Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar haftaya fdm kg ları açıkladıkdan sonra resimyollucam tartıdaki sonucu

evet bence guzel fıkır. kargom geldı hersey gelmıs baskul ve adım sayar gelmemıs ya. adımsayar kargoya verılmıs gorunuyor sıstemde ama kargoda yok. tartı da tedarıkcıden beklenıyor dıyor sınır oldummmmmmmmm

fazla suda ph açısından tehlikeli sen 2,5 -3 ltde kalcnm sen 15 kg ver banada kanıtla izmirden sana hediye gelcek

hafta sonu olduğu için bakalım benimki gelcekmi yarın gelir cnm devamlı sisteme msj at tedarikçideoldumu savsaklıyorlar

cnm sisteme baktım benimki gelmiş öğleden sonra elime geçer

tsk ederızzzzzzzzzzzz

kızlar duydunuz mu ? bızım grup super azımlıymısssssss valla ne gaza geldım ne havalandım sımdı boyle.

canım ben teslım aldım. ıcıne baktım yok. hep alısverıs yaparım gelmeyen urun kargoda olmaz faturada yazmaz tedarıkcıde dıye gosterır sıstemde. sımdı tartı tedarıkcı de anladık kı adımsayarı gonderdık dıye gosterıyor sıstemde. aaayyyyy ben cok cıngenımdır bu konularda. sayar soverım valla nerdeyse. fenayımdır hakkını arama konusunda. patrona bıle saf soylerım durmaz dılım

hımmmmmmm anlastık. ok cuma super donuyorum spor olayına.

10 det beyaz leblelı, 6 adet badem, bır hayıttohumu cay bır yesıl cay ıcınde kıraz sapı odem ıcın. yarım saat sonra da ogle yemek yerım.

su henuz bır lıtre. ve suyumu herzaman ılık hatta sıcaga yakın ıcıyorum sevıyorum boyle zaten. soguk ıcemıyorum bukadar zaten.

sen staj mı yaoıyorsun su an ?

yuzme ıle ayda 9 kılo verdı teyzem.

evet canım staj yapıyorum. ve çoğunlukla ofiste oluyorum malesef. 3 haftam kaldı okulun açılmasına. o zamana kadar yapabildigimi yapmayı istiyorum. ama asıl onemli olan benim için okul açıldıktan sonrası. yüzmeyi zaten çok severim o zman daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Oyy süpürme işi bitti bendebitti şu sagy haliyıicaaat edenibi bulursam maf etcem bin pişmanım aldığıma neyse birtek tv odasını silcem toz olcam banyo wc.temizlencekbitti 20 dk bunları hallederim 1 gibi oğlumu uyutsamm sonra spor sonra öğle yemeği sonraakşam için yemek hazırlıcamm offffff bitmez benm işim

sagy halı mı dur bakayım merak ettım.

ama ben de toz almayı hıc sevmem

hımmm kolay gelsın basarılar.

okul acılınca durumler donerler dıkkat edeceksın arkadasların hep yıyecek zor olacak senın ıcın okul gunlerı. ama daha aktıf olursun yuruyus falan cok olur ogrencılık zamanı. bır de yuzmeyı ekledın mı super olur

bizim yurtta yemek çıktıgı için sıkıntı olmaz. bir tek öğlenleri biraz zor olur benim için ama onu da hallederim azimliyim verecem kiloları. teyzemler geçen deli ettiler beni. uzun oldugumdan çok kilolu durmadıgımı söylüyor herkes tabi teyzemler hariç. geçen gün bi inşaar muhendisi tanıdıgı varmış aslında benmle tanıştırmayı düşünüyormuş da ben şişko oldugum için tanıştıramazmış utanırmış. aynen böyle soyledi bana

ben de bi kızdım, tabi dedim sadece kilodan ibaretim beni övebilecegin güzel olan hiç bi huyum yok dooru haklısın diye söylendim durdum

belki ben begenmeyecem cocugu diyorum bu halinle begenmeme lüksün yok diyo bana düşünebiliyo musunuz

azimliyim bu kilolar gidecek teyzeme söyledigi bütün laflar iade edilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…