Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ya ben de korse aldım tamam guzel terletıyor ama dus alsam bıle kasınıyorum bazen ve surtunmeden dolayı da azıcık yara yapıyor bazen ya. ıkı gundur takmadım. zayıflama kemerı nasıl ? onu mu alsam acaba ??

titreşimli kemerler var ya ondan cnm

Bu sabah :
Ac karnına bal,sırke-lımon ılık su
2 kasık meyveli müsli / yarım çay bardağı süt ile ( yarım yağlı )
Ikı kucuk salatalık
Bır kucuk domates
Yarım demet maydonoz.

Ara: on bes tane nohut bır kucuk domates bır kucuk salatalık,1 lt su, bır yesıl cay kıraz saplı, bır hayıt tohumu caY

Oglen : 2 kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatalık salata, 3 kasık kuru fasulye.

Ara: 500 ml su, uc cevız,5 badem,10 nohut, bır tutam maydonoz

aksamı da bırazdan yıyecegım. kabak sıyırma yaptım gırıt yemegı olan vardı ya ondan ıste. mucver yapınca kabukları atmadım bukez. yogurt ıle yerım yarım saat sonra.

evet cnm göbwek ve çevresi sorunum seninde dediğingibi simitlerim:)))) düşük bel giyerim canım altımdaki tayt ama benimo bölgem sorunlu malesef

benim her yerimde var diyebilirim, daha çok oralarda tabi ama....

ona düşük bel de neden olurmuş cnm

Son düzenleme:
saat 14:45
6 k bulgur pilavı
4 k tavuk sote
salata

birazdan bi meyve yicem ve kısmetse dışarı çıkıcam

bu saatten sonra da akşam yemeği olmaz sanırım

allah yardımcı olsun cnm. inş hayırlısıyla önce kg verirsin sonra da bebeğine kavuşursun.
allah (cc) kimseyi mahrum bırakmasın o konuda

amın canım ALLAH razı olsun. bakalım once kılolar gıtsın belkı ozaman kendılıgınden saglık da gelır. zayıf olup erken menopoz olan kısıler olabılıyormus ama bakalım belkı de benımkının sebebı kılodur kımbılır.

hu hu hanım. senden de beklıyoruz resım :))))))

valla çalışıncaoluyormuş dimi cnm çünkisıkıldım bu kglardanataklandımm sende bi silkelen cnm zayıfladınmı herşeyden yicen dengelicen ama en yürüyon kaçamak yapıyon var olanı yakmıyon kg korumuş oluyorsun
benim yorumum bu ben olsam zeytin yemem bire süre yemiyorumdahafta sonu oda çoksuda bekletip
çeyrek gözleme ondasorun yok menüngüzel cnmm[/QUOTE] duygu tavsiyene uyup zeytini çıkarıyorum ve akşam da pilav yemicem..biraz fazla salata yerim olmazsa

evet kızlar günümü toparlayım az sonra eşim gelir

aç karnına elma sirkesi karışımım
kahvaltı:1 etimek üzerine light üçgen peyniri sürdüm maydanozu peynirin üstüne yapıştırdım bir dilimde domates üstüne koydum yedim
ara:nescafe şekersiz biraz süt ekdledim
öğlen:küçükkase türlü(az zeytinyağında) 1 dilim ekme 2 kaşık yoğurt
az sonra:yine türlü 2 kaşık makarna yapıyorum ya sarımsaklı yoğurt ile yada bol domates kekik sarımsaklı ,ve bol maydanoz ile yerim yanına yoğurt alırım mutlaka. ekmeksiz yerim yağ zaten makarnaya koymuyorum
su 2lt
yeşil çay içerim mutlaka
yatmadan elma sirkesi karışımımdan içerim
aktivite olarak temizlik:))) birde 100 mekik çekerim yarın bu listede ekleme veya yapamadığım olursa eklerim ama genelde plancıyımdır :))

Son düzenleme:
Ben bugün temizlik falan yapamadım, alışveriş yaptım sadece. Akşama tavada yağsız köfte yapacağım, yanına çoban salata ve biraz pilav. Ben de buzluğa kışlık domates ve biber atacağım, biraz geç kaldım ama hiç yoktan iyidir:) Yemek yaparken çok pratik oluyor hazır domates ve biber. Ben de tüm günü toparlayayım:
Sabah kalkınca yarım saat yoga yaptım (140 kalori)
Sabah:
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 3 tane zeytin
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz

