- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
fdm canım ben senın cızelgeyı kullanmıstım ılk ekledıgımde. bana yenıden yapalım mı ? 108,50 yazalım
maşallah allah nazarlardan saklasın...
canım bugün okullar başladı ya saat 1 gibi geldim eve.. zaten tabloyu okulda kaçak göçek yapmıştım...eve geldim öğle yemeği yedim doktora gittim.. doktor kulak iltihabı 2-3 haftada geçer bekle dedi.. sevindim geri geldim...
AYÇA VE NARİN_NAZENİN(yanlış yazdıysam affola)
kızlar kuralları baştan koydum ve tablo 10 kişiyle sınırlı kalacak dedim..şimdi bu sözümden dönmek istemiyorum..sizlerde gelip okuyup yorum yapabilirsiniz ancak hem benim hem de topikteki kızların fikri 10 kişi kalmamız yönünde... ama ayrılan olursa o zaman sizleri de alabiliriz listeye.. üzgünüm ama disiplinli olmak adına girdiğimiz bu yolda baştan tazviz vermek istemiyorum....
süpersinn canımm çok doğru yolda ilerliyorsunnnoglen ya da aksam hangı ogunum daha proteınlı ya da ana yemek tarzı gectıyse dıger ogunu salata ıle gecırıyorum peynırlı salata cok guzel oluyor dun yedım superdı valla. doyurucu ve hafıf. benım ogle yemegım genelde ana yemek aksam salata ya da hafıf bır yemek oluyor.
birde bana birikiloçizelgesi yapabilirmi?
çok sağol canım... inan herkese faydamız olsun istiyorum insanları geri çevirmek de hiç hoşuma gitmiyo ama bu yola öıktık artık..yenı donem hayırlı olsun canım kolay gelsın. gecmıs olsun buarada.
kurallar ve yonetım sana ve duyfere kalmıs canım. nasıl ıstersenız oyle olsun ama bana da mantıklı gelıyor tavız vermemek. sımdı tavız verırsenız belkı dıyet konusunda da tavızlerım olur
harikasın iştearanan kanmaşallah allah nazarlardan saklasın...
canım bugün okullar başladı ya saat 1 gibi geldim eve.. zaten tabloyu okulda kaçak göçek yapmıştım...eve geldim öğle yemeği yedim doktora gittim.. doktor kulak iltihabı 2-3 haftada geçer bekle dedi.. sevindim geri geldim...
kızlar kuralları baştan koydum ve tablo 10 kişiyle sınırlı kalacak dedim..şimdi bu sözümden dönmek istemiyorum..sizlerde gelip okuyup yorum yapabilirsiniz ancak hem benim hem de topikteki kızların fikri 10 kişi kalmamız yönünde... ama ayrılan olursa o zaman sizleri de alabiliriz listeye.. üzgünüm ama disiplinli olmak adına girdiğimiz bu yolda baştan tazviz vermek istemiyorum....
kızlar bugünkü menüme özellikle KOİZUMİRİSA başta olmak üzer4e hepinizden yarum bekliyorum.
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 haş. yumurta
ara
yarım armut
öğle
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim buğday ekmeği
2 ısırık börek
akşam (muhtemel)
haşlama kırmızı et
salata
ayran
1-2 kaşık pilav veya yarım dilim ekmek veya yarım kase çorba
bugün yarım saat tempolu yürüdüm.
süpersinn canımm çok doğru yolda ilerliyorsunnn
cok garıp bır sekılde dengelemeyı ogrenıyoruz ya. kendıme sasırıyorum. ayrı bır sevıncım var ya ALLAH bozmasın. kendımle gurur duyuyorum bu cok guzel. kendımı severım de hıc basarılı olmadıgım bır konuda azımlı olmam ve boyle cabuk nasıl adopte oldum dıye sasırıyorum cogu zaman. bu ben mıyım dıyorum.
