Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlaar nasılsınız??
hepimiz bomba gibi çıpçıtır olucaz hiiiç merak etmeyin o burun kıvıranların dudak bükenlerin vay haline sonrA :)))
bu arada menü ve sorularıma cevaplarınız için de teskrr ederm hepniz cok tatlısnız, cevapları vce diyaloglarınızı gördükçe mutlu ve motive oluyorum :)

hurmayı da ayrıca arastırdım tatlılaırm karbonhidrat dediğniz aynen dogru ama ara öğün olarak bana bal börek gibi geldi valla yaa ::) normalde tatlısız cıldırırım ama hurma bana proftrl yemişim gibi keyişf verdi :) bir de nette tanesi 15 kalori yazıyor, 4 tanesi 60 kalori ediyormuş diye avuttum kendimi :) yine de karbınhidrat uyarısını dikkate alarak her gün yemeyecegimmm

dün yazmayı unutmusum ama 3 lt. de su içmiştim, her gün mutlaka 3 ltryi buluyor hatta bugün suana kdr 3 lt içtim bile..

sabah- sirkeli limonlu su
- yarım dilim kepekli ekmek ( bu bitince tam bugday alıcam)
- 1 domates, salatalık
- 2 zeytin
- 1 bardak bitki çyı

ara - 4 hurma

öğle - 3 kaşık yoğurt
- 1 pörsülenmiş kırmızı biber
- 1 kase tarhana çorbası

ara - 4 hurma :))))

nasıl gidiyorum kızlar ? hurma cılgınlıgının farkndayım :)

canım bende dün hurma aldım tatlı krizim için ama hurmalarım hiç lezzetli değiller tam olgunlaşmamaış gibiler.herneyse nimet nimettir.sabah neden peynir yemedin canım ben bukadarla pek doymazdım hurmalar biraz fazla olmuş canım günde 4 taneyi geçme bence

Son düzenleme:
akşama hiç yemeğim yok hafif ve doyurucu ne yapabilirm sence

ben ıspanak yapacaktım yoğurtlu sarımsaklı ama evde soğuk çorba var oda yoğurtlu vazgeçtim deneyebilirsin
şimdi fırına patlıcan ve biber attım közlensin die
onları soyacam içine 1 domates maydanoz dereotu sarımsak ve yşil soğan zeytin yağı kırmızıbiber nar ekşisi
katarak süper hafif bir yemek yapacam tavsiye ederimm

kızlar saç bakımımı yaptım eşimin sevgiliyken aldığı siyah bir elbise vardı onu giydim....makyajımı yaptım kırmızı topuklu ayakkabılar salona güzel sağlıklı bir sofra kuruyorum..:))) eşimi şaşırtayım dedim biraz akşama vaktiniz varsa sizde yapın boşuna güzelleşmioz

sabah kahvaltımı yazdım mı hatırlamıyorum herneyse yeniden yazayım

yürüyüşe giderken 2 kuru incir

kahvaltı : 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
salatalık-domates
2 kupa şekersiz yeşilçay

ara :1 elma / 10-11 tane fındık

ara :2 tane kuru kayısı

öğle: daha yeni yedim geç oldu çok acıkmışım

3 ızgara köfte -yarım avuç içi ızgara sucuk
yarım avuç içi ızgara tavuk -
1 bardak ayran
1 ince galeta şeklinde ekmeğin kabugu
1 pişmiş domates

suna canım ıspanagım yok pattlıcanım var ama onu fırında karnıyarık için saklıyorum.bende dün güzel bir aysberg marul aldım kendime karışık bi salata yapayım üzerine peynir ekeyim.öglen evden çıkmadan makarna yapmıştım eşimle kızıma sos hazırlarım bide çorba yapayım onlara ben zaten daha yeni yedim ögle yemeğini bugün çok geçe kaldı yemeğim akşamı hafif geçireyim

Çok aç hissediyordum, elma da kesmedi, hatta iyice acıktırdı ben de anlamadım. Dolapta bulgur pilavı vardı, onu ısıttım, içine de iki tane ceviz ufaladım ve yedim. Şimdi doymuş hissediyorum, çünkü 2 kase pilav yedim Biliyorum fırçayı hakettim ama kendime engel olamadım. Akşam yemek yemem artık (yok daha yeseydim).

Selam kizlar bugun ugrayamadim evdeydim diye tum islerimi bitirdim sonra kaynanama gittim misafiri vardi birde oraya yardim ettim simdi oturuyorum ancak firsat buldum..bugun benim icin guzel gecmedi yani uzun zamandan sonra ilk defa kacamak yaptim cok pismanim

Sabah
Bir dilim ekmek
Pynir
3 zeytin

Ara
Yok

Ogle
Gorumcemin misafirler icin yaptigi revaniden minik bir dilim
Iki minik biber dolmasi
Bir hashasli corek

Ara yok

Aksam
Ordaydim gene dolma yedim iki patlican
Kizlar bugun hep karbonhidrat almisim cok kotu gecti ya bide uzun zamandir yemiyordum inanin oyle eski istegim yok bir ay once olsaydi ben daha cok yerdim gozum doymazdi simdi kendimi cok rahat tutabiliyorum herhalde buda birseydir..neyse yarindan sonra spora agirlik vermem lazim bu hafta iyi gecmedi spor nerdeyse hic yok yarin sebze agirlikli beslenecem

merhaba kızlaar:)

3-4 gündür yazamıyordum okuldu şuyu buydu giremedim:/

bu hafta pek kilo vermiş gibi hissetmiyorum bakalım sonuc ne olacak?

