- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.801
hımm doğru tespit hanım gibi hissetmek..hoşuma gitti bu. :))) canım ben zaten haşladıktan sonra kızartma yapmıyorum ki.. haşlayıp suyunu süzüyorum sonra zeytin yağı ile tavada sote gibi çeviriyorum.üzerine de sarımsaklı yoğurt gezdiririm... hatta bizim burda bazıları haşlar sonra soğanlı salçalı yemek gibi yaparlar..
hedefime ulaşsam bile bayramda burdan ayrılmayacam listeye başkasını koyarsın ama ben hem sizden ayrılmak istemiyorum hemde kilomu korumak adına yazacam burdan çünkü insan yediklerini yazınca ne kadar yemişim dio:))Narin son demlere yaklaştı mı insan bazen gevşeyebiliyor .. Uzun bi süreir bu zorlu yoldasın arasıra sılıabilirsin ama bu sefer hedefine ulaşacaksın..çünkü bizler de burdayız ve [sıze=3]kurban bayramından sonra da burda olacağız..aynı bu ekiple devam etmek istiyorum..[/sıze]
HURMA İYİDİR YARALIDIR AMA 4 TANE BİRAZ FAZLA GİBİkızlar 4 hurma ile ara öğün yapıyım diyorum zararlı mıı ? ayrıca dünkü menümü görmemişsiniz hiç
BEN DE NETTEN ALDIĞIM ŞEYLERDE ÇOK ŞÜKÜR SORUN YAŞAMADIM.TEFAL ACTIFRY FRİTÖZ GittiGidiyor'da 64960936
Tefal Actifry 1 lt. Fritöz Yemek Kitabı Hediyeli GittiGidiyor'da 64894647
Tefal Actifry Fritöz - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com
ben hepsı buarada comdan alırım. gıttı gıdıyordan hıc almadım. ama orda da guzel ındırım olmus. ıkı tane utu, kosu bandı, tost makınası, ısıtıcı, tartı ve daha cok sey aldım hepsı de saglam cıktı. sorun yasamadım hıc. alırım yanı yıne ınternetten. ama taksıt mıktarının fazla olması gerekıyor hemen buaralar alacaksam.
yok ayy.. benim yağlı kağıtlar yapışıyor nedense :))) ben fırın için özel teflon tepsi almıştım hiç yapışmıyor hem de 2 yk yağ işimi çok rahat görüyor..ya eşim 2-3 çocuk olunca alaım şimdi bize pek gerek yok dedi..o yüzden erteliyoruz biz.. hem iyice düşer fiyaı..patatesı fırında hıc yapmadım. yaglı kagıtta mı yapıyorsun canım. evet az bırsey degıl yanı. ama valla guzel alet yanı. evet bırbırmıze haber edelım bıraz daha duserse. ben tenceresı de var ya ona da nezamandır ımrenıyorum da alamadım ya
evet canım.. ben seydişehirliyim ilk atama yerim de burası oldu.. eşim de buraya 30 km uzaklıkta bi kasaba var oralı.. bizim sülale genelde burda yani.onun dışında konya merkez antalya ve izmirde olanlar var..evet valla hanım gıbı hıssettım. ne bılıyım. alısmamısım gormemısım annemden. etlerı bıle alır paketı ıle koyardı ama ben parca parca koymayı, hazırlık yapmayı ogrendım kendı kendıme. kaynanam hep yapar zaten ama ımrenmezdım bu yıl hem arkadasımdan ımrendım hem sızlerden hem kaynanamdan..
bızımkıler sadece yemegını yapıyorlardı kabagın ve fasulyenın dedıgın gıbı salcalı soganlı. ben de oyle yapmıstım gecen yıl. hımmmm senınkı daha guzel canım daha uygun damak tadıma benım.
buarada annem yakın dedın, cocugu oglene kadar gonderdım ona dedın. annen de konyada yasıyor ozaman. sen konyalı mısın ya :))))) ben tayınden dolayı konyada yasıyorsun sanıyordum sadece.
evet vermek kadar korumak da önemli.. o yüzden ayrılmayalım biz..siz olmasanız ben şimdiye çoktan bırakıp 5. diyetime başlamıştım.. istikrarlı gidiyorum sayenizde..hedefime ulaşsam bile bayramda burdan ayrılmayacam listeye başkasını koyarsın ama ben hem sizden ayrılmak istemiyorum hemde kilomu korumak adına yazacam burdan çünkü insan yediklerini yazınca ne kadar yemişim dio:))
Narin son demlere yaklaştı mı insan bazen gevşeyebiliyor .. Uzun bi süreir bu zorlu yoldasın arasıra sılıabilirsin ama bu sefer hedefine ulaşacaksın..çünkü bizler de burdayız ve [sıze=3]kurban bayramından sonra da burda olacağız..aynı bu ekiple devam etmek istiyorum..[/sıze]
gunaydın guzel hanımlar
nasılsınız bakalım ????? ben azıcık yorgun azıcık canı sıkkın ama kendını cok basarılı hısseder bır ruh halı ıle yazıyorum bugun sızlere.
dun ıs cıkısı tam ıkı saat yurudum durmadan. tempoluydu ( kendıme gore yanı :)))) )
10,500 adım atmısım = 515 kalorı cıvarı gelıyor.
