- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.721
nesli bendede var o çaydan ben çok nadir içiyorum içtiğimde de hiç öyle ishal gibi olmadım canım.form çayları zaten dikkatli kullanılması gerek bagırsaklarda tembellik yapıyormuş
mrb arkadaşlar size katılabilirmiyim,bayrama kadar benimde kendim için bi mucize olması lazım.tek başıma yapamıyorum iradesizim.ama bitaraftanda bayramda bu halde olmak istemiyorum.artık değişim zamanı alıyomusun hariçten birini
boyum 163,kilom 64,52 kilo olmam lazım,kendime dur demessem 65 olacağım,hergün evdeyim çok hareketsizim,ramazandan önce 57 killoya kadar düşmüştüm hergün leslie yapıyodum ramazandan bu yana hepsini bıraktım 64 kilo olmuşum(
hadi ya! ne kadar kısa sürede almışsın o kadar kiloyu..
leslie ile başla o zaman hemen..
tebrik ediyorum beni bile geçmişsinn vede ekstra 2303 adım harika cnm maşallah diyeyim hemen yinede çokfazla yıpratma bıkkınlık olmasınnn,sen dışarda attın bu adımları bende evde attım evde daha zor oluyorr ama müzikle biraz keyfli hale geliyorgunaydın guzel hanımlar
nasılsınız bakalım ????? ben azıcık yorgun azıcık canı sıkkın ama kendını cok basarılı hısseder bır ruh halı ıle yazıyorum bugun sızlere.
dun ıs cıkısı tam ıkı saat yurudum durmadan. tempoluydu ( kendıme gore yanı :)))) )
10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.
ardından saat 9 da sınemaya gırdık ben esım ve gorumcem. sınemadan sonra baya merdıvenden ınmek ve eve gıdıs yolu derken 2303 adım da oyle etmıs = 113 kalorı cıvarı.
ayagım azıcık su toplayacak gıbı oldu resmen eve geldıgımde. ama asırı yorgun degıldım ve cok da keyıflıydım cunku hem 5000 adım bıle benım ıcın cok zor bır rakamken ben kendımı uzmeden hasta etmeden hem de rakamımı katlamıstım. cok huzur aldım bu durumdan. yuruyusten sonra da guzel bır fılm sınemada. cok guzel oldu yanı.
esım hem sınemadan once hem bu sabah farklı konulardan huzurumu kacırdı huysuzlugu yuzunden ama olsun onu bıle sallamıyorum artık.
Kızlar, siz bitki çayları içiyorsunuz, ben de malum kiraz saplı bir form çayı aldım ve iki gündür içiyorum, bende ishal yapıyor, sizde bir şey olmuyor mu? Benim bağırsaklar hassastır ondan mı oluyor anlamadım ki! Üstelik tadını da çok sevdim.
hmm.bende ishal olmamıştı..
ama ben yazın kiraz aldığımda saplarını atmayıp kurutuyorum, yeşilçay içtiğimde içine atıyorum bir kaç tane.
Kızlar, dolapta geçen haftadan kalma haşlanmış brokoli vardı, hemencecik bir çorba yaptım, hazır eşim yokken (o pek sevmiyor da), 3 kepçe ondan yiyeceğim, yanında da kabak sıyırma. Bana pek sağlıklı ve lezzetli görünüyorlar şu anda:))
ama boyu ve kilosu orantılı.. yani 1.80 boya bu kilo az durur ama senin eşinde normalen zayıf benim eşim sanırım. 1.72 boyunda 69 kg
aynen canım bünyeleri acayip yakıyor.. kas ağırlıkları fazla olduğundan çok şanslılar..benimde esiminde Masallahi var boyu 1.83, kilosu 80 adam yakiyor her yedigini hicte oyle hareketli falan degildir sadece haftada bir kere 1 saat yuzmeye gider hepsi bu kadar is yerinde zaten hareketi kisitli evde desen tum gun biraksan uyurben onun yediginin yarisini yesem dusunemiyorum kendimi sanirim bunye meselesi
çok beğendim ben senin menünübugunki yediklerimmm
sabah
iki dilim ekmek arasina bir krem peynir surdum arasinada maydanoz ekledim (yaptigim ekmekleri cok kucuk ve ince kesiyorum yani bir dilim kadar oluyor)
ara
3 ceviz
1 elma
