- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
selam canim tostunu nasil yiyorsun merak ettim cunku kasarli falansa cizzzz, ara ogunun guzel
kesınlıkle 70 olup kılo vermeye calısıyor olsaydım sımdı gokyuzunde gezen bırı olurdummmmmmmmm. cok kılo olunca umut daha az oluyor sabır daha az nezaman bgececek bu gunler nezaman yaz olacak dıyorum ben mesela kendımı 55 goreyım dıye
pomogranate canım kendi tecrübelerimle sabittirki insanın kilosu çok olunca yolu uzun gibi gözüksede diyet yaptıkça moralin yerine gelecek kilolar tıkır tıkır gidecekler çünkü kilosu az olanlar haftalarca gram veremeyebiliyorlar buda motivasyonu çok düşürüp hatta bıktırıp hızla kilo almaya başlatabiliyor.ben bir türlü 60 olamıyorum diye sıkılıp bırakıp şuan 67 kilo olan biriyim kilom fazlayken kilolarım gittikçe herbi gün daha bi hevesli olurdum bide 70 olunca insana yetmiyor 65 diyorsun 65 oluncada 60 diyorsun yani biz insanogluna hiçbişiy yetmiyorrr
anlayışın için sağol... inan sizleri geri çevirmek hiç hoşuma gitmiyor... ama bil ki listede bi eksilme olursa ilk seni alıcam...
...
sagol canım listeye almış kadar oldun
evet evet evetttttsen bugun super hareket yaptın hepımızı sollayacaksın haftaya.
yazdım dnm 2-3 sayfaönce galibaDuygu sen öğle yemeği yedin mi, ben mi kaçırdım yoksa?
bende ekmek çok severimanlayışın için sağol... inan sizleri geri çevirmek hiç hoşuma gitmiyor... ama bil ki listede bi eksilme olursa ilk seni alıcam...
çok da lezzetliler yedikçe yiyesin gelir ama dur demem lazım diye kısıtlıyorum kendimi..
belki onlar daha çok verebilir ama eminim hepsi senin yerinde olmayı tercih ederlerdi
sağol canım.. senin menülerini de beğeniyorum ben...
maşallah ya dahada iyiolcak inşallahkızlar maşallah grubumuz popüler herkes tarafından bakılan bi grup...
aaaaa öylemi olmuş hemenbakıyorumduyfer mesaj kutunu boşaltır mısın biraz... daha yeni sana özel mes. atacaktım doluymuş..
duygu bendede adım sayar var toplasan 3 gün kullanmıştım sayende heveslendim akşama hemen gidince takacagım
bu arada bende size kendimi tanıtayımadım deniz 31 yaşındayım 1 kızım var busene 2.sınıfa başlayacak çalışıyorum şirket finans işlerinden sorumluyum kilo mazimde söyle evlilik öncesinde pek kilo sorunum olmadı evlendikten sonra özellikle kızımı büyütürken kilolarım hızla geldi en son 86-87 kiloya çıktım yaklaşık 3 yıl öncesinde kafam drank edince 2 yıla yakın bir sürede rahat bi şekilde kasmadan sıkılmadan 24 kilo verdim 2 yıl uzun gibi gözükebilir bunun uzun sürmesinin sebebi aralarda 3-5 ay bırıkmışlıklarım var ailece zor dönemler atlattık o dönemlerde.herneyse son 6 ayda verdiklerimin 5 kilosunu aldım şimdi tekrar bu 5 kiloyu verip kilomu 62-63 aralıgında tutmak istiyorum inşallah uzatıp sıkmamışımdır sizi
selam canim tostunu nasil yiyorsun merak ettim cunku kasarli falansa cizzzz, ara ogunun guzel
Bu arada kahvaltımı yazayım ben de,
- Yarım simit
- Yarım haşlanmış yumurta
- 1 kibrit kutusu peynir
- 3 adet zeytin
- Yarım domates
- Az Salatalık
- 3 bardak şekersiz açık çay
Şimdi 1-2 dilim form yulaflı bisküvi ile ara öğün yapıcam. Şu ana kadar içtiğim su 1 litre civarında.
senin cetvele ne oldu ya
belki onlar daha çok verebilir ama eminim hepsi senin yerinde olmayı tercih ederlerdi
kesınlıkle 70 olup kılo vermeye calısıyor olsaydım sımdı gokyuzunde gezen bırı olurdummmmmmmmm. cok kılo olunca umut daha az oluyor sabır daha az nezaman bgececek bu gunler nezaman yaz olacak dıyorum ben mesela kendımı 55 goreyım dıye
umtsuzluğa kapılmak yok.. bu kilolar 1 haftada gelmedi ki bir haftada gitsin.. hepimizin en az 6 aylık kilo alma macerası vardır.. belki de 8-10 yıllık.. sabır olmazsa istediğin kadar az ye olmaz bu iş..ya ceneye daldım rapor vermedım.
