Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

color=#800000][TABLE="class: Grid, width: 750, align: left"]
[TR]
[TD]no
[/TD]
[TD]nick
[/TD]
[TD]başlangıç
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]gelen/giden
[/TD]
[TD]toplamda giden
[/TD]
[TD]hedef

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]fdm
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]71.1
[/TD]
[TD]-900
[/TD]
[TD]0.9
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]duyfer_2006
[/TD]
[TD]85
[/TD]
[TD]68.3
[/TD]
[TD]67.9[/TD]
[TD]-400[/TD]
[TD]17.1[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]nesli78
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]-700[/TD]
[TD]0.7[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4
[/TD]
[TD]fadime02
[/TD]
[TD]103
[/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]96[/TD]
[TD]+500 (R.D.)[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]pomogranate
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]110
[/TD]
[TD]108.5
[/TD]
[TD]-1500
[/TD]
[TD]1.5
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]cimen87
[/TD]
[TD]56.4
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]koizumirisa
[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]101.3[/TD]
[TD]101.4[/TD]
[TD]+100[/TD]
[TD]3.6[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]zeyca
[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]85.2[/TD]
[TD]-800[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]cesmi_naz
[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]82.5[/TD]
[TD]+500[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]gizemsss[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/color]

KURALLAR
1. BİLDİRİM GÜNLERİ PAZARTESİ SABAHTAN ÖĞLEYE KADARDIR.
2. BİLDİRİMLER KESİNLİKLE BENİM ÖZELİME YAPILACAK. BEN ÇİZELGEYİ HAZIRLAMADAN KİMSE BURADA PAYLAŞMASIN Kİ HEPİMİZE SÜRPRİZ OLSUN.
3. DİĞER GÜNLER TARTILIP BURADA KİLO BİLDİRMEK YASAK.
4. HERGÜN MENÜLERİMİZİ PAYLAŞMA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKESİN, YOKSA EN AZ 2 KİŞİNİN MENÜSÜNÜ YORUMLAMAK ZORUNLU.
5. HERGÜN EN AZ 10 DK FİZİKSEL AKTİVİTE YAPMAK ZORUNLU.
6. BİLDİRİM SONUNDA EN AZ KİLO VEREN ARKADAŞA CEZA VAR (REGL DÖNEMİ HARİÇ)
7. ÜSTÜSTE 2 HAFTA ÇİZELGEDE YER ALMAYAN GÜNLÜK DIŞINDA KALACAKTIR.
8. BİLDİRİM YAPAMAYACAĞINIZ ÖZEL ZAMANLARI LÜTFEN HABER VERMEYE ÇALIŞIN Kİ CEZA ALMAYIN.
[/QUOTE]

ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ

HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...

Son düzenleme:
CESMİ_NAZ özel durumun olup olmadığını yazmamışsın, eğer regl değilsen hafta sonuncusu olarak sana sembolik bi ceza vercez..aslında cezadan çok iyilik bu...sporunu artırıcaz...

ARKADAŞLAR BUNA GÖRE BU HAFTANIN 1.CİSİ POMOGRANATE ARKADAŞIMIZDIR.. KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

BUNDAN SONRA BİLDİRİMLERİN PAZARTESİ ÖĞLEYE KADAR ÖZELİME YAPILMASINI İSTİYORUM.. AKŞAMA KADAR ÇOK UZUN HEPİMİZ ÇATLIYORUZ

HENÜZ CİMEN ARKADAŞIMIZ BİLDİRİM YAPMADI ANCAK SİZİ MERAKTA BIRAKMAMAK İÇİN YAYINLADIM TABLOYU.. BİLGİLERİNDE EKSİKLİK OLAN VARSA SÖYLESİN DÜZELTELİM...

