- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.661
diyet galeta diye bir şey yok zaten
zayıflamaya çalışanları cezbedici ürünler bunlar, light ürünler de dahil olmak üzere
ekmek ve türevini hiç tasvip etmiyorum zaten ben
gün içinde yeterince su içersen zeytin yiyebilirsin.
zeytin yemek yok diye kendini şartlandırma
zeytini suda beklet, tuzu gider biraz. ben öyle yapıyorum.
ama zeytin ye mutlaka.
öğünler arası çok acıkmıyorsanız ara yapmayın.
burası önemli bi nokta.
çünkü ara yaptığınızda insülin devreye giriyor.
bu da depolamaya yol açıyor.
ben hiç ara yapmam.
sabah öğle akşamdır hep.
yemek dışında su içerim sürekli.
etimek yeme.
katkılı madde çünkü.
bunun dışında, yağdan korkmayın.
yumurtayı 1 damla yağla yapma.
yeterince yağ koy.
senin almaman gereken yağ değil; karbonhidrat.
etimekte de bol bol karbonhidrat var. o yüzden etimeği boşver.
kuruyemiş iyi, kurumeyve iyi..
çaylar da iyi..
ama dediğim gibi, acıkmıyorsan ara yapma.
ya biz de okuyoruz ama sen söylediğin biçok şeyin arkasında duracak ve onu ispatlayacak kadar bilgi sahibisin..demek ki ilgin de epeyce var bu konulara..okuyan dillerine paylaşan ağzına sağlık ne diyim
amacım seni konya merkeze götürtmek.. çok değil 90 km..herhalde 200000-250000 adımda gidersin di mi...
benimde hiçaram yok şeker,tatlı,çikolata,kırkyıldabir oda canım istediği için değil yemek için yerimm
çokçokgeçmiş olun tekrarrr..
etimek bende almıştımm hemdelight:))) bitsin almayım barii
ya biz de okuyoruz ama sen söylediğin biçok şeyin arkasında duracak ve onu ispatlayacak kadar bilgi sahibisin..demek ki ilgin de epeyce var bu konulara..okuyan dillerine paylaşan ağzına sağlık ne diyim
amacım seni konya merkeze götürtmek.. çok değil 90 km..herhalde 200000-250000 adımda gidersin di mi...
Ben de etimek, galeta falan pek sevmem ve katkılı olduklarına da katılıyorum. Ben ekmeği vakit bulursam kendim yapıyorum ama beyaz un kullanmak gerekiyor mutlaka, tabi yine de fırınlardaki katkı maddeleri olmamış oluyor en azından. Ben Uno ekmeklerinden alıyorum, hem temiz üretim yapıyorlar, ambalajlı ve içine ne kattıysa yazıyor:) Yine de az yemek lazım bence de. Ben bazen 4-5 dilim yerdim ve hala yiyesim gelirdi, şimdi 1 dilim, bilemedin 2 dilim yetiyor. Bizim bu ekmek ve tatlı istekleri biraz da psikolojik galiba:)
evet kızlar 6100 adım oldu akşama kadar 10 bin adımı tamamlayayım enerjimkalırsa birde leslie yapcam inşallah
Ben de etimek, galeta falan pek sevmem ve katkılı olduklarına da katılıyorum. Ben ekmeği vakit bulursam kendim yapıyorum ama beyaz un kullanmak gerekiyor mutlaka, tabi yine de fırınlardaki katkı maddeleri olmamış oluyor en azından. Ben Uno ekmeklerinden alıyorum, hem temiz üretim yapıyorlar, ambalajlı ve içine ne kattıysa yazıyor:) Yine de az yemek lazım bence de. Ben bazen 4-5 dilim yerdim ve hala yiyesim gelirdi, şimdi 1 dilim, bilemedin 2 dilim yetiyor. Bizim bu ekmek ve tatlı istekleri biraz da psikolojik galiba:)
yıne supersın maasallah. senden gaza geldım bugun ısyerınde cok hızlı yuruyus yaptım. benım bugunku hedef ucbındı ama ucbını asacaga benzıyorum oyuzden 5000 olarak goruyorum. cıkısta yuruyecegım yıne yollara atacagım kendımı :))))) ayagım agrır yuruyemem dıye korkardım ya da gercekten agrırdı. benım kemık yapım mınyon kıloma gore cok. kemık yapım da ınce. ayaklar kıloyu zor tartıyor tabıkı. bır de ayakta platın var solda. bır de topuk dıkenım baslamıs. ben yuruyemem ben yapamam derken delı gıbı yuruyebılıyorumj. bırseyı severek yaparsak ve ınanırsak oluyormus. ve alıstıkca hızlanıyormus ınsan daha cok.
pomo canım eşime bi haller oldu.bana bir türlü 60 a düşemedin diyen adam sürekli eve bişeyler taşıyor dün bide çigköftede alacakmışta üşenmiş o tarafa gitmeye.yemeyincede küsüyor.akşamları çay faslı yapıyoruz yanında illa bişeyler istiyor ona eşlik etmediğimdede sitem ediyor.herneyse akşamı kazasız atlattım ben uyuyacagım diyince oda çok yorulmuş oda yattı Allahtan
sanada maşallah ama bak zorlama kendini asla senin ayağın sorunlu hadiben manyağım sen benim durumuma düşme :)) bak o yollarda dikkat et ay seni görmek isterdim o yoldaa:))
varmısın sen ordan ben burdan çıkalım adımsayarlarla..gerçi benim yok ama. :))))))sana en yakın benım.150 km benım bura ıle konya merkez :))))))))
varmısın sen ordan ben burdan çıkalım adımsayarlarla..gerçi benim yok ama. :))))))
ya kızlar peki eşleriniz nasıl???biz böyle diyetbyapıyoruz ya eşleriniz de kilolumu sizin merak ettim...
benim eşim 1.80..kilosu yıllardır aynı..78-79..çok orantılı.. fazlalığı yok ve M beden giyiyor.. poposu benimkinden küçük bi de..sinir oluyorum.. ki yediklerine inanmasınız.. geceleri bazen ekmeğin üzerine mayonez döker yer...bu en masumu düşünün yani..
ya kızlar peki eşleriniz nasıl???biz böyle diyetbyapıyoruz ya eşleriniz de kilolumu sizin merak ettim...
benim eşim 1.80..kilosu yıllardır aynı..78-79..çok orantılı.. fazlalığı yok ve M beden giyiyor.. poposu benimkinden küçük bi de..sinir oluyorum.. ki yediklerine inanmasınız.. geceleri bazen ekmeğin üzerine mayonez döker yer...bu en masumu düşünün yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?