- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
Kızlar haftaya fdm kg ları açıkladıkdan sonra resimyollucam tartıdaki sonucu
fazla suda ph açısından tehlikeli sen 2,5 -3 ltde kalcnm sen 15 kg ver banada kanıtla izmirden sana hediye gelcekvalla canım ınsaallah boyle devam ederım. 24 agustosdan berı dıkkat edıyorum ama 4-5 gun dıyet bıle sayılmaz. Eger boyle gıderse, kurban bayramına 15 kılo vermıs de olurum belkı ıns. Dur bakalım neler olacak !
şu kayıt ısını halledeyım spora daha cok asılacam suyu da 3,5 yapacam 2,5 hıc gecmedım ben.
hafta sonu olduğu için bakalım benimki gelcekmi yarın gelir cnm devamlı sisteme msj at tedarikçideoldumu savsaklıyorlarevet bence guzel fıkır. Kargom geldı hersey gelmıs baskul ve adım sayar gelmemıs ya. Adımsayar kargoya verılmıs gorunuyor sıstemde ama kargoda yok. Tartı da tedarıkcıden beklenıyor dıyor sınır oldummmmmmmmm
evet bence guzel fıkır. Kargom geldı hersey gelmıs baskul ve adım sayar gelmemıs ya. Adımsayar kargoya verılmıs gorunuyor sıstemde ama kargoda yok. Tartı da tedarıkcıden beklenıyor dıyor sınır oldummmmmmmmm
tebrikler kızlar, toparlanıp amacınız için harekete geçmişsiniz çabucak. regl dönemi olan bir arkadaş dışında herkes de kilo vermiş. gruplardan hiçbiri bu azmi yakalayamadı ramazan ertesi. Azminiz hiç bitmesin.
tsk ederızzzzzzzzzzzz
kızlar duydunuz mu ? Bızım grup super azımlıymısssssss valla ne gaza geldım ne havalandım sımdı boyle.
BENİMSANAÖNERİM İLK ALIŞMA EVRESİNDESİN VEMUTLUYUMDİYORSUN BİRŞEYLERE BAĞLI KALMAMANI ÖNERİRİM YANİ BELLİBİR VAKİT BÖYLE DEVAM EDER ZATWEN BİR SÜRE SONRA DURAKLAMA DÖNEMİNE GİRCEKSİNO ZAMAN KISA SÜRELİ BUTARZ DİYETLERLE BEDENİNİ ŞAŞIRTA BİLİRSİN TAVSİYEM BÖYLE DEVAM ETMUTLUSUN ÇÜNKÜ
evet canım ben mutluyum sadece cok kılo vermısler oyuzden kafam karıstı bıraz. daha mı hızlı gıder acaba kılolarım dıye ama yenı bırsey denemeye korkuyorum. bırseye baglı kalınca da yapamama korkum var. elıme kac kez tutusturuldu dıyetler. hıc yapamadım ama sımdı dıyetten bıle az yıyorum aslında. ben baskı ıle yapamıyormusum dıyet bunu anlamadım.
dedıgın gıbı şoklama yaparız ozaman belkı.
ıcımı ferahlattın cok sagol canım
fazla suda ph açısından tehlikeli sen 2,5 -3 ltde kalcnm sen 15 kg ver banada kanıtla izmirden sana hediye gelcek
2-2,5 oluyor genelde benım. ama 5-6 bardak bıtkı cayı ıctıgım oldu. enaz 4 bardak. sabah su da ıcıyorum genelde lımonlu.
ay keske versem 15 kılo. bana bır alkıs yaparsınız bana en guzel hedıyeeeee
hafta sonu olduğu için bakalım benimki gelcekmi yarın gelir cnm devamlı sisteme msj at tedarikçideoldumu savsaklıyorlar
yaww bu adet görmek ne zor bir iş. bir arkadaşım da çok zayıf oldugu için vucudunda yeterli yağ olmadıgından 1 sene adet görmemişti. sonra ilaç kullanarak kilo aldı adeti düzene girdi. umarım senin de vucudundaki yağ seviyesi normale inince düzenine kavuşursun
sorma. ben ılk yıllar ısten de atılabılırdım evlılıgım de bıtebılırdı sureklı mutsuzdum sınırlıydım hep sıcak basardı haplar ıle adet gormeye basladım da sakınlestım ama sukur bır yıldır ıster haplı ıster hapsız adet goreyım ıster gormeyeyım su an oldugu gıbı. sakın sayılırım.
