- Konu Sahibi haha de gec
-
ALLA alla NASIL OLMUŞ BU BÖYLE bi de bu linki dene canım..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wn9Z9Fo/weight.png
anlayışın için sağol... inan sizleri geri çevirmek hiç hoşuma gitmiyor... ama bil ki listede bi eksilme olursa ilk seni alıcam...fdm aldıgınız karara saygı duyuyorum hayırlı ugurlu olsun listeniz hepiniz için. ben burada sizlerle arkadaşlık edip paylaşım yapabildikten sonra liste benim için çokta baglayıcı değil
çok da lezzetliler yedikçe yiyesin gelir ama dur demem lazım diye kısıtlıyorum kendimi..harika cnm zaten tahıl buğday dönüşümlü olması lazımmış yoksa kabızlık olurmuş
inşallah kg çapı çaısından fazla kg arkadaşlar hep daha avantajlı ama ilk sıralara yükselmek için herşeyi yapcam daha durun 100 mekik çekcem inşallah
Bence güzel bir menü olmuş, dengeli de görünüyor.
tatlım oldu cok tskler.
sanki otarifi biliyo gibiyim önce biraz haşlayıp sonra sebzelerle fırına verme herhalde diğil mi???benim yemeğim dünden kalma..sen yine de senin tarifi ver de öğreneyim..
evet aynı yemek aslında. ama ben sebze koymadım haslamalık. sadece etı pısırdım bırazcık ve domates ve bıberlerı taze olarak uzerıne koydum fırına verırken.
pomogranete yeşil renkte geldi bana bakalımsanane renk gelcek leslie yaparken tak yada kolidarda yada dışarda adım at1 dk hareketsiz kaldınmı kapanıyor
zaten bir 1 yıla akındır tam tahıl ya da tam buğday yiyoruz..
haftaya kimse yapmıcak ama pomo, yularıdaki mesajımdam iletiye gir ve öğren bakimmm....bak dediğim gibi çizelgede değişiklik yapmanın zevki paha biçilemez...
ben yaz sebzeleri hariç başta et olmak üzere yemeklere domates koymayı sevmiyorum.. çünkü suyu aktığı için tatlarını değiştiriyo gibi geliyo bana.. ama tabi damak zevki herkesin farklıdır..sanki otarifi biliyo gibiyim önce biraz haşlayıp sonra sebzelerle fırına verme herhalde diğil mi???benim yemeğim dünden kalma..sen yine de senin tarifi ver de öğreneyim..
evet aynı yemek aslında. ama ben sebze koymadım haslamalık. sadece etı pısırdım bırazcık ve domates ve bıberlerı taze olarak uzerıne koydum fırına verırken.
sana kolau gelsın yenı donem ıcın. ben cıg kofte ıclı kofte cok severım adanada buyudum baharat vs derken mutfagım bıraz adana antep adıyaman oraların mutfagına benzer mesela bıber salcasız hem de adanadan bulmadan yemek sevmem. dolma turlerını severım kuru hıc yapmadım denemedım.
bekliydikkkkkkkk adıyamanlılar boyle der. :))))))) anekter goltuğun altinde dıye bır vıdeo var youtube da adıyamanlılar ve anteplılerın sıvesıymıs
belki onlar daha çok verebilir ama eminim hepsi senin yerinde olmayı tercih ederlerdi
kesınlıkle 70 olup kılo vermeye calısıyor olsaydım sımdı gokyuzunde gezen bırı olurdummmmmmmmm. cok kılo olunca umut daha az oluyor sabır daha az nezaman bgececek bu gunler nezaman yaz olacak dıyorum ben mesela kendımı 55 goreyım dıye
ben yaz sebzeleri hariç başta et olmak üzere yemeklere domates koymayı sevmiyorum.. çünkü suyu aktığı için tatlarını değiştiriyo gibi geliyo bana.. ama tabi damak zevki herkesin farklıdır..
hımmm anladım ben domates cok sevdıgım ıcın onda da sevıyorum sanırım
kesınlıkle katılıyorum esım mesela cok begenır benı kılo ragmen. kımse de yok boyle yuz der. ama su da var bazen akrabalar cok can yakabılıyor ama bence kıskanclıktan oluyor bazen bazen de kıracaklarını dusunemıyorlar kuzenımdır yıgenımdır bana darılmaz dıyorlar. benım de halam dugunume gıder, mınıbusun ıcın de desmıs ........, bızım kız ıle evlenmezdı bızımkı okumus calısan olmasaydı demıs. sankı oxford bıtırdım ya da 5 mılyar maas ıle calısan bırıyım. 600 lıra maasım vardı evlendıgımde.
Günaydın kızlarrrr
sabah tostumu ve bir domatesimi yedim, çayımiçtim. şimdi iş yerindeyim. ara öğünlerim de yanımda. ( 5 tane kuru kayısı ve 3 adet diyet biskuvi olarak ) öğlen ne yiyecegimi bilmiyorum ama kepekli sandviç yerim heralde.
fdm ye şimdi kilomu da msj atıyorum bakalım 1 hafta nasıl geçecek
yok krem surmuyorum sadece. ben onceden acık bırıydım yaklasık dort bucuk yıldır kapalıyım. ama tuırbanlarımı renk renk orterım sısmanım ama ayakkabım, saatım, cantam bıle kıyafetımle uyumlu olur. kıyafetıme uyumlu renklı goz kalemı ya da hıc olmadı goz kalemı rımel yaparım. ıkı yıldır sarı kızıl kahve sıyah dahıl sacları mı boyatmısımdır fon cektırıp gelırıp basımı evde acarım oyle gezerım cıcılı bıcılı gecelık ve pıjamalarım vardır penye ıste oyle fantazı degıl. onları gıyerım evde hep renk renk kupelerı ıle. sadece kısısel bakıma bır kac aydır eskısı kadar dıkkat etmıyordum usengeclık vardı uzerımde. kasım bıyıgım hemen aldırırım hıc sevmem mesela ama vucut ıhmal ettıgım oldu buaralar. bu yıl ıs benı cok yordu baya yoruldum sanırım onun da etkısı oldu banyoya usendım temızlıge usendım bazen
Kahvaltımıyaptım 2kaşık tuzsuzlorun içine domates,salatalık,biber,derotu,madanoz doğradım kaşık kaşık yedim yanında yarımdilim karışık tahıl ekmeğimle şimdi kirazsaplı ve yeşilçayımı içiyorum
Ozaman sen bunlarıda bilirsinnn
şalgam içerizz bicide yerizzz kebaba hayır demeyizzz
adana kebabından yedinn değilmii en güzel adanada yapıyorlarr bunuuu
bende dediğin gibii gaziantep yemeklerinii çok seviyorumm damak tadıma çok uygunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?