Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bu arada canım pomo cugum, ben geçmişi geçmişte bıraktım, son kalan bedenimdeki fazlalıklar, onlardan da temelli kurtuldummuu ohh benden iyisi yokk

ya tavuk yemıssın oglen. Oyuzden aksam da et olmasın dıye dusunerek karnıyarık yeme demıstım.

Mor lahana ıle annem de cok guzel bır salata tavsıye ettı ama sızlere sormadan ben de yemedım.

inş cnm çok tşk.ederim

Canım çookk geçmiş olsun, acil şifalar dilerim oğluna. Sen de kendine dikkat et, havalar da hastalanmaya müsait bu aralar.
sağ ol neslimmm izimirin havası malum bi öle bi bölee
sağ ol cnm yaa
ben o resimlerden bir kaçını tam gördüm valla şanslıyımda gerçekden çok güzel yüzü var bu hanım bugüzelliğini boşa harcamış bunca senebu kglarla neyseki artık herşey daha güzel olcak
evet narinim resmen evintadıtuza neşesi yok ağlıyor devamlı burnu tıkanıyor bunum bunum dşye ağlıyor bu sefer sileyim diye bekliyoriyice kahroluyorum43:
cnmherşeyden tadımlık bir tabak yap kendine akşama birşey yeme yada en kötü yoğurt filan ye
bu arada fotoğraf ekleyen herkes çok hoş gözüküyor özendim ben de ekleyeyim gerçi hiiiiç hoş gözükmüyorum ama olsun :))
saçmalıyorsun eminimçok güzelsindir
Eki Görüntüle 522389
kızıma diş buğdayı yapmıştım 2 hafta önce o zaman çekilmiş bu resim

dediğim giib güzelsinnn sadecekg olduğun için kendine karşıgüvenin azalmış valla bu güzelliği yazık etme

sağol canım.. Sen doktor araştırmalarını ne yaptın? Düşünüyor musun hala bursaya gelmeyi..

arastırmalar yapıyorum ama cıddı adım atmıyorum cunku doktorsuz olacagına cok ınandım. Yaza kadar tedavı olmayacagım. Yazın hamıle kalmak ıstıyorum 55-60 kıloya ulasınca. Yumurtlama gunu ıcın test ve takıp yaparak bekleyecegım. Olmazsa tup bebek ıcın gıdecegım tekrar bır doktora. Ama bu hafta regl olunca kayserıye gıdecegım acıbadem. Genel kontrol ve erken menopoz ıcın hap degıstırme adına.

bu arada canım pomo cugum, ben geçmişi geçmişte bıraktım, son kalan bedenimdeki fazlalıklar, onlardan da temelli kurtuldummuu ohh benden iyisi yokk

cnm ya kaçtır yazcam atlıyorum resmini çok beğendimmmmm vallatümkızlar birbirindengüzelsiniz

amanın da amanın. Yuzumu begenırım de yıne senden duymak sımarttı valla. :)))))) evet kendıme kızıyorum ama bılınc bır turlu oturmadı ıste. Yanlıs gıden bırsey oldugunu bazen gorup bazen goremedım ve aılem esımın aılesı egıtımım ısım maddı sorumluluklar evlılıgım sorunları bebek derken okadar cok dalmısım kı bu konuları kendımı goremez olmusum kendımı unutmusum. Artık oncelıgı kendım olarak gorebılıyorum.

Duygucugum kuzey nasıl sımdı ????

amanın da amanın. Yuzumu begenırım de yıne senden duymak sımarttı valla. :)))))) evet kendıme kızıyorum ama bılınc bır turlu oturmadı ıste. Yanlıs gıden bırsey oldugunu bazen gorup bazen goremedım ve aılem esımın aılesı egıtımım ısım maddı sorumluluklar evlılıgım sorunları bebek derken okadar cok dalmısım kı bu konuları kendımı goremez olmusum kendımı unutmusum. Artık oncelıgı kendım olarak gorebılıyorum.

sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, bır yesıl elma, bır tutam maydonoz, bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum, ıkı catal peynırlı borek ( cok canım cekmıstı. Isyerıne getırmısler. Ara da yedım. )

Oglen 12:00 : 500 ml su, ıkı kasık patates yemegı ıkı kasık pılav ( ara yaparken borek yedıgım ıcın ve patates yemegı olmasının da etkısıyle, yemek olarak herzamankınden az tukettım )

kuzi fena değil şuan uyuyor kalkmak üzere doktor patates yedir dedi biryandan patatesler pişiyor inşallah yer.
neyse artık o ,bu,şu herkezi boşver olan sana oluyor en önce kendni düşünme vakti

çok teşekkür ederimmm

rica ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…