- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.741
tebrik ediyorum beni bile geçmişsinn vede ekstra 2303 adım harika cnm maşallah diyeyim hemen yinede çokfazla yıpratma bıkkınlık olmasınnn,sen dışarda attın bu adımları bende evde attım evde daha zor oluyorr ama müzikle biraz keyfli hale geliyor
kız kebapçı ben değildim.. :) ya pide değil de kuru pastalar canımı sıktı.. ve buı hafta daha hiç yürüyemedim..galiba verimsiz bi hafta geçiriyorum..canım ya sen de var yıne pıde. bır de kuru pasta yemıssın. sen okul yokken daha ıyıydın. kebaplar, pıdeler olmuyordu. ıyı kı bızım ısyerı oyle merkezı yerde degıl. ben de cok zorlanırdım canım cekerdı enazından. sımdı aklıma gelmıyor carsıda gormezsem. carsıda olmazsam yanı
ben kendi adıma iyiyim.. ama sabah için ezildi.. oğlumu babası götürüyor anneannesine.. oğlum bugün bana anne benimle gel, anne beni al diye nasıl srılıyor..çok içim ezildi..yüreğim burkuldu resmen..hala o anları düşünüyorum..
tebrikler pomo, platinli ayağa rağmen güzel yürümüşsün..bakalım duyguya yetişebilecek misin
pomo Allahım ağız tadıyla yedirsin inş.. ben de her kış için acayip hazırlık yaparım bu yüzden yazlar çok yorucu oluyor.. annemle aynı yerde yaşamnın ve annemin bahçesinin nimetlerinin çok avantajı var.. bu kış için yaptığım hazırlıkları saysam inanmazsın.. salça, menemen, acı sos, biber ve kornişon turşu, kurutulmuş bamya, fasülte, kabak, patlıcan, domates, biber vs..ekstradan buzluğa taze fasülye koyuyorum..dünde közlenmiş biberden sirkeli konserve yaptım.. ellerim hala sarımsak kokuyor :))))tüm yaz bunlarla uğraşıyorum ama kışın sağlıklı şeyler yemiş oluyoruz böylecesagol cancagızım. dun enerjım vardı hıssedıyordum yuruyebılecegımı ama bukadarını beklemıyordum. gecen hafta da bır kez buna yakın 1,5 saat yurumustum. her gun yapamam canım. bugun hem evde ıslerım var hem de azıcık yorgunum. gorumcemı yolcu edecegız. 6 ceyrek gıbı evde olurum ve 7ye kadar yemıs olurum sanırım kabak mucver yapacagım. ardından fırında kozlettıgım kırmızı bıber ve patlıcanlarımı alacak esım. ben de guzelce hazırlayıp buzluga atacagım. barbunyalarımı da temızledım ama paketlemedım onu da atacagım. kıs hazırlıgımı bıtırmıs olacagım boylece. dolmabıberım var 3 yemeklık kadar, dort bes yemeklık taze fasulye, 10 yemeklık kabak, bıber-patlıcan ve barbunyaları da atınca super olacak. ılk defa boyle bır hazırlık yaptım. kuruttugum kabagım da var azıcık. bayramda kaynanamdan da kurutulmus kabak bıber ve domates alırım. oh valllllaaaaaa
evet dedıgın gıbı asırı yorulmayı gectım her gun yaparsam bıkkınlık olur haftada bırkez ya da ıkı kez boyle yurumeyı dusunuyorum yanı dıger gunler abartmayacagım. sırf guzel yuruyeyım dıye dıyete baslarken mp3 player aldım en hızlı parcaları yukledım. sımdı cok super oluyor.
kız kebapçı ben değildim.. :) ya pide değil de kuru pastalar canımı sıktı.. ve buı hafta daha hiç yürüyemedim..galiba verimsiz bi hafta geçiriyorum..(( umarım almamış olurum pazartesi tartıda..
evet, askeri liseden beri her şeyi düzenli olduğu için kahvaltısız yapamaz..
pilava bayılır bizimki..
eşim de bana pazar kahvaltılarında yardım eder:)birlikte hazırlarız..:)
ben evlendiğimde 52-53 idim
10 ayda 64e çıktım..
sonra bilinçlenme dönemim başladı.
zaten oldum olası ekmek yemezdim, bizim evde ekmek yemeyiz pek, annem de öyle..
