Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sen bugun super hareket yaptın hepımızı sollayacaksın haftaya.
evet evet evettttt

Duygu sen öğle yemeği yedin mi, ben mi kaçırdım yoksa?
yazdım dnm 2-3 sayfaönce galiba
bende ekmek çok severim
kızlar maşallah grubumuz popüler herkes tarafından bakılan bi grup...
maşallah ya dahada iyiolcak inşallah
duyfer mesaj kutunu boşaltır mısın biraz... daha yeni sana özel mes. atacaktım doluymuş..
aaaaa öylemi olmuş hemenbakıyorum

memnun oldum tanıştığıma ,ay evde böyle güzel alet var kullanmıyon cep telefondan sonra yanımdan ayırmayacağım olmazsa olmazz olcak bu alet

senin kahvaltinda cok guzel nasil ozledim simit yemeyi

elmal sirkesinii aldımm tarifiinii verebilirmisinn canımm artık bende içmeye başlayacağımm

bu arada kızlarr bende bazenn böyle sizlere yazmak istiyorumm ama grupta olmadann
bu sayfaya fena tutuldummm okumadan edemiyorumm siziii

CİMEN87 BİLDİRİM YAPMAYAN SADECE SEN KALDIN CANIM..

kızlar ben şimdi gidiyorum dışarı çıkıcaz.. akşam görüşürüz...

haberın yok mu ben bır bucuk kılo verdım :))))))) 24 agustos da yarım yamalak bır dıyet ıle basladım. ucdort gun once 1 kılo gıttı bugun de 500 daha gıttıgını gordum :))))))

çok çok sevindimmmm daha başları okuduğumm içinn görmedimm
tebrik ederimmmmmmmsenii

kızlar bugünün menüsünü yarın yazsam olurmu çünkü parça par yazacagıma bütün olarak bi seferda yazsam sizlerin yorumlaması için daha rahat olur diye düşündüm aslında hiç sevmem menü yazmayı günde mutlaka bi kerede olsa kaçamak yapan benim gibi birisi için menü yazmak pek zevkli olmuyorda

Sen istersinde yazmaz mıyım? :)
Akşamla öğle yer değiştirmeli bence.
Börek konusunda canın istemiş ve azıcık yemişsin. Tebrik ederim hatta seni kendini diyet yaparken yormadıgın için :)

sabah menun gayet guzel yumurtada tok tutmustur, ogle ekmek olmayabilirdi bence, aksam protein var sebze var karbonhidrat var yani baya doyurucu bir menu olmus ben begendim

senin içinmenügüzel ama ben bu kg da pirinçle makarnayı azda olsa aynıanda tüketmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…