Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ya kızlar bır arkadasım ruyasında benı gormus. ben kocamı bır yıldır bır kadın ıle aldatıyormusum tovbe tovbe. neyse esımın de resmını goruyormus buarada. ( esımı tanımaz ) baya yaslıymıs kocası dıyormus.bıyıklı falanmıs esım. degıldır normalde. esım genc yanı genc gosterır. bunu nasıl aldın sen ya dıyormus ruyasında bana arkadasım.

ne bu ruya boyle :)))))

sagy halı mı dur bakayım merak ettım.

Ama ben de toz almayı hıc sevmem
ben temizliği severim ütü hariç,ama sagy hali süpürmekzor süpürüyorum ters çeviriyorumalıyım içinde bir sürşeyçıkıyr üstüne örtü sercem oğlan birşey yerkenn eşşek sıpası maf etmiş

çoközür dilerim ama çok cinsmiş teyzen hiçöyle denirmi yaaa ah bu teyzeler halalar en çok yakın dediklermiz kazık atıyorneyse sen boşver eminmifıstık gibi kızsınn benyanılmam,hem boyun varmış kaç boyun bende boylu kişilere çok imreniyorum benimboyum1.68 ne var 3cm daha uzun olsaymışımneysee senteyzene tokat gib cvp verdiğin kglarla vercen hiç dert etme

hayra karşı gelsin hiç anlamam rüyadan

saol tatlımm.. ya güzellik görecelidir begenmeyebilirsin ama konuşurken de biraz dikkat etmek lazım. 170 boyum var benim, çok sırık gibi olmasam da kısa da sayılmam yani. bana moral vereceği yerde konuşuyor. haklısın valla en çok yakınlarımızdan yara alıyoruz. aynen söyledigin gibi tatlım hırs yaptım verecem ona cevabı görür o

yani... Dilinin ayarnıolmayanlara sinirolurumoldumolası neyse yakında kapak olur verdiğin kilolar ona

Sen bugünlük epey spor yaptın sayılır, darısı başıma. Hele ev temizliğini erteleyip duruyorum, ya da aklıma esince sadece 1 oda yapıyorum.

kızlar diger topicte geçmiş yapmadıgım için ne olup bittiğini bilmeden oraya yazmışım herneyse sizleri burada gördünce mutlu oldum haftasonu gezim bitti ve döndüm çok yorgunum ama kararlıyım kurban bayramında tekrar memlekete gittiğimde görenlerin şaşırmasını istiyorummmm

Sen bugünlük epey spor yaptın sayılır, darısı başıma. Hele ev temizliğini erteleyip duruyorum, ya da aklıma esince sadece 1 oda yapıyorum.

cnm benimyaptığım temizlik sayılmazki,süpürdümsildimtoz aldım,banyo wc ovalandı birde balkonyıkandı asıl haftaya büyüktemizlik,evi kaldırcam ,cam maf oldu ama hAVA SICAK PERDELER,KAPI,DOLAPLAR ,MUTFAK TEMİZLENCEK ,YA HAFTAYA YADADİĞER HAFTAYA BU İŞİ HALLETCEM İNŞALLAH

SLM NARİN,zayızkız uzun bir süredir girmedi liste düzwen ,vs yoktu hedef aynı adresi değiştirdik durum bu yöneticimiz FDM bugün güzel bir listeyle başlattı bizi

canım merhaba hayırlı ugurlu olsun hepimize inşallah ilk sayfayı okudum kuralları gördüm süper yaaa kararlılık disiplin bayıldım bende listeye girebilirmiyim ki acaba :26:

Kızlar öğle yemeğinde incecik bir dilim ekmekle birlikte, enginar salatası, patates salatası ve taze börülce salatasından oluşan yemeğimi yedim. 500 ml suyumu içtim. Şimdi kahve zamanı:) Bu arada akşama ne pişirsem diye de düşünüyorum.

liste için sınırlı sayı tutulacakmış geçmişe bakınca gördüm listeye girmesemde burada paylaşımda bulunmamda sakınca yoktur herhalde motivasyon ve paylaşım benim için çok öenmli zaten ne zaman kk dan uzak kaldım hemen verdiklerimi almaya başladım 5 kilo almışım dile kolay vermesi okadar zorduki benim içinnn herneyse geçmişe mazi derlermiş ben önüme bakıyorum bugünü milad sayıyorummmm

kesınlıkle katılıyorum esım mesela cok begenır benı kılo ragmen. kımse de yok boyle yuz der. ama su da var bazen akrabalar cok can yakabılıyor ama bence kıskanclıktan oluyor bazen bazen de kıracaklarını dusunemıyorlar kuzenımdır yıgenımdır bana darılmaz dıyorlar. benım de halam dugunume gıder, mınıbusun ıcın de desmıs ........, bızım kız ıle evlenmezdı bızımkı okumus calısan olmasaydı demıs. sankı oxford bıtırdım ya da 5 mılyar maas ıle calısan bırıyım. 600 lıra maasım vardı evlendıgımde.

hakıkaten nasıl bır ruyadır anlamadım :))))

Dün 100.9 olunca agzıma bir yarım döner girdi. Onun dışında diyeti bozmadım ama 2 günüm daha var 1 haftamın dolmasına o yuzden endişelenmiyorum 100 gram fazlam var diye .

09.00: Biraz et sote 2 dilim ekmek
13.00: 1dilim ekmek labne peynirle
Şu an bir kase yoğurt yiyorum :)

olur mu ya nekadar terledın sımdı. hareket ettın sureklı. kımbılır kac adım attın temızlerken ya.

benım buyuk temızlıge daha cok var. yenı yaptırdım sayılır. ayagımdan dolayı ve zaman da bulamadıgım ıcın boyle temızlıgı, bır bayana yaptırıyorum. yemek falan basarılıyımdır ama zaten oyle cok tıtız ya da becerıklı degılımdır cam silme, kapı silme falan. bır de alıstım sanırım. her yıl bahar temızlıgı geldıgınde, evımı tasımam gerektı evlendım evlenenelı. ben de yaptırdım tasınmayı bahane ederek. oturacagım evı temızlıyorlardı ben perde falan yıkayıp yerlesıyordum kendım eve.

fdm canım ben senın cızelgeyı kullanmıstım ılk ekledıgımde. bana yenıden yapalım mı ? 108,50 yazalım

maşallah grupumuzaaa
maşallah allah nazarlardan saklasın...

Huuu fdm nerdesin cnmm

canım bugün okullar başladı ya saat 1 gibi geldim eve.. zaten tabloyu okulda kaçak göçek yapmıştım...eve geldim öğle yemeği yedim doktora gittim.. doktor kulak iltihabı 2-3 haftada geçer bekle dedi.. sevindim geri geldim...

selam dün msafirim vardı çook yoğun bigün oldu giremedim buraya tasınmıssınız hemmen geldimbenide guruba dahil edin lütfenn.

AYÇA VE NARİN_NAZENİN(yanlış yazdıysam affola)
kızlar kuralları baştan koydum ve tablo 10 kişiyle sınırlı kalacak dedim..şimdi bu sözümden dönmek istemiyorum..sizlerde gelip okuyup yorum yapabilirsiniz ancak hem benim hem de topikteki kızların fikri 10 kişi kalmamız yönünde... ama ayrılan olursa o zaman sizleri de alabiliriz listeye.. üzgünüm ama disiplinli olmak adına girdiğimiz bu yolda baştan tazviz vermek istemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…