- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.821
Eveeet ne zamandır korktuğum türlü bahanelerle ertelediğim diyet gerçeğiyle yüzleşmenin vakti çoktan geçti.. Pomogranate beni buraya çağırdı ben de tek başıma beceremediğim bu işi belki destek bulursam beceririm diye geldim.. Çizlegeye baktım şöyle bir moralim iyice bozuldu benim kadar vahim durumda kimse yok ama zararın neresinden dönersem kardır sanırım.
Kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım haftalardır tartılmıyorum ama sanırım 120 kiloyum( 9 aylık bir bebeğim var, masa başı iş yapıyorum ve diyet yapmamak için akla hayale gelmeyecek bahaneler bulmakta üstüme yok :))
Ne dersiniz ben bu işi becerebilir miyim??
Eveeet ne zamandır korktuğum türlü bahanelerle ertelediğim diyet gerçeğiyle yüzleşmenin vakti çoktan geçti.. Pomogranate beni buraya çağırdı ben de tek başıma beceremediğim bu işi belki destek bulursam beceririm diye geldim.. Çizlegeye baktım şöyle bir moralim iyice bozuldu benim kadar vahim durumda kimse yok ama zararın neresinden dönersem kardır sanırım.
Kendimden bahsedeyim 32 yaşındayım haftalardır tartılmıyorum ama sanırım 120 kiloyum( 9 aylık bir bebeğim var, masa başı iş yapıyorum ve diyet yapmamak için akla hayale gelmeyecek bahaneler bulmakta üstüme yok :))
Ne dersiniz ben bu işi becerebilir miyim??
zayıflama hikayelerine ve resimlerine baktıgımda hep gördüğüm bişiy var resmen insanlar en az 10 yaş gençleşiyorlar bende öyleydim eşimin yanında ablası gibi duruyordum buyüzden içim hep burkulur hatırladıkça.bunu bana acı bişekilde söyleyen komşumada minnettarım aklımı başıma getirdi.geçen bi arkadaş dügün resimlerini ve sonrada geçen zaman içinde ara ara resimlerini eklemiş ve bu süre zarfında kız 12-15 kilo arası bişiy almış.adam hala ilk günkü gibi bide kız kilo aldıkça salmaya başlamış kendini .resmen kendimi görmüş gibi oldum çok şükür kızlar aklımız başımıza gelmiş ve bişekilde er yada geç gidecek bu kilolar önce beden sonra ruh saglıgımız için
Allahtan bizim aklımız başımıza geldi zayıflamak istedik kızlar ya varya bazıları almelecış başını gidiyo kilo bir dur diyemiyolr
benim görümcelerimin 2 sininde yaşı benden küçük ama 1 tanesi benden büyük duruyo yengem zayıflatayım seni diom oralı bile olamıyo dayanamıyo çünkü insanlarım bedenlerine bunu yapması çok fena hani çabalayan insanlara saygım sonsuz
zayıflama hikayelerine ve resimlerine baktıgımda hep gördüğüm bişiy var resmen insanlar en az 10 yaş gençleşiyorlar bende öyleydim eşimin yanında ablası gibi duruyordum buyüzden içim hep burkulur hatırladıkça.bunu bana acı bişekilde söyleyen komşumada minnettarım aklımı başıma getirdi.geçen bi arkadaş dügün resimlerini ve sonrada geçen zaman içinde ara ara resimlerini eklemiş ve bu süre zarfında kız 12-15 kilo arası bişiy almış.adam hala ilk günkü gibi bide kız kilo aldıkça salmaya başlamış kendini .resmen kendimi görmüş gibi oldum çok şükür kızlar aklımız başımıza gelmiş ve bişekilde er yada geç gidecek bu kilolar önce beden sonra ruh saglıgımız için
ben bu sıtedekı resımler ıle kendıme geldım aslında. ozellıkle karabıberın resımlerı. resmen 20 yasında genc kız olmustu dıger resımlerdekı halınden cok farklıydı seksı, dal gıbı tazecık bır genc kız gorunuyordu. dedım kı herkes yuzume bayılır. bır de zayıflasam kımbılır nekadar guzel olacagım ???? sonra dusundum adet sorunu, bebek hepsı belkı de tek sebebı kılodur dedım acıkca bır analız yapan yok ama sen enazından elınden gelenı yap bakalım dedım.
