Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sagol cancagızım. dun enerjım vardı hıssedıyordum yuruyebılecegımı ama bukadarını beklemıyordum. gecen hafta da bır kez buna yakın 1,5 saat yurumustum. her gun yapamam canım. bugun hem evde ıslerım var hem de azıcık yorgunum. gorumcemı yolcu edecegız. 6 ceyrek gıbı evde olurum ve 7ye kadar yemıs olurum sanırım kabak mucver yapacagım. ardından fırında kozlettıgım kırmızı bıber ve patlıcanlarımı alacak esım. ben de guzelce hazırlayıp buzluga atacagım. barbunyalarımı da temızledım ama paketlemedım onu da atacagım. kıs hazırlıgımı bıtırmıs olacagım boylece. dolmabıberım var 3 yemeklık kadar, dort bes yemeklık taze fasulye, 10 yemeklık kabak, bıber-patlıcan ve barbunyaları da atınca super olacak. ılk defa boyle bır hazırlık yaptım. kuruttugum kabagım da var azıcık. bayramda kaynanamdan da kurutulmus kabak bıber ve domates alırım. oh valllllaaaaaa

evet dedıgın gıbı asırı yorulmayı gectım her gun yaparsam bıkkınlık olur haftada bırkez ya da ıkı kez boyle yurumeyı dusunuyorum yanı dıger gunler abartmayacagım. sırf guzel yuruyeyım dıye dıyete baslarken mp3 player aldım en hızlı parcaları yukledım. sımdı cok super oluyor.

kız kebapçı ben değildim.. :) ya pide değil de kuru pastalar canımı sıktı.. ve buı hafta daha hiç yürüyemedim..galiba verimsiz bi hafta geçiriyorum.. (( umarım almamış olurum pazartesi tartıda..

canım ya. ne zor degıl mı calısan kadın ve anne olmak. yanında olamıyosun her an. ayyyy uzuldum ya bak. zaten azıcık canım sıkkın. esıme yandan ayakkabı fırlatasım var bır de boyle sen yazınca ıcım burkuldu benım de. ALLAH kavustursun canım benım yaaaa

evet kuzum kendımı astım ben ya dıyettekı sabrın ve yurume hızım konusunda. herkes saskın ben daha cok saskın :)))))duyguyu gecmısım canım. :)))) ama ev ıslerı olmasa, bebısı olmasa o eve gırmez valla. :))))) okadar ıse ve kuzeye ragmen cosuyor hatun yuruyus konusunda :)))))

pomo Allahım ağız tadıyla yedirsin inş.. ben de her kış için acayip hazırlık yaparım bu yüzden yazlar çok yorucu oluyor.. annemle aynı yerde yaşamnın ve annemin bahçesinin nimetlerinin çok avantajı var.. bu kış için yaptığım hazırlıkları saysam inanmazsın.. salça, menemen, acı sos, biber ve kornişon turşu, kurutulmuş bamya, fasülte, kabak, patlıcan, domates, biber vs..ekstradan buzluğa taze fasülye koyuyorum..dünde közlenmiş biberden sirkeli konserve yaptım.. ellerim hala sarımsak kokuyor :))))tüm yaz bunlarla uğraşıyorum ama kışın sağlıklı şeyler yemiş oluyoruz böylece

kız kebapçı ben değildim.. :) ya pide değil de kuru pastalar canımı sıktı.. ve buı hafta daha hiç yürüyemedim..galiba verimsiz bi hafta geçiriyorum.. (( umarım almamış olurum pazartesi tartıda..

neslı mı kebap yemıstı hatırlayamadım ama senın bu pıde vakası ılk degıl sanırım ben oyle hatırlıyorum :))))) kuzum cocugu yollamıssın. aksam daha musaıt olursun yanı. 1 saat leslıe yap ara vererek yanı 30dk 30dk. bence guzel yakarsın boyle. verımsız hafta konusunda ıse hıc bellı olmaz. duygu ve ben gecen hafta sureklı yuruduk ama ben mesela kılo almıstım hatta. bellı olmaz canım. verırsın rahat belkı. hem bugun persembe. daha 4 gun var. enerjın ve zamanın varsa spora yuklenırsın. canını sıkma bakayım. bana demıyormusunuz herzaman. umutlu ve enerjık ol dıye

anladım canım. sen zaten ekmek duskunu degılsın benım gıbı. oyuzden kılo vermen cok kolay olur daıma. kaldı kı cok cok bılınclısın herseyı bılıyorsun sadece uygulamak kalıyıor ıste. kaldı kı cok ıdeal bır kılon var. boyun 1,55-1,60 bıle olsa cok guzel bır kılo. ben 1,60 ım ve en fazla 60 olmak ıstıyorum hatta 55 olarak hamıle kalayım ıstıyorum. nekadarlık evlısın sen ????

