Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

benim eşim ben 86 kiloyken 83 kiloydu

ben 62 kiloyken 92 ye kadar çıkmıştı

şu an 85 kilo boyuda 1.80 bence gayette hoş duruyor çok zayıf erkeği sevmiyorum ben zaten

kızlar alakasız bırsey soracagım ??? ben 20dkya wc gıdıyorum sanırım. dıyet yapmadan once de boyleydım. normal ıcecekler degıl okadar ama ben nekadar su ıcersem okadar wcdeyım demek. yolculuk yaparken su ıcmezdım nerdeyse, sırf bu yuzden. sız de bukadar sık wc gıdıyormusunuz ? ıltıhap falan yoktur degıl mı ben de???

bende ne kadar çok su içersem okadar çok çıkarım buda normal bişey bence.iltihap olsa renginden ve yanma yapmasından anlarsın canım

benim eşim ben 86 kiloyken 83 kiloydu

ben 62 kiloyken 92 ye kadar çıkmıştı

şu an 85 kilo boyuda 1.80 bence gayette hoş duruyor çok zayıf erkeği sevmiyorum ben zaten

aynen adam kılo alsın dıye ugrasıyorum. yuruyuse gelme yanıma dıyorum. tanıstıgımızda ve nısanlıyken 65 kıloydu. yuzu cokuyor. elma kemıklerı cıkıyor. sevmıyorum ben de zayıf erkegı.

buarada sen ınerken o cıkmıs yaaaa acayıp :))))))) ne yedı ozamanlar o oyle ???? sana yedırmeye calıstıgı seylerden anlıyoruz ıstahlı bırı maasallah. benım gıbı cıgkoıfteyıo de cok sevıyor :)))

benim eşimde rejimde aslında iyi ama biraz göbeği var avatarımdaki resmimde görürsünüz sanırım 81 kilo 75 olacam dio bende sevmem zayıf erkek ama benden gaza geldi biz karı koca sigarada içmioz evimiz hep sağlılklı yiyecek doldu vallaa:))

aaaaa o sızmıydınız avatardakı ???? ben dunku gıbı oyle bır resım ekledın sanmıstım. bu senın ılk dugundekı halın. yav sen orda da dal gıbısın yahuuuuuu.

cok yakından bakamıyorum resıme. ama sen gobek var dıyorsan vardır. buarada sızın ıkı dugun olayını anlamadım ???? tayın ıcın falan mı yaptınız ??? asıl dugun sımdı mı ?

neler yemiyorki canım benim eşim sabahları asla kahvaltı yapmaz öglen 1-2 gibi yer en erken ben ögle yerken o ilk öğününü yemiş oluyor.sebze yemeklerini hiç sevmez ama mecburen yiyor pilav hastasıydı ama onuda nadir yaptıgım için yiyemiyor.ben genelde bulgur pilavı yaparım.en büyük zaafı beyaz ekmek çok seviyor ekmekle bişeyler yemeyi.çigköfteyi çok sever acılı ekşili şeylere bayılır maşallah o yemesine ragmen gayet iyi ben onu yediklerini yesem kapılardan geçemem ama çok hareketli işi gereğide çok koşturuyor bundan dolayı çok almıyor herhalde

benim eşim 1.75 boyunda 82 kg oda rejimde benim gibi biz iki boğa bayılırız kebap pizza cips tüketmeye şimdi ben yemiyorum diye oda yemiyor dikkat ediyor hergün sahile koşmaya gidiyor onu 75 benide 60 yaptıkmı artık rahatlıcazz birdaha kg mu tövbeeeeeeeeeee

benim ailem ist de kız tarafı düğünü oldu bu
erkek tarafı iskenderunda oturuyor
hemen ardından ordada düğün olacaktı ama orası çok sıcak herkez yaylada diye olmadı sonrada kurban bayramı geliyor onun sonuna yapalım dediler bizde tmm dedikk olsun ayol heycanımız yenileniyor böylede

