Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Ben balık çeşitlerini kullanıyorum ama tavuk hiç denemedim. Hiç bir fikrim yok açıkçası, paketin üstündeki tarifi uygulayarak dene, beğenirsen yine yaparsın. İglo'nun paketinde genelde nasıl hazırlandığı, içeriği yazar, onu okuyarak fikir edinebilirsin.

gece gece suprız yaptım sıze.
resımlerden bırı 2008 ocak ayı. masa bası ıse gecısım ve nısanlanmama cok az kalmıs olan gunler. yanı kılo almaya ıyıce basladıgım gunler yavastan.

bırı de dugunum. dugunum de obur halımden daha ıyıydım telastan vermıstım azıcık da olsa.

bunlar en taza resımler. ramazan bayramında. ne ozguvenım var ama en dombılı resımlerıme bakmazken bıle sızler ıle paylasıyorummmmmmmmmmmmm

bunlar da evde olan resımler. mart ayı gıbıydı.

turbanlı resmım 2009 mayıs ayı olması lazım. nekadar kılo almısım ıkı uc yıl ıcınde yahuuuuuuuu

ok canım oyle yapayım. balık dusunmuyorum tavuk dusunuyorum zaten. yag ıle pısmıyor degıl mı tek merak ettıgım buydu aslında

pomo senin resimleri görünce ahaaaa dedim tam öncesi ve sonrası yapılacak resimler sen varyaaaa hedef kilona gelince başarı öykülerine bu resimlerini eklediğindeee biçok kişi için umut olacaksın ben sürekli öncesi ve sonrası resimlerine bakıp azimlenip 86 kilolardan bugünlere geldim çok şükür Allah razı olsun o arkadaşlardanda.inanıyorum ki inşallah sende böyle büyük bir başarı öyküsünün kahramanı olacaksın.

duygu birinciliğini tebrik ederim canım sonucun böyle olması kaçınılmazdı azmin elinden ne kurtulabilirmişki harikasın

pomo süpersin canım herhafta böyle yüzün gülsün inşallah

nesli gayet güzel kilo kaybın tebrikler canım aynen devam tam gaz

ve tüm kilo veren arkadaşlar tebrikler fdm bu hafta süper bi sonuç alacaksın sana inancım tam

cesmi canım yurtta o imkanlarda gayet iyi gidiyorsun

resimlerede bayıldım

duygu bende aynen senin tipindeyim hiç farkımız yok pek bişey kalmamış canım çıtır olmana az kalmış

nesli taş gibisin kilonu gerçekten belli etmiyorsun.5 kg da bile çok fark eder sende

suna çok hoş bi bayansın saç rengin çok yakışmış sana

pomo kızım ve benim için yazdıklarına çok teşekkür ederim Rabbim sanada hayırlı saglıklı bi evlat versin inşallah.elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum.inşallah önce iyi bir kul sonra toplum için iyi bir insan ailesine hayırlı bir evlat ve kendi içindede mutlu huzurlu bir birey olarak yetiştirebilirim.

fdm çok çok teşekkürler canım okadar yardımcı oldun ki.kızımı psikologa götüremem çok üzülüyor gitmek istemiyor biliyorum.bana her dönem çok düşkün oldu.çalışan anneye sahip olmasınında bunda payı çok fazla.maalesef apartman çocukları ister istemez anneyle eve kapanıyor yada dışarıda da anneyle hep bi aradalar.gerçi bu yaz site içinde arkadaşlarıyla oynama başladı.bugün spora yazdırdım sosyalleştikçe benden bagımsız bişeyler yapacagı alanlar çogaldıkça belki daha iyi olur diye düşündüm.ilk ay ben götürüp getireceğim sonra servise vereceğim servise inme binme bazı şeylerle başedebilmesi kendine sahip çıkmasını istiyorum.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.geçecek inşallah bu korkma durumunuda artık çok büyük bir problem gibi gördüğümü ona belli etmemeliyim kızdıgımı yada üzüldüğümü haklısın bu konuda çünkü bu sefer daha fazla panikliyor hem korkuyor hemde annemi üzüyorum diye dahA fazla kaygılanıp üzülüyor biraz netten araştıracagım bi yol bi yöntem bulacagım inşallah.tafsiye edeceğin kitaplar yazarlar varsa lütfen yazarsan sevinirim tekrar tekrar teşekkürler canım.gerçekten senin gibi ögretmenlere çok ihtiyacı var bu ülkenin

bu yaklaşık 80 kilo hallerim.. nasıl da her yerimden birşeyler förtlemişş

bu da geçen seneki yaklaşık 72 kilo olan hallerimm...

