Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

nesli bendede var o çaydan ben çok nadir içiyorum içtiğimde de hiç öyle ishal gibi olmadım canım.form çayları zaten dikkatli kullanılması gerek bagırsaklarda tembellik yapıyormuş

Sanırım benimkini tembelleştirmiyor, ekstra çalışkan hale getiriyor. Sadece 1 bardak içtim, bir de fazla içsem ne olacak acaba? Yarın da içeyim bakayım, devam ederse bırakırım.

Bu arada Leslie yapamadım ama ütü yaptım yaklaşık 2 saat, yaklaşık 250 kalori yaktım, Allah bereket versin:) Çalışmam gereken konuyu da bitirdim ama yarın erken kalkıp işyerinde kontrol etmem gerekiyor, sonra da sunmam gerekiyor. Ben yatıyorum kızlar, yarın görüşmek üzere, hepinize iyi geceler...

akşam yemeğimi yazayım
1 kase buğdaylı soğuk çorba
1 kaşık pırasa
yarım dilim çok tahıllı ekmek
saalata

ara 2 bardak çay
1 elma

mrb arkadaşlar size katılabilirmiyim,bayrama kadar benimde kendim için bi mucize olması lazım.tek başıma yapamıyorum iradesizim.ama bitaraftanda bayramda bu halde olmak istemiyorum.artık değişim zamanı alıyomusun hariçten birini
boyum 163,kilom 64,52 kilo olmam lazım,kendime dur demessem 65 olacağım,hergün evdeyim çok hareketsizim,ramazandan önce 57 killoya kadar düşmüştüm hergün leslie yapıyodum ramazandan bu yana hepsini bıraktım 64 kilo olmuşum(

Son düzenleme:

hadi ya! ne kadar kısa sürede almışsın o kadar kiloyu..

leslie ile başla o zaman hemen..

hadi ya! ne kadar kısa sürede almışsın o kadar kiloyu..

leslie ile başla o zaman hemen..

sürekli evdeyim sabahda erken kalkamıyorum üzerine birde yemek olunca bu kiloya gelmişim tartıya çıkınca bende şok geçirdim.ramazan boyunca zaten 62 kilo olmuşum leslieyi ozaman bırakmıştım.bayram sonrasıda bu haldeyim işte bitürlü harekete başlayamıyorum bende soluğu burda aldım

herkese iyi geceler kızlar..

akşam yemeğimi yazayım bende.

1 porsiyon tavuk şiş ızgara, 2 kaşık pilav, yarım domates ve 1 kase cacık..

yemekten sonra arkadaşlarım bira içmek istedi ben azmettim ve içmedim yeşil çay içtim

normalde akşamları 9 gibi bişeyler yemeye çalışırdım, metabolizma yavaşlamasın falan diye. ama bugun ara öğün acıkmadıysanız gereksiz demişti bi arkadaşımız o yuzden bende acıkmadıgım için yemedim bişey

bugun yazdan beri beni görmeyen bi arkadaşm gördü, tanıyamıodm nerdeyse çok zayıflamışsın dedi çok sevindim mutlaka gönlüm olsun diye abartmıştır biraz ama demek ki fark ediliyor dışardan çok mutlu oldum

yurt arkadaşlarımda diyete başladılar benden gaza gelip de hepsi bana soruyo şunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim diye

nerden biliosun bu kadar çok şeyi dediler söylemedim bende sizlerin yazdıgını bütün yaz araştırdım dedim

Günaydın kızlar, regl sonrası tartılamamıştım, sabah tartıldım rahatladım:) Kahvaltımı yazıyorum;
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına Antep salça sürdüm, üstüne 1 kk kadar peynir koydum,
- yanında da 1 fincan sütlü şekersiz neskafe.

herkese günyadın kızlar...man ne kadar da yazmışsınız akşam.. gidip biraz geçmişi okuyayım..

bu arada dünkü menüm..

kahvaltı
1yumurta
4-5 zeytin
1 domates
1kk peynir
2 dilim bugday ekmeği

ara-öğle bu ikisi biraz birbirine girdi
1 karış uzunluğunda kapalı sebzeli pide
3 tuzlu kuru pasta
2 yk yoğurt
1 közlenmiş biber

ara
1 elme

akşam
közlenmiş biber ve patlıcan salatası 1 porsiyon
bulgur pilavı 5-6 yk
ayran

akşam bi arkadaşa gittik..burda yarım şeftali, çok az leblebi fındık karışımı, 1 küçük salkım üzüm yedim.

ya okulda sabah 8den 2 ye kadar kalma işi benim yeme düzenimi bozdu.. öğlelerim hiç güzel olmuyor..

gunaydın guzel hanımlar

nasılsınız bakalım ????? ben azıcık yorgun azıcık canı sıkkın ama kendını cok basarılı hısseder bır ruh halı ıle yazıyorum bugun sızlere.

dun ıs cıkısı tam ıkı saat yurudum durmadan. tempoluydu ( kendıme gore yanı :)))) )

10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.

ardından saat 9 da sınemaya gırdık ben esım ve gorumcem. sınemadan sonra baya merdıvenden ınmek ve eve gıdıs yolu derken 2303 adım da oyle etmıs = 113 kalorı cıvarı.