toplumdakı on yargıdan dolayı cok sıkıntı cektım sankı turbanlı herkes egıtımsızdır calısmıyordur gıbı bır dusunce var sankı. ben turbanlı olmamdan dolayı bunu hıssedıyor ve yasıyordum ama bunu hıssetmemdekı asıl sebep kılommus bunu zamanla anladım. zarıf bırı olsaydım daha şık gıyınebılır ve takım elbıseler ıle ıs kadını resmı cızebılırdım ama sımdı nekadar ozenlı guzel gıyınsem de 35-40 yasında olan orta hallı ekonomısı ve egıtımı ısı olmayan bır kadına benzıyordum. egıtımımı, karıyerımı bıle gostermemı engellıyordu kılo. oysa ben hep turbana baglıyordum. turbandan dolayı egıtımım anlasılmıyor dıye dusunuyordum. yasım daha buyuk dusunuluyor sanırdım. yuz guzellıgı saklanıyor saclarım gorunmuyor dıye. ama turbanlı olup yıne hem guzel hem yasımda hem şık olabılırdım tek engel kıloymus. bunu anlamam da kabullenmem de zamanımı aldı. esım 78li ben 83. ama yıne de olgun duruyorum yanında. tek sebep kılo ıste. ısyerımıze adaşım olan bır bayan geldı 35 yasında. cok mınyon bırı ve 55 kılo zaten. herkes ben ve dıger sısman bayan arkadası ondan buyuk sanıyor. sadece benım yuzum gorununce ortaya cıkıyor benım onlardan genc oldugum. bu cok etkılemeye baslamıstı ıkı aydır. hem resımler hem bu olay derken basladım bu yola ıste. ALLAHım utandırmasın. basarı versın ınsaallah bu yolda hem bana hem sıze. sızlerın yolu kısa. oyuzden bana dua etmenızı rıca edıyorum. saglıgım, gelecegm ve bebegımın soz konusu oldugu bu yolda bana basarı dıleyın kızlar. dua herseyın ılacı. dualarınızı eksık etmeyın benden. pek konuya gırmemeye calısırım. ama anne olamamak benı cok uzuyor. karnımda hıssetmek ıstıyoırum. karnımdayken onunla konusmak. kucagımda uyutmak. annem dıye sarılmak ona. dun yıne bır tanıdıgın cocuguna elbıse aldım yenı dogum yaptı. bu kacıncı hedıye alısım bılmıyorum. kendı cocuguma almak ıstıyorum artık. regl donemım geldı ya duygusalım ve bunları yazarken aglmaya basladım.
pomo Allah gönlüne göre inşallah tez zamanda saglıklı hayırlı bir evlat versin sana ve tüm isteyenlere
canım sen nezaman başörtüsü takmaya başladın kaç yıl oldu merak ettim
harika türbanlı kıyafetler var vallaha ben bile imreniyorumm.bayılıyorum emininm hepsi sana çok yakışacak az sabır seneye yaz bambaşka bir sen olacaksınnn
Kızlar öğle yemeğinde patlıcan musakka ve yoğurtlu makarna yedim, ikisi de 3'er kaşık civarıydı. Şimdi eve geldim, çok aç hissediyorum, kalan biraz fırında kabak mücver vardı, ara öğün olarak onu yiyeceğim, yanında da şekersiz sütlü neskafe içeceğim. Sonra da yarınki sunumu hazırlamam gerekiyor, yine bilgisayar başındayım yani
Yok kabak mücverin kokusunu beğenmedim, 10 tane badem aldım onu yiyorum şimdi. Ya çok açlık hissediyorum beeennnnn
meyve ye hayatım olurrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?