- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.321
Kızlar, şimdi baktım, biz foruma 02.09.2012 tarihinde başlamışız, yani bugün tam 1 ay olmuş, ay dönümümüz kutlu olsun. 1 ayda çok güzel kilo verdik bence. Siz olmasaydınız ben kaçamak ta yapardım, evde Leslie de yapmazdım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...
Ve 1. ayın hatırına, bugün çizelgemi güncelledim. Bir de pazar ve pazartesi kilom aynıydı ama bugün tartıldığımda 500 gram daha gitmiş olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum, lütfen kızmayın, kilo bildirimi sayılmaz buBöylece 1 ayda 3,2 kg verdiğimi de ilan ediyorum
günaydın kızlar herpimiz için güzel bir gün olsun
duygu çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir bebişin.evin tadı tuzu kalmıyor değil mi.
fdm yorulmuşsundur koşturmaktan inşallah en az zararla atlatırsın bugünü
cesmi-nazın resimleri bende gözükmüyorrr
pomo renkli giyinmen sana yakışmış canım.bende lacivert ,siyah,beyaz ve kahve tonlarında giyinirim.temmuzda kuzenimizin düğününde kırmızılı tonlarda giyinmiştim okadar kendimi mutsuz hissettim ki.anladım ki ben koyu renklerde daha mutluyum.halbuki kırmızıyı da severim yani
bende 10 eylülde başlamıştım diye hatırlıyorum takvimime bakmam lazım.işyerindeki masa üstü takvimime not alıyorum her pazartesi çıkan rakamıkızlar bu ara işyerinde yogunluk var fırsat bulup giremiyorum sabah işe geçmeden ve akşamları yazabiliyorum ancak.
bu hafta 63 lü bi rakam görmek istiyorummmmkızlar bayrama az kaldııııı
Eki Görüntüle 521896
bu yaklaşık 80 kilo hallerim.. nasıl da her yerimden birşeyler förtlemişş
Eki Görüntüle 521897
bu da geçen seneki yaklaşık 72 kilo olan hallerimm...
şimdiye kadar en az 68 oldum ben. o halime ait resmlerm yok ama elimde. nişanlıydım o zamnlar. ayrılınca hepsini sildimm..
valla benim bayramdaki korkum asla et değil.. ama bizim kayınvalidemler bolca kıvrım ve baklava yapar.. ev baklavasını pek sevmem ama ana yemekleri çok ağır olur bizimkilerin.. sarmalar pilavlar felan düşün yani.. bi de benim köyde hemen karnım şişer hiç wcye gideme.. şimdiden korku sardı beni.evet az kaldı. korku var bıraz ıcımde. baskasının evınde olacagız. bır de etler pısecek nekadar kavurma ya da ızgara yıyecek olsak da kacmasından korkuyorum ben.
ben hedefı 100 koymustum ama hapın ve seyahatın gazabına ugradıgım bosa gecmıs hatta + olmus ıkı haftam olunca, o hedefe ulasmak zor gorunuyor. ama 102-103 olabılırım dıye dusunuyorum. ıns 63 olursun sen
ay kızlar siz hergün kilo veriyorsunuz ne güzel ama hergün tartılmak olumsuz etkilemiyor mu sizi????ben sevmiyorum hergün tartılmayı.. bi de artık bugün gidenleri hafatya eklersiniz..
ay dün tvde hadiseyi gördüm.. gerçekten avşarın dediği gibi sivrisinek gibi olmuş.. güzelliği g,tmiş..hiç beğenmedim..
ayy canım aynen ben tam bir hadise hayranıyım benim fiziğimi ona çok benzetirleri bakmaya doyamazdım karamel saçlı hali çok hoşuma gidiyodu saçıma bile ona özendim..ama dün neydi öyle sinek gibi kırmızı ruju patlatmış:)) saç sarı ay hiç beğenmedim yaşlı gibi durmuşş
..hemen döndüm eşime bende böyle olmam demi dedimm.:))
ay kızlar siz hergün kilo veriyorsunuz ne güzel ama hergün tartılmak olumsuz etkilemiyor mu sizi????ben sevmiyorum hergün tartılmayı.. bi de artık bugün gidenleri hafatya eklersiniz..
ay dün tvde hadiseyi gördüm.. gerçekten avşarın dediği gibi sivrisinek gibi olmuş.. güzelliği g,tmiş..hiç beğenmedim..
bugün evde çok hareketli olucam ama akşam yürüyüşe çıkamam herhalde.. bizim okul 4 katlı kocaman bişey.. gidip 2 tur atayım barii bana faydası olur..
bi de gün menüm
tiramisu
kuskuslu yeşil mercimek salatası
gül böreği (1 yufkayı 4e bölüp tek tek sardım)
sizce bunlardan ne kadar yieyim..ay tatlıyı az bişey yesem de akşam gerekirse hiç bişey yemesem olmaz mı???ne dersiniz kızlar.yoksa tatlıya hiç dokunmayayım mı????
pazara gittim ohhh bi gezdimm eve geldim kahvaltımı yaaptım klasik kahvaltımm...
ohhh evide temizledim baya hareketlendimm
bende tam tersi
bugün canım sıkkın nedense
evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?