ayagım azıcık su toplayacak gıbı oldu resmen eve geldıgımde. ama asırı yorgun degıldım ve cok da keyıflıydım cunku hem 5000 adım bıle benım ıcın cok zor bır rakamken ben kendımı uzmeden hasta etmeden hem de rakamımı katlamıstım. cok huzur aldım bu durumdan. yuruyusten sonra da guzel bır fılm sınemada. cok guzel oldu yanı.

esım hem sınemadan once hem bu sabah farklı konulardan huzurumu kacırdı huysuzlugu yuzunden ama olsun onu bıle sallamıyorum artık.

günaydın mutlu huzurlu,sağlıklı birgün dilerimm hepimize

dünkümenüm
aç karnına:ılıksu,elmasirkesi,bal
kahvaltı:1 dilim çavdarekmeğinün üstüne lor sürdüm,maydanoz,domates,biber
ara:nescafeşekersiz kremasız,biraz süt ile
öğlen: 250 ml arpa şehriye çorbası 1-2 damla yağlaile bol ekşili pul biberli(ekmezsiz)
akşam:2 küçük tavuk kanatı,patates toplamda 1,5 kaşık yağla yapılmıştır.1 dilim ekmek
yeşilçay
yatmadan yine ılıksu,elmasirkesi,balkarışımı içtim
tahmini 2lt belki fazladırsu
dans ve adımla bazen hafif koşarak 10,256 adım buda 7,179metre buda 501,6 kalori

böyle kızlarrr kendi çokfazla yorduğumu hissediyorum hatta bedenim sinyal yolluyor

tebrik ediyorum beni bile geçmişsinn vede ekstra 2303 adım harika cnm maşallah diyeyim hemen yinede çokfazla yıpratma bıkkınlık olmasınnn,sen dışarda attın bu adımları bende evde attım evde daha zor oluyorr ama müzikle biraz keyfli hale geliyor

ya canım ben hayıt tohumu ıcıyorum. sade yesıl cay ıcıyorum. yesıl cayın ıcıne kıraz sapı koyarak ıcıyorum ıshal falan olmadım. senın bence bagırsaklar cok hassas. ya da form cayları alma ve aktardan alıp dene bızım gıbı.

hmm.bende ishal olmamıştı..

ama ben yazın kiraz aldığımda saplarını atmayıp kurutuyorum, yeşilçay içtiğimde içine atıyorum bir kaç tane.

ben de kurutulmus alıyorum aktardan. bazen tek ıctıgım oluyor ama encok senın gıbı yesıl cayın ıcıne bırkactane atıyorum cok ıyı odem attırıyormus dedıler.

ya nasıl ıcıyorsunuz o corbayı ???? ben gormeye bıle dayanamıyorum ama keske ıcebılsem. ben brokolı her gun yerdım daha oncekı dıyetlerde. ıyıce tıksındım. tazesını bıle yemıyorum yıllardır ama haftaya alacagım

evet yemeklerın pek saglıklı hepsı yesıl yesıl maasallah.

en zayıf benim eşim sanırım. 1.72 boyunda 69 kg
ama boyu ve kilosu orantılı.. yani 1.80 boya bu kilo az durur ama senin eşinde normal

aynen canım bünyeleri acayip yakıyor.. kas ağırlıkları fazla olduğundan çok şanslılar..

çok beğendim ben senin menünü

senin menün de gayet güzel ve dengeli olmuş canım

öncelikle love_my hoşgeldin..

ya maxi ve love_my benim boyum da 164.. ama ben 64 kilo olayım yeter diyorum.. ozaman hiç fazlalığım olmuyor ve hem alt hem üst 40 beden giyiyorum.. bu bana yeter dieoyum sizin olmak istediğiniz kilolar çok az değil mi???aşırı zayıfdeğil mi olmak istediğiniz kilolar..

aman dikkat et canım kendine nazar değmesin.. öyle çok yayma diyet yaptığını sonra herkesin gözü üzerinde olur bence..gerçi bi yönden de iyi herkes beni takip ediyo diye iyice gaza gelirsin.. o arkadaşına da bravo.. başkası 15 kilo versen kilo mu aldın der valla.. bak kız ne güzel moral vermiş sana..

ben kendi adıma iyiyim.. ama sabah için ezildi.. oğlumu babası götürüyor anneannesine.. oğlum bugün bana anne benimle gel, anne beni al diye nasıl srılıyor..çok içim ezildi..yüreğim burkuldu resmen..hala o anları düşünüyorum..

tebrikler pomo, platinli ayağa rağmen güzel yürümüşsün..bakalım duyguya yetişebilecek misin

akşam yemeğimi yazayım
1 kase buğdaylı soğuk çorba
1 kaşık pırasa
yarım dilim çok tahıllı ekmek
saalata

ara 2 bardak çay
1 elma

her zamanki gibi süper..

canım ya sen de var yıne pıde. bır de kuru pasta yemıssın. sen okul yokken daha ıyıydın. kebaplar, pıdeler olmuyordu. ıyı kı bızım ısyerı oyle merkezı yerde degıl. ben de cok zorlanırdım canım cekerdı enazından. sımdı aklıma gelmıyor carsıda gormezsem. carsıda olmazsam yanı

duygu bugün dinlen o zaman.. hergün spor yapacaksın diye bi şart da yok.. bak geçen haftalarda da olmuştu.. biraz falaz yüklendin mi dirençsiz kalıyorsun dikkat et kendine..

Herkesin görenleri şaşırtmak istediği bi durum vardır umarım herkesin istediği olurr

ay niye böyle üzgün surat yaptınız??hayırdır bi sıkıntınız mı var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…