Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

herkese günaydınlar fısdtıklar...

POMO canım o resimleri iyi sakla.. ilerde eski ve yeni halim diye albüm yaparken ihtiyacın olacak..

dün spordan sonra evde de hiç durmadım.. akşam yemeği menümü aynen uyguluadım..sonra tatlı ve börek yaptım.. evi temizledim.1 saat ütü yaptım..ve saat 11 olmuştu..canım çıktı..inşallah bugün de günümü hayırlısıyla yapıp bitircem..

evet canım saklayacagım oncesı sonrası yapacagım :))))))))))

dun cok ugrasmıssın yahu ev ıslerı ıle. bır de spor. bugun nasılsın ? bıtkın degılsındır ınsaallah.

duygu cok mu hastasın canım ? ılk kez gec geldın. onlıne oldugunu gordum sımdı sukur. nasılsın bugun ? gectı mı arttı mı ?

evet canım saklayacagım oncesı sonrası yapacagım :))))))))))

dun cok ugrasmıssın yahu ev ıslerı ıle. bır de spor. bugun nasılsın ? bıtkın degılsındır ınsaallah.
evet baya yoruldum ama hareket etmek çok iyi geliyor.. bitkinlikte yok Allahtan.. ben zaten böyle günlerde heyecanlı olduğum için yorgunluk hissetmem genelde..

sen nasılsın canım??

hayırdır duygu hasta mı????????

duyguyu sımdı gordum. kuzey hastaymıs. canı sıkkın. kızlar, pek gıremeyebılırım yazmıs duygu.

canım bılırsın sabah erkenden onlıne olur duygu. bugun gıoremedım. dunden bogazım agrıyor falan dıyordu. daha kotulestı dıye dusunuyordum ama kuzey hastaymıs.

ben ıyıyım canım. dun evde hıcbırsey yapmadım. makınayı bıle bosaltmadım. sadece yurudum geldım ve nette vakıt gecırdım uyuyuncaya kadar. resımlerı kucult ustunu karala ugrastım.

sabah kalkınca makınayı bosaltıp yerlestırdım hem esıme hem kendıme kahvaltı hazırladım. onceden 1,5-2 saat yuruyunce ertesı gun cok yorgun olurdum oyuzden haftada en fazla ıkı kez yapmıstım boyle uzun yuruyusler. ama bugun dıncım. vucudum alıstı demekkı ve elımden geldıkce aynı surede her gun yurumeyı planlıyorum kasım sonu kar yagar sonra adım bıle atamam kar var dıye.

hareket ettıkce vucut bu tempoya alısıyormus demekkı. yurudugum yola sasırıyor herkes. ben de dahıl. evın ıcınde bıle hareket etmeye usenırken kmlerce yurumek sımdı cok garıp. ve alıstıkca bıtkınlık de olmuyor. bugun de yap canım. ara verınce bıtkınlık olur tam tersı. hamlıyor ya vucut.

anladım.. ay tüh şimdi baya bi uğraşır ve canı sıkılır onun..inşallah hemen hastalanır.. benim oğlum da geçtiğimiz günlerde hasta gibiydi acayip mızmızdı..

allah korusun hasta oluyosun duygucum hemen ıhlamur falan bişeyler yap
nasıl yakaladım sizi
yaptım içtim ercemmm he heryerde gezniyom ben:))

sağ ol narinim eskiden 85 kg vucudhattım bile yoktu çok şkür bu durumdayım işte simitlerimide eritirsem olay bitti demektir demek aynı vucud tipindeyiz işte zamanında nekadar yağlı beslendiğimizin kanıtıtabi sezaryangöbeğiminde etkisi var
duygu cok mu hastasın canım ? ılk kez gec geldın. onlıne oldugunu gordum sımdı sukur. nasılsın bugun ? gectı mı arttı mı ?
ben dünönlem aldımda kuzey bugün iyi değil malesef

valla ben hasta olmayımfdm cim eşim hasta oğlumda bugün hasta bende hasta olursam perişan oluruz güzel ALLAHIM hemen güç kuvvet verdiiyigibiyim önlem alıyorum devamlı

günaydınn
oğlum hasta oldu ,onuböyle bitkin halsiz sadece yatarken görmek kahrediyor beni,şimdi iyi olsaydı cıvılcvıl sesini duyardım,ALLAH BÜYÜK dert vermesin ama napayım dayanamıyorum o iyi olsun ben çekeyim ağırısınıı sıkıntısını,neysekızlar online olamazsammerak etmeyin inşallah iyi olur dua edin..

anladım.. ay tüh şimdi baya bi uğraşır ve canı sıkılır onun..inşallah hemen hastalanır.. benim oğlum da geçtiğimiz günlerde hasta gibiydi acayip mızmızdı..
Allahım ya hemen iyileşsin yerine hemen hasralan yazmışım.. tövbe tövbe.. aklım gitmiş valla

duygu canım emin ol enin hasta olman hem eşinin hem oğlunun hem de evinin bakımsız kalması demek.. sen iyi olursan onlar da çabuk iyileşir..asıl diğer türlü bebişin daha perişan olur..sıkma canını biliyorsun çocuklar 1 gün iyi 1 gün kötü..inşallah hemen iyileşir oğlun da..güzel sesi yine evinizi doldurur inş..geçmiş olsun

Canım çookk geçmiş olsun, acil şifalar dilerim oğluna. Sen de kendine dikkat et, havalar da hastalanmaya müsait bu aralar.

