Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

fdm aldıgınız karara saygı duyuyorum hayırlı ugurlu olsun listeniz hepiniz için. ben burada sizlerle arkadaşlık edip paylaşım yapabildikten sonra liste benim için çokta baglayıcı değil
anlayışın için sağol... inan sizleri geri çevirmek hiç hoşuma gitmiyor... ama bil ki listede bi eksilme olursa ilk seni alıcam...

çok da lezzetliler yedikçe yiyesin gelir ama dur demem lazım diye kısıtlıyorum kendimi..

belki onlar daha çok verebilir ama eminim hepsi senin yerinde olmayı tercih ederlerdi

Bence güzel bir menü olmuş, dengeli de görünüyor.

sağol canım.. senin menülerini de beğeniyorum ben...

pomogranete yeşil renkte geldi bana bakalımsanane renk gelcek leslie yaparken tak yada kolidarda yada dışarda adım at1 dk hareketsiz kaldınmı kapanıyor

evet canım arastırdım o ayrı kargoya verılmıs. bugun cıkmıs. yarın dagıtırız dedı burdakı kargo sırketı.

tamam herkes kendı yapsın anlastık canım haklısın

duyfer mesaj kutunu boşaltır mısın biraz... daha yeni sana özel mes. atacaktım doluymuş..

Ozaman sen bunlarıda bilirsinnn
şalgam içerizz bicide yerizzz kebaba hayır demeyizzz
adana kebabından yedinn değilmii en güzel adanada yapıyorlarr bunuuu
bende dediğin gibii gaziantep yemeklerinii çok seviyorumm damak tadıma çok uygunnn

duygu bendede adım sayar var toplasan 3 gün kullanmıştım sayende heveslendim akşama hemen gidince takacagım

bu arada bende size kendimi tanıtayım adım deniz 31 yaşındayım 1 kızım var busene 2.sınıfa başlayacak çalışıyorum şirket finans işlerinden sorumluyum kilo mazimde söyle evlilik öncesinde pek kilo sorunum olmadı evlendikten sonra özellikle kızımı büyütürken kilolarım hızla geldi en son 86-87 kiloya çıktım yaklaşık 3 yıl öncesinde kafam drank edince 2 yıla yakın bir sürede rahat bi şekilde kasmadan sıkılmadan 24 kilo verdim 2 yıl uzun gibi gözükebilir bunun uzun sürmesinin sebebi aralarda 3-5 ay bırıkmışlıklarım var ailece zor dönemler atlattık o dönemlerde.herneyse son 6 ayda verdiklerimin 5 kilosunu aldım şimdi tekrar bu 5 kiloyu verip kilomu 62-63 aralıgında tutmak istiyorum inşallah uzatıp sıkmamışımdır sizi

gerçekten karşılarındakini düşünmeden konuşuyorlar ya çok üzülüyorum öyle olunca. yani sonuçta biz de farkındayız kilolarımızın, düzgün bir dille söyleyeceklerine saçma sapan konuşuyorlar işte.. ama ben inanıyorum biz kapak yapacaz onlara

bende öğlen yemegimi yedim 1 saat önce. iş yerinde oldugumdan geçe kaldı biraz. yarım hamburger yedim. aslında kepek ekmegine sandviç yiyecektm ama ekmek bitmiş. bende o yuzden küçük die hamburgeri tercih ettim. üstüne de dışarıda işler vardı toplamda 45 dk yürümüş oldum, şimdi de yeşil çayımı içiyorum. artık yedigim hamburgerin acısını akşam leslie yaparak çıkartırım napalım

ya ceneye daldım rapor vermedım.

bır kucuk dolma yedım, ıkı kasık makarna, yarım cay baydagı kadar cacık. uzerıne cok acık sekersız cay. su bır bucuktayım halen. sımdı bır yesılcay ıcecegım.

buarada bır saat once kavunun tazesinde hırtlak denır bızım bu bolge de bir cay bardagı buyuklugunde ondan yedım. ısyerımızde bahce var patronların. yesıl caydan sonra da bır domates yıyeyım dıyorum gıdıp koparayım elımle.

selam canim tostunu nasil yiyorsun merak ettim cunku kasarli falansa cizzzz, ara ogunun guzel

senin cetvele ne oldu ya

bılmez mıyım hıc :)))))))

bıcı bıcı sevmemısımdır salgam severım kebap ıcın ölurum dısarda yemek yerken herkes bılır benım hep kebap soyleyecegımı. eger bayrama kadar 10-15 kılo verırsem, kendımı odullendırmeyı dusunuyorum azıcık kebapla.

haklısın kesınlıkle adana dakı gıbı olmuyor ya da usta adanalı olmalı.

ben de severım adana antep adıyaman oraların mutfagını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…