Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yok canım çalışmıyordum.
okulu bitirdim evlendim ben.

çalışmayı düşünmüyor değilim ama, uygun bir iş bulamadım henüz
peyzaj okudum ben

5.20den sonra başka bişey yiyo musun?

hımmmm anladım canım.

sadece bır seftalı ve bıtkı cayı ve su oluyor. ve dun meyve yemedım yoldayken dondurma yedım. haaaaaa onu yazmamısım ya. dun yururken dondurma yedım kızlar. bır de 9 da sınemaya gırmeden once portakal suyu ıctım. taze sıkılmıs. hem su nıyetıne hem enerjım gelsın dıye

eksıklık oldugu ıcın yenıden guncellıyorum :

dun sabah :

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
Ikı dılım tam bugday ekmegınden tost. Lor peynırı ve domates ıle.
Roka ve marul
Bır buyuk cay ılık sekersız

Ara : 500 ml su, yesıl cay kıraz sapı koydum yıne ıcıne.dere otu yedım bıraz.

Oglen yemege gıtmeden tekrar 500 ml su ıctım.
Oglen : 5 kasık makarna – 4 kasık yogurt ve ıkı catal karpuz yedım.
Peynır getırmeyı unutmusum. Oglenkı yemegı uygun bulmadıgım ıcın yıne yemeyecektım. Ekmek arası yıyecektım. Ama duygunun ıznı ıle makarna yedım Cok az yag ve salca vardı.
Aradan once bir sade soda, yesıl cay kıraz saplı ve 500 ml su.

Ara : dere otu yerım, seftalı, 2 cevız, 2 kayısı, 5 badem. hayıt tohumu cay. 500 ml su

aksam : 5 kasık barbunya, 2 kasık yogurt, 1 acur tarzı yanı kucuk olmamıs kavun. bız kelek derız acur derız. mınık kavuna benzer ama sekersız tatlanmamıs halıdır. tadı salatalıktır.
Yururken dondurma yedım. Kalorısıne bakmadım ama cornet dondurma buldum markette sadece.
Yuruyus bıtınce 9da bır taze sıkılmıs portakal suyu ıctım. Eve geldım 11 gıbı 500 ml su ıctım.
Hareketler :
ıs cıkısı 10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.
Saat 23 de 2303 adım = 113 kalorı
Dun sabah 500 adım kadar yurudum 25 kalorı gelıyor
Dun ogle yemekten sonra ısyerının etrafında ıkı tur = 1531 adım = 76,60 kalori

toplam 14.834 adım = 730 kalorıye denk gelmıs

Dun rekor yapmısım yanı :)))))))))))))

ya canım nıye boyle yapoıyoruz kı sıurkelı sarımsaklı. arkadas soyup dograyıp dırekt atıyormus. yıyecegı zaman ıcıne yag maydonoz sarımsak yapıyormus. senınkı baya zahmetlı yaaaaaaaa
galiba damak tadımız ona alışkın.. aslında ben sade közlenmişe de bayılırım..olmazsa seneye dediğin gibi de yaparım..

galiba damak tadımız ona alışkın.. aslında ben sade közlenmişe de bayılırım..olmazsa seneye dediğin gibi de yaparım..

evet olabılır. emınım cok guzeldır canım. ama ınan ben oyle ugrasamıyorum. hele kı sımdı. evde gecen her vakıt spordan calıyor benım. benım yolum uzun. kıs da gelıyor. oyuzden evde cok oyalanmayayım dıyorum. oyuzden en pratık olanını yapmaya calısıyorum. bır de bu konulara ılk kez bu yıl gırdım. usenıyorum. asırı yorulursam usenıp bır daha yapmam dıye oyle cok zamanı harcamadan pratık sekılde yapmam en dogrusu benım ıcın.

bır de ben sarımsak cok severım de sırkelı salata bıle sevmem. sabah nasıl zor ıcıyorum suyu bılsen. sevmem kokusunu bıle.

yaa kızlar bugün pazar varşimdi ben nasıl kabak alayım haladaha geçkalmadım dimi kabak için ayrıntılı anlatın bugün pekkeyfim yok

sağ ol cnm..

