Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ikisine de sırayla bir gideyim de o zamn ondan sonra karar vereyim madem yoga mı pilates mi kararsız kaldım yaww :44:

hergun makarna yemem zaten sıkılırım ben. sadece arada sırada yersem diye dedim ama ölçülü olursa sıkıntı olmaz sanırım :44:

domates salatalık iyi fikirmiş ama mevsimi geçiyor onların da birde bizim yurtta buzdolabı yok, yakında pazarda yok, marketten aldıgınında içindeki katkılar falan sıkıntı geliyor bana. mevsimi olmayan şeyi tüketmeyi pek sevmiyorum da.ama ona benzer şeyler yerim bende. marulu doğrayıp içine limon koysam bile yerim yani sıkıntı olmaz

babamda doldurdu resmen odamı formlarla. yarım paket falan yesem arada. o da olmaz mı :44:

kilo vermekten öte vucuduma faydalı olsun diye yogayı veye pilatesi yapmak istiyorum ben canım. deneyecegim bakalım ikisini de. ama yoga iskelet yapısına iyi geliyorsa o da benm istedigim gibi olabilir demek ki.

yüzmeye cuma günü başlıyorum canım. bugun babamı gönderdim, yarın okulum var, cuma günü boş günüm gidip bir güzel yüzecegim planım bu

bu arada kızlar öğle yemegi olarak , 1 kase yoğurt çorbası içtim. ardından da tek şekerli türk kahvesi. fakat az geldi sanırım üstünden yaklaşık 2 saat geçtikten sonra da annemin yaptıgı esmer unlu kekten yedim, yanına da süt. biraz fazla mı oldu bilemedim ama akşam ya sebze yada ızgarayla dengelemeye çalışacagım.

Arkadaşlar mrb

bugün itibariyle aranıza katıldım.ve açar açmaz bu forumu gördüüm listeye beni de alır mısınız ???
canım öncelikle aamıza hoşgeldin fakat şimdilik listeye kimseyi alamıyoruz..zaten hepitopu 3 kilocuğun varmış..burda bizlerle yorumlaşarak hemen verirsin onları.

benim eşim ben 86 kiloyken 83 kiloydu

ben 62 kiloyken 92 ye kadar çıkmıştı

şu an 85 kilo boyuda 1.80 bence gayette hoş duruyor çok zayıf erkeği sevmiyorum ben zaten
aynen ben de böyle biraz kaslı iri olacak yoksa çocuk gibi görünüyo..:111:

ben de çok giderim wc ye..bence çok iyi su vücudunda kalmıyo deme ki hemen atılıyo

yoğurt çobasının içinde prinç vardır muhtemelen di mi bu yüzden akşam ekmek yeme bence çeşmi...

senın esın de cocuk yasta yurtlarda kalmıstır. benım esım oyle. ve kahvaltı yapmak ozamanlar alıskanlık kalmıs. pılav sevmemek de. askerı okullar ve normal yurtlarda pılavdan bıkarlarmıs. ben de peynır cok severım cesıt cesıt olsun ısterım ama sevdıklerım cısssss kaşar, krem peynır, labne, ucgen peynır :))))

esımın dıyet konusundakı destegı ama en cok da ılk gunumuzden berı yemek secmeyısı, sureklı cesıt cesıt sofra ıstegının olmaması cok ıyıdır. sadece sebze ytemegı ıster sulu olsun der. ıstegı budur.

ben pazar kahvaltılarını cok severım ozenırım. o da oyle. beraber hazırlarız. bıber falan soguslerız.

ben 4 yılda 20 kılo aldım sanırım. ben daha basarılıyım anlasılan. ama benım tek sucum yok. hormoın ılacı ve tup bebek ıkı kez. onların da payı buyuk yanı.

sen kac kılosun su an hakıkaten ? super saglıklı beslenıyorsun cok merak ettım kılonu

kızlar ben cıkıyorum. yarın gorusuruz bol bol spor yapalım bu aksam ve kacırmayalım ıns..........

