- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.301
herkese günaydınlar fısdtıklar...
POMO canım o resimleri iyi sakla.. ilerde eski ve yeni halim diye albüm yaparken ihtiyacın olacak..
dün spordan sonra evde de hiç durmadım.. akşam yemeği menümü aynen uyguluadım..sonra tatlı ve börek yaptım.. evi temizledim.1 saat ütü yaptım..ve saat 11 olmuştu..canım çıktı..inşallah bugün de günümü hayırlısıyla yapıp bitircem..
evet baya yoruldum ama hareket etmek çok iyi geliyor.. bitkinlikte yok Allahtan.. ben zaten böyle günlerde heyecanlı olduğum için yorgunluk hissetmem genelde..evet canım saklayacagım oncesı sonrası yapacagım :))))))))))
dun cok ugrasmıssın yahu ev ıslerı ıle. bır de spor. bugun nasılsın ? bıtkın degılsındır ınsaallah.
evet baya yoruldum ama hareket etmek çok iyi geliyor.. bitkinlikte yok Allahtan.. ben zaten böyle günlerde heyecanlı olduğum için yorgunluk hissetmem genelde..
sen nasılsın canım??
hayırdır duygu hasta mı????????
yaptım içtim ercemmm he heryerde gezniyom ben:))allah korusun hasta oluyosun duygucum hemen ıhlamur falan bişeyler yap
nasıl yakaladım sizi
sağ ol narinim eskiden 85 kg vucudhattım bile yoktu çok şkür bu durumdayım işte simitlerimide eritirsem olay bitti demektir demek aynı vucud tipindeyiz işte zamanında nekadar yağlı beslendiğimizin kanıtıtabi sezaryangöbeğiminde etkisi varduygu birinciliğini tebrik ederim canım sonucun böyle olması kaçınılmazdı azmin elinden ne kurtulabilirmişki harikasın
pomo süpersin canım herhafta böyle yüzün gülsün inşallah
nesli gayet güzel kilo kaybın tebrikler canım aynen devam tam gaz
ve tüm kilo veren arkadaşlar tebrikler fdm bu hafta süper bi sonuç alacaksın sana inancım tam
cesmi canım yurtta o imkanlarda gayet iyi gidiyorsun
resimlerede bayıldım
duygu bende aynen senin tipindeyim hiç farkımız yok pek bişey kalmamış canım çıtır olmana az kalmış
nesli taş gibisin kilonu gerçekten belli etmiyorsun.5 kg da bile çok fark eder sende
suna çok hoş bi bayansın saç rengin çok yakışmış sana
ben dünönlem aldımda kuzey bugün iyi değil malesefduygu cok mu hastasın canım ? ılk kez gec geldın. onlıne oldugunu gordum sımdı sukur. nasılsın bugun ? gectı mı arttı mı ?
evet baya yoruldum ama hareket etmek çok iyi geliyor.. bitkinlikte yok Allahtan.. ben zaten böyle günlerde heyecanlı olduğum için yorgunluk hissetmem genelde..
sen nasılsın canım??
hayırdır duygu hasta mı????????
Allahım ya hemen iyileşsin yerine hemen hasralan yazmışım.. tövbe tövbe.. aklım gitmiş vallaanladım.. ay tüh şimdi baya bi uğraşır ve canı sıkılır onun..inşallah hemen hastalanır.. benim oğlum da geçtiğimiz günlerde hasta gibiydi acayip mızmızdı..
duygu canım emin ol enin hasta olman hem eşinin hem oğlunun hem de evinin bakımsız kalması demek.. sen iyi olursan onlar da çabuk iyileşir..asıl diğer türlü bebişin daha perişan olur..sıkma canını biliyorsun çocuklar 1 gün iyi 1 gün kötü..inşallah hemen iyileşir oğlun da..güzel sesi yine evinizi doldurur inş..geçmiş olsungünaydınn
oğlum hasta oldu ,onuböyle bitkin halsiz sadece yatarken görmek kahrediyor beni,şimdi iyi olsaydı cıvılcvıl sesini duyardım,ALLAH BÜYÜK dert vermesin ama napayım dayanamıyorum o iyi olsun ben çekeyim ağırısınıı sıkıntısını,neysekızlar online olamazsammerak etmeyin inşallah iyi olur dua edin..
günaydınn
oğlum hasta oldu ,onuböyle bitkin halsiz sadece yatarken görmek kahrediyor beni,şimdi iyi olsaydı cıvılcvıl sesini duyardım,ALLAH BÜYÜK dert vermesin ama napayım dayanamıyorum o iyi olsun ben çekeyim ağırısınıı sıkıntısını,neysekızlar online olamazsammerak etmeyin inşallah iyi olur dua edin..
yaptım içtim ercemmm he heryerde gezniyom ben:))
sağ ol narinim eskiden 85 kg vucudhattım bile yoktu çok şkür bu durumdayım işte simitlerimide eritirsem olay bitti demektir demek aynı vucud tipindeyiz işte zamanında nekadar yağlı beslendiğimizin kanıtıtabi sezaryangöbeğiminde etkisi var
ben dünönlem aldımda kuzey bugün iyi değil malesef
valla ben hasta olmayımfdm cim eşim hasta oğlumda bugün hasta bende hasta olursam perişan oluruz güzel ALLAHIM hemen güç kuvvet verdiiyigibiyim önlem alıyorum devamlı
Pomocum fotoğrafların çok güzel, çok ta bakımlı bir hatunsun, tebrik ederim. Ben de mavi tonlarını çok severim, sanırım sen de öylesin. Kilo verdikçe de kendini daha iyi hissedip, daha motive olacaksın, ben de senin ciddi miktarlarda kilo vereceğine inanıyorum. Bu arada fotoğraflara bakarken seni mıncırasım geldi:))
Çeşmi, çok güzelsin maşallah, sen de benim gibi sıkısın demek ki, hiç 80 kg gibi görünmüyorsun. Sen kilo verince manken gibi olacaksın, boy da var maşallah.
Elizano, sen de çok hoşmuşsun, çok kilo almışsın ama zararın neresinden dönersen kardır, vereceksin o kiloları eminim. Şu anki fotoğrafını da koy lütfen. Pomo haklı, her zaman kendinle barışık olman lazım, aynaya her baktığında (sık sık bak:)) motive ol kilolarını vermek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?