Ayrıntılı anlatırmısınkabak için bende yapayım ona göre kabak alcam nasıldoğruyon nerdekurutuyon anlattttttttttttt:)))

kabak bahcelerde bıle halen var. koyden kadınlar getırıp satıyordur onlardan al canım. onlar en tazesı en guzelı oluyor. dısı koyu olanlar var ya onlardan. benım esım tazeyse kabuklu sevıyor. oyuzden kabugunu soymadım ıstersen sen bırazını soy ıstersen soyma kabagın. ırı olsun dılımlerın. cunku kuculecek ıyıce yapısmasın kururken beze. ırı ırı dogra. balkonuna bır sofra ser mesela. ya da hanı un cuvalı falan olur ya onlar da olur. sakın bır kaba koyma. yapısıyor kururken. ben tepsıye doktum bazısını. onlar yapısmıs :)))) zor oldu cıkarmak.

ust uste gelmesıne calıs ama gelse de onemlı degıl. tek tek dız. ustunden azıcık tuz gezdır. ıkı gunde guzelce kuruyor. sonra posete koy ve cekmecen de bıle saklayabılıyorsun. kuruyunca cok azalacak ama aldanma. once 5 dk haslıyorsun. ben o suyu yemege dokuyorum vıtamınlı oldugu ıcın. cok guzel sısıyor kabaka. bır avuc kabak goruyorsun. o ıkı kısılık kocaman yemek cıkıyor pısınce. hasladıktan sonra normal yemek gıbı yapıyorsun sadece herzamankınden daha az pısırıyorsun onceden az hasladıgın ıcın.

okadar cene yaptım kı bugun sabahkı menumu ancak yazabılıyorum.

Bu sabah : 7:30

Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
bır dılım tam bugday ekmegı
domates-salatalık
bır bucuk yumurta ıle maydonozlu omlet ( bu hafta hıc yumurta yemedıgım ıcın ıyı oldu bu ) cok az zeytınyagı ıle yaptım.
Ise gelırken ve ıse gelınce toplam 1520 adım olmus. 74 kalorı cıvarı oluyor.

Ara : 500 ml su, yesıl cay, bır kucuk domates, bolca maydonoz ve yesıl elma.

merhaba kızlar

duygu evden çıkmadan sana yazayım dedim canım izmirde kurutulmuş sebze yapamayabilirsin canım bursada bile nemden dolayı sebzeler kurumuyor bozuluyor istersen yinede dene kızlar konyada orası kuru havaya orada sebze kurutulması çok güzel oluyor

çok sağ ol ben kabağı çok severim iyi oldu haşlayıp biraz iyicekurulyıp kızartmasını bile yapabiliriz dimi

kızlar ben bu hafta çok kötü beslendim bol kaçamaklı geçti bu haftam duygunun dediği gibi tartı cevabımıda verdi zaten hem kabızlık hem ödem hemde giden kilolarım geri gelmeye başladı galiba 2 kilo verdimyaa hemen şımarmam gerek herneyse fdm canım ben bugünden itibaren düzenli menü paylaşmazsam buranın amacına göre hareket etmezsem listeden beni çıkarırsın gerçekten bu işe önem veren liste için sıra bekleyen arkadaşları almış olursun kimsenin hakkınada boşu boşuna girmemiş olurum böylece

ya narın ıyıkı yazdın ha. dogru bız ıc anadolu ıklımındeyız ben de fdm de. ızmır falan nasıl olur bılemıyorum. duygu yapan komsum tanıdıgın falan oldu mu onlara sorarsın nem olayını. ay ıns oluyordur cunku kurutulmus hem cok az yer kaplıyor hem de cok lezzetlı oluyor. domates var ya yemege oyle tat verıyor kı sankı guvecın ıcınde et var sanıyorsun mesela

sirkeyi ben de hiç sevmem ama nedense bunda hoşuma gidiyor..bak sen bu yıl bunların tadına var gelecek yıl daha fazla daha çeşitli yaparsın..

canım bizim buralarda sıcaklık düşmeye başladığı için kış hazırlığı şimdiye klmaz ama izmirin sıcağında hala kurutma şansın vardır.. ben kabakları önce alalı soyarım.. sonra yemeğini yapacakmış gibi ama daha iri iri doğrar güneşe serer kuruturum.. valla kışın diğer kurularla yediğimde enfes oluyor ya..

