- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
ben temizliği severim ütü hariç,ama sagy hali süpürmekzor süpürüyorum ters çeviriyorumalıyım içinde bir sürşeyçıkıyr üstüne örtü sercem oğlan birşey yerkenn eşşek sıpası maf etmişsagy halı mı dur bakayım merak ettım.
Ama ben de toz almayı hıc sevmem
çoközür dilerim ama çok cinsmiş teyzen hiçöyle denirmi yaaa ah bu teyzeler halalar en çok yakın dediklermiz kazık atıyorneyse sen boşver eminmifıstık gibi kızsınn benyanılmam,hem boyun varmış kaç boyun bende boylu kişilere çok imreniyorum benimboyum1.68 ne var 3cm daha uzun olsaymışımneysee senteyzene tokat gib cvp verdiğin kglarla vercen hiç dert etmebizim yurtta yemek çıktıgı için sıkıntı olmaz. Bir tek öğlenleri biraz zor olur benim için ama onu da hallederim azimliyim verecem kiloları. Teyzemler geçen deli ettiler beni. Uzun oldugumdan çok kilolu durmadıgımı söylüyor herkes tabi teyzemler hariç. Geçen gün bi inşaar muhendisi tanıdıgı varmış aslında benmle tanıştırmayı düşünüyormuş da ben şişko oldugum için tanıştıramazmış utanırmış. Aynen böyle soyledi bana
Ben de bi kızdım, tabi dedim sadece kilodan ibaretim beni övebilecegin güzel olan hiç bi huyum yok dooru haklısın diye söylendim durdum
Belki ben begenmeyecem cocugu diyorum bu halinle begenmeme lüksün yok diyo bana düşünebiliyo musunuz
Azimliyim bu kilolar gidecek teyzeme söyledigi bütün laflar iade edilecek
ya kızlar bır arkadasım ruyasında benı gormus. Ben kocamı bır yıldır bır kadın ıle aldatıyormusum tovbe tovbe. Neyse esımın de resmını goruyormus buarada. ( esımı tanımaz ) baya yaslıymıs kocası dıyormus.bıyıklı falanmıs esım. Degıldır normalde. Esım genc yanı genc gosterır. Bunu nasıl aldın sen ya dıyormus ruyasında bana arkadasım.
Ne bu ruya boyle :)))))
çoközür dilerim ama çok cinsmiş teyzen hiçöyle denirmi yaaa ah bu teyzeler halalar en çok yakın dediklermiz kazık atıyorneyse sen boşver eminmifıstık gibi kızsınn benyanılmam,hem boyun varmış kaç boyun bende boylu kişilere çok imreniyorum benimboyum1.68 ne var 3cm daha uzun olsaymışımneysee senteyzene tokat gib cvp verdiğin kglarla vercen hiç dert etme
saol tatlımm.. Ya güzellik görecelidir begenmeyebilirsin ama konuşurken de biraz dikkat etmek lazım. 170 boyum var benim, çok sırık gibi olmasam da kısa da sayılmam yani. Bana moral vereceği yerde konuşuyor. Haklısın valla en çok yakınlarımızdan yara alıyoruz. Aynen söyledigin gibi tatlım hırs yaptım verecem ona cevabı görür o
kızlar niye diğer topicten buraya geçtiniz anlamadım ne oldu kaçırdım ben :26:
Oyy süpürme işi bitti bendebitti şu sagy haliyıicaaat edenibi bulursam maf etcem bin pişmanım aldığıma neyse birtek tv odasını silcem toz olcam banyo wc.temizlencekbitti 20 dk bunları hallederim 1 gibi oğlumu uyutsamm sonra spor sonra öğle yemeği sonraakşam için yemek hazırlıcamm offffff bitmez benm işim
iş bitti gideyim 1 saat spor yapayım ..
Sen bugünlük epey spor yaptın sayılır, darısı başıma. Hele ev temizliğini erteleyip duruyorum, ya da aklıma esince sadece 1 oda yapıyorum.
SLM NARİN,zayızkız uzun bir süredir girmedi liste düzwen ,vs yoktu hedef aynı adresi değiştirdik durum bu yöneticimiz FDM bugün güzel bir listeyle başlattı bizi
saol tatlımm.. ya güzellik görecelidir begenmeyebilirsin ama konuşurken de biraz dikkat etmek lazım. 170 boyum var benim, çok sırık gibi olmasam da kısa da sayılmam yani. bana moral vereceği yerde konuşuyor. haklısın valla en çok yakınlarımızdan yara alıyoruz. aynen söyledigin gibi tatlım hırs yaptım verecem ona cevabı görür o
ben temizliği severim ütü hariç,ama sagy hali süpürmekzor süpürüyorum ters çeviriyorumalıyım içinde bir sürşeyçıkıyr üstüne örtü sercem oğlan birşey yerkenn eşşek sıpası maf etmiş
utu ve toz alma sevmem. banyo wc balkon sakır sukur su ver bana pek severım. hımmmmm bıldım o halıları evet herkes sıkayetcı. gorunusu cok guzel ama kullanısı berbat. bır de sen de bebıs olunca daha da zor olur yanı.
hem boyun varmış kaç boyun bende boylu kişilere çok imreniyorum benimboyum1.68 ne var 3cm daha uzun olsaymışım. aynen ya keske uzun olaydım ne guzel. hem kılo daha ıyı saklanıyor hem de hersey daha cok yakısıyor topuklu ayakkabı bıle uzun kısı de farklı gorunuyor.
neysee senteyzene tokat gib cvp verdiğin kglarla vercen hiç dert etme. kesınlıkle en guzel cevabın bu olsun.
hayra karşı gelsin hiç anlamam rüyadan
cnm benimyaptığım temizlik sayılmazki,süpürdümsildimtoz aldım,banyo wc ovalandı birde balkonyıkandı asıl haftaya büyüktemizlik,evi kaldırcam ,cam maf oldu ama hAVA SICAK PERDELER,KAPI,DOLAPLAR ,MUTFAK TEMİZLENCEK ,YA HAFTAYA YADADİĞER HAFTAYA BU İŞİ HALLETCEM İNŞALLAH
maşallah allah nazarlardan saklasın...maşallah grupumuzaaa
Huuu fdm nerdesin cnmm
selam dün msafirim vardı çook yoğun bigün oldu giremedim buraya tasınmıssınız hemmen geldimbenide guruba dahil edin lütfenn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?