- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.361
bu arada fotoğraf ekleyen herkes çok hoş gözüküyor özendim ben de ekleyeyim gerçi hiiiiç hoş gözükmüyorum ama olsun :))
bezelye sanki protein gibi geldi, öğlende tavuk yedim ya ondan fazla mı gelir ki dedim ama tamamdır akşam bezelye yiyorum o zman. Marul da sürekli çıkıyor bizde ondan marulla dolduruyorum karnımıMor lahananın bi sakıncası yok dimi ? Havuçta şeker var diye ondan pek almıyorum tabagıma da sanki mor lahana sıkıntı olmaz die umuyorum :44:
Suna cığım, ellerine saglık eminim çok güzel olurr
Hepinize diyorum kızlar, ankara ya yolunuz düşerse beklerim. Yurda sokamam belki ama dışarıda bi çay ısmarlarım sizee
bu arada canım pomo cugum, ben geçmişi geçmişte bıraktım, son kalan bedenimdeki fazlalıklar, onlardan da temelli kurtuldummuu ohh benden iyisi yokk
kek nekadar yedın pekı ?????
inş cnm çok tşk.ederimAllahım ya hemen iyileşsin yerine hemen hasralan yazmışım.. tövbe tövbe.. aklım gitmiş valla
duygu canım emin ol enin hasta olman hem eşinin hem oğlunun hem de evinin bakımsız kalması demek.. sen iyi olursan onlar da çabuk iyileşir..asıl diğer türlü bebişin daha perişan olur..sıkma canını biliyorsun çocuklar 1 gün iyi 1 gün kötü..inşallah hemen iyileşir oğlun da..güzel sesi yine evinizi doldurur inş..geçmiş olsun
sağ ol neslimmm izimirin havası malum bi öle bi böleeCanım çookk geçmiş olsun, acil şifalar dilerim oğluna. Sen de kendine dikkat et, havalar da hastalanmaya müsait bu aralar.
sağ ol cnm yaaya canım esınde mı hasta oldu. sıze aılecek gelmıs yavastan grıp sanırım. aman canım sen kendıne dıkkat et. sen ayakta atlat kı onları da toparlayabılesın. guler yıne kuzugun hıc uzulme oldu mu. fdm nın de dedıgı gıbı cocukların gunu gununu tutmuyor. ıyılesır merak etme aşık anne
ben o resimlerden bir kaçını tam gördüm valla şanslıyımda gerçekden çok güzel yüzü var bu hanım bugüzelliğini boşa harcamış bunca senebu kglarla neyseki artık herşey daha güzel olcakPomocum fotoğrafların çok güzel, çok ta bakımlı bir hatunsun, tebrik ederim. Ben de mavi tonlarını çok severim, sanırım sen de öylesin. Kilo verdikçe de kendini daha iyi hissedip, daha motive olacaksın, ben de senin ciddi miktarlarda kilo vereceğine inanıyorum. Bu arada fotoğraflara bakarken seni mıncırasım geldi:))
Çeşmi, çok güzelsin maşallah, sen de benim gibi sıkısın demek ki, hiç 80 kg gibi görünmüyorsun. Sen kilo verince manken gibi olacaksın, boy da var maşallah.
Elizano, sen de çok hoşmuşsun, çok kilo almışsın ama zararın neresinden dönersen kardır, vereceksin o kiloları eminim. Şu anki fotoğrafını da koy lütfen. Pomo haklı, her zaman kendinle barışık olman lazım, aynaya her baktığında (sık sık bak:)) motive ol kilolarını vermek için.
evet narinim resmen evintadıtuza neşesi yok ağlıyor devamlı burnu tıkanıyor bunum bunum dşye ağlıyor bu sefer sileyim diye bekliyoriyice kahroluyorumgünaydın kızlar herpimiz için güzel bir gün olsun
duygu çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir bebişin.evin tadı tuzu kalmıyor değil mi.
