Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

yenı donem hayırlı olsun canım kolay gelsın. gecmıs olsun buarada.

kurallar ve yonetım sana ve duyfere kalmıs canım. nasıl ıstersenız oyle olsun ama bana da mantıklı gelıyor tavız vermemek. sımdı tavız verırsenız belkı dıyet konusunda da tavızlerım olur

süpersinn canımm çok doğru yolda ilerliyorsunnn
birde bana biri kiloçizelgesi yapabilirmi?

şifren lazımm ben deniyebilirimm yapamazsam başka birii dener sonra

kızlar bugünkü menüme özellikle KOİZUMİRİSA başta olmak üzer4e hepinizden yarum bekliyorum.

sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 haş. yumurta

ara
yarım armut

öğle
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim buğday ekmeği
2 ısırık börek

akşam (muhtemel)
haşlama kırmızı et
salata
ayran
1-2 kaşık pilav veya yarım dilim ekmek veya yarım kase çorba

bugün yarım saat tempolu yürüdüm.

çok sağol canım... inan herkese faydamız olsun istiyorum insanları geri çevirmek de hiç hoşuma gitmiyo ama bu yola öıktık artık..

ZEYCA VE POMOGRANATE;

aşağıdaki linki tıklayın ve çizelge yapmayı kendiniz deneyin.. her hafta kendiniz değiştitriseniz bunun zevki harika bişey anlayacaksınız.. oluncaya kadar deneyin...haydi grubumun akıllı bıdıkları öğrenin bu işi....

harikasın iştearanan kan

vayy ben ayrı8 ayrı hepsini beğendim inşallah akşam için çorba yada esmer ekmekden yana kullanırsın

tskler fdm yaptı kurtardı benı

ay canım ya supersın nasıl ıyı oldu. evet onları ıyı bılıyorum cızelge de kılo degıstırmeyı ogrenmem lazım. ya excel falan altından gırer ustunden cıkarım ama bu ısı neden anlamadım bılmıyorum. cahıllıgım tuttu ya bu konuda

guzel bır ogun olmus. kırmızı et ıcın duyferden guzel bır tarıfım var benım ıstersen yazayım sana da.

evet kızlar leslie yaparken son 15 dk adımsayarım geldi hemen kullandım son 15 dk leslie 2000adım attırdı buda 107 kalori attırmış 1km400 metreetmiş buda yani 1.4 km metre bayıldım alete minicik alet şortuma taktım demekki ben baştan taksaydım 4000adım yakalşık 220 calori atmış olacakmışım neyse ha birde sabahki danslarım temizlehim bugün tahiminen 500 calori atmışımdır

şimdi 1tane şöğüs domates
1kase yoğurt,
bir parçamaydanoz
yarım dilim karışık tahilekmeği yiyorum

Son düzenleme:
harikasın iştearanan kan

vayy ben ayrı8 ayrı hepsini beğendim inşallah akşam için çorba yada esmer ekmekden yana kullanırsın

zaten bir 1 yıla akındır tam tahıl ya da tam buğday yiyoruz..

tskler fdm yaptı kurtardı benı
haftaya kimse yapmıcak ama pomo, yularıdaki mesajımdam iletiye gir ve öğren bakimmm....bak dediğim gibi çizelgede değişiklik yapmanın zevki paha biçilemez...

evet canım haklısın ya kendımız ogrenelım. gıdıp geleyım de, donuste haftasonu ugrasayım sununla.

fdm buna ne oldu. senın etıket bana gelmıs. ama tıkladıgımda kendımınkıydı kılo olarak. anlamadım bu ısı

pomogranete yeşil renkte geldi bana bakalımsanane renk gelcek leslie yaparken tak yada kolidarda yada dışarda adım at1 dk hareketsiz kaldınmı kapanıyor

guzel bır ogun olmus. kırmızı et ıcın duyferden guzel bır tarıfım var benım ıstersen yazayım sana da.
sanki otarifi biliyo gibiyim önce biraz haşlayıp sonra sebzelerle fırına verme herhalde diğil mi???benim yemeğim dünden kalma..sen yine de senin tarifi ver de öğreneyim..

gelecek hafta 1. aramaya gerek yok nasılsa belli

fdm aldıgınız karara saygı duyuyorum hayırlı ugurlu olsun listeniz hepiniz için. ben burada sizlerle arkadaşlık edip paylaşım yapabildikten sonra liste benim için çokta baglayıcı değil

harika cnm zaten tahıl buğday dönüşümlü olması lazımmış yoksa kabızlık olurmuş

inşallah kg çapı çaısından fazla kg arkadaşlar hep daha avantajlı ama ilk sıralara yükselmek için herşeyi yapcam daha durun 100 mekik çekcem inşallah

Bence güzel bir menü olmuş, dengeli de görünüyor.

sen bugun super hareket yaptın hepımızı sollayacaksın haftaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…