Ara : dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. bız kelek derız acur derız. mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. tadı salatalıktır.

yoğurt çobasının içinde prinç vardır muhtemelen di mi bu yüzden akşam ekmek yeme bence çeşmi...

pirinç deil bugday vardı canım çorbada. ama yememeye çalışırım akşam ekmegi, zaten kek de yedim bugun akşam ekmege ihtiyacım olmazz

Kızlar hızınıza yetişemiyorum valla. Önce eşimden bahsedeyim ben de, boyu 1.80 kilosu 77-79 arası. Düzenli spor yapma alışkanlığı var ve yediklerine de dikkat ediyor. Eti çoooookkkkk seviyor ama benim sayemde sebzeyi ve balığı da seviyor, ben de onun sayesinde et seviyorum:) Biz 5 yıllık evliyiz ve tanıştığımızda da ben zayıf değildim. O yüzden o benim 50'li kilolardaki halimi bilmiyor ve çok zayıf olurum diye düşünüyor. Benim vücut yapım atletik, o yüzden aslında hiç bir zaman incecik bir görüntüm olmuyor. Eşim diyet konusunda bana pek yardımcı olmuyor aslında. Gerçi eskiden çikolata, cips falan alıp gelirdi, epey fırça yedikten sonra almıyor artık:) Ama arada baklava benzeri tatlılar alıyor, kola alıyor ve bir de bana da ister miyim diye soruyor İçimizde en şanslı olan Duygu bence, çünkü eşi de onunla diyette:))

Bugün benim hareketim az, işyeri hareketim 2000 adım bile değil. Bilgisayar başında işlerim olduğu için fazla hareket edemedim. Bugün yüzmeye gidecektim ama vaktim olmadı. İşten çıktım, önce TeknoSa'ya uğrayıp tartımı aldım kızlar. Pek beğendim, sağlam da görünüyor, bir de indirimdeydi. Tefal aldım 40 TL idi fiyatı. Mağazada epey hırpaladım tartıyı, yine de stabil tarttı. İnşallah memnun kalırım. Yarın sabah aç karnına tartılacağım bakalım.

Ara öğünde 10 tane badem yedim. Akşam yemeğimi birazdan yiyeceğim. Kabak kabuklarından yaptığım yemeği yiyeceğim. Yanında da yoğurt yerim. Bir de 1-2 dilim ekmek yiyeceğim kızlar. Çünkü bilgisayar başında çalışmaya devam etmem gerekiyor, bir proje üzerinde çalışıyorum, yarına yetiştirmem lazım, çalışınca çok açlık hissediyorum, ekmek yemezsem başka şeylere saldırırım. Yapabilirsem, geç saatte bile olsa Leslie yapacağım. Duygu'yu kıskandım valla:)

Bu arada, Duygu'ya maşallah maşallah. Ben de yürümeyi çok severim. 7-8 yıl önce annem İzmir'e geldiğinde onu gezdirmiştim, Balçova'ya götürmüştüm, Teleferik'e binmiştik, sonra Konak'a kadar yürümüştük, annem "bir daha gelmiyim diye yürütüyorsun ama yine gelicem" demişti, çok gülmüştük. Ben mesafeyi falan unutuyorum yürürken ve çok geç yoruluyorum.

Bir arkadaş adımsayarı sormuş ama, hem pomo hem duygu yazmış, kişiye göre değişiyor saatte atılan adım sayısı. Leslie 4 mil yaparsan 1 saat 7000 adım atmış olursun mesela, ölçtüm, tecrübeyle sabittir:)

bende aynisini bugun yaptim domatesli sehriye corbasi bencede bir sikinti yok yiyebilir herhalde

ekmegi bende tam bugday unuyla yapiyorumda icine bir miktarda zeytinyagi ekliyorum bence gayet guzel oluyor ama pizza super fikirmis tarifi bekliyorum

benimde esiminde Masallahi var boyu 1.83, kilosu 80 adam yakiyor her yedigini hicte oyle hareketli falan degildir sadece haftada bir kere 1 saat yuzmeye gider hepsi bu kadar is yerinde zaten hareketi kisitli evde desen tum gun biraksan uyur ben onun yediginin yarisini yesem dusunemiyorum kendimi sanirim bunye meselesi

bugunki yediklerimmm

sabah
iki dilim ekmek arasina bir krem peynir surdum arasinada maydanoz ekledim (yaptigim ekmekleri cok kucuk ve ince kesiyorum yani bir dilim kadar oluyor)

ara
3 ceviz
1 elma
1 mandalin

ogle
yemedim o saatte yoldaydim

ara
3 kuru incir
1 avuc kabak cekirdegi

aksam
1 kase domatesli sehriye corbasi
yanina salata

ara
sut

Kızlar, dolapta geçen haftadan kalma haşlanmış brokoli vardı, hemencecik bir çorba yaptım, hazır eşim yokken (o pek sevmiyor da), 3 kepçe ondan yiyeceğim, yanında da kabak sıyırma. Bana pek sağlıklı ve lezzetli görünüyorlar şu anda:))

