Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hadı ya bır ay mı olmus. ben 24 agustosda karar almıstım ama o haftalarda cok dıkkatlı bılınclı bırseyler yapmıyordum sadece kısmaya baslamıstım ama gunluk acmıstım o gun. benım baslangıcım hem o gun hem degıl yanı.

evet bır ay olmus hepımızı tebrık edıyorum cunku bırbırımıze cok sey ogrettık. ıyı kı varız ıyı kı burdayız kızlar...........

yaaaaa ben de bır yaramazlık yapacagım senden gaz aldım. sen benı bastan cıkardın banane :))))))))))))

dun aksam spordan sonra tartıldım 200 gram daha dusuktum. bu sabah tartıldım 400 gram eksı gordum. ınsaallah boyle devam ederse her gun, 2li rakam bıle verırım belkı haftaya dıye dusundum. regl haftam olacak bu hafta. bakalım nasıl olacak

günaydın kızlar herpimiz için güzel bir gün olsun

duygu çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir bebişin.evin tadı tuzu kalmıyor değil mi.

fdm yorulmuşsundur koşturmaktan inşallah en az zararla atlatırsın bugünü

cesmi-nazın resimleri bende gözükmüyorrr

pomo renkli giyinmen sana yakışmış canım.bende lacivert ,siyah,beyaz ve kahve tonlarında giyinirim.temmuzda kuzenimizin düğününde kırmızılı tonlarda giyinmiştim okadar kendimi mutsuz hissettim ki.anladım ki ben koyu renklerde daha mutluyum.halbuki kırmızıyı da severim yani

bende 10 eylülde başlamıştım diye hatırlıyorum takvimime bakmam lazım.işyerindeki masa üstü takvimime not alıyorum her pazartesi çıkan rakamı kızlar bu ara işyerinde yogunluk var fırsat bulup giremiyorum sabah işe geçmeden ve akşamları yazabiliyorum ancak.

bu hafta 63 lü bi rakam görmek istiyorummmm kızlar bayrama az kaldııııı

gunaydın narin

renklı gıyınmek daha mutlu edıyormus ınsanı. mutsuz oldugum zamanlarda alıstım ben bunu yapmaya aslında. kahve tonları ben de sevıyorum. ama gecen yıl falan cok fazla gıyıyordum sıkıldım sanırım. sıyah beyaz uyumundan asla vazgecmem cok da severım zaman zaman gıyıyorum. sıyah uzun bır hırka aldım kendıme mevsımlık. havalar serınleyınce gıyecegım. daha once aramıstım ama bulamamıstım. lacıvert hıc bırseyım yok gıbı benım canım ya. ama zayıflayınca lacıvert etek ve lacıvert kumas pantolon almayı dusunuyorum ketene benzeyenler var ya onlardan.

kısınkı tonlarım daha koyu benım. grının ve sıyahın tonlarında daha cok elbısem var. ama sarı ve kırmızı uzun hırkam da var yıne kıslık.

evet az kaldı. korku var bıraz ıcımde. baskasının evınde olacagız. bır de etler pısecek nekadar kavurma ya da ızgara yıyecek olsak da kacmasından korkuyorum ben.

ben hedefı 100 koymustum ama hapın ve seyahatın gazabına ugradıgım bosa gecmıs hatta + olmus ıkı haftam olunca, o hedefe ulasmak zor gorunuyor. ama 102-103 olabılırım dıye dusunuyorum. ıns 63 olursun sen

ay kızlar siz hergün kilo veriyorsunuz ne güzel ama hergün tartılmak olumsuz etkilemiyor mu sizi????ben sevmiyorum hergün tartılmayı.. bi de artık bugün gidenleri hafatya eklersiniz..

ay dün tvde hadiseyi gördüm.. gerçekten avşarın dediği gibi sivrisinek gibi olmuş.. güzelliği g,tmiş..hiç beğenmedim..

bugün evde çok hareketli olucam ama akşam yürüyüşe çıkamam herhalde.. bizim okul 4 katlı kocaman bişey.. gidip 2 tur atayım barii bana faydası olur..

bi de gün menüm

tiramisu
kuskuslu yeşil mercimek salatası
gül böreği (1 yufkayı 4e bölüp tek tek sardım)

sizce bunlardan ne kadar yieyim..ay tatlıyı az bişey yesem de akşam gerekirse hiç bişey yemesem olmaz mı???ne dersiniz kızlar.yoksa tatlıya hiç dokunmayayım mı????

valla benim bayramdaki korkum asla et değil.. ama bizim kayınvalidemler bolca kıvrım ve baklava yapar.. ev baklavasını pek sevmem ama ana yemekleri çok ağır olur bizimkilerin.. sarmalar pilavlar felan düşün yani.. bi de benim köyde hemen karnım şişer hiç wcye gideme.. şimdiden korku sardı beni.

bi de annem su böreği yaptı mı benim sonum yakındır düşün yani..

HUU ÇEŞMİ...kız ben senin resimlerini şimdi gördüm ve hiç hayal ettiğim gibi değilsin..ben seni kot pantolon üzerine tişört giyen tombiş klasik bi üni öğrencisi gibi düşünmüştüm.. acayip şaşırdım.. çok beğendim seni.. çok hoşsun valla.. ve kesinlikle kilonu göstermiyorsun..

ayy canım aynen ben tam bir hadise hayranıyım benim fiziğimi ona çok benzetirleri bakmaya doyamazdım karamel saçlı hali çok hoşuma gidiyodu saçıma bile ona özendim..ama dün neydi öyle sinek gibi kırmızı ruju patlatmış:)) saç sarı ay hiç beğenmedim yaşlı gibi durmuşş
..hemen döndüm eşime bende böyle olmam demi dedimm.:))

cidden çok kötüydüü.. herşeyi göze batıyordu.. zayıflığı bi yana dediğin gibi saç ve ruj renkelri de berbattı.. bazı insana kilo yakışır derler ya gerçekten doğru..

Hadise çok mu kilo verdi, ben görmedim. Herşeyin fazlası zarar şekerim, zayıflığın da fazlası zarar, kilonun da.

Her gün tartılmayı çoğu doktor öneriyor canım, yani kısa vadede müdahale etmek için. Yani bir gün önceye göre aldığını görürsen ister istemez daha dikkatli oluyormuşsun. Ama bu kişiye göre değişiyor tabi, seni olumsuz etkiliyorsa tartılmaman lazım. Bugün gidenler haftaya ilave tabi, inşallah güzel güzel gider.

Valla ne desem şimdi bilemedim. Malum ben de arada kaçamaklar yapıyorum. Tiramisuyu kendin yaptın, malzemeden çalsaydın azıcık:)) Tiramisu şerbetli tatlılara göre daha hafif. Bir de işin psikolojik boyutu var. Öğlen yemek yeme bence, çok yağlı değilse 1 tane börek ye, kuskuslu mercimek salatası zaten sağlıklı bir şey, bence tiramisu da ye. Yalnız, dediğim gibi öğle yemeği yeme, akşama da karbonhidrat yeme hiç. Çok ta zararı olmaz diye düşünüyorum.

pazara gittim ohhh bi gezdimm eve geldim kahvaltımı yaaptım klasik kahvaltımm...
ohhh evide temizledim baya hareketlendimm

unutmadan sabahki kahvaltımı yazayım

kahvaltı :

1 haşlanmış yumurta üzerine pulbiber karabiber 1 tatlı kaşıgıda zeytinyag (ev yapımı)
1 kk peynir- 1 zeytin
domates-salatalık
1 dilim çavdar ekmeği -şekersiz yeşilçay
2 ince dilim salam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…