şimdiye kadar en az 68 oldum ben. o halime ait resmlerm yok ama elimde. nişanlıydım o zamnlar. ayrılınca hepsini sildimm..

Son düzenleme:

herkescikler koymuş bu da benim kilomun 75 olduğu dönem :/ şimdiyse bu halimden 40 kilo fazlayım... şu anki halimin boydan fotosu bile yok utancımdan aynaların önünden geçmediğim için.. ama yarn cekılır koyarımm:)

sagol canım. oncelıklı amacım nasıl bır gorunum oldugunu bılmenız ıcındı ama dedıgın gıbı bu resımlerı oncesı sonrası dıye ekleyecegım muhakkak. nıyetım bu yonde zaten. ve ınan ben o basarı oykulerındekı resımlerı gorerek gaza geldım aslında. onlar bana vesıle oldu ve ınsallah benım resımlerım de baskalarına vesıle olacaktır.

guzel dıleklerın verdıgın destek ve umut ıcın cok tsk ederım.

sagol canım. kılo verdıgımde cok mutlu oldugunuzu bılıyorum.

buarada bız de senden resım beklıyoruz. duygu, neslı, ben, cesmı, elizano resım ekledı. sen, cımen ve dıger arkadaslar kaldı.

80 kılo ıken bıle kılon bellı olmuyor 70 gıbı duruyorsun. gayet hossun. bu yıl yuzmeye baslayacaksın ve 60 lara kadar dusebılecegını dusunuyorum.

canım rıca ederım. yazdıklarından ve hassasıyetınden ozenlı bır anne oldugunu ve cocugun da cok zekı cok hassas bır cocuk oldugunu anladım. boyle anneler, cocuklar, velıler, ogretmenler gormek benı cok mutlu edıyor. cocuk yetıstırmek bır sanattır derler ve artık bunun bılıncınde olan cok fazla ınsanı gormek, toplum adına bana umut verıyor. ınsaallah sızlerden ogreneceklerım olacak ALLAH nasıp eder de bır cocugum olursa.

cok guzel gorunuyorsun. cok ımrendım ve kendımı hayal ettım bu kılolarda oldugum yıllar olmustu unıversıteyı bıtırdıgım zamanlar.

ama benden feyz alman gerek dıye dusunuyorum. goruyorsun en sısman hallerımın resımlerını paylasıyorum. kendını guzel bulmak ya da gereksız bır ozguven degıl bu. bu halde bu yola cıktım en ıyısını yapabılırım dıye ınandıgını gostermek. hem her durumda kendını sevmek ve kendın ıle barısık olmak, dıyet donemınde de cok onemlı. kendını sevmezsen, vucudun dıyet ve sporuna da karsılık veremez bence olumlu. ben bu donemde herzamankınden daha ozenlı gıyınıyorum daha makyaj yapıyorum cunku ancak kendını severek ve ınanarak bu yolda yuruyebılıyoruz

dun sabah :
Ac karnına bal,sırke-lımon ılık su
2 kasık meyveli müsli / yarım çay bardağı süt ile ( yarım yağlı )
Ikı kucuk salatalık
Bır kucuk domates
Yarım demet maydonoz.

Ara: on bes tane nohut bır kucuk domates bır kucuk salatalık,1 lt su, bır yesıl cay kıraz saplı, bır hayıt tohumu caY

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatalık salata, 3 kasık kuru fasulye.

Ara: 500 ml su, uc cevız,5 badem,10 nohut, bır tutam maydonoz
evet aksam yemegı mı de yedım. neslıe sen vermıstın sanırım tarıfı. gırıt yemegı. kabak sıyırma dıyor bazıları.

500 ml su. yemek : 4 kasık yogurt 4 kasık yemek.

yemegım: kabak, salcasız. cok az yag ıle. ıcınde yarım dere otu var. bolca lımon. ve bır tatlı kasıgı pırınc. pırasa yemegıne benzer eksılı bır tadı oldu. yogurt ıle cok guzel uyumlu oldu.

ıs cıkısı tempolu yuruyus = 6808 adım olmus = yaklasık 320 kalorı olmus.

500 ml su ıcerek gunu kapattım son olarak. toplam su mıktarı 2,5 lt olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…