insan hayatta sıkılacak bişeyşleri hep bulabiliyor.. ki bu eşin de oluyor çoğu zaman..aynı yerde çalışmasanız belki birbirinizi özlersiniz, bazı şeyleri görmezden gelirsiniz.. bence senin kişiliğine karşı yaptığı bi saygısızlığı yoksa çok takılma.. kendi haline bırak onu..duymamazlıktan gel.. sonuçta 2 farklı kişiliğin bi evde yaşaması her zaman çok uyumlu olmayabiliyor..beklentilerini de kendi isteklerine göre değil eşinin karakterine göre oluştur ki hayal kırıklığı yaşamayasın.. ve canım herkesin hayatta bir sıkıntısının olduğuna inanırsan emin ol bazı şeylere göz yummak daha kolay olacak senin için..

zaten duygunun oğlu olmasa kocasını da alır yanına, sonra VARMISIN DUYGU İLE 1MİLYON ADIMA, adlı bi blog kurar ve tüm Türkiyeyi gezer

evet benim ilk pide vakam değil canım :))

canım oğlumu temelli göndermedim ki.. her sabah bırakıp öğleyin alırız annemden.. o bakıyor gündüzleri.

artık bugün kimse tutamaz beni inşallah yürücem.. ya leslie yapmak bana göre değil pek.. üşeniyorum galiba

amın canım cumlemıze agız tadı ıle yenılen sofralar nasıp olsun daıma inşç,. ben kıs ıcın hazırlık yapmazdım onceden. kaynanamdan gecen yıl bazen kuru getırmeye basladım. ama bu yıl kıslık hazırlamak geldı ıcımden. hem ozellıkle bana cok faydası olacak dıyetteyken taze fasulye bıle yıyor olacagım kısın. ben sos sevmıyorum kaynanam yapıyor ama sevmıyorum cok ekmek yedırıyor dıye getırmezdım pek. bıber salcamı hazır alırım yapan bır aktardan. domnates salcası az kullanırım onu da kaynanam yapar. bıber tursumu kendım yaptım ama yıyemeyecegım bu gıdısle ıste. kaynanam ayrıca domates bıber fasulye ve kabak kuruttu ben de kabak kuruttum ama daha cok tazelerı attım ıste ben. o bahcesınden herseyı kurutuyor. ondan kurutulmus alırım. kozlenmıs bıberı ve patlıcanı dırekt dograyıp atıyorum komsum benım. ben de oyle yapacagım. sen sırkelı falan demıssın o nasıl oluyor.

ben boyle seyler bılmem canım. benım annem cocukken konsverve yapardı sadece. ama ortaokuldan sonra hıc goırmedım boyle seyler. kaynanamdan getırerek komsularda gorup ımrenerek basladı benım seruvenım :))))) recel nasıl yapılır tursu nasıl yapılır dıye telefonda sordum bızım buyuklere

ben esım bazı eslerden cok cok ıyı yanları olup bazı konularda ınsanın canını cok sıkacak sınırlı ve mızmız bır adam. ıngılızce bılen bır adam. sırf kardesıne degısıklık olsun dıye sınemaya gıdelım dedım. agrı da okuyacak cocuk. belkı orda sınema yok. cocuga gıtmeden ıyı gelır dedım degısıklık olsun dedım. neyse memnun oldu senın kadar dusuncelısı yok dedı falan. ben yuruyusu yaptım sınemaya gectım bıletlerı alırken gordum altyazılı yazıyor aradım hemen huyunu bıldıgım ıcın. dıyor kı ne bıcım baktın programa. alt yazılı oldugunu bılmıyormuydun. ben hıc cıkmazdım evden. kızdım ben de . fılm zaten aksıyon fılmı. duygusal fılm olsa yazılar konusmalar daha onemlı oluyor dedım. kaldı kı az cok ıngılızce bılen bır ınsansın. faydası bıle olur dınlemenın. kaldı kı ben de yazıyı okuyorum. ne var kı dedım. kıtap okur gıbı oluyormus da falan da. delı ettı benı aksam. neyse bes karıs surat ıle gırdı fılme. sonra da cok guzelmıs dıyor.

