Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ya ben de almayı cok ıstıyorum. kızartma turu ya da nasıl dıyeyeım sebzeyı de etı de susuz kavurma seklınde seven bır yapım var benım. oyuzden bu makına tam benlık aslında. ham damak tadıma uygun hem dıyete.10-12 taksıt yapsalar valla alacagım ama 6 taksıt oluyor sıtelerde. bıraz taksıtlerım var. cesaret edemedım cok acılmamak ıcın.

hımm doğru tespit hanım gibi hissetmek..hoşuma gitti bu. :))) canım ben zaten haşladıktan sonra kızartma yapmıyorum ki.. haşlayıp suyunu süzüyorum sonra zeytin yağı ile tavada sote gibi çeviriyorum.üzerine de sarımsaklı yoğurt gezdiririm... hatta bizim burda bazıları haşlar sonra soğanlı salçalı yemek gibi yaparlar..

bu arada bu sabah eşim bana sen gerçekten zayıfladın mı ne dedi belki bu lafın üzerine gaza gelip kaldıgım yerden devam ederim inşallahhhh

Kızlar döktürmüşsünüz yine, anca okudum. Sunumu da hallettim bu arada ama yarına da bir tane var. Offf yaaa, bilgisayar başında çok iş olunca sıkılıyorum ben. En azından sunum ayakta oluyor.
Kışlık hazırlıklarına özendim valla, afiyet olsun, Allah ağız tadıyla, sağlıkla yemeyi nasip etsin. Ben bu sene pek bir şey yapamadım. Benim salçayı kayınvalide yaptırıyordu ama bu sene var biraz diye istemedim, biterse ondan takviye alırım:) Dolmalık kuru patlıcan ve biber de vardı biraz, fasulye ve bamya da geçen yıldan kalma var. Bu sene onları bir bitirmek istiyorum ama seneye ben de hazırlık yapacağım.
Şimdi 1 tane kuru incirle ara öğün yapıyorum.
Pomo tebrik ederiğm seni, yürüme rekoru kırmışsın, Duygu zaten her zamanki gibi, ben kaldım geri Aslında ben bugün erken çıkıp evde çalışmayı düşünüyorum, arada yüzmeye gitsem fena olmaz ama zor yaaaa..

pomo dediğin kavurma tipini tencerelrde de yapabilirsin ki..ben de patatesin kızartmasına bayılırım ama şimdi hep fırında çok az yağla yapıyorum harika oluyor..ben de bi ara almayı düşündüm ama çok pahalı ya..inşallah biraz düşer fiyatı da alırız..

seneye ypcam cnm seneyekendievimde balkonumolcak rahat yaparım eviminbir alt sokğı sahil gerçekden nemden dha fazla etkileniyoruz seneye kendi evim denize uzak ama doğa ile iç içe bir yer olcak orda rahatça kuruturum

sağ ol cnm demen yeter ben nsl isterim siz çlışıyorsunuzo kadar işden bide benim içinmi uğraşcaksınız en kötü seneye yapamazsam bu işi yapanlar vr ordan satın alırım zatenbizde yarım tencere yemek 3gün gidiyor:)))

acele etme cnm zora sokma bende 2 taksit istedim inadına 8 taksit yaptılar bankalar emrivaki yapıyor resmen neyse ilk çıktığında bu alet binliraya yakındı ben 320 aldım internette daha ucuz ma cearet edemedim parasından değil alet kargoda zarar görürdiye:)))yada sorunluolur gelde tekrar yolla değiştirsinler en azından birşeyde olsa aldığım yer ykın değiştiririm

kızlar sagolun desteğiniz için listeden çıkmak derken burdan gitmek adına değilde boşu boşuna yer kaplamayım diye hem fdm emek veriyor hemde gerçekten listeyi isteyen azimliler için yer açılmış olur diye düşündüm herneyse bu haftayı bi geçireyim bakalım ne olacka ne bitecek

pomo canım 2 kiloyu almadım çok şükür ama 500 gr.artıdayım artıda olmak sıkmıyor canımı 1 günde bile halledilebilir totoyu sıkıncada azmim motivasyonum neden azaldı onu anlayamıyorum zaten ben geçen seferde son kilolara gelince gevşemiştim 62 ye inip hedefime 2 kilo kaldıgında 67-68 lerde gözümü açtım son kilolarda böyle gevşeme oluyor bende neyse inşallah toparlayacagımmm günlük menü yazmayınca böyle oluyor

fdm beni sıkı takibe al lütfen menü paylaşmazsam kes cezamı

Neyse kızlr ben çıkayımm anca süslenirim :)))
açkarnına ılıksu elmasirkesi bal
kahvaltıyı sırf kahve içmek için yaptım 1 etimek(zararlıymış ama bitirmemlazım) 1de üçgen light peynir
ara :nescafe şekersiz kremasız az süt ile

güzel,keyifli,bol kalori attığımız bir gün olsun duygu kaçar...