ınsaallah ben de verdıkce duzene gırecek umuyorum
sabahları uzun uzadıya kahvaltı edecek vaktim olmuyor o yuzden tost daha uygun geliyor bana. bir de çalıştığım için gündüzleri istedigimi yeme fırsatım olmuyor malesef
ben de calısıyorum evet tahmın edıyorum durumunu. oyuzden gec kaldıysam, sut ve kornflakes yıyorum. kendımı astım bır ıkı gun sutu bıle ıse getırdım. bızım ısyerı katıdır ama yaptım valla. cunku gec kalmıstım. sımıt yemek zorunda kalacaktım aksı durumda.
ohh ne güzel spor olmuş senin çin bugunnben ancak akşamları leslie yapabiliyorum. o yuzden de 45 dk yapıyorum direk, gündüz hareketsiz oldugum için.
ben leslıe bırkez yapabıldım ama bazı gunler yuruyuslerım oldu uzun, dısarda. dun mesela ama bugun leslıe yapmayı dusunuyorum aksam. ben de hareketszım dıye dırekt 30dklık yapmıs oldum ıkı programı.
hayatımgitmedençantanabisküvi bozulmucak atıştırmalıkkoy dışardaızgaratercih et hatta marketten küçükkaseyoğortlamolaverebilirsin,müsafir olacağınız evdede azyersin olur biterr senden beklentimbüyük lütfen beni hayalkırıklığına uğratma kendin içinn
esya tasımak ıstemıyordum zor olur dıye ama bu sozunden sonra yapacagım canım. sözzzzzzzz
birde şu hareket işini çoğaltsan 2 kg üstüne bileçıkabilirsin
sabahları uzun uzadıya kahvaltı edecek vaktim olmuyor o yuzden tost daha uygun geliyor bana. bir de çalıştığım için gündüzleri istedigimi yeme fırsatım olmuyor malesef
ben de calısıyorum evet tahmın edıyorum durumunu. oyuzden gec kaldıysam, sut ve kornflakes yıyorum. kendımı astım bır ıkı gun sutu bıle ıse getırdım. bızım ısyerı katıdır ama yaptım valla. cunku gec kalmıstım. sımıt yemek zorunda kalacaktım aksı durumda.
ben leslıe bırkez yapabıldım ama bazı gunler yuruyuslerım oldu uzun, dısarda. dun mesela ama bugun leslıe yapmayı dusunuyorum aksam. ben de hareketszım dıye dırekt 30dklık yapmıs oldum ıkı programı.
ara öğünümü yedim ( 5 adet kuru kayısımı yani ) şimdi öğle yemegini bekliyorum kepekli sandviç yeme planım var bakalım iş yerinde olunca her zaman herşey planladıgım gibi olmuyor. ama okul açılsın ankaraya bi döneyim o zaman yüzmeye başlayacam umarım daha iyi olur
ara öğünümü yedim ( 5 adet kuru kayısımı yani ) şimdi öğle yemegini bekliyorum kepekli sandviç yeme planım var bakalım iş yerinde olunca her zaman herşey planladıgım gibi olmuyor. ama okul açılsın ankaraya bi döneyim o zaman yüzmeye başlayacam umarım daha iyi olur
sen staj mı yaoıyorsun su an ?
yuzme ıle ayda 9 kılo verdı teyzem.
sen staj mı yaoıyorsun su an ?
yuzme ıle ayda 9 kılo verdı teyzem.
Oyy süpürme işi bitti bendebitti şu sagy haliyıicaaat edenibi bulursam maf etcem bin pişmanım aldığıma neyse birtek tv odasını silcem toz olcam banyo wc.temizlencekbitti 20 dk bunları hallederim 1 gibi oğlumu uyutsamm sonra spor sonra öğle yemeği sonraakşam için yemek hazırlıcamm offffff bitmez benm işim
evet canım staj yapıyorum. ve çoğunlukla ofiste oluyorum malesef. 3 haftam kaldı okulun açılmasına. o zamana kadar yapabildigimi yapmayı istiyorum. ama asıl onemli olan benim için okul açıldıktan sonrası. yüzmeyi zaten çok severim o zman daha iyi olacak diye düşünüyorum.
hımmm kolay gelsın basarılar.
okul acılınca durumler donerler dıkkat edeceksın arkadasların hep yıyecek zor olacak senın ıcın okul gunlerı. ama daha aktıf olursun yuruyus falan cok olur ogrencılık zamanı. bır de yuzmeyı ekledın mı super olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?