[/QUOTE]
KG VERENLERİ TEBRİK EDİYORUM Bİ DÜZEN OLMADANDOĞRUDÜZGÜN DÜZEN KURAMADANVERİLEN KG LARAALKIŞ YAPIYORUM BUNDANSONRAKİ HAFTADAHAÖNEMLİ ÇÜNKÜ ARTIK DÜZENLİBİR ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ ARTILARI EKSİLERİ ÜÇ AŞA BEŞ YUKARI ÖĞRENEREK
SON KİŞİYİ BİRTEK BENMİ GÖREMİYORUMM

POMOGRANATE tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Ama haftaya seni geçmeyi daha da çok dilerim

hıc olmadı dans edın dıyorlar zaten. cok ıyı yapmıssın valla. hem nese de vermıstır

pomogranate tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Ama haftaya seni geçmeyi daha da çok dilerim

hedefimi 7,900 gr kaldıaslında 7,400de ben onu düzyapayım listenin birincisi olamam ama kendi ortalamamda bir dahakihafta daha fazla çaba gösterebilirim

pomogranete cnm istediğimden daha gü<zelgidiyorsun bir dahaki hafta sendeki hedefim 2 kg sen bence burdaki en supriz kişi olup hedefininüstüne çıkcaksın tebrikediyorum canı gönülden

Kızlar haftaya fdm kg ları açıkladıkdan sonra resimyollucam tartıdaki sonucu

[/QUOTE]

ayyyy nasıl merakla bekledık tabloyu. cok guzel olmus elıne saglık. kılo veren arkadasları tebrık edıyorum veremeyenlerın beslenme ve spor konusunda hız arttırması gerekıyor olabılır ya da mesela kılosu benım kadar fazla degıldır ve daha zor kılo verıyor olabılırler.

bırıncı olmusum dedım esıme. amanınnnnnn pek sevındık karı koca. ( yan yana calısıyoruz da :)))))))

ödul olarak cızelge el atın ya lutfen goreyım şöyle halen 110 duruyor. please help :))))

sabahları uzun uzadıya kahvaltı edecek vaktim olmuyor o yuzden tost daha uygun geliyor bana. bir de çalıştığım için gündüzleri istedigimi yeme fırsatım olmuyor malesef
i

ohh ne güzel spor olmuş senin çin bugunn ben ancak akşamları leslie yapabiliyorum. o yuzden de 45 dk yapıyorum direk, gündüz hareketsiz oldugum için.

CESMİ_NAZ özel durumun olup olmadığını yazmamışsın, eğer regl değilsen hafta sonuncusu olarak sana sembolik bi ceza vercez..aslında cezadan çok iyilik bu...sporunu artırıcaz...

adetim 2 gün önce bitti sanırım bu yuzden bu hafta kilo verememiş olabilirim. bir de dün teyzemlerdeydim biraz kaçırdım. cezama razıyım :18:

POMOGRANATE tebrik ederim, başarılarının devamını dilerim. Ama haftaya seni geçmeyi daha da çok dilerim

canım sagolun ya valla sızler sayesınde oluyor. ben haftaya gerı kalırım dıye korkuyorum. 16 saat yolculuk yapacagım. ınıp haldur huldur kayıt vs ılgılenecegım. bılmedıgım bır sehır. restaurant, yolculuk, bılmedıgım evde mısafır olmak. en az zararla cıkarım ınsaallah bu ısın ıcınden.

gecebılırsın canım. kım gecerse de cok sevınırım yurekten. hepmız saglıklı olalım tek dılegım bu.

tebrikler kızlar, toparlanıp amacınız için harekete geçmişsiniz çabucak. regl dönemi olan bir arkadaş dışında herkes de kilo vermiş. gruplardan hiçbiri bu azmi yakalayamadı ramazan ertesi. Azminiz hiç bitmesin.

hayatımgitmedençantanabisküvi bozulmucak atıştırmalıkkoy dışardaızgaratercih et hatta marketten küçükkaseyoğortlamolaverebilirsin,müsafir olacağınız evdede azyersin olur biterr senden beklentimbüyük lütfen beni hayalkırıklığına uğratma kendin içinn

birde şu hareket işini çoğaltsan 2 kg üstüne bileçıkabilirsin

valla canım ınsaallah boyle devam ederım. 24 agustosdan berı dıkkat edıyorum ama 4-5 gun dıyet bıle sayılmaz. eger boyle gıderse, kurban bayramına 15 kılo vermıs de olurum belkı ıns. dur bakalım neler olacak !

şu kayıt ısını halledeyım spora daha cok asılacam suyu da 3,5 yapacam 2,5 hıc gecmedım ben.

Canım benim, insan motive olunca şehir dışında da olsa dikkat eder. Biz hep yanındayız:) E tatlı bir rekabet te fena olmaz ama itiraf edeyim ben de seni favori görüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…