ardından saat 9 da sınemaya gırdık ben esım ve gorumcem. sınemadan sonra baya merdıvenden ınmek ve eve gıdıs yolu derken 2303 adım da oyle etmıs = 113 kalorı cıvarı.
ayagım azıcık su toplayacak gıbı oldu resmen eve geldıgımde. ama asırı yorgun degıldım ve cok da keyıflıydım cunku hem 5000 adım bıle benım ıcın cok zor bır rakamken ben kendımı uzmeden hasta etmeden hem de rakamımı katlamıstım. cok huzur aldım bu durumdan. yuruyusten sonra da guzel bır fılm sınemada. cok guzel oldu yanı.
esım hem sınemadan once hem bu sabah farklı konulardan huzurumu kacırdı huysuzlugu yuzunden ama olsun onu bıle sallamıyorum artık.
evet canım.. ben seydişehirliyim ilk atama yerim de burası oldu.. eşim de buraya 30 km uzaklıkta bi kasaba var oralı.. bizim sülale genelde burda yani.onun dışında konya merkez antalya ve izmirde olanlar var..
evet vermek kadar korumak da önemli.. o yüzden ayrılmayalım biz..siz olmasanız ben şimdiye çoktan bırakıp 5. diyetime başlamıştım.. istikrarlı gidiyorum sayenizde..
evet canım.. ben seydişehirliyim ilk atama yerim de burası oldu.. eşim de buraya 30 km uzaklıkta bi kasaba var oralı.. bizim sülale genelde burda yani.onun dışında konya merkez antalya ve izmirde olanlar var..
harikasın cnm sakın hareket etmeyi bırakma o zaman verirsin iyice yemeğide erkene aaldınnn kilo vermemem olanaksız inşallah görecezz o zamanlarıdaa
yok ayy.. benim yağlı kağıtlar yapışıyor nedense :))) ben fırın için özel teflon tepsi almıştım hiç yapışmıyor hem de 2 yk yağ işimi çok rahat görüyor..ya eşim 2-3 çocuk olunca alaım şimdi bize pek gerek yok dedi..o yüzden erteliyoruz biz.. hem iyice düşer fiyaı..
kızlar 4 hurma ile ara öğün yapıyım diyorum zararlı mıı ? ayrıca dünkü menümü görmemişsiniz hiç
ay canım benim ya...konyalıya kız verilmez derler.. ama konya merkezde yerli olanlar gerçekten çok tutucu.. kız o eve girdiyse bi daha çıkamaz artık o evin malı olmuş gibi davranırlar..benim bölünümden dolayı avantajım çok fazlaydı bi de kpss de iyi bi puan aldım.. şükür memleketime atandımanlasıldı ben senı nıye sevıyorum. kocamın memleketı ya oyuzden hımmmmm :)))))) aılem aslında hıc sevmez konyalıları. ben de sevmezdım onların dusuncelerınden dolayı. ama konyalıya kız vermek nasıp oldu ıste onlar ıcın. ben ıc anadolu malum aksaraylıyım ama aksarayda cok az kaldım adana da buyudum kayserıde okudum ıstanbu, kutahya, nevsehır calıstım. nısanlanmadan once aksaraya tasındım tekrar cunku esım burda calısıyordu. bana da ıs buldu. bır bayan ıle kaldık dugune kadar. esım derbente baglı bır koyden. annesı halası falan orda. kız kardeslerı ve dıger akrabaları konya merkezde. bursa da cok akrabası var. ama genel olarak konyadalar. esım sadece askerlık ıcın cıkmıs konyadan. ve sımdı 8 yıldır aksarayda ıs ıcın tasınmıs benden once buraya benım memleketıme gelmek nasıbıymıs ıste.
ataman super gelmıs valla. dırekt memlekete dusmek zor ıstır.
canım ben teflon tepsiyi züccaciyeden aldım.. sen de öyle tabak tencere satan yerlere bakabilirsin. istediğin boyutta bulabilirsinben borcamın ıcıne yerlestırdım kofte yaparken ve kofteler yapısmadı bılmıyorum. buarada yaglı kagıdı hıc kullanmamıstım sımdıye kadar.
o tepsı nasıl bırsey. nerden aldın. makınayı alıncaya kadar ben de tepsı ıle yaparım.
benım esım de pahalı dıyor. almadım beklıyorum oyuzden.
maşallah becerikli kız.. hiç bilemem öyle işleri.. kafan hiç almıyo örgüyü felan.. çok ayrı bi yetenek o..kendime kazak örmeye başladımmmm kırmızı pek heveslendimm:))
ay canım benim ya...konyalıya kız verilmez derler.. ama konya merkezde yerli olanlar gerçekten çok tutucu.. kız o eve girdiyse bi daha çıkamaz artık o evin malı olmuş gibi davranırlar..benim bölünümden dolayı avantajım çok fazlaydı bi de kpss de iyi bi puan aldım.. şükür memleketime atandım
canım ben teflon tepsiyi züccaciyeden aldım.. sen de öyle tabak tencere satan yerlere bakabilirsin. istediğin boyutta bulabilirsin
maşallah becerikli kız.. hiç bilemem öyle işleri.. kafan hiç almıyo örgüyü felan.. çok ayrı bi yetenek o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?