- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.281
nesli sen iglo hazır balık ve tavuk kullanıyordun degıl mı ????? balık degıl de tavugundan yemek ıstıyorum. dıyete uygun mu ??* nasıl pısırecegım ???* snıtzel tarzı yemek ıstıyor canım. bu tam o damak tadına uyar
Ben balık çeşitlerini kullanıyorum ama tavuk hiç denemedim. Hiç bir fikrim yok açıkçası, paketin üstündeki tarifi uygulayarak dene, beğenirsen yine yaparsın. İglo'nun paketinde genelde nasıl hazırlandığı, içeriği yazar, onu okuyarak fikir edinebilirsin.
pomo senin resimleri görünce ahaaaa dedim tam öncesi ve sonrası yapılacak resimler sen varyaaaa hedef kilona gelince başarı öykülerine bu resimlerini eklediğindeee biçok kişi için umut olacaksın ben sürekli öncesi ve sonrası resimlerine bakıp azimlenip 86 kilolardan bugünlere geldim çok şükür Allah razı olsun o arkadaşlardanda.inanıyorum ki inşallah sende böyle büyük bir başarı öyküsünün kahramanı olacaksın.
duygu birinciliğini tebrik ederim canım sonucun böyle olması kaçınılmazdı azmin elinden ne kurtulabilirmişki harikasın
pomo süpersin canım herhafta böyle yüzün gülsün inşallah
nesli gayet güzel kilo kaybın tebrikler canım aynen devam tam gaz
ve tüm kilo veren arkadaşlar tebrikler fdm bu hafta süper bi sonuç alacaksın sana inancım tam
cesmi canım yurtta o imkanlarda gayet iyi gidiyorsun
resimlerede bayıldım
duygu bende aynen senin tipindeyim hiç farkımız yok pek bişey kalmamış canım çıtır olmana az kalmış
nesli taş gibisin kilonu gerçekten belli etmiyorsun.5 kg da bile çok fark eder sende
suna çok hoş bi bayansın saç rengin çok yakışmış sana
Eki Görüntüle 521896
bu yaklaşık 80 kilo hallerim.. nasıl da her yerimden birşeyler förtlemişş
Eki Görüntüle 521897
bu da geçen seneki yaklaşık 72 kilo olan hallerimm...
şimdiye kadar en az 68 oldum ben. o halime ait resmlerm yok ama elimde. nişanlıydım o zamnlar. ayrılınca hepsini sildimm..
pomo kızım ve benim için yazdıklarına çok teşekkür ederim Rabbim sanada hayırlı saglıklı bi evlat versin inşallah.elimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışıyorum.inşallah önce iyi bir kul sonra toplum için iyi bir insan ailesine hayırlı bir evlat ve kendi içindede mutlu huzurlu bir birey olarak yetiştirebilirim.
fdm çok çok teşekkürler canım okadar yardımcı oldun ki.kızımı psikologa götüremem çok üzülüyor gitmek istemiyor biliyorum.bana her dönem çok düşkün oldu.çalışan anneye sahip olmasınında bunda payı çok fazla.maalesef apartman çocukları ister istemez anneyle eve kapanıyor yada dışarıda da anneyle hep bi aradalar.gerçi bu yaz site içinde arkadaşlarıyla oynama başladı.bugün spora yazdırdım sosyalleştikçe benden bagımsız bişeyler yapacagı alanlar çogaldıkça belki daha iyi olur diye düşündüm.ilk ay ben götürüp getireceğim sonra servise vereceğim servise inme binme bazı şeylerle başedebilmesi kendine sahip çıkmasını istiyorum.yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum.geçecek inşallah bu korkma durumunuda artık çok büyük bir problem gibi gördüğümü ona belli etmemeliyim kızdıgımı yada üzüldüğümü haklısın bu konuda çünkü bu sefer daha fazla panikliyor hem korkuyor hemde annemi üzüyorum diye dahA fazla kaygılanıp üzülüyor biraz netten araştıracagım bi yol bi yöntem bulacagım inşallah.tafsiye edeceğin kitaplar yazarlar varsa lütfen yazarsan sevinirim tekrar tekrar teşekkürler canım.gerçekten senin gibi ögretmenlere çok ihtiyacı var bu ülkenin
Eki Görüntüle 521900 Eki Görüntüle 521900 Eki Görüntüle 521900 Eki Görüntüle 521900
herkescikler koymuş bu da benim kilomun 75 olduğu dönem :/ şimdiyse bu halimden 40 kilo fazlayım... şu anki halimin boydan fotosu bile yok utancımdan aynaların önünden geçmediğim için.. ama yarn cekılır koyarımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?