1 mandalin
ogle
yemedim o saatte yoldaydim
ara
3 kuru incir
1 avuc kabak cekirdegi
aksam
1 kase domatesli sehriye corbasi
yanina salata
ara
sut
senin menün de gayet güzel ve dengeli olmuş canımkızlar merhaba yeniden :) annemler geldi simdi girebildim nete, benim de esim benimle birlikte diyet yapmaya calısıyor, ben moda giriyim diye :)) daha dogrusu daha cok spor konusunda destek oluyor diyeti de yaparmıs gibi yapıyo :))
bgün yediklerimden ben pek memnunum, hiç şişkinliğim yok ayrıca metabolizmam gayet hızlıbakalım siz menüm hakkında ne düşünüceksiniz
sabah ; yazmıstım ama yine yazıyım
limonlu sirkeli su ile basladım
kahvaltı- 1 domates 3 salatalık - bol limonlu
bitki çayı
2 zeytin
ara - 1 avuca yakın badem - 3 gün kurusu kayısı - yarım ceviz
- 1 cay bardagı tarcınlı süt
öğle- 3-4 kasık taze fasulye ( zeytnyglı)
- 1 dilim tm bgdy ekmk
- 3 kasık yogurt
ara - 4-5 tane badem, 1 gün kurusu kayısı
1 bitki çayı
aksam yemegi ( ben yemekleri 17.30 gibi yiyorum kızlar, sonrasında gece btki cayı içiyorum cok aclık hissetmyrm )
17.30 - 3 biber dolması ama minyatür dolma gibi birşeydi resmen küçücük :)
- 3 kaşık yogurt
- 1 tane pörsülenmiş kırmızı biber
menüm böyle tatlılarım :) muhteşem yüzyıl izlerken de bitki çayı içerim yine heralde .
marulu limonlayıp yemen hepsinden daha iyi.
hem daha az kalorili, hem sindirim sistemine çok faydalı.
ben hiç tasvip etmiyorum o tür hazır gıdaları.
vücut o gıdaları ayrıştıramıyor kızlar, bilginiz olsun.
yüzme işi çok güzelmiş.
yüzme tüm sporların başındadır.
yürüyüş,pilates falan solda sıfır kalır yüzmenin yanında.
hem tüm kasları çalıştırır, hem de su altında hareket etmek daha hızlı ve çok kalori yaktırır.
evet, askeri liseden beri her şeyi düzenli olduğu için kahvaltısız yapamaz..
pilava bayılır bizimki..
eşim de bana pazar kahvaltılarında yardım eder:)birlikte hazırlarız..:)
ben evlendiğimde 52-53 idim
10 ayda 64e çıktım..
sonra bilinçlenme dönemim başladı.
zaten oldum olası ekmek yemezdim, bizim evde ekmek yemeyiz pek, annem de öyle..
3ayda eski kiloma döndüm..
ama izin döneminde 56yakadar çıkmıştım, yine eski halime dönmem lazım..
bi de çocuk düşünüyorum, ne kadar zayıf olursam o kadar iyi benim için..
boyum da 164.
aklımda canım, şu parmağım geçsin, hemen yapıcam:)
oooh mis. ikisine de bayılırım.
hele brokoli vazgeçilmezimdir.
eşim sevmezdi hiç, şimdi benim sayemde sevmeye başladı.
ben her türlü severim, yerim ama o limonlu, sarımsaklı yoğurtlu olduğu zaman seviyor..
yarın görüşürüz kızlar..kendinize cici bakın
öncelikle love_my hoşgeldin..mrb arkadaşlar size katılabilirmiyim,bayrama kadar benimde kendim için bi mucize olması lazım.tek başıma yapamıyorum iradesizim.ama bitaraftanda bayramda bu halde olmak istemiyorum.artık değişim zamanı alıyomusun hariçten birini
boyum 163,kilom 64,52 kilo olmam lazım,kendime dur demessem 65 olacağım,hergün evdeyim çok hareketsizim,ramazandan önce 57 killoya kadar düşmüştüm hergün leslie yapıyodum ramazandan bu yana hepsini bıraktım 64 kilo olmuşum(
aman dikkat et canım kendine nazar değmesin.. öyle çok yayma diyet yaptığını sonra herkesin gözü üzerinde olur bence..gerçi bi yönden de iyi herkes beni takip ediyo diye iyice gaza gelirsin.. o arkadaşına da bravo.. başkası 15 kilo versen kilo mu aldın der valla.. bak kız ne güzel moral vermiş sana..herkese iyi geceler kızlar..
akşam yemeğimi yazayım bende.
