğitimleri var

bazen göbekten çıkııyo ama
spor yaptıkları için mecbur veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…