- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.261
evet aksam yemegı mı de yedım. neslıe sen vermıstın sanırım tarıfı. gırıt yemegı. kabak sıyırma dıyor bazıları.
4 kasık yogurt 4 kasık yemek.
yemegım: kabak, salcasız. cok az yag ıle. ıcınde yarım dere otu var. bolca lımon. ve bır tatlı kasıgı pırınc. pırasa yemegıne benzer eksılı bır tadı oldu. yogurt ıle cok guzel uyumlu oldu.
biberi nasıl atıyorsunuzz kızlarrr????
kızlarrrrr yutkunurken hafif boğazım yanıyor kulaklarımdada hafif ağrı var hastAMI olcam ALLAHkorusunn:18::18:
hımm bende yapayımm ilkkezduydum bunu ahh yaz sebzeleri meyvaları gibi olmuyorr ...tşk.ederimBen yeşil biberleri yıkayıp, içini temizleyip, yemeklik olarak doğruyorum ve buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Yemek yapacağım zaman da doğrudan kullanıyorum, çok pratik oluyor. Tavsiye ederim.
limonlu,elmakabuğu,adaçayılı karışımımdan yaptım ılıyınca içine bal koydum içiyorum şuan birazonra portaklaın direk özünü yerim ben suyundan çok tümünü yemeyi severim hattamandalinayı iyiceyıkayıp önce içini sonra kabuğunu yerim:)))Dikkat et canım, hemen meyve falan ye, portakal suyu iç, başlamadan kes.
kızlarrrrr yutkunurken hafif boğazım yanıyor kulaklarımdada hafif ağrı var hastAMI olcam ALLAHkorusunn:18::18:
duyfer ve pomo sizi tebrik ederim gayet güzel zayıflamışsınızz :)
kendime gelince 600 gram almışım
sabah kahvaltım:
1 domates
1 salatalık
1 dlim ekmek
1 haslanmış yumurta
maydonozz bol limonlu
ara:
1 elma
öğle:
1 kase çorba
1 şeftali
ara:
meyveli yoğurt yedim ede yogurt kalmamıştı hazır küçük yogurt vardı ne kadar sağlıkklı tam bilmesem de yedim
akşam:
tavuk ızgara
salata (birazdan yiyeceğim)
alında kilo vermememın nedenı hatta azıcık da olsa almamın nedeni yemek değil spor yapmamam
biberi nasıl atıyorsunuzz kızlarrr????
Ben yeşil biberleri yıkayıp, içini temizleyip, yemeklik olarak doğruyorum ve buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Yemek yapacağım zaman da doğrudan kullanıyorum, çok pratik oluyor. Tavsiye ederim.
hımm bende yapayımm ilkkezduydum bunu ahh yaz sebzeleri meyvaları gibi olmuyorr ...tşk.ederim
limonlu,elmakabuğu,adaçayılı karışımımdan yaptım ılıyınca içine bal koydum içiyorum şuan birazonra portaklaın direk özünü yerim ben suyundan çok tümünü yemeyi severim hattamandalinayı iyiceyıkayıp önce içini sonra kabuğunu yerim:)))
Afiyet olsun canım, beğenmene sevindim.
ıyı kı yanlız kalmamısım sen varsın neslı bu aksam. aksam da gel dıyordunuz haftalar sonra aksam geldım. kımseler yok burda anacıgım :))))))))
ıs cıkısı guzelce yurudum geldım.
sabah ve gunduz nekadar hareket ettım kac kalorı harcadım bılemıyorum ama aksam toplam 6808 adım olmus = yaklasık 320 kalorı olmus. bır bucuk saat yurumus oldum. aslında on bın olurdu ama ayagımdakı ayakkabı rahat bır babet olsa da spor ayakkabım degıldı herzamankı. bır de bırara durdum 20 dk kadar tlf gorusmesı yapmam gerektı.
Haklısın canım akşamları sakin oluyor. Çok güzel yürümüşsün tebrik ederim, benim bugün toplam 4000 adım oldu ancak. Ben de 10000 hedefi koymak istiyorum ama pek bir halsiz hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?