anam benım kocam garıp ozaman. herkes sımıt pogaca kavhaltı yapar burda tum erkekler. esım peynır ekmek bıle olsa kahvaltı yapmak ıster evde. sebze yemeklerıne bayılır. annesı ona ozel taze fasulye yapar bız gıdecegımızde. ben de su boregı ısterım. zıtlıgı goruyormusun :))))))

pılav hıc sevmez. ısyerındeyken almaz bazen. tek sebze yemegını yer. bana da nadır pırınc pılavı yaptırırdı zaten ama bulgur pılavını sever ve ıster bazen. ekmek ben bayılırım o sevmez.

hımmmmm anladım. ılgınc olmus evet. yenıden dugun ve gelınlık ha :))))))) aslında ben de esıme derım. ılkı cok aceleye geldı gel bır daha evlenelım derım. aman ha bana dugun falan deme der. hersey ıle ıkımız ugrastık bır daha asla der. hele kı oynamak dans etmek zorunda kalmak der :))))))

haklısın yenı bır heyecan :))))))

ya kızlar ben şu an tam tamına 64 kiloyum
evleneli 4 ay oldu ve o günden bu tarafa nerdeyse 3 kilo aldım.Evlenincee kilo alınıyor diyenlerin en iyi örneğiyim sanırım şu aralar.Ya bi de inanılmaz iştahım açık,zaten yemek yemeyi çok seven bi insanın ama bu aralar baya abartıyorum.Spor , yürüyüş falan da çok zor benim için , çalışıyorum iş saatlerim uymuyo.Napsam bilemedim.

çiş yapmak iyi bişeydir telaşlanma

eğer yanma olursa iltihap var demektir.

neyapacagın çok belli değil mi canım yediklerine dikkat edip çok hareket edeceksin.spor yapamıyorsan gün içinde hareketini artırmaya çalış ve elinden geldiğince burada bizlerle ol

burdakı kısılerın cogu calısıyor hatta cocugu olanlar bıle var. cocugu kısmına ben ornek degılım ama haftada 6 gun calısıyorum 7 bucukta ıste oluyorum en erken 6 bucukta cıkıyorum. kılomu da goruyorsun. cok kucuk bır sehırde yasıyorum. yuruyus ıcın bıle duzgun bıryer yıok,,,, bayanların gıdebılecegı spor merkezı yok. ayagımdan sorunum var ama ben bıle yapıyorum. yapamam demeyeceksın tum olumsuz sartlarına ragmen. aksam evde leslıe yuruyus yapıyoruz mesela ınternetten ındır ve pc de ızle sureklı. ıllakı spor merkezı ya da yuruyus ıcın uygun saat bekleme.. ben cok bahane ettım calısıyor olmayı. bahane ettım dıyorum cunku gercekten bahaneymıs. herkes gun de 3 saat yurur sen yarım saat ama sonucta bır ıstıkrardır bu da.

benim eşim de evde kahvaltı yapmayı çok sever.
kahvaltıyı ben de çok severim
en çok kahvaltıda yerim zaten..

peynir hastasıdır benim eşim
evde 5-6 çeşit peynir olur hep

sebze yemeklerini de çok sever
hiç bişey seçmez sağolsun
ne yaparsam yer maşallah..

patetes kızartmasına bayılır da ben pek yapmıyorum.

ooooh maşallah
ben evliliğimin ilk 10 ayında 10 kilo aldım
her ay bi kilo almışım ne güzel

ama verdim sonra tabi

hafta içi asla evde kahvaltı yapmaz iştede yapmaz işkolik anında işe güce girişir yemek aklına bile gelmez sabahları. ama haftasonu çok güzel bir kahvaltı sofrası ister bende zaten bayılırım kahvaltı sofrası hazırlamaya yemeyede tabiki en sevdiğim öğündür benim kahvaltı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…