Alışverişte 2700 adım attım (160 kalori)
Ara:
- 1 fincan sütlü, şekersiz neskafe

Öğle:
- 2 tane haşlanmış patates üzerine
- 1 bardak kadar yarım yağlı yoğurt
- 2 diş sarımsak ve üzerine bolca
- karabiber, pulbiber ve nane

Ara:
- 1 fincan sütlü, şekersiz neskafe

Akşam:
- 4-5 tane ızgara köfte
- 4 kaşık pirinç pilavı
- Çoban salata

duygu tavsiyene uyup zeytini çıkarıyorum ve akşam da pilav yemicem..biraz fazla salata yerim olmazsa

benimo bölgem sorunlu mekiğe başlıyorum bugün 1 ay sonra aynı giysiyle yine resim çekilcem bakalım ne olcak

neysekaçtım bennn kızlar şimdilik iyi akşamlarr kaçamsız birgece idlerim

duygu tavsiyene uyup zeytini çıkarıyorum ve akşam da pilav yemicem..biraz fazla salata yerim olmazsa

canım calısırken daha ıyı oluyor aslında. ben evde olsam erken kalkmazdım bence. ya da canım bırsey cekerdı ya almaya kalkardım ya da yapmaya. ama calısıyor olmak benı engellıyor. ama senın calısmaktan cok calısmaya baslayınca ortamın hareketlendı. arkadas cevresı ve gunler hareketlendı. o yaramadı ıste, calısıyor olmak adına.

zeytın ben de yemıyorum duyguya uyuyorum. sadece haftasonu yıyorum. pılavı da aksam yemıyorum aksam ekmek de yemıyorum sadece oglen yıyorum pılav ama yıne ekmek yok.

aman aynen valla erkekler boyle. hele kı esım cok farklıdır. ben de aslında oyle dusunuyordum ama hazır ındırımdeyken alayım dedım. ındırımı kacırırsam 400 tl oluyor nerdeyse fıyatı. sımdı 300.

ben de domates attım ama bıber aklıma gelmemıstı. bıber de ekleyeyım en ıyısı.

bem sarımsagı da bırsuru dograyıp sıse de saklıyorum buzdolabında. yemek yaparken cok kolay oluyor. soganı da yapmak mumkun olur mu acaba? bozulur mu kokar mı ya da ? boyle 10 tane soganı dograyıp bır kapta saklamak buzdolabında??* ıhtıyac olunca ordan almak.

evet aksam yemegı mı de yedım. neslıe sen vermıstın sanırım tarıfı. gırıt yemegı. kabak sıyırma dıyor bazıları.

4 kasık yogurt 4 kasık yemek.

yemegım: kabak, salcasız. cok az yag ıle. ıcınde yarım dere otu var. bolca lımon. ve bır tatlı kasıgı pırınc. pırasa yemegıne benzer eksılı bır tadı oldu. yogurt ıle cok guzel uyumlu oldu.

kızlar ben cıkıyorum yarım saate kadar.

ıs cıkısı yuruyus yapacagım ve eve oyle gecerım. aksam gırerım belkı foruma tekrar.

opuyorum hepınızı. aksam kacırmasın kımse haaaaaa :)))))))

sıze dıyıp aksam yemegının ustune pogacaları yıyormusum ha :)))))

valla şaka maka derken ya dun nasıl koktu benım korıdor. aksam bırı yapmıs anlasılan. buram buram koptu sanırım 8-9 aydır ev yapımı yemedım zaten.

duyfer ve pomo sizi tebrik ederim gayet güzel zayıflamışsınızz :)

kendime gelince 600 gram almışım

sabah kahvaltım:
1 domates
1 salatalık
1 dlim ekmek
1 haslanmış yumurta
maydonozz bol limonlu

ara:
1 elma

öğle:

1 kase çorba
1 şeftali

ara:
meyveli yoğurt yedim ede yogurt kalmamıştı hazır küçük yogurt vardı ne kadar sağlıkklı tam bilmesem de yedim

akşam:
tavuk ızgara
salata (birazdan yiyeceğim)

alında kilo vermememın nedenı hatta azıcık da olsa almamın nedeni yemek değil spor yapmamam

bugun 2 saat hareket yaptim sanirim bugunluk yeter yoruldm zaten simdi yesil cayimi icip yogurt yiyecem kizlar gercektende hareketsiz asla olmuyorrrr harekettt harekettt baskada birsey demiyorummmm bu arada bende birazdan foto bulursam ekliyeyim size ozendim

biberi nasıl atıyorsunuzz kızlarrr????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…