günaydınnnn arkadaşlar nasılsınız hepiniz için süper bir gün olur inşallahh:))
dünkü menümü toparlayayım

sabah (klasik)
1 kb peynir
3zeytin tere dereotu
1 dilim çavdar ekmeği
domates
2 fincan çay

ara 1 yeşil elma

öğle
5 yemek kaşığı soğuk çorba

ara yok

akşam
1 kase buğday çorbası
2 yemek kaşığı pırasa
yarım dilim çok tahıllı ekmek
salata

ara 2 bardak çay 1 elma

gece yatamadan sirkeli suyumu içtimmm güzel bir gündü plates ve yürüyüşde yaptımm kendimi daha hafif hissediyorum

TEFAL ACTIFRY FRİTÖZ GittiGidiyor'da 64960936

Tefal Actifry 1 lt. Fritöz Yemek Kitabı Hediyeli GittiGidiyor'da 64894647

Tefal Actifry Fritöz - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

ben hepsı buarada comdan alırım. gıttı gıdıyordan hıc almadım. ama orda da guzel ındırım olmus. ıkı tane utu, kosu bandı, tost makınası, ısıtıcı, tartı ve daha cok sey aldım hepsı de saglam cıktı. sorun yasamadım hıc. alırım yanı yıne ınternetten. ama taksıt mıktarının fazla olması gerekıyor hemen buaralar alacaksam.

seneye demek kendı evın olacak. ıns canım olur.

ya kuzum oyle zahmetlı degıl kı. ne var dograyıp serecegız. tursu ya da salca degıl kı kolay. yapamazsan benım sana sozum. ben sana yaparım bır pazar gunu hazırlarım. merak etme sen.

aynen ben de azıcık yemek yapıyorum ama enaz ıkı gunluk oluyor. hele kı ben dıyete baslayalı adam bır tabak yıyor kalıyor yemek.

mrb canım benle rejime başladığın kilodasın bak 1 ay oldu 57 oldum bizi takip ederek kilo verebilirsin sağlıklı beslenirsen haftada 800 grma yakın verirsinnn

patatesı fırında hıc yapmadım. yaglı kagıtta mı yapıyorsun canım. evet az bırsey degıl yanı. ama valla guzel alet yanı. evet bırbırmıze haber edelım bıraz daha duserse. ben tenceresı de var ya ona da nezamandır ımrenıyorum da alamadım ya

kolay gelsın canım. baya yogunsun ıste anlasılan. ben ıkı uc aydır cok cok sakınım bakalım nezaman yogunlasacak ısler.

valla ben de oyle ozenerek baslamıstım ama guzel bırseymıs. hem de saglıklı.

oyle oldu bırazcık. fena yurudum cok fena :))))) duygu zaten klasık bılıyorsun sureyya ayhan mısalı o :))))))))

ben yuzme bılsem valla hıc durmam gıderım. gercı havuz ya da denız de yok da burda :))) hem suya degmek stresı alıyor hem de super kalorı olurdu

Narin son demlere yaklaştı mı insan bazen gevşeyebiliyor .. Uzun bi süreir bu zorlu yoldasın arasıra sılıabilirsin ama bu sefer hedefine ulaşacaksın..çünkü bizler de burdayız ve [sıze=3]kurban bayramından sonra da burda olacağız..aynı bu ekiple devam etmek istiyorum..[/sıze]

menün genel olarak güzel tabi arada kuru pasta gibi kaçamaklarımız olacak ama fazla değil tabi canın çok isterse 1 tane kilomuzu korumak için bu şekilde yiyebiliriz ama biz şu an vermek istiyosak normalden az yiyecez hedefimize ulaşınca biraz daha rahatlayacaz tabii
bu arada közlenmiş biber ve patlıcan salatasına bayıldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…