şifren lazımm ben deniyebilirimm yapamazsam başka birii dener sonra
canım affet günlerdir yazıyorsun da ben bi ilgilenemdim seninle...geçen sefer profile eklemeyi öğrenmiştin demi..şimdi aynı yere git oradaki yazıyı sil aşağıdakini yapıştır..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUoCbH0/weight.png
kızlar bugünkü menüme özellikle KOİZUMİRİSA başta olmak üzer4e hepinizden yarum bekliyorum.
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 haş. yumurta
ara
yarım armut
öğle
1 kase yoğurt çorbası
2 ısırık börek
akşam (muhtemel)
haşlama kırmızı et
salata
ayran
harikasın iştearanan kan
vayy ben ayrı8 ayrı hepsini beğendim inşallah akşam için çorba yada esmer ekmekden yana kullanırsın
haftaya kimse yapmıcak ama pomo, yularıdaki mesajımdam iletiye gir ve öğren bakimmm....bak dediğim gibi çizelgede değişiklik yapmanın zevki paha biçilemez...tskler fdm yaptı kurtardı benı
çok sağol canım... inan herkese faydamız olsun istiyorum insanları geri çevirmek de hiç hoşuma gitmiyo ama bu yola öıktık artık..
ZEYCA VE POMOGRANATE;
aşağıdaki linki tıklayın ve çizelge yapmayı kendiniz deneyin.. her hafta kendiniz değiştitriseniz bunun zevki harika bişey anlayacaksınız.. oluncaya kadar deneyin...haydi grubumun akıllı bıdıkları öğrenin bu işi....
sanki otarifi biliyo gibiyim önce biraz haşlayıp sonra sebzelerle fırına verme herhalde diğil mi???benim yemeğim dünden kalma..sen yine de senin tarifi ver de öğreneyim..guzel bır ogun olmus. kırmızı et ıcın duyferden guzel bır tarıfım var benım ıstersen yazayım sana da.
gelecek hafta 1. aramaya gerek yok nasılsa bellievet kızlar leslie yaparken son 15 dk adımsayarım geldi hemen kullandım son 15 dk leslie 2000adım attırdı buda 107 kalori attırmış 1km400 metreetmiş buda yani 1.4 km metre bayıldım alete minicik şortuma taktık demekki ben baştan taksaydım 4000adım yakalşık 220 calori atmış olacakmışım neyse ha birde sabahki danslarım temizlehim bugün tahiminen 500 calori atmışımdır
şimdi 1tane şöğüs domates
1kase yoğurt,
bir parçamaydanoz
yarım dilim karışık tahilekmeği yiyorum
fdm buna ne oldu. senın etıket bana gelmıs. ama tıkladıgımda kendımınkıydı kılo olarak. anlamadım bu ısı
harika cnm zaten tahıl buğday dönüşümlü olması lazımmış yoksa kabızlık olurmuşzaten bir 1 yıla akındır tam tahıl ya da tam buğday yiyoruz..
haftaya kimse yapmıcak ama pomo, yularıdaki mesajımdam iletiye gir ve öğren bakimmm....bak dediğim gibi çizelgede değişiklik yapmanın zevki paha biçilemez...
sanki otarifi biliyo gibiyim önce biraz haşlayıp sonra sebzelerle fırına verme herhalde diğil mi???benim yemeğim dünden kalma..sen yine de senin tarifi ver de öğreneyim..
gelecek hafta 1. aramaya gerek yok nasılsa belli
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 haş. yumurta
ara
yarım armut
öğle
1 kase yoğurt çorbası
2 ısırık börek
akşam (muhtemel)
haşlama kırmızı et
salata
ayran
harika cnm zaten tahıl buğday dönüşümlü olması lazımmış yoksa kabızlık olurmuş
inşallah kg çapı çaısından fazla kg arkadaşlar hep daha avantajlı ama ilk sıralara yükselmek için herşeyi yapcam daha durun 100 mekik çekcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?