- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.701
1 - bence 1.30 saat olması daha iyi, yogayı seç derim ben. ikisinin de temeli aynı sayılır.
2 - her gün makarna yemen sıkıntı olabilir, hem kilo verme açısında hem de hazım açısından. haftada 2-3gün makarna yesen olmaz mı?
3 - salatalık ya da domates ye
4 - fındık güzel elma güzel ama form çeşitleri asla.
bu tüp hazır gıdaları tüketme.
Kızlar, ne kadar hızlı akıyor sayfalar, anca okudum.
Çeşmi, pilates ve yoga bambaşka şeyler. Ben yoga yapıyorum, eskiden düzenli yapardım, son zamanlarda da gün aşırı yapmaya çalışıyorum. Yoga, insanı sakinleştiren, kasların esnemesini sağlayan, iskelet yapısına iyi gelen bir spor (aslında yaşam felsefesi). Pilates ise Amerika kökenli, askerleri eğitmek amacıyla başlamış, sonra yaygınlaşmış bir spor. Ben pilates yapmayı denedim ama bana ağır gelmişti, kasları fazla zorladığını düşünüyorum ve doğru bulmuyorum. Doğal da bulmuyorum açıkçası. Bende bel ağrısına neden olmuştu. Gidersen de dikkat et derim. Yogayı zaten kilo vermek için düşünme derim ben. Bu arada hani sen yüzmeye gidiyordun, o ne oldu? Şu an senin için en faydalısı yüzmek. Hem ayağını zorlamaz, hem bol kalori harcarsın, hem stres atarsın. Ben yüzmeye gitmen konusunda ısrarcıyım.
.
canım öncelikle aamıza hoşgeldin fakat şimdilik listeye kimseyi alamıyoruz..zaten hepitopu 3 kilocuğun varmış..burda bizlerle yorumlaşarak hemen verirsin onları.Arkadaşlar mrb
bugün itibariyle aranıza katıldım.ve açar açmaz bu forumu gördüüm listeye beni de alır mısınız ???
aynen ben de böyle biraz kaslı iri olacak yoksa çocuk gibi görünüyo..:111:benim eşim ben 86 kiloyken 83 kiloydu
ben 62 kiloyken 92 ye kadar çıkmıştı
şu an 85 kilo boyuda 1.80 bence gayette hoş duruyor çok zayıf erkeği sevmiyorum ben zaten
ben de çok giderim wc ye..bence çok iyi su vücudunda kalmıyo deme ki hemen atılıyokızlar alakasız bırsey soracagım ??? ben 20dkya wc gıdıyorum sanırım. dıyet yapmadan once de boyleydım. normal ıcecekler degıl okadar ama ben nekadar su ıcersem okadar wcdeyım demek. yolculuk yaparken su ıcmezdım nerdeyse, sırf bu yuzden. sız de bukadar sık wc gıdıyormusunuz ? ıltıhap falan yoktur degıl mı ben de???
yoğurt çobasının içinde prinç vardır muhtemelen di mi bu yüzden akşam ekmek yeme bence çeşmi...ikisine de sırayla bir gideyim de o zamn ondan sonra karar vereyim madem yoga mı pilates mi kararsız kaldım yaww :44:
hergun makarna yemem zaten sıkılırım ben. sadece arada sırada yersem diye dedim ama ölçülü olursa sıkıntı olmaz sanırım :44:
domates salatalık iyi fikirmiş ama mevsimi geçiyor onların da birde bizim yurtta buzdolabı yok, yakında pazarda yok, marketten aldıgınında içindeki katkılar falan sıkıntı geliyor bana. mevsimi olmayan şeyi tüketmeyi pek sevmiyorum da.ama ona benzer şeyler yerim bende. marulu doğrayıp içine limon koysam bile yerim yani sıkıntı olmaz
babamda doldurdu resmen odamı formlarla. yarım paket falan yesem arada. o da olmaz mı :44:
kilo vermekten öte vucuduma faydalı olsun diye yogayı veye pilatesi yapmak istiyorum ben canım. deneyecegim bakalım ikisini de. ama yoga iskelet yapısına iyi geliyorsa o da benm istedigim gibi olabilir demek ki.
yüzmeye cuma günü başlıyorum canım. bugun babamı gönderdim, yarın okulum var, cuma günü boş günüm gidip bir güzel yüzecegim planım bu
bu arada kızlar öğle yemegi olarak , 1 kase yoğurt çorbası içtim. ardından da tek şekerli türk kahvesi. fakat az geldi sanırım üstünden yaklaşık 2 saat geçtikten sonra da annemin yaptıgı esmer unlu kekten yedim, yanına da süt. biraz fazla mı oldu bilemedim ama akşam ya sebze yada ızgarayla dengelemeye çalışacagım.
benim eşim de evde kahvaltı yapmayı çok sever.
kahvaltıyı ben de çok severim
en çok kahvaltıda yerim zaten..
peynir hastasıdır benim eşim
evde 5-6 çeşit peynir olur hep
sebze yemeklerini de çok sever
hiç bişey seçmez sağolsun
ne yaparsam yer maşallah..
patetes kızartmasına bayılır da ben pek yapmıyorum.
ooooh maşallah
ben evliliğimin ilk 10 ayında 10 kilo aldım
her ay bi kilo almışım ne güzel
ama verdim sonra tabi
ben de çok giderim wc ye..bence çok iyi su vücudunda kalmıyo deme ki hemen atılıyo
yoğurt çobasının içinde prinç vardır muhtemelen di mi bu yüzden akşam ekmek yeme bence çeşmi...