fdm yorulmuşsundur koşturmaktan inşallah en az zararla atlatırsın bugünü
cesmi-nazın resimleri bende gözükmüyorrr
pomo renkli giyinmen sana yakışmış canım.bende lacivert ,siyah,beyaz ve kahve tonlarında giyinirim.temmuzda kuzenimizin düğününde kırmızılı tonlarda giyinmiştim okadar kendimi mutsuz hissettim ki.anladım ki ben koyu renklerde daha mutluyum.halbuki kırmızıyı da severim yani
cnmherşeyden tadımlık bir tabak yap kendine akşama birşey yeme yada en kötü yoğurt filan yebugün evde çok hareketli olucam ama akşam yürüyüşe çıkamam herhalde.. bizim okul 4 katlı kocaman bişey.. gidip 2 tur atayım barii bana faydası olur..
bi de gün menüm
tiramisu
kuskuslu yeşil mercimek salatası
gül böreği (1 yufkayı 4e bölüp tek tek sardım)
sizce bunlardan ne kadar yieyim..ay tatlıyı az bişey yesem de akşam gerekirse hiç bişey yemesem olmaz mı???ne dersiniz kızlar.yoksa tatlıya hiç dokunmayayım mı????
saçmalıyorsun eminimçok güzelsindirbu arada fotoğraf ekleyen herkes çok hoş gözüküyor özendim ben de ekleyeyim gerçi hiiiiç hoş gözükmüyorum ama olsun :))
Eki Görüntüle 522389
kızıma diş buğdayı yapmıştım 2 hafta önce o zaman çekilmiş bu resim
sağol canım.. Sen doktor araştırmalarını ne yaptın? Düşünüyor musun hala bursaya gelmeyi..
Eki Görüntüle 522389
kızıma diş buğdayı yapmıştım 2 hafta önce o zaman çekilmiş bu resim
bu arada canım pomo cugum, ben geçmişi geçmişte bıraktım, son kalan bedenimdeki fazlalıklar, onlardan da temelli kurtuldummuu ohh benden iyisi yokk
inş cnm çok tşk.ederim
sağ ol neslimmm izimirin havası malum bi öle bi bölee
sağ ol cnm yaa
ben o resimlerden bir kaçını tam gördüm valla şanslıyımda gerçekden çok güzel yüzü var bu hanım bugüzelliğini boşa harcamış bunca senebu kglarla neyseki artık herşey daha güzel olcak
evet narinim resmen evintadıtuza neşesi yok ağlıyor devamlı burnu tıkanıyor bunum bunum dşye ağlıyor bu sefer sileyim diye bekliyoriyice kahroluyorum43:
Cnmherşeyden tadımlık bir tabak yap kendine akşama birşey yeme yada en kötü yoğurt filan ye
saçmalıyorsun eminimçok güzelsindir
dediğim giib güzelsinnn sadecekg olduğun için kendine karşıgüvenin azalmış valla bu güzelliği yazık etme
inş cnm çok tşk.ederim
sağ ol cnm yaa
ben o resimlerden bir kaçını tam gördüm valla şanslıyımda gerçekden çok güzel yüzü var bu hanım bugüzelliğini boşa harcamış bunca senebu kglarla neyseki artık herşey daha güzel olcak
evet narinim resmen evintadıtuza neşesi yok ağlıyor devamlı burnu tıkanıyor bunum bunum dşye ağlıyor bu sefer sileyim diye bekliyoriyice kahroluyorum43:
Cnmherşeyden tadımlık bir tabak yap kendine akşama birşey yeme yada en kötü yoğurt filan ye
dediğim giib güzelsinnn sadecekg olduğun için kendine karşıgüvenin azalmış valla bu güzelliği yazık etme
inş cnm çok tşk.ederim
sağ ol cnm yaa
cnm ya kaçtır yazcam atlıyorum resmini çok beğendimmmmm vallatümkızlar birbirindengüzelsiniz
kuzi fena değil şuan uyuyor kalkmak üzere doktor patates yedir dedi biryandan patatesler pişiyor inşallah yer.amanın da amanın. Yuzumu begenırım de yıne senden duymak sımarttı valla. :)))))) evet kendıme kızıyorum ama bılınc bır turlu oturmadı ıste. Yanlıs gıden bırsey oldugunu bazen gorup bazen goremedım ve aılem esımın aılesı egıtımım ısım maddı sorumluluklar evlılıgım sorunları bebek derken okadar cok dalmısım kı bu konuları kendımı goremez olmusum kendımı unutmusum. Artık oncelıgı kendım olarak gorebılıyorum.
Duygucugum kuzey nasıl sımdı ????
çok teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?