- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.401
Ben hotiç mağazasında denediğimde bazen 38 oluyor, bazen 39, o yüzden güvenemiyorum. Hatta Hotiç kalıbında benim ayak numaramın buçuklu olduğunu düşünüyorum.
ben de haziran doğumluyum
Epey Haziran doğumlumuz var galiba, benim annem de Haziran doğumlu. Ben kış çocuğuyum, yok mu başka kışın doğan?
ben mayıs 6 tambir boğa kadınıyım:)))
ben çok severim boğa burcunu, lafta değil, ispatlı, çünkü eşim boğa:)) ben kova burcuyum, sözde boğa ve kova anlaşamaz derler ama en yakın arkadaşlarım da ya kova ya boğa:) çok ta iyi anlaşıyoruz:))
Ben çok severim boğa burcunu, lafta değil, ispatlı, çünkü eşim boğa:)) Ben kova burcuyum, sözde boğa ve kova anlaşamaz derler ama en yakın arkadaşlarım da ya kova ya boğa:) Çok ta iyi anlaşıyoruz:))
evet kızlar soru bonbartmanına soktum tarzınız nasıl renk tercihleriniz genelde ne?herkez hakkında analiz yapmaya çalışıyorum da o yüzden soruyorum
kendimden başlıyorum ben salaş,spor ,yerine göre şık giyinen biriyim
renk tercihim:mavi ve tonları,beyaz,siyah,gri,vemor
alt:eşortman altı,darpaça pantalonlar,taytlar,mini şortlarım
üst:tunik kalçayı örten tunikler,uzun gömlekler,tşörtler
ayakkabı:ilk tercihim spor ayakkabılarım,babet,dolgu topuk
aksesuar olarak:sadece küpe ,saat,ve tek taşım olmazsa olmaz
çanta:ne giyinirsem giyineyim çaprazçantalar vazgeçilmezim
yazın şort üstüne uzun üstümü oturan tuniğim,dolgu topuk sandaletim çapraz çantam ve kocaman topuzumla geçirdimdiyebilirim..
kızlar bana yardım edim düğün için saçımı boyayacam hangisi daha güzel olur 2 resmimi yolluyorum size şu an tam ortada bir rengim var ama hangsi güzel durur bilmiom gelinliğimide yollayayım hangisi hoş durur üstüneEki Görüntüle 522460 Eki Görüntüle 522461 Eki Görüntüle 522462
evet kızlar soru bonbartmanına soktum tarzınız nasıl renk tercihleriniz genelde ne?herkez hakkında analiz yapmaya çalışıyorum da o yüzden soruyorum
kendimden başlıyorum ben salaş,spor ,yerine göre şık giyinen biriyim
renk tercihim:mavi ve tonları,beyaz,siyah,gri,vemor
alt:eşortman altı,darpaça pantalonlar,taytlar,mini şortlarım
üst:tunik kalçayı örten tunikler,uzun gömlekler,tşörtler
ayakkabı:ilk tercihim spor ayakkabılarım,babet,dolgu topuk
aksesuar olarak:sadece küpe ,saat,ve tek taşım olmazsa olmaz
çanta:ne giyinirsem giyineyim çaprazçantalar vazgeçilmezim
yazın şort üstüne uzun üstümü oturan tuniğim,dolgu topuk sandaletim çapraz çantam ve kocaman topuzumla geçirdimdiyebilirim..
benimde koyu tercihimdi ama dün görümcem aradı 23 yaşında dediki suna yenge burda herkez bal rengi saçına bayıldı öyle yap diotaytlı resmını cok begendım zaten. Ve ozellıkle koyu sac sana daha cok yakısıyor bence. Koyu olsun bence
genelde bende şık giyinmeyi severim şıktan kastım hep elbise ve topuklu ayakkabı giyerim
kot bile giysem altına muhakkak topuklu giyerim
renk tercihim kesinlikle beyaz siyah kırmızı
büyük çantaları seviyorum
saçlarımı hep kabarık yaparım pazara bile gitsek eşim düğünemi gidioz der:)))
aaa aşk olsun ben böylemi giderim düğüne derim:dd
herkez bakımlı olsun kızlar ben 28 yaşıma giriyorumbu ayın 11 ama çıtır kalacaz dimi yaa
benimde koyu tercihimdi ama dün görümcem aradı 23 yaşında dediki suna yenge burda herkez bal rengi saçına bayıldı öyle yap dio
şimdi ordakiler hep koyu saçlı ben açık yaparsam değişik olurum diye düşündüm bide ortada kaldım yani
evet resımlerden bellı senın kokoslugu sevdıgın :)))) kokos ogretmenler vardır yenı mezun cıtı pıtı. Onlara benzettım senı :))))
vay vay 28 yasındasın dugun planlıyorsun. Ay kendımı yaslanmıs hıssettım. Cok erken de evlenmedım de. 4 yılı doldurdum yahu. Eskıdık.
benimde koyu tercihimdi ama dün görümcem aradı 23 yaşında dediki suna yenge burda herkez bal rengi saçına bayıldı öyle yap dio
şimdi ordakiler hep koyu saçlı ben açık yaparsam değişik olurum diye düşündüm bide ortada kaldım yani
ayyy geç kaldım acık sorma :)) buda kötü be ne ara çocuk yapacam ne ara büyüyecekk... Yaşımı göstermem ben genelde öyle derler bana ...işten de yeni çıktım eve alışmaya çalışıyorum işe hep üslü püslü giderdim ben evdede yapmaya çalışıyorum ama iş yerindeki gibi olmuyo ...özel sektörde çalışıom ben eşimde emniyette o 5 te gelio eve cumartesi pazar izni var ben çalışınca olmuyo ters düşüoz görüşemioz aslında çalışmayı çok seviyorum:) neyse ama pomocum inşallah çok candan istiom senide böyle zayıf görecez emin ol senin kadar sevineceğimmm bu arada çimen yok bugün nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?