1 porsiyon tavuk şiş ızgara, 2 kaşık pilav, yarım domates ve 1 kase cacık..
yemekten sonra arkadaşlarım bira içmek istedi ben azmettim ve içmedim yeşil çay içtim
normalde akşamları 9 gibi bişeyler yemeye çalışırdım, metabolizma yavaşlamasın falan diye. ama bugun ara öğün acıkmadıysanız gereksiz demişti bi arkadaşımız o yuzden bende acıkmadıgım için yemedim bişey
bugun yazdan beri beni görmeyen bi arkadaşm gördü, tanıyamıodm nerdeyse çok zayıflamışsın dedi çok sevindimmutlaka gönlüm olsun diye abartmıştır biraz ama demek ki fark ediliyor dışardan çok mutlu oldum
yurt arkadaşlarımda diyete başladılar benden gaza gelip dehepsi bana soruyo şunu yiyebilir miyim bunu yiyebilir miyim diye
nerden biliosun bu kadar çok şeyi dediler söylemedim bende sizlerin yazdıgını bütün yaz araştırdım dedim
ben kendi adıma iyiyim.. ama sabah için ezildi.. oğlumu babası götürüyor anneannesine.. oğlum bugün bana anne benimle gel, anne beni al diye nasıl srılıyor..çok içim ezildi..yüreğim burkuldu resmen..hala o anları düşünüyorum..gunaydın guzel hanımlar
nasılsınız bakalım ????? ben azıcık yorgun azıcık canı sıkkın ama kendını cok basarılı hısseder bır ruh halı ıle yazıyorum bugun sızlere.
dun ıs cıkısı tam ıkı saat yurudum durmadan. tempoluydu ( kendıme gore yanı :)))) )
10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.
ardından saat 9 da sınemaya gırdık ben esım ve gorumcem. sınemadan sonra baya merdıvenden ınmek ve eve gıdıs yolu derken 2303 adım da oyle etmıs = 113 kalorı cıvarı.
ayagım azıcık su toplayacak gıbı oldu resmen eve geldıgımde. ama asırı yorgun degıldım ve cok da keyıflıydım cunku hem 5000 adım bıle benım ıcın cok zor bır rakamken ben kendımı uzmeden hasta etmeden hem de rakamımı katlamıstım. cok huzur aldım bu durumdan. yuruyusten sonra da guzel bır fılm sınemada. cok guzel oldu yanı.
esım hem sınemadan once hem bu sabah farklı konulardan huzurumu kacırdı huysuzlugu yuzunden ama olsun onu bıle sallamıyorum artık.
akşam yemeğimi yazayım
1 kase buğdaylı soğuk çorba
1 kaşık pırasa
yarım dilim çok tahıllı ekmek
saalata
ara 2 bardak çay
1 elma
herkese günyadın kızlar...man ne kadar da yazmışsınız akşam.. gidip biraz geçmişi okuyayım..
bu arada dünkü menüm..
kahvaltı
1yumurta
4-5 zeytin
1 domates
1kk peynir
2 dilim bugday ekmeği
ara-öğle bu ikisi biraz birbirine girdi
1 karış uzunluğunda kapalı sebzeli pide
3 tuzlu kuru pasta
2 yk yoğurt
1 közlenmiş biber
ara
1 elme
akşam
közlenmiş biber ve patlıcan salatası 1 porsiyon
bulgur pilavı 5-6 yk
ayran
akşam bi arkadaşa gittik..burda yarım şeftali, çok az leblebi fındık karışımı, 1 küçük salkım üzüm yedim.
ya okulda sabah 8den 2 ye kadar kalma işi benim yeme düzenimi bozdu.. öğlelerim hiç güzel olmuyor..
duygu bugün dinlen o zaman.. hergün spor yapacaksın diye bi şart da yok.. bak geçen haftalarda da olmuştu.. biraz falaz yüklendin mi dirençsiz kalıyorsun dikkat et kendine..günaydın mutlu huzurlu,sağlıklı birgün dilerimm hepimize
dünkümenüm
aç karnına:ılıksu,elmasirkesi,bal
kahvaltı:1 dilim çavdarekmeğinün üstüne lor sürdüm,maydanoz,domates,biber
ara:nescafeşekersiz kremasız,biraz süt ile
öğlen: 250 ml arpa şehriye çorbası 1-2 damla yağlaile bol ekşili pul biberli(ekmezsiz)
akşam:2 küçük tavuk kanatı,patates toplamda 1,5 kaşık yağla yapılmıştır.1 dilim ekmek
yeşilçay
yatmadan yine ılıksu,elmasirkesi,balkarışımı içtim
tahmini 2lt belki fazladırsu
dans ve adımla bazen hafif koşarak 10,256 adım buda 7,179metre buda 501,6 kalori
böyle kızlarrr kendi çokfazla yorduğumu hissediyorum hatta bedenim sinyal yolluyor
Herkesin görenleri şaşırtmak istediği bi durum vardır umarım herkesin istediği olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?