Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlarrrrr yutkunurken hafif boğazım yanıyor kulaklarımdada hafif ağrı var hastAMI olcam ALLAHkorusunn:18::18:

Afiyet olsun canım, beğenmene sevindim.

biberi nasıl atıyorsunuzz kızlarrr????

Ben yeşil biberleri yıkayıp, içini temizleyip, yemeklik olarak doğruyorum ve buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Yemek yapacağım zaman da doğrudan kullanıyorum, çok pratik oluyor. Tavsiye ederim.

iyi akşamlar kızlar öncelikle güzel yorumlarınız için thank you

bugün yediklerimi yazayımm
sabah
1 kb peynir
2 zeytin
maydanoz nane
2 fincan çay
yarım dilim tahıllı ekmek

ara yok

öğlen
1 tabak soğuk buğday çorbası

ara 1 çay şekersiz

akşam
1 tabak kapuska
salata
2 kaşık yoğurt
yarım dilim tahıllı ekmek

ara 3 bardak çayy

Ben yeşil biberleri yıkayıp, içini temizleyip, yemeklik olarak doğruyorum ve buzdolabı poşetine koyup dondurucuya atıyorum. Yemek yapacağım zaman da doğrudan kullanıyorum, çok pratik oluyor. Tavsiye ederim.
hımm bende yapayımm ilkkezduydum bunu ahh yaz sebzeleri meyvaları gibi olmuyorr ...tşk.ederim
Dikkat et canım, hemen meyve falan ye, portakal suyu iç, başlamadan kes.
limonlu,elmakabuğu,adaçayılı karışımımdan yaptım ılıyınca içine bal koydum içiyorum şuan birazonra portaklaın direk özünü yerim ben suyundan çok tümünü yemeyi severim hattamandalinayı iyiceyıkayıp önce içini sonra kabuğunu yerim:)))

tsk ederım.

ben hareker yapmıstım yıne gecen hafta. ama 500 gram almıstım. odem olabılıyor bazen. oyuzden bol maydonoz ye bol su ıc ve aksam en gec 6 da yemek yemıs ol. ben aksamları gec saate bırakıyordum gecen hafta erken yedım belkı de oyuzden verebıldım.

hımmmm tskler canım. ben de oyle yapmayı dusunuyordum ama emın degıldım. ıse yaradı valla senden bılgı almak.

evet ya egelıler sanırım boyle. balıkesırlı arkadasım vardı. grıp olunca hap falan ıcmezdı bır kılo mandalınayı komple yerdı kabugu ıle falan. ıyılesırdı ertesı gune. canım dıkkat et kendıne. nasılsın sımdı ???????

Afiyet olsun canım, beğenmene sevindim.

ben et seven bırıyım pırasa ve ıspanak falan cok sevmem engınar tadını bıle bılmem. sebze yemeklerınden sevdıklerım sayılıdır bu yemek damak tadıma uymuyor aslında. ama hem saglıklı oldugunu dusunmek hem kabukları bıle degerlendırmıs olmak hosuma gıttı ve yedım canım zevkle. her gun yıyebılecegım bırsey degıl ama haftada bır olabılır. ya da ıkı haftada bır. ıse goturmek adına cok pratıktı. ısıtmaya gerek kalmadı.

ıyı kı yanlız kalmamısım sen varsın neslı bu aksam. aksam da gel dıyordunuz haftalar sonra aksam geldım. kımseler yok burda anacıgım :))))))))

ıs cıkısı guzelce yurudum geldım.

sabah ve gunduz nekadar hareket ettım kac kalorı harcadım bılemıyorum ama aksam toplam 6808 adım olmus = yaklasık 320 kalorı olmus. bır bucuk saat yurumus oldum. aslında on bın olurdu ama ayagımdakı ayakkabı rahat bır babet olsa da spor ayakkabım degıldı herzamankı. bır de bırara durdum 20 dk kadar tlf gorusmesı yapmam gerektı.

