- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.241
ya ben de korse aldım tamam guzel terletıyor ama dus alsam bıle kasınıyorum bazen ve surtunmeden dolayı da azıcık yara yapıyor bazen ya. ıkı gundur takmadım. zayıflama kemerı nasıl ? onu mu alsam acaba ??
kızım işte 1 kaşık yağla kızartma yapması eşinin hoşuna gitmiştir.. böylece yağdan tasarruf
kesın valla. onu da ozellıkle soyledım. elektrıgı sordu az yakıyormus merak etme dedım. :)))))))
kızlar resimlerinizi gördüm hepiniz süpersiniz.. duygu nesli ve suna maşallahınız var.. ama neslinin tabi biraz daha vermesi gerek.. duygu sanki ben senin yanda simitlerin var gibi gördüm.. senin de kastettiğin bölgeler orası mı??düşük bel mi giyersin ondan çıkarmış ya oralar...
titreşimli kemerler var ya ondan cnm
allah yardımcı olsun cnm. inş hayırlısıyla önce kg verirsin sonra da bebeğine kavuşursun.
allah (cc) kimseyi mahrum bırakmasın o konuda
kızlar resimlerinizi gördüm hepiniz süpersiniz.. duygu nesli ve suna maşallahınız var.. ama neslinin tabi biraz daha vermesi gerek.. duygu sanki ben senin yanda simitlerin var gibi gördüm.. senin de kastettiğin bölgeler orası mı??düşük bel mi giyersin ondan çıkarmış ya oralar...
ah bu erkekler.. bazen hiç ummadığın anda isteğini yapıveriri.. sevindim senin adına canım.. ama kendine ödül gibi koy onu..100ün altına indi mi aldır bence..kızım işte 1 kaşık yağla kızartma yapması eşinin hoşuna gitmiştir.. böylece yağdan tasarruf
kesın valla. onu da ozellıkle soyledım. elektrıgı sordu az yakıyormus merak etme dedım. :)))))))
ben de düşük giyince oralar çıkıyor maalesef..evet cnm göbwek ve çevresi sorunum seninde dediğingibi simitlerim:)))) düşük bel giyerim canım altımdaki tayt ama benimo bölgem sorunlu malesef
duygu tavsiyene uyup zeytini çıkarıyorum ve akşam da pilav yemicem..biraz fazla salata yerim olmazsavalla çalışıncaoluyormuş dimi cnm çünkisıkıldım bu kglardanataklandımm sende bi silkelen cnm zayıfladınmı herşeyden yicen dengelicen ama en yürüyon kaçamak yapıyon var olanı yakmıyon kg korumuş oluyorsun
benim yorumum bu ben olsam zeytin yemem bire süre yemiyorumdahafta sonu oda çoksuda bekletip
çeyrek gözleme ondasorun yok menüngüzel cnmm
ah bu erkekler.. bazen hiç ummadığın anda isteğini yapıveriri.. sevindim senin adına canım.. ama kendine ödül gibi koy onu..100ün altına indi mi aldır bence..
ben de düşük giyince oralar çıkıyor maalesef..
duygu tavsiyene uyup zeytini çıkarıyorum ve akşam da pilav yemicem..biraz fazla salata yerim olmazsavalla çalışıncaoluyormuş dimi cnm çünkisıkıldım bu kglardanataklandımm sende bi silkelen cnm zayıfladınmı herşeyden yicen dengelicen ama en yürüyon kaçamak yapıyon var olanı yakmıyon kg korumuş oluyorsun
benim yorumum bu ben olsam zeytin yemem bire süre yemiyorumdahafta sonu oda çoksuda bekletip
çeyrek gözleme ondasorun yok menüngüzel cnmm
ah bu erkekler.. bazen hiç ummadığın anda isteğini yapıveriri.. sevindim senin adına canım.. ama kendine ödül gibi koy onu..100ün altına indi mi aldır bence..
ben de düşük giyince oralar çıkıyor maalesef..
Ben bugün temizlik falan yapamadım, alışveriş yaptım sadece. Akşama tavada yağsız köfte yapacağım, yanına çoban salata ve biraz pilav. Ben de buzluğa kışlık domates ve biber atacağım, biraz geç kaldım ama hiç yoktan iyidir:) Yemek yaparken çok pratik oluyor hazır domates ve biber. Ben de tüm günü toparlayayım:
Sabah kalkınca yarım saat yoga yaptım (140 kalori)
Sabah:
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 3 tane zeytin
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
Alışverişte 2700 adım attım (160 kalori)
Ara:
- 1 fincan sütlü, şekersiz neskafe
Öğle:
- 2 tane haşlanmış patates üzerine
- 1 bardak kadar yarım yağlı yoğurt
- 2 diş sarımsak ve üzerine bolca
- karabiber, pulbiber ve nane
Ara:
- 1 fincan sütlü, şekersiz neskafe
Akşam:
- 4-5 tane ızgara köfte
- 4 kaşık pirinç pilavı
- Çoban salata
ben de domates attım ama bıber aklıma gelmemıstı. bıber de ekleyeyım en ıyısı.
bem sarımsagı da bırsuru dograyıp sıse de saklıyorum buzdolabında. yemek yaparken cok kolay oluyor. soganı da yapmak mumkun olur mu acaba? bozulur mu kokar mı ya da ? boyle 10 tane soganı dograyıp bır kapta saklamak buzdolabında??* ıhtıyac olunca ordan almak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?