3ayda eski kiloma döndüm..
ama izin döneminde 56yakadar çıkmıştım, yine eski halime dönmem lazım..
bi de çocuk düşünüyorum, ne kadar zayıf olursam o kadar iyi benim için..
boyum da 164.
insan hayatta sıkılacak bişeyşleri hep bulabiliyor.. ki bu eşin de oluyor çoğu zaman..aynı yerde çalışmasanız belki birbirinizi özlersiniz, bazı şeyleri görmezden gelirsiniz.. bence senin kişiliğine karşı yaptığı bi saygısızlığı yoksa çok takılma.. kendi haline bırak onu..duymamazlıktan gel.. sonuçta 2 farklı kişiliğin bi evde yaşaması her zaman çok uyumlu olmayabiliyor..beklentilerini de kendi isteklerine göre değil eşinin karakterine göre oluştur ki hayal kırıklığı yaşamayasın.. ve canım herkesin hayatta bir sıkıntısının olduğuna inanırsan emin ol bazı şeylere göz yummak daha kolay olacak senin için..canım ya. ne zor degıl mı calısan kadın ve anne olmak. yanında olamıyosun her an. ayyyy uzuldum ya bak. zaten azıcık canım sıkkın. esıme yandan ayakkabı fırlatasım var bır de boyle sen yazınca ıcım burkuldu benım de. ALLAH kavustursun canım benım yaaaa
evet kuzum kendımı astım ben ya dıyettekı sabrın ve yurume hızım konusunda. herkes saskın ben daha cok saskın :)))))duyguyu gecmısım canım. :)))) ama ev ıslerı olmasa, bebısı olmasa o eve gırmez valla. :))))) okadar ıse ve kuzeye ragmen cosuyor hatun yuruyus konusunda :)))))
evet benim ilk pide vakam değil canım :))neslı mı kebap yemıstı hatırlayamadım ama senın bu pıde vakası ılk degıl sanırım ben oyle hatırlıyorum :))))) kuzum cocugu yollamıssın. aksam daha musaıt olursun yanı. 1 saat leslıe yap ara vererek yanı 30dk 30dk. bence guzel yakarsın boyle. verımsız hafta konusunda ıse hıc bellı olmaz. duygu ve ben gecen hafta sureklı yuruduk ama ben mesela kılo almıstım hatta. bellı olmaz canım. verırsın rahat belkı. hem bugun persembe. daha 4 gun var. enerjın ve zamanın varsa spora yuklenırsın. canını sıkma bakayım. bana demıyormusunuz herzaman. umutlu ve enerjık ol dıye
pomo Allahım ağız tadıyla yedirsin inş.. ben de her kış için acayip hazırlık yaparım bu yüzden yazlar çok yorucu oluyor.. annemle aynı yerde yaşamnın ve annemin bahçesinin nimetlerinin çok avantajı var.. bu kış için yaptığım hazırlıkları saysam inanmazsın.. salça, menemen, acı sos, biber ve kornişon turşu, kurutulmuş bamya, fasülte, kabak, patlıcan, domates, biber vs..ekstradan buzluğa taze fasülye koyuyorum..dünde közlenmiş biberden sirkeli konserve yaptım.. ellerim hala sarımsak kokuyor :))))tüm yaz bunlarla uğraşıyorum ama kışın sağlıklı şeyler yemiş oluyoruz böylece
insan hayatta sıkılacak bişeyşleri hep bulabiliyor.. ki bu eşin de oluyor çoğu zaman..aynı yerde çalışmasanız belki birbirinizi özlersiniz, bazı şeyleri görmezden gelirsiniz.. bence senin kişiliğine karşı yaptığı bi saygısızlığı yoksa çok takılma.. kendi haline bırak onu..duymamazlıktan gel.. sonuçta 2 farklı kişiliğin bi evde yaşaması her zaman çok uyumlu olmayabiliyor..beklentilerini de kendi isteklerine göre değil eşinin karakterine göre oluştur ki hayal kırıklığı yaşamayasın.. ve canım herkesin hayatta bir sıkıntısının olduğuna inanırsan emin ol bazı şeylere göz yummak daha kolay olacak senin için..
