- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.681
kızlar alakasız bırsey soracagım ??? ben 20dkya wc gıdıyorum sanırım. dıyet yapmadan once de boyleydım. normal ıcecekler degıl okadar ama ben nekadar su ıcersem okadar wcdeyım demek. yolculuk yaparken su ıcmezdım nerdeyse, sırf bu yuzden. sız de bukadar sık wc gıdıyormusunuz ? ıltıhap falan yoktur degıl mı ben de???
benim eşim ben 86 kiloyken 83 kiloydu
ben 62 kiloyken 92 ye kadar çıkmıştı
şu an 85 kilo boyuda 1.80 bence gayette hoş duruyor çok zayıf erkeği sevmiyorum ben zaten
bende ne kadar çok su içersem okadar çok çıkarım buda normal bişey bence.iltihap olsa renginden ve yanma yapmasından anlarsın canım
benim eşimde rejimde aslında iyi ama biraz göbeği var avatarımdaki resmimde görürsünüz sanırım 81 kilo 75 olacam dio bende sevmem zayıf erkek ama benden gaza geldi biz karı koca sigarada içmioz evimiz hep sağlılklı yiyecek doldu vallaa:))
aynen adam kılo alsın dıye ugrasıyorum. yuruyuse gelme yanıma dıyorum. tanıstıgımızda ve nısanlıyken 65 kıloydu. yuzu cokuyor. elma kemıklerı cıkıyor. sevmıyorum ben de zayıf erkegı.
buarada sen ınerken o cıkmıs yaaaa acayıp :))))))) ne yedı ozamanlar o oyle ???? sana yedırmeye calıstıgı seylerden anlıyoruz ıstahlı bırı maasallah. benım gıbı cıgkoıfteyıo de cok sevıyor :)))
ya kızlar peki eşleriniz nasıl???biz böyle diyetbyapıyoruz ya eşleriniz de kilolumu sizin merak ettim...
benim eşim 1.80..kilosu yıllardır aynı..78-79..çok orantılı.. fazlalığı yok ve M beden giyiyor.. poposu benimkinden küçük bi de..sinir oluyorum.. ki yediklerine inanmasınız.. geceleri bazen ekmeğin üzerine mayonez döker yer...bu en masumu düşünün yani..
aaaaa o sızmıydınız avatardakı ???? ben dunku gıbı oyle bır resım ekledın sanmıstım. bu senın ılk dugundekı halın. yav sen orda da dal gıbısın yahuuuuuu.
cok yakından bakamıyorum resıme. ama sen gobek var dıyorsan vardır. buarada sızın ıkı dugun olayını anlamadım ???? tayın ıcın falan mı yaptınız ??? asıl dugun sımdı mı ?
neler yemiyorki canım benim eşim sabahları asla kahvaltı yapmaz öglen 1-2 gibi yer en erken ben ögle yerken o ilk öğününü yemiş oluyor.sebze yemeklerini hiç sevmez ama mecburen yiyor pilav hastasıydı ama onuda nadir yaptıgım için yiyemiyor.ben genelde bulgur pilavı yaparım.en büyük zaafı beyaz ekmek çok seviyor ekmekle bişeyler yemeyi.çigköfteyi çok sever acılı ekşili şeylere bayılır maşallah o yemesine ragmen gayet iyi ben onu yediklerini yesem kapılardan geçemem ama çok hareketli işi gereğide çok koşturuyor bundan dolayı çok almıyor herhalde
benim ailem ist de kız tarafı düğünü oldu bu
erkek tarafı iskenderunda oturuyor
hemen ardından ordada düğün olacaktı ama orası çok sıcak herkez yaylada diye olmadı sonrada kurban bayramı geliyor onun sonuna yapalım dediler bizde tmm dedikk olsun ayol heycanımız yenileniyor böylede
kızlar alakasız bırsey soracagım ??? ben 20dkya wc gıdıyorum sanırım. dıyet yapmadan once de boyleydım. normal ıcecekler degıl okadar ama ben nekadar su ıcersem okadar wcdeyım demek. yolculuk yaparken su ıcmezdım nerdeyse, sırf bu yuzden. sız de bukadar sık wc gıdıyormusunuz ? ıltıhap falan yoktur degıl mı ben de???
ya kızlar ben şu an tam tamına 64 kiloyum
evleneli 4 ay oldu ve o günden bu tarafa nerdeyse 3 kilo aldım.Evlenincee kilo alınıyor diyenlerin en iyi örneğiyim sanırım şu aralar.Ya bi de inanılmaz iştahım açık,zaten yemek yemeyi çok seven bi insanın ama bu aralar baya abartıyorum.Spor , yürüyüş falan da çok zor benim için , çalışıyorum iş saatlerim uymuyo.Napsam bilemedim.
evleneli 4 ay oldu ve o günden bu tarafa nerdeyse 3 kilo aldım.Evlenincee kilo alınıyor diyenlerin en iyi örneğiyim sanırım şu aralar.Ya bi de inanılmaz iştahım açık,zaten yemek yemeyi çok seven bi insanın ama bu aralar baya abartıyorum.Spor , yürüyüş falan da çok zor benim için , çalışıyorum iş saatlerim uymuyo.Napsam bilemedim.
çiş yapmak iyi bişeydir telaşlanma
eğer yanma olursa iltihap var demektir.
anam benım kocam garıp ozaman. herkes sımıt pogaca kavhaltı yapar burda tum erkekler. esım peynır ekmek bıle olsa kahvaltı yapmak ıster evde. sebze yemeklerıne bayılır. annesı ona ozel taze fasulye yapar bız gıdecegımızde. ben de su boregı ısterım. zıtlıgı goruyormusun :))))))
pılav hıc sevmez. ısyerındeyken almaz bazen. tek sebze yemegını yer. bana da nadır pırınc pılavı yaptırırdı zaten ama bulgur pılavını sever ve ıster bazen. ekmek ben bayılırım o sevmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?