Haklısın canım akşamları sakin oluyor. Çok güzel yürümüşsün tebrik ederim, benim bugün toplam 4000 adım oldu ancak. Ben de 10000 hedefi koymak istiyorum ama pek bir halsiz hissediyorum kendimi.

sabah 08:50
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık
1 esmer şekerle 1 büyük bardak çay (gün içinde iki bardak daha içtim)

saat 11:50
minnacık bir muz

saat 14:45
6 k bulgur pilavı
4 k tavuk sote
Salata

17:35
1 tane armut

Saat 21:20
4 adet kuru kayısı

gün içinde 100 öne 100 arkaya ip atladım
gün içinde 3 lt den fazla su
gün içinde 45 dk kemerimi taktım(biraz sonra yine takabilirim)
1 saat yürüyüş ve 40 dk spor yaptım parkta

sabah 08:50
1 haşlanmış yumurta
2 dilim kepek ekmeği
4 adet zeytin
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık
1 esmer şekerle 1 büyük bardak çay (gün içinde iki bardak daha içtim)

saat 11:50
minnacık bir muz

saat 14:45
6 k bulgur pilavı
4 k tavuk sote
Salata

17:35
1 tane armut

Saat 21:20
4 adet kuru kayısı

gün içinde 100 öne 100 arkaya ip atladım
gün içinde 3 lt den fazla su
gün içinde 45 dk kemerimi taktım(biraz sonra yine takabilirim)
1 saat yürüyüş ve 40 dk spor yaptım parkta

Haklısın canım akşamları sakin oluyor. Çok güzel yürümüşsün tebrik ederim, benim bugün toplam 4000 adım oldu ancak. Ben de 10000 hedefi koymak istiyorum ama pek bir halsiz hissediyorum kendimi.

10000 adımı bırkez yaptım ozaman ıkı saat yurumem gerekıyor. yapardım da ayakkabı ıyı degıldı planlı cıkmadım bugun yuruyuse. bır de telefon gelınce durdum bazen ya da yavas yurudum.

nesli sen iglo hazır balık ve tavuk kullanıyordun degıl mı ????? balık degıl de tavugundan yemek ıstıyorum. dıyete uygun mu ??* nasıl pısırecegım ???* snıtzel tarzı yemek ıstıyor canım. bu tam o damak tadına uyar

kızlarrr... sonunda gelebildim, yazılanları tektek de okudum..

bugun bildirimim çok geç oldugu için fdm henuz tabloya koyamadı ama ben dayanamadım çizelgemi yeniledim

tartıdan memnunum valla ne yalan söleyim.. sporu mu arttırarak onumuzdeki hafta daha iyi bi sonuç alacagım umarım

şimdi gelelim bugunumee...

sonunda yurdumda yemegim çıkmaya başladı. o sebeple kahvaltımı düzgünce edebildim çok mutluyum

kahvaltı :

yarım domates

yarım salatalık

2 tane yeşil zeytin

1 kk beyaz peynir

2 dilim kepek ekmeği

( patates kızartması, reçel, bal vs. daha bi sürü şeyler vardı ama hiç birini yemedimm

ara öğün

1 şekerli türk kahvesi

öğlen yemegi :

yeşil mercimek çorbası

200 ml yoğurt

yarım dilim içi çıkartılmış beyaz ekmek

sonra okula gittim arazi görmek için bir yerlere gittik. 1 saate yakın yürüdüm orada ama yavaş tempoydu. göre göre gezdik yani..

ara öğün :

elmalı soda

1 sütsüz şekersiz nescafe

1 şekersiz çay

sonra yurda geldim, tam akşam yemegi zamanıydı.

akşam yemegi :

5 tane küçük köfte

2 yk bulgur pilavı

4 yk yoğurt

bolca marul ve mor lahanadan oluşmuş salata

sonra tekrardan bu sefer hızlı tempoda anıtkabir etrafı yürüyüşü ( 50 dk civarı )

döndükten sonra da 1 sade soda, 1 elma..

daha da bişey yemem bugun. sadece suyum biraz az, 1.5 lt henuz. şimdi yatana kadar en az 1 lt daha içmem lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…