zaten duygunun oğlu olmasa kocasını da alır yanına, sonra VARMISIN DUYGU İLE 1MİLYON ADIMA, adlı bi blog kurar ve tüm Türkiyeyi gezer
evet benim ilk pide vakam değil canım :))
canım oğlumu temelli göndermedim ki.. her sabah bırakıp öğleyin alırız annemden.. o bakıyor gündüzleri.
artık bugün kimse tutamaz beni inşallah yürücem.. ya leslie yapmak bana göre değil pek.. üşeniyorum galiba
bugün malesef görümceme gitcem isteristemezyine hareket etcem benimşimdi kimseyi inciltmedenyapılan hazırlıkları yememem gerek evden yiyip gitcem af açılmışkenortadankaybolursam biliki gitmişim akşam halimolursa yazarım olmazsa artık yarın görüşürüzduygu bugün dinlen o zaman.. hergün spor yapacaksın diye bi şart da yok.. bak geçen haftalarda da olmuştu.. biraz falaz yüklendin mi dirençsiz kalıyorsun dikkat et kendine..
ay niye böyle üzgün surat yaptınız??hayırdır bi sıkıntınız mı var???
maşallahh sanaa ALLAH ağız tadıyla ,ağlıkla yemeyi nasip etsinsagol cancagızım. dun enerjım vardı hıssedıyordum yuruyebılecegımı ama bukadarını beklemıyordum. gecen hafta da bır kez buna yakın 1,5 saat yurumustum. her gun yapamam canım. bugun hem evde ıslerım var hem de azıcık yorgunum. gorumcemı yolcu edecegız. 6 ceyrek gıbı evde olurum ve 7ye kadar yemıs olurum sanırım kabak mucver yapacagım. ardından fırında kozlettıgım kırmızı bıber ve patlıcanlarımı alacak esım. ben de guzelce hazırlayıp buzluga atacagım. barbunyalarımı da temızledım ama paketlemedım onu da atacagım. kıs hazırlıgımı bıtırmıs olacagım boylece. dolmabıberım var 3 yemeklık kadar, dort bes yemeklık taze fasulye, 10 yemeklık kabak, bıber-patlıcan ve barbunyaları da atınca super olacak. ılk defa boyle bır hazırlık yaptım. kuruttugum kabagım da var azıcık. bayramda kaynanamdan da kurutulmus kabak bıber ve domates alırım. oh valllllaaaaaa
evet dedıgın gıbı asırı yorulmayı gectım her gun yaparsam bıkkınlık olur haftada bırkez ya da ıkı kez boyle yurumeyı dusunuyorum yanı dıger gunler abartmayacagım. sırf guzel yuruyeyım dıye dıyete baslarken mp3 player aldım en hızlı parcaları yukledım. sımdı cok super oluyor.
oo kıskandım negüzel yaaa annenler yapman benim en hassas ontomkeşke bende annemle öyle şeyler yapsampomo Allahım ağız tadıyla yedirsin inş.. ben de her kış için acayip hazırlık yaparım bu yüzden yazlar çok yorucu oluyor.. annemle aynı yerde yaşamnın ve annemin bahçesinin nimetlerinin çok avantajı var.. bu kış için yaptığım hazırlıkları saysam inanmazsın.. salça, menemen, acı sos, biber ve kornişon turşu, kurutulmuş bamya, fasülte, kabak, patlıcan, domates, biber vs..ekstradan buzluğa taze fasülye koyuyorum..dünde közlenmiş biberden sirkeli konserve yaptım.. ellerim hala sarımsak kokuyor :))))tüm yaz bunlarla uğraşıyorum ama kışın sağlıklı şeyler yemiş oluyoruz böylece
ALLAH iyiliğini versinnn güldürdün benii ama gerçekden haklısıninsan hayatta sıkılacak bişeyşleri hep bulabiliyor.. ki bu eşin de oluyor çoğu zaman..aynı yerde çalışmasanız belki birbirinizi özlersiniz, bazı şeyleri görmezden gelirsiniz.. bence senin kişiliğine karşı yaptığı bi saygısızlığı yoksa çok takılma.. kendi haline bırak onu..duymamazlıktan gel.. sonuçta 2 farklı kişiliğin bi evde yaşaması her zaman çok uyumlu olmayabiliyor..beklentilerini de kendi isteklerine göre değil eşinin karakterine göre oluştur ki hayal kırıklığı yaşamayasın.. ve canım herkesin hayatta bir sıkıntısının olduğuna inanırsan emin ol bazı şeylere göz yummak daha kolay olacak senin için..