aynı ısyerınde calısmamız gerekıyor cunku ben esımın asıstanı gıbıyım ama ıngılızcem daha ıyı oldugu ıcın cok buyuk yardımım da oluyor ona. onun bana ıhtıyacı var. cunku yenı bır eleman gelse hem satıs konusunda rakıp olacak ona hem de ısı ogrenmesı enaz 6ayı bulacak esım o surecte yurtdısına gıdemez ıs baglantıları kuramaz. ama bıze kalsa tabıkı ıstemıyoruz aslında aynı yerde olmayı.

canım ben onun ne buyuk sorunlarına dayandım merak etme sen. canımı sıkar cok cok. artık sallamıyorum eskısı gıbı. takıyorum muzıgımı hem sıze yazıyorum hem ısımı yapıyorum. o bıle artık benı uzemıyor yolumda mutsuz olmamı ya da ona kızıp dıyetımı bozduracak etkısı yok uzerımde.

asık suratını umursamıyorum onun. kımbılır kıme kızdı sabah sabah. kalemlerımı almıslar yıne de soylenıyordu :))))) huysuzdur cok tıtızdır boyle konularda ama cocuk gıbı soylenmesı canımı sıkıyor ve de dındar bır adama ofke ve kavgacı bırı olmak herseyden sıkayet etmek yakısmıyor aslında benım kızdıgım bu oluyor. onun tepkısı ya da kızması degıl.

kızlar günaydınn..

8.30 da kalktım şimdi kahvaltımı yaptım. kahvaltıda pek denmez ya işte. param bitmişti annem para yollayacaktı bu sabah, beli tutulmuş iğne yaptırmış falan gönderemedi. yurtta da henuz kahvaltı çıkmadığı için bende kahvaltıda elimde olanlardan yemek zorunda kaldım.

1 elma

4 adet eti form kepekli biskuvi

biliyorum çok saglıksız ve hiç de hoşlanmam ama malesef elimde olan bi durum deildi. sinirim bozuldu 1 saattir gözlerim doluyor durup durup..

ayy neyse kimsenin moralini düşürmeyim sabah sabah..

para yarın yatacakmış, yarına kadar böyle idare etmem gerekebilir. havuza gidecektim bugun para gelmeyince o da yattı ama napalım yürürüm bende..

şimdi okula gidiyorum kızlar, kendinize iyi bakın. akşama görüşmek üzeree..

evet hatırladım pıde olayını cunku tekrar senı gidi seni :))))

ha ben de bırkachafta falan kalacak sandım. okula gıtme yasından kucuk dıye dusunerek.

yuru kuzum valla ıyı gelıyor. benım bugun ıslerım var bugun de azıcık yururdum kesın. ama ısımı bıtırıp evde leslıe yapacagım ben de. leslıe ben de sımdıye kadar 3 kez falan yaptım. ben de pek basına varmıyorum ama bugun yuruyus yapmayacagım ıcın leslıe yapayım dıyorum bakalım ama ıslerım bıterse cunku 10 kılo bıber 5 kılo patlıcan. temızlenecek ve dogranacak

bugün malesef görümceme gitcem isteristemezyine hareket etcem benimşimdi kimseyi inciltmedenyapılan hazırlıkları yememem gerek evden yiyip gitcem af açılmışkenortadankaybolursam biliki gitmişim akşam halimolursa yazarım olmazsa artık yarın görüşürüz

maşallahh sanaa ALLAH ağız tadıyla ,ağlıkla yemeyi nasip etsin
ya ben geçen yıldaha fazla yapmıştım ama bu yıl yapmadımm yani azyaptımm bugün pazar vargörümcemden dönerken uygun bulursamyine domateskavanozalcam biraz daha fasulye,börülce takviyesi yapcam,senkabağı nasıl hazırlıyon kış içinn????
oo kıskandım negüzel yaaa annenler yapman benim en hassas ontomkeşke bende annemle öyle şeyler yapsam neyse sağlıklı ağıztadıyla yemeyi nasip etsin ALLAH.
SANADA SORAYIM KABAĞIKIŞ İÇİN NASILHAZIRLIYORSUNUZ
ALLAH iyiliğini versinnn güldürdün benii ama gerçekden haklısın
hatırlıyorum bekarken müşteri temsilcisiyimdim merket sektöründe şirket bize herböl için yol parası öderdigünde 5 market dolaşırdım paraları kendime alırdım hepyürürdüm tüm gün dışarda yememe rahmen 50-53 kgarasındaydım..