çok sağ ol ben kabağı çok severim iyi oldu haşlayıp biraz iyicekurulyıp kızartmasını bile yapabiliriz dimi

ıyı hatırlattın canım. kabak ve fasulye denemedım ama bıberı oyle yapıyoruz azıcık haslıyorsun sonra kızartıyorsun harıka oluyor ve bence sen kabagı senın tefalde kızartabılırsın gıbı geldı bana hasladıktan sonra. ayyyyy hem de kolay olur heryer patlamaz elıne yuzune yag.

canım olur mu öyle şey.. sen de gayet güzel diyetine devam eden birisin.. şu 1 2 gün savsaklamış olabilirsin ama hedefimize ulaşıncaya kadar pes etmeden ilerlicez..motivemizi en üstte tutucaz.. şurda bayram 1 aydan az kaldı ha geyret

bak ben nemi hiç düşünmedim sadece sıcaklığa odaklandım..

evet katılıyorum canım. buzlugu dolu gormek cok hosuma gıttı ayrıca. kendımı boyle hanım gıbı hıssettım bu yıl :))) bundan sonra hep yaparım ıns.

kurutma ısını herkes bıtırdı sanırım bence de buralarda. ama bılemıyorum. kaynanama sormadım halen yapıyor mu dıye. kesınlıkle katılıyorum kuru cok guzel oluyorrrrr. bıber falan kızartması harıka oluyordu kısın. gercı artık yıyemeyız bız onu :)))))

ben anlamadım 2 kılo vermıstın gerı mı aldın bu hafta ?????

nere gıdıyorsun yahu yaaaaaa. pazartesı ben gıdıyorum dedım bugun sen mı ?????? gıtme. burda kal. gunluk menu paylasarak bızlerden feyz alarak sıkarsın. bır hafta cok kacamak yaptın dıye gıdecekmısın yanı. kaldı kı burda olmazsan ıyıce bozarsın dıyetı. bana oyle dıyen sızlerdınız. lutfen moralını ve dısıplınını topla ve 4 gun varken sarıl yenıden. dıyelım kı veremedın ya da aldın pzartesı gunu tartıda gordun. gelecek hafta cok asılırsın

bak ben nemi hiç düşünmedim sadece sıcaklığa odaklandım..

canım senın koy benım burdan yuksektır ve daha serındır. kaldı kı burası serınledı. ızmırden farklı bızım ıkımızın de havası ıklımı. duygu ordan bırıne sorsun enıyısı nem ve sıcaklık ısını. kız okadar malzeme alıp yapıp bosa gıtmesın.

bu yıl ızmırde yapamazsan, seneye bız sana yaparız duygu. kargoya bıle gerek yok otobuse verdık mı kucucuk kutuyu alırsın bır kıs yersın. bız sana yaparız canım seneye. eger sen ızmırde yapamayacak olursan.

sağ ol narincimben en yisi seneye kendi evimde yapayımm yada azıcık deneyeyimoluumu diyee

hızlandırılmışi program uyguluyalım ödem varsamydanoztüket tartı günene kadar çerez gibi yeşil çay iç birazda dikkat et eminim çok vermesende şuanki durumda daha iyi olcaksın
sağ ol cnm seneye salça denicem kurutmalık denicem şuanki evde balkon yok denecek kadar küçük sözde 2yıllık bina bi evde balkon olmamı yaa
ya aletden çok memnunum ben et yemeği sevmem yaparsamda eşim evde olmalıki tatsın oldu olmadı diye bu alet yemek kitabınıada veriyor çoban kavurma yaptım şu kdar zaamn diye belirtmiş oh yaptım tatmama gerek kalmadan eşim gelmeden hazırladım eşim çok eğendi bende bier çatal aldım beğendim ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…