zaten duygunun oğlu olmasa kocasını da alır yanına, sonra VARMISIN DUYGU İLE 1MİLYON ADIMA, adlı bi blog kurar ve tüm Türkiyeyi gezer
sürekli evdeyim sabahda erken kalkamıyorum üzerine birde yemek olunca bu kiloya gelmişim tartıya çıkınca bende şok geçirdim.ramazan boyunca zaten 62 kilo olmuşum leslieyi ozaman bırakmıştım.bayram sonrasıda bu haldeyim işte bitürlü harekete başlayamıyorum bende soluğu burda aldım
ya maxi ve love_my benim boyum da 164.. ama ben 64 kilo olayım yeter diyorum.. ozaman hiç fazlalığım olmuyor ve hem alt hem üst 40 beden giyiyorum.. bu bana yeter dieoyum sizin olmak istediğiniz kilolar çok az değil mi???aşırı zayıfdeğil mi olmak istediğiniz kilolar..
anladım canım. sen zaten ekmek duskunu degılsın benım gıbı. oyuzden kılo vermen cok kolay olur daıma. kaldı kı cok cok bılınclısın herseyı bılıyorsun sadece uygulamak kalıyıor ıste. kaldı kı cok ıdeal bır kılon var. boyun 1,55-1,60 bıle olsa cok guzel bır kılo. ben 1,60 ım ve en fazla 60 olmak ıstıyorum hatta 55 olarak hamıle kalayım ıstıyorum. nekadarlık evlısın sen ????
1,5 sene oldu canım.
evet, kilo veriyorum ben artık..vücudum alıştı..
bu sabah itibariyle 54,9 olmuşum
17.30 da bitirmiştim akşam yemeğini
biberi közleyip soyuyorsun sonra irir iri doğra..doğradığın tüm biberleri bi kapta topla kendi boyunda sirke ve az tuz dök.. 1 gün beklet.. sonra kavanozlara doldur.. biraz biber koy kavanoza biraz da sapları ayıklanmış maydonoz ve sarımsak..böyle sıra sıra yap git.. çok lezzetli oluyoramın canım cumlemıze agız tadı ıle yenılen sofralar nasıp olsun daıma inşç,. ben kıs ıcın hazırlık yapmazdım onceden. kaynanamdan gecen yıl bazen kuru getırmeye basladım. ama bu yıl kıslık hazırlamak geldı ıcımden. hem ozellıkle bana cok faydası olacak dıyetteyken taze fasulye bıle yıyor olacagım kısın. ben sos sevmıyorum kaynanam yapıyor ama sevmıyorum cok ekmek yedırıyor dıye getırmezdım pek. bıber salcamı hazır alırım yapan bır aktardan. domnates salcası az kullanırım onu da kaynanam yapar. bıber tursumu kendım yaptım ama yıyemeyecegım bu gıdısle ıste. kaynanam ayrıca domates bıber fasulye ve kabak kuruttu ben de kabak kuruttum ama daha cok tazelerı attım ıste ben. o bahcesınden herseyı kurutuyor. ondan kurutulmus alırım. kozlenmıs bıberı ve patlıcanı dırekt dograyıp atıyorum komsum benım. ben de oyle yapacagım. sen sırkelı falan demıssın o nasıl oluyor.
ben boyle seyler bılmem canım. benım annem cocukken konsverve yapardı sadece. ama ortaokuldan sonra hıc goırmedım boyle seyler. kaynanamdan getırerek komsularda gorup ımrenerek basladı benım seruvenım :))))) recel nasıl yapılır tursu nasıl yapılır dıye telefonda sordum bızım buyuklere
kahvaltın o kadar da sağlıksız değil.. ah canım ya kendi üni yıllarım geldi aklıma.. gözlerinin dolmasını felan çok iyi anlıyor ve yaşıyor gibi oluyorum inan..kızlar günaydınn..
8.30 da kalktım şimdi kahvaltımı yaptım. kahvaltıda pek denmez ya işte. param bitmişti annem para yollayacaktı bu sabah, beli tutulmuş iğne yaptırmış falan gönderemedi. yurtta da henuz kahvaltı çıkmadığı için bende kahvaltıda elimde olanlardan yemek zorunda kaldım.