kızlar bir iki damla zeytinyağında arpa şehriye çorbası yapıyorum amakararsızım yesemmi yemesemmi bi bilen varsa yazarsa sevinirim
içeriği 1-2 damla zeytinyağı
domatesrendeledim
ev salçası
tuz ekstra koymuyorum salça hafif tuzlu
karabiber
su
arpa şehriye
makarna da aynı şey canım..
pirinçte de nişasta var dikkatli olunması lazım..
arpa şehriye de aynı ama miktarı az olduğu için o kadar problem olmaz..
pirinç pilavını 2 haftada bir yapabilirsin mesela.
ben makarnayı yapmamaya çalışıyorum.
bulgur sağlıklıdır, bulgurda sorun yok..
bende bi ekmek tarifi var, başparmağımı rendeye kaptırdğım için yara şu anda, yoksa yapıcaktım.
yoğuramıcaam için kaldı ..
eşime yapıcam, eğer güzel olursa sana da tarifini veririm..
tam buğday unundan..
hatta benim aklıma bişey geldi..
tam buğdak unundan pizza yapıcam..
incecik tabanlı, üzeri bol mantar, biber, domates, zeytinli..
siz de yapabilirsiniz..
ya kızlar peki eşleriniz nasıl???biz böyle diyetbyapıyoruz ya eşleriniz de kilolumu sizin merak ettim...
benim eşim 1.80..kilosu yıllardır aynı..78-79..çok orantılı.. fazlalığı yok ve M beden giyiyor.. poposu benimkinden küçük bi de..sinir oluyorum.. ki yediklerine inanmasınız.. geceleri bazen ekmeğin üzerine mayonez döker yer...bu en masumu düşünün yani..
ikisine de sırayla bir gideyim de o zamn ondan sonra karar vereyim madem yoga mı pilates mi kararsız kaldım yaww :44:
hergun makarna yemem zaten sıkılırım ben. sadece arada sırada yersem diye dedim ama ölçülü olursa sıkıntı olmaz sanırım :44:
domates salatalık iyi fikirmiş ama mevsimi geçiyor onların da birde bizim yurtta buzdolabı yok, yakında pazarda yok, marketten aldıgınında içindeki katkılar falan sıkıntı geliyor bana. mevsimi olmayan şeyi tüketmeyi pek sevmiyorum da.ama ona benzer şeyler yerim bende. marulu doğrayıp içine limon koysam bile yerim yani sıkıntı olmaz
babamda doldurdu resmen odamı formlarla. yarım paket falan yesem arada. o da olmaz mı :44:
kilo vermekten öte vucuduma faydalı olsun diye yogayı veye pilatesi yapmak istiyorum ben canım. deneyecegim bakalım ikisini de. ama yoga iskelet yapısına iyi geliyorsa o da benm istedigim gibi olabilir demek ki.
yüzmeye cuma günü başlıyorum canım. bugun babamı gönderdim, yarın okulum var, cuma günü boş günüm gidip bir güzel yüzecegim planım bu
bu arada kızlar öğle yemegi olarak , 1 kase yoğurt çorbası içtim. ardından da tek şekerli türk kahvesi. fakat az geldi sanırım üstünden yaklaşık 2 saat geçtikten sonra da annemin yaptıgı esmer unlu kekten yedim, yanına da süt. biraz fazla mı oldu bilemedim ama akşam ya sebze yada ızgarayla dengelemeye çalışacagım.
senın esın de cocuk yasta yurtlarda kalmıstır. benım esım oyle. ve kahvaltı yapmak ozamanlar alıskanlık kalmıs. pılav sevmemek de. askerı okullar ve normal yurtlarda pılavdan bıkarlarmıs. ben de peynır cok severım cesıt cesıt olsun ısterım ama sevdıklerım cısssss kaşar, krem peynır, labne, ucgen peynır :))))
esımın dıyet konusundakı destegı ama en cok da ılk gunumuzden berı yemek secmeyısı, sureklı cesıt cesıt sofra ıstegının olmaması cok ıyıdır. sadece sebze ytemegı ıster sulu olsun der. ıstegı budur.
ben pazar kahvaltılarını cok severım ozenırım. o da oyle. beraber hazırlarız. bıber falan soguslerız.
ben 4 yılda 20 kılo aldım sanırım. ben daha basarılıyım anlasılan. ama benım tek sucum yok. hormoın ılacı ve tup bebek ıkı kez. onların da payı buyuk yanı.
sen kac kılosun su an hakıkaten ? super saglıklı beslenıyorsun cok merak ettım kılonu
ekmegi bende tam bugday unuyla yapiyorumda icine bir miktarda zeytinyagi ekliyorum bence gayet guzel oluyor ama pizza super fikirmis tarifi bekliyorum
Kızlar, dolapta geçen haftadan kalma haşlanmış brokoli vardı, hemencecik bir çorba yaptım, hazır eşim yokken (o pek sevmiyor da), 3 kepçe ondan yiyeceğim, yanında da kabak sıyırma. Bana pek sağlıklı ve lezzetli görünüyorlar şu anda:))
Kızlar, siz bitki çayları içiyorsunuz, ben de malum kiraz saplı bir form çayı aldım ve iki gündür içiyorum, bende ishal yapıyor, sizde bir şey olmuyor mu? Benim bağırsaklar hassastır ondan mı oluyor anlamadım ki! Üstelik tadını da çok sevdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?