akşam yemeğim:

2 ızgara köfte
3-5 kaşık patates
2 yk mantar sote

ekmek yemedim ama 1 bardak kola içtim:/ buraya yazamayınca sıkı tutamıyorum o yüzden öğünümü yer yemez buraya yazacağım:)

bunlara ek olarak işten çıkmadan

şekersiz nescafe

akşam :1 kase salata 1 kk peynir
3 ince diyet çubuk

2.5 lt su (yatmadan bitmiş olur)

1 sade soda

50 dk. tempolu yürüyüş

akşam yemeğimi yazayım bende

bir kase soğuk buğday çorbası
1 tabak közlenmiş patlıcandan yapılmış salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
yarım bardak ayran
turp

sonra 1 saat tempolu yürüyüş

ara
1 şeftali 1 armut

ayy gerçekten kurban bayramından sonra da devam edelim.. hatta hep devam edelim.. istedigi kiloya ulaşan listeden çıkar ama kilo korumakta zor kilo korumak için devam ederiz biz de..

sabah biraz moralim bozuktu maddi mevzu yuzunden, öğleden sonraya kadar da devam etti..

kahvaltı

1 elma

4 adet eti form

öğlen ders arasında yurda geldim, annemle tel de konuşurken yine ağladım moralim bozuldu.

12.30 gibi 4 adet elmalı diyet biskuvilerden yedim.

sonra maddi sorun çözülünce, 15.30 gibi 1 kase yeşil mercimekli az erişteli bi çorba içtim, yanında pul biberli yoğurtla.

akşam tam yürüyüş için hazırlandık, elime de elmamı aldım yarısına gelmiştim ancak, oda arkadaşımın babannesinin vefat ettigini öğrendim. öyle olunca da elmayı çöpe attım, eşofmanları çıkarttım, arkadaşımla geçirdim akşamı.

akşam yemegi olarak da, 18.00 da :

5 6 kaşık domatesli bamya yemegi

4 kaşık çoban salata ( yagsız )

1 kase cacık

1 dilim kepek ekmeği

21.30 gibi de 3 tane erik kurusu yedim.

bugun bir de 4 kere 15 er dakikalık yürüyüş yapmış oldum, okula gidip gelirken.

yarın daha düzgün beslenirim diye umuyorum. bir de artıkinşalah aksilik çıkmazsa havuza gitmeyi düşünüyorum.

herkes yatmıştırr şimdiye, iyi gecelerrr

açılış yine benden olsunnn
selam kızlarr günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günlerr
dün saat 8 deuyudum okadar yorgundumki midem bulanıyordu başım ağrıyordu yattım iyiki yatmışım resmen dinlendimmm,kızlarr tartı bna öyle birşey gösterdikişoktayım resimledim belki bir daha göremem diye hemen kendime maşallah diyeyim...
dünkü menüm:
aç karnına:ılıık suya elmasirkesi-bal
kahvaltı yapmakiçin yaptım:1 tane etimek 1tane üçgen light peynir
nescafe şekersiz kremasız,biraz süt ile
dün görümceme gittik ikramları döktürmüş ordada tartıldım birşey yemeden evdekiyle aynı hatta 200 eksik çünkü oraya kadar yürüdüm:))
neyse kıymalı gül böreği vardı avuç içi kadar yarısını yedim
pasta vardı 2 çatal yedim kuziye yedirdim gerisini
patatesli börek vardı bir ısırık yedim
en çok beğendiğim ve hiç biryerde görmediğim 50 kuruşbüyüklüğünde 2 tane kurabiye yedim değişikti hafifti
ve diğer ikramlara dokunmadım bunları yemek bile midemi maf etti sodalar içtim o kadar kötü oldumki buda baş ağrısı yaptı erkenden yattım eve gelince
dün suyu aziçtim 1,5lt
aktiviteolarak dün baya bi yürdüm
tüm gün böyle beslendimmm oda görümcemolduğu için yedim başka bir ev olsa bu kadar bile yemezdimm

içtiğin kola emin ol yarım ekmek kadar zarar mermiştir sana.. nedense benim diyette iken en korktuğum şey koladır.. içindeki şeker miktarı ve asitli olması beni korkutuyor..

günaydın duygu.. canım hem çok dikkat ediyorsun hem de maşallah çok güzel yürüyorsun tartı sana gülmeyecek de ne yapacak.. maşallahın var..neyse biz de pazartesi görürüz sonucu ama benim bu hftadan umudum yok.. sporum sıfır..hep eşim yüzünden.ikindin eve gelmek bilmiyor ben de oğlanı bırakıp gidemem tabi..neyse bakalım..

yediğin şeyle çok da fazla değil kararında yemişsin. ama uzun süredir bunlardan uzak olunca dokunmuş demekki sana

kızlar günayydııın :)
düngerçekten harika bir beslenmeyle devam ediyordum ama gece annemlerle yemege cıktık sukoyverdim, yedim baya
bu sabah kahvaltımda dengeledim gayet :) bir de sporu eklersem harikaa olucak ama bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım diyebilirim

az önce tartıldım 64.3 olmusum yine de cok sevindiimm :)

vay vay. ozel gunden daha ozel bır hazırlık. ımredık valla sana :))) bız mı eskıdık eslerımız mı bızı eskıttı bılemıyorum. ama hıc boyle seylere merakı hevesı olan bırı olmadıgı ıcın ben hıc boyle seyler yapmadım. sımdı de benım hevesım yok boyle. 15 yıllık evlı ınsanlar gıbı ruhumu öldurdu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…