1 elma
4 adet eti form kepekli biskuvi
biliyorum çok saglıksız ve hiç de hoşlanmam ama malesef elimde olan bi durum deildi. sinirim bozuldu 1 saattir gözlerim doluyor durup durup..
ayy neyse kimsenin moralini düşürmeyim sabah sabah..
para yarın yatacakmış, yarına kadar böyle idare etmem gerekebilir. havuza gidecektim bugun para gelmeyince o da yattı ama napalım yürürüm bende..
şimdi okula gidiyorum kızlar, kendinize iyi bakın. akşama görüşmek üzeree..
bugün malesef görümceme gitcem isteristemezyine hareket etcem benimşimdi kimseyi inciltmedenyapılan hazırlıkları yememem gerek evden yiyip gitcem af açılmışkenortadankaybolursam biliki gitmişim akşam halimolursa yazarım olmazsa artık yarın görüşürüz
maşallahh sanaa ALLAH ağız tadıyla ,ağlıkla yemeyi nasip etsin
ya ben geçen yıldaha fazla yapmıştım ama bu yıl yapmadımm yani azyaptımm bugün pazar vargörümcemden dönerken uygun bulursamyine domateskavanozalcam biraz daha fasulye,börülce takviyesi yapcam,senkabağı nasıl hazırlıyon kış içinn????
oo kıskandım negüzel yaaa annenler yapman benim en hassas ontomkeşke bende annemle öyle şeyler yapsamneyse sağlıklı ağıztadıyla yemeyi nasip etsin ALLAH.
SANADA SORAYIM KABAĞIKIŞ İÇİN NASILHAZIRLIYORSUNUZ
ALLAH iyiliğini versinnn güldürdün benii ama gerçekden haklısın
hatırlıyorum bekarken müşteri temsilcisiyimdim merket sektöründe şirket bize herböl için yol parası öderdigünde 5 market dolaşırdım paraları kendime alırdım hepyürürdüm tüm gün dışarda yememe rahmen 50-53 kgarasındaydım..
NESLİYE SEN BUCAYI BİLİRSİN BEN BOZYAKA SSKDAN BUCA MİGROSA YÜRÜRDÜM ,ÜÇYOLDAN İNCİRALTINA MESELA ,ŞUANKİ EVİMDEN ALSANCAĞA YÜRÜRÜM YETERKİ KULAKLIĞIM OLSUN
evlenmeden once calısmıyormuydun ????? hımmm ALLAH mutlu etsın canım. bır yastıkta kocayın.
sızı dınleyıp ben de uc gundur 5te en gec 5 :20 de yemıs oluyorum
bugün malesef görümceme gitcem isteristemezyine hareket etcem benimşimdi kimseyi inciltmedenyapılan hazırlıkları yememem gerek evden yiyip gitcem af açılmışkenortadankaybolursam biliki gitmişim akşam halimolursa yazarım olmazsa artık yarın görüşürüz
maşallahh sanaa ALLAH ağız tadıyla ,ağlıkla yemeyi nasip etsin
ya ben geçen yıldaha fazla yapmıştım ama bu yıl yapmadımm yani azyaptımm bugün pazar vargörümcemden dönerken uygun bulursamyine domateskavanozalcam biraz daha fasulye,börülce takviyesi yapcam,senkabağı nasıl hazırlıyon kış içinn????
oo kıskandım negüzel yaaa annenler yapman benim en hassas ontomkeşke bende annemle öyle şeyler yapsamneyse sağlıklı ağıztadıyla yemeyi nasip etsin ALLAH.
SANADA SORAYIM KABAĞIKIŞ İÇİN NASILHAZIRLIYORSUNUZ
ALLAH iyiliğini versinnn güldürdün benii ama gerçekden haklısın
hatırlıyorum bekarken müşteri temsilcisiyimdim merket sektöründe şirket bize herböl için yol parası öderdigünde 5 market dolaşırdım paraları kendime alırdım hepyürürdüm tüm gün dışarda yememe rahmen 50-53 kgarasındaydım..
biberi közleyip soyuyorsun sonra irir iri doğra..doğradığın tüm biberleri bi kapta topla kendi boyunda sirke ve az tuz dök.. 1 gün beklet.. sonra kavanozlara doldur.. biraz biber koy kavanoza biraz da sapları ayıklanmış maydonoz ve sarımsak..böyle sıra sıra yap git.. çok lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?