kızlar merhaba yeniden :) annemler geldi simdi girebildim nete, benim de esim benimle birlikte diyet yapmaya calısıyor, ben moda giriyim diye :)) daha dogrusu daha cok spor konusunda destek oluyor diyeti de yaparmıs gibi yapıyo :))

bgün yediklerimden ben pek memnunum, hiç şişkinliğim yok ayrıca metabolizmam gayet hızlı bakalım siz menüm hakkında ne düşünüceksiniz

sabah ; yazmıstım ama yine yazıyım
limonlu sirkeli su ile basladım
kahvaltı- 1 domates 3 salatalık - bol limonlu
bitki çayı
2 zeytin

ara - 1 avuca yakın badem - 3 gün kurusu kayısı - yarım ceviz
- 1 cay bardagı tarcınlı süt

öğle- 3-4 kasık taze fasulye ( zeytnyglı)
- 1 dilim tm bgdy ekmk
- 3 kasık yogurt

ara - 4-5 tane badem, 1 gün kurusu kayısı
1 bitki çayı

aksam yemegi ( ben yemekleri 17.30 gibi yiyorum kızlar, sonrasında gece btki cayı içiyorum cok aclık hissetmyrm )
17.30 - 3 biber dolması ama minyatür dolma gibi birşeydi resmen küçücük :)
- 3 kaşık yogurt
- 1 tane pörsülenmiş kırmızı biber

menüm böyle tatlılarım :) muhteşem yüzyıl izlerken de bitki çayı içerim yine heralde .

marulu limonlayıp yemen hepsinden daha iyi.
hem daha az kalorili, hem sindirim sistemine çok faydalı.
ben hiç tasvip etmiyorum o tür hazır gıdaları.

vücut o gıdaları ayrıştıramıyor kızlar, bilginiz olsun.
yüzme işi çok güzelmiş.

yüzme tüm sporların başındadır.
yürüyüş,pilates falan solda sıfır kalır yüzmenin yanında.

hem tüm kasları çalıştırır, hem de su altında hareket etmek daha hızlı ve çok kalori yaktırır.

evet, askeri liseden beri her şeyi düzenli olduğu için kahvaltısız yapamaz..
pilava bayılır bizimki..

eşim de bana pazar kahvaltılarında yardım eder:)birlikte hazırlarız..:)
ben evlendiğimde 52-53 idim
10 ayda 64e çıktım..

sonra bilinçlenme dönemim başladı.
zaten oldum olası ekmek yemezdim, bizim evde ekmek yemeyiz pek, annem de öyle..

3ayda eski kiloma döndüm..

ama izin döneminde 56yakadar çıkmıştım, yine eski halime dönmem lazım..

bi de çocuk düşünüyorum, ne kadar zayıf olursam o kadar iyi benim için..
boyum da 164.
ekmegi bende tam bugday unuyla yapiyorumda icine bir miktarda zeytinyagi ekliyorum bence gayet guzel oluyor ama pizza super fikirmis tarifi bekliyorum

aklımda canım, şu parmağım geçsin, hemen yapıcam:)

oooh mis. ikisine de bayılırım.
hele brokoli vazgeçilmezimdir.
eşim sevmezdi hiç, şimdi benim sayemde sevmeye başladı.

ben her türlü severim, yerim ama o limonlu, sarımsaklı yoğurtlu olduğu zaman seviyor..

yarın görüşürüz kızlar..kendinize cici bakın

Kızlar, siz bitki çayları içiyorsunuz, ben de malum kiraz saplı bir form çayı aldım ve iki gündür içiyorum, bende ishal yapıyor, sizde bir şey olmuyor mu? Benim bağırsaklar hassastır ondan mı oluyor anlamadım ki! Üstelik tadını da çok sevdim.

hmm.bende ishal olmamıştı..

ama ben yazın kiraz aldığımda saplarını atmayıp kurutuyorum, yeşilçay içtiğimde içine atıyorum bir kaç tane.

nesli bendede var o çaydan ben çok nadir içiyorum içtiğimde de hiç öyle ishal gibi olmadım canım.form çayları zaten dikkatli kullanılması gerek bagırsaklarda tembellik yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…