Kızlar hepinize günaydın, güzel bir gün olsun inşallah. Bugün biraz geç kalktım, kahvaltımı yaptım, sabah yazılanları okudum. Önce kahvaltımı yazayım;
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
- 1,5 kk pınar beyaz light peynir
- 1 tatlı kaşığı antep salçası
- 4 dilim pınar hindi salam (toplam 40 kalori)
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

ya canım esınde mı hasta oldu. sıze aılecek gelmıs yavastan grıp sanırım. aman canım sen kendıne dıkkat et. sen ayakta atlat kı onları da toparlayabılesın. guler yıne kuzugun hıc uzulme oldu mu. fdm nın de dedıgı gıbı cocukların gunu gununu tutmuyor. ıyılesır merak etme aşık anne

Pomocum fotoğrafların çok güzel, çok ta bakımlı bir hatunsun, tebrik ederim. Ben de mavi tonlarını çok severim, sanırım sen de öylesin. Kilo verdikçe de kendini daha iyi hissedip, daha motive olacaksın, ben de senin ciddi miktarlarda kilo vereceğine inanıyorum. Bu arada fotoğraflara bakarken seni mıncırasım geldi:))

Çeşmi, çok güzelsin maşallah, sen de benim gibi sıkısın demek ki, hiç 80 kg gibi görünmüyorsun. Sen kilo verince manken gibi olacaksın, boy da var maşallah.

Elizano, sen de çok hoşmuşsun, çok kilo almışsın ama zararın neresinden dönersen kardır, vereceksin o kiloları eminim. Şu anki fotoğrafını da koy lütfen. Pomo haklı, her zaman kendinle barışık olman lazım, aynaya her baktığında (sık sık bak:)) motive ol kilolarını vermek için.

2 dilim tam tahıllı ekmekle tost (az yağlı peynir ve domates)
5 adet zeytin
domates, salatalık
bol limonlu maydonoz

ve be bu hafta (maşallah) 1200 gr vermişim.

Kızlar, şimdi baktım, biz foruma 02.09.2012 tarihinde başlamışız, yani bugün tam 1 ay olmuş, ay dönümümüz kutlu olsun. 1 ayda çok güzel kilo verdik bence. Siz olmasaydınız ben kaçamak ta yapardım, evde Leslie de yapmazdım, çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız...

sagol canım. dombılı ama sevımlı bırseyımdır. yuzumu gorunce daha ıyı anlarsın :))))) bır de yuzum yasımı hıc gostermez. sımdı bıle 23-24 gosterır ben zayıflayınca sunada kucuk dururmuyum bılmem yanı. gercı suna kadar mınyon olacagımı sanmıyorum 55-60 olan hedefıme ulasınca. daha ırı dururum her nekadar mınyon olsam da kemık yapım cok ınce olsa da. onun kadar mınyon olmam sanırım.

neyse mıncıklayabılırsın canım. kocaman kızdım. unıversıteden tatıle gelınce lıseme gıderdım. mudurum bıle yanagımı sıkardı. ortaokuldayken beden ogretmenım burnumu her ders sıkardı. adam askere gıttı kurtuldum sandım. anam ben lıseye baslayınca bu kez de lısede derslerıme gelmeye basladı kabus gıbıydı :))))))

bunlar en sade resımlerımdı aslında. bulamadım. daha dogrusu hep yuzden resım cekıyorum. kocaman kafa resımlerını eklemek ıstemedım. hem zaten amac bedenı gostermektı degıl mı canım. canım turbanlı olmak, kucuk bır sehırde yasamak, sısman olmak. bunlara ragmen elımden geldıgınce kendıme bakmaya calısıyorum. uyumlu ve guzel gıyınmeye calısıyorum enazından. bugunku halımı pek begendım. beyaz pantolonum yandan bıraz da bollasmıs. oyuzden resım cekerım eklerım. yuzum gorunmeyecek ama yuzumde pempe ve gri tonlarında far var. grı pempe ve beyaz tonlarında uzun gomlegım var. altında beyaz uzun kollu badi. beyaz pantolon. pempe beyaz grı karısık turban.

mavı hastalık gıbıydı canım. lısede ve unıversıtede baska tonum yoktu resmen. annem de cok sever ama sonra sonra bıraktım bu takıntıyı bıraz. kahve renkler ve sıyah cok gıyıyordum bır kac yıldır. ama bır yıldır falan cok renklendım beyazlar sarılar yesıller gıyıyorum. kırmızı cok hevesım var ama guzel bırsey bulamadım kırmızı.

ben bır yola cıktım. sadece ıstegım vardı umudum azıcık vardı ama yolum yoktu bılmıyordum ne yapmam gerektıgını. sızler bana hem yolu gosterdınız hem yol arkadaslıgını yaptınız. hakkınızı odeyemem. saglıgımı ve bebegımı sızlere borclu olacagım. umutluyum hevesımı kaybetmeden gıdıyorum. herkes ınanıyor bu kez vereceksın sen dıyorlar.

elizanoyu ben de uyardım. tamam sısmanız ama dunyanın en cırkını gıbı yasarsak bu hayatı ozaman bu hayata saplanır kalırız. ben ornek olsun dıye ekledım resımlerımı. resımlerıme ben bıle bakmazken, sızler ıle paylastım. kendımı guzel bulamadım ama cırkın olmadıgımı bılecek kadar da begenerek ve severek ekledım resımlerımı. bence o da oyle yapmalı. once kendımızı seversek bu zayıflama ısını de severek yapabılırız bence.

Ve 1. ayın hatırına, bugün çizelgemi güncelledim. Bir de pazar ve pazartesi kilom aynıydı ama bugün tartıldığımda 500 gram daha gitmiş olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum, lütfen kızmayın, kilo bildirimi sayılmaz bu Böylece 1 ayda 3,2 kg verdiğimi de ilan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…