- Konu Sahibi haha de gec
-
- #2.841
kızlaar nasılsınız??
hepimiz bomba gibi çıpçıtır olucaz hiiiç merak etmeyin o burun kıvıranların dudak bükenlerin vay haline sonrA :)))
bu arada menü ve sorularıma cevaplarınız için de teskrr ederm hepniz cok tatlısnız, cevapları vce diyaloglarınızı gördükçe mutlu ve motive oluyorum :)
hurmayı da ayrıca arastırdım tatlılaırm karbonhidrat dediğniz aynen dogru ama ara öğün olarak bana bal börek gibi geldi valla yaa ::) normalde tatlısız cıldırırım ama hurma bana proftrl yemişim gibi keyişf verdi :) bir de nette tanesi 15 kalori yazıyor, 4 tanesi 60 kalori ediyormuş diye avuttum kendimi :) yine de karbınhidrat uyarısını dikkate alarak her gün yemeyecegimmm
dün yazmayı unutmusum ama 3 lt. de su içmiştim, her gün mutlaka 3 ltryi buluyor hatta bugün suana kdr 3 lt içtim bile..
sabah- sirkeli limonlu su
- yarım dilim kepekli ekmek ( bu bitince tam bugday alıcam)
- 1 domates, salatalık
- 2 zeytin
- 1 bardak bitki çyı
ara - 4 hurma
öğle - 3 kaşık yoğurt
- 1 pörsülenmiş kırmızı biber
- 1 kase tarhana çorbası
ara - 4 hurma :))))
nasıl gidiyorum kızlar ? hurma cılgınlıgının farkndayım :)
Haklısın, yeşil elma vardı, onu yiyeyim, tokluk hissi versin:) Bu arada ben senin menülerini çok beğeniyorum, söylemeden geçmeyeyim.
sağol cnmm hafif ve doyurucu yemekler yapmaya çalışıyorumm
akşama hiç yemeğim yok hafif ve doyurucu ne yapabilirm sence
sabah kahvaltımı yazdım mı hatırlamıyorum herneyse yeniden yazayım
yürüyüşe giderken 2 kuru incir
kahvaltı : 1 dilim çok tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
4 zeytin
salatalık-domates
2 kupa şekersiz yeşilçay
ara :1 elma / 10-11 tane fındık
ara :2 tane kuru kayısı
öğle: daha yeni yedim geç oldu çok acıkmışım
3 ızgara köfte -yarım avuç içi ızgara sucuk
yarım avuç içi ızgara tavuk -
1 bardak ayran
1 ince galeta şeklinde ekmeğin kabugu
1 pişmiş domates
Narin son demlere yaklaştı mı insan bazen gevşeyebiliyor .. Uzun bi süreir bu zorlu yoldasın arasıra sılıabilirsin ama bu sefer hedefine ulaşacaksın..çünkü bizler de burdayız ve [sıze=3]kurban bayramından sonra da burda olacağız..aynı bu ekiple devam etmek istiyorum..[/sıze]
içtiğin kola emin ol yarım ekmek kadar zarar mermiştir sana.. nedense benim diyette iken en korktuğum şey koladır.. içindeki şeker miktarı ve asitli olması beni korkutuyor..merhaba kızlaar:)
3-4 gündür yazamıyordum okuldu şuyu buydu giremedim:/
bu hafta pek kilo vermiş gibi hissetmiyorum bakalım sonuc ne olacak?
akşam yemeğim:
2 ızgara köfte
3-5 kaşık patates
2 yk mantar sote
ekmek yemedim ama 1 bardak kola içtim:/ buraya yazamayınca sıkı tutamıyorum o yüzden öğünümü yer yemez buraya yazacağım:)
günaydın duygu.. canım hem çok dikkat ediyorsun hem de maşallah çok güzel yürüyorsun tartı sana gülmeyecek de ne yapacak.. maşallahın var..neyse biz de pazartesi görürüz sonucu ama benim bu hftadan umudum yok.. sporum sıfır..hep eşim yüzünden.ikindin eve gelmek bilmiyor ben de oğlanı bırakıp gidemem tabi..neyse bakalım..açılış yine benden olsunnn
selam kızlarr günaydın mutlu huzurlu sağlıklı günlerr
dün saat 8 deuyudum okadar yorgundumki midem bulanıyordu başım ağrıyordu yattım iyiki yatmışım resmen dinlendimmm,kızlarr tartı bna öyle birşey gösterdikişoktayım resimledim belki bir daha göremem diye hemen kendime maşallah diyeyim...
dünkü menüm:
aç karnına:ılıık suya elmasirkesi-bal
kahvaltı yapmakiçin yaptım:1 tane etimek 1tane üçgen light peynir
nescafe şekersiz kremasız,biraz süt ile
dün görümceme gittik ikramları döktürmüş ordada tartıldım birşey yemeden evdekiyle aynı hatta 200 eksik çünkü oraya kadar yürüdüm:))
neyse kıymalı gül böreği vardı avuç içi kadar yarısını yedim
pasta vardı 2 çatal yedim kuziye yedirdim gerisini
patatesli börek vardı bir ısırık yedim
en çok beğendiğim ve hiç biryerde görmediğim 50 kuruşbüyüklüğünde 2 tane kurabiye yedim değişikti hafifti
ve diğer ikramlara dokunmadım bunları yemek bile midemi maf etti sodalar içtim o kadar kötü oldumki buda baş ağrısı yaptı erkenden yattım eve gelince
dün suyu aziçtim 1,5lt
aktiviteolarak dün baya bi yürdüm
tüm gün böyle beslendimmm oda görümcemolduğu için yedim başka bir ev olsa bu kadar bile yemezdimm
kızlar saç bakımımı yaptım eşimin sevgiliyken aldığı siyah bir elbise vardı onu giydim....makyajımı yaptım kırmızı topuklu ayakkabılar salona güzel sağlıklı bir sofra kuruyorum..:))) eşimi şaşırtayım dedim biraz akşama vaktiniz varsa sizde yapın boşuna güzelleşmioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?