bır kucuk dolma yedım, ıkı kasık makarna, yarım cay baydagı kadar cacık. uzerıne cok acık sekersız cay. su bır bucuktayım halen. sımdı bır yesılcay ıcecegım.
buarada bır saat once kavunun tazesinde hırtlak denır bızım bu bolge de bir cay bardagı buyuklugunde ondan yedım. ısyerımızde bahce var patronların. yesıl caydan sonra da bır domates yıyeyım dıyorum gıdıp koparayım elımle.
yediklerin az olabilir ama dolma ve makarna ikisi de karbonh.dengesiz gibi geldi bana...yoğurtlu makarna ya da 2-3 dolmayla ayran tercih etsen daha iyi olurdu.. canım bak hep diyorum senin kilon bizden fazla bu kadar az yemeyle sağlıksız besleniyormuş gibi olma sakın..
Günaydın, haftamız bereketli ,sağlıklı,hayırlı geçsin inşallah.bol kaloriyaptığımız kaçamaksız,kg verdiğimiz birhafta olsun...kızlar hepimize başarılar diliyorum şu pis yağlardan kurtulalım inşallah..
Evet startı verdim,lale devri bitti artık sıkı yönetim ilan ettim kendime,ılık elma sirkeli,ballı suyumu içiyorum şuan,bittiğinde leslie seviye 1den başlıcam güne ve haftaya zinde başlamak için,üstüne kiraz saplı çayım ve yeşilçayımı içerek kahvaltı yapıcam inşallah,bugün temizlik günüm işimi öğlene kadar bitirip spor yapcam inşallah
hadikızlar kahvaltıyı ne kadar erken yaparsanız metabolizma çalışmaya başlıyor
ne guzel bir kahvalti secenegi supersin
haberın yok mu ben bır bucuk kılo verdım :))))))) 24 agustos da yarım yamalak bır dıyet ıle basladım. ucdort gun once 1 kılo gıttı bugun de 500 daha gıttıgını gordum :))))))
cimen87 bildirim yapmayan sadece sen kaldın canım..
Kızlar ben şimdi gidiyorum dışarı çıkıcaz.. Akşam görüşürüz...
kızlar bugünkü menüme özellikle KOİZUMİRİSA başta olmak üzer4e hepinizden yarum bekliyorum.
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 haş. yumurta
ara
yarım armut
öğle
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim buğday ekmeği
2 ısırık börek
akşam (muhtemel)
haşlama kırmızı et
salata
ayran
1-2 kaşık pilav veya yarım dilim ekmek veya yarım kase çorba
bugün yarım saat tempolu yürüdüm.
pomogranate canım kendi tecrübelerimle sabittirki insanın kilosu çok olunca yolu uzun gibi gözüksede diyet yaptıkça moralin yerine gelecek kilolar tıkır tıkır gidecekler çünkü kilosu az olanlar haftalarca gram veremeyebiliyorlar buda motivasyonu çok düşürüp hatta bıktırıp hızla kilo almaya başlatabiliyor.ben bir türlü 60 olamıyorum diye sıkılıp bırakıp şuan 67 kilo olan biriyim kilom fazlayken kilolarım gittikçe herbi gün daha bi hevesli olurdum bide 70 olunca insana yetmiyor 65 diyorsun 65 oluncada 60 diyorsun yani biz insanogluna hiçbişiy yetmiyorrr
ınsaallah oyle olur. tskler motıvasyonun ıcın
kızlar bugünkü menüme özellikle KOİZUMİRİSA başta olmak üzer4e hepinizden yarum bekliyorum.
sabah
2 dilim tam buğday ekmek
1 haş. yumurta
ara
yarım armut
öğle
1 kase yoğurt çorbası
yarım dilim buğday ekmeği
2 ısırık börek
akşam (muhtemel)
haşlama kırmızı et
salata
ayran
1-2 kaşık pilav veya yarım dilim ekmek veya yarım kase çorba
bugün yarım saat tempolu yürüdüm.
ya ceneye daldım rapor vermedım.
Bır kucuk dolma yedım, ıkı kasık makarna, yarım cay baydagı kadar cacık. Uzerıne cok acık sekersız cay. Su bır bucuktayım halen. Sımdı bır yesılcay ıcecegım.
Buarada bır saat once kavunun tazesinde hırtlak denır bızım bu bolge de bir cay bardagı buyuklugunde ondan yedım. ısyerımızde bahce var patronların. Yesıl caydan sonra da bır domates yıyeyım dıyorum gıdıp koparayım elımle.
bu arada kızlarr bende bazenn böyle sizlere yazmak istiyorumm ama grupta olmadann
bu sayfaya fena tutuldummm okumadan edemiyorumm siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?