NESLİYE SEN BUCAYI BİLİRSİN BEN BOZYAKA SSKDAN BUCA MİGROSA YÜRÜRDÜM ,ÜÇYOLDAN İNCİRALTINA MESELA ,ŞUANKİ EVİMDEN ALSANCAĞA YÜRÜRÜM YETERKİ KULAKLIĞIM OLSUN

bende sürekli evde durmaktan ve geç kalkmaktan kilo aldım, üstüne bi de yemek falan eklenince, dediğin gibi oldu ve şiştim

erken kalkmaya alıştır kendini
kocana kahvaltı hazırlamıyor musun sen?

ben 36 beden giyiyorum canım..

bilmiyorum, kimi kilosunu gösterir, kimi saklar..
sen saklayanlardansın belki.
ama ben 50 civarı olmazsam içim rahat etmiyor..

1,5 sene oldu canım.
evet, kilo veriyorum ben artık..vücudum alıştı..

bu sabah itibariyle 54,9 olmuşum
17.30 da bitirmiştim akşam yemeğini

1,5 sene oldu canım.
evet, kilo veriyorum ben artık..vücudum alıştı..

bu sabah itibariyle 54,9 olmuşum
17.30 da bitirmiştim akşam yemeğini

evlenmeden once calısmıyormuydun ????? hımmm ALLAH mutlu etsın canım. bır yastıkta kocayın.

sızı dınleyıp ben de uc gundur 5te en gec 5 :20 de yemıs oluyorum

biberi közleyip soyuyorsun sonra irir iri doğra..doğradığın tüm biberleri bi kapta topla kendi boyunda sirke ve az tuz dök.. 1 gün beklet.. sonra kavanozlara doldur.. biraz biber koy kavanoza biraz da sapları ayıklanmış maydonoz ve sarımsak..böyle sıra sıra yap git.. çok lezzetli oluyor

kahvaltın o kadar da sağlıksız değil.. ah canım ya kendi üni yıllarım geldi aklıma.. gözlerinin dolmasını felan çok iyi anlıyor ve yaşıyor gibi oluyorum inan..

kız yemezsen kırılmazlar mı???canım ben kabağı doğtayıp kuruturum.. sonra kuruttuğum diğer biber, patlıcan domatesi ve kabağı haşlar yağda biraz sotelerim.. üzerine de sarımsaklı yoğurt dökerim.. sonra da yemem yanına yatarım

evlenmeden once calısmıyormuydun ????? hımmm ALLAH mutlu etsın canım. bır yastıkta kocayın.

sızı dınleyıp ben de uc gundur 5te en gec 5 :20 de yemıs oluyorum

yok canım çalışmıyordum.
okulu bitirdim evlendim ben.

çalışmayı düşünmüyor değilim ama, uygun bir iş bulamadım henüz
peyzaj okudum ben

5.20den sonra başka bişey yiyo musun?

sen yurursun valla fdm dogru demıs. gaza gelırsen tum ızmırı arşınlasırsın sen.

sen kırmadan ama dıyetı de bozmadan yersın kesın canım. kaynanana gıttıgınde de bozmuyordun. gırebılrısen sevınırız olmadı yarın sabah kavusuruz :))))))

sana ıyı eglenceler ıyı gezmeler canım.

herkes nasıl yaptı bılmıyorum ben kuruttum kabak. ama genel olarak da cıgden dograyıp koydum oylece. benım arkadaslar boyle yapıyor. bazıları azıcık kavuruyormus. hıc ughrasamam valla ıoyle. once kavur koy. sonra kısın tekrar cıkart pısır.

annem cok uzak. yakınımda olsa da yapamazdık annem boyle seyler hazırlamaz kı hıc. benım de en hassas oldugum konulardan bırı annemdır. annem ıle zaten sıkı fıkı anne kız ılıskımız yoktur bızım.

dun sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız

Ara : 500 ml su, yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne.dere otu yedım bıraz.

Oglen yemege gıtmeden tekrar 500 ml su ıctım.
Oglen : 5 kasık makarna – 4 kasık yogurt ve ıkı catal karpuz yedım.
Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım Cok az yag ve salca vardı.
Aradan once bir sade soda, yesıl cay kıraz saplı ve 500 ml su.

Ara : dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. bız kelek derız acur derız. mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. tadı salatalıktır.

Hareketler :
ıs cıkısı 10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.
Saat 23 de 2303 adım = 113 kalorı
Dun sabah 500 adım kadar yurudum 25 kalorı gelıyor
Dun ogle yemekten sonra ısyerının etrafında ıkı tur = 1531 adım = 76,60 kalori

toplam 14.834 adım = 730 kalorıye denk gelmıs

Dun rekor yapmısım yanı :)))))))))))))

ya canım nıye boyle yapoıyoruz kı sıurkelı sarımsaklı. arkadas soyup dograyıp dırekt atıyormus. yıyecegı zaman ıcıne yag maydonoz sarımsak yapıyormus. senınkı baya zahmetlı yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…