Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Ben hotiç mağazasında denediğimde bazen 38 oluyor, bazen 39, o yüzden güvenemiyorum. Hatta Hotiç kalıbında benim ayak numaramın buçuklu olduğunu düşünüyorum.

ben magazada hiç denemedim. ç,zmeydi zaten aldıgım. 38 küçük gelir die direk 39 aldım. küçük yada büyük de gelmedi şükür :44:

ben de haziran doğumluyum

hımmmm tamam senı de tuttum ozaman :)))) ben 12 hazıran. 7 hazıran da cıkmaya basladık. 12 hazıran da nıkahımız kıyıldı 21 hazıran da dugunumuz oldu. hazıran da hamıle kalacagım ıns eger kılo planım tutarsa. o da hazıran da olsun dıyorum :)))))

sapıttım. herseyı planlıyorum. carpılacagım bırazdan tovbe tovbe :)))

evet kızlar soru bonbartmanına soktum tarzınız nasıl renk tercihleriniz genelde ne?herkez hakkında analiz yapmaya çalışıyorum da o yüzden soruyorum
kendimden başlıyorum ben salaş,spor ,yerine göre şık giyinen biriyim
renk tercihim:mavi ve tonları,beyaz,siyah,gri,vemor
alt:eşortman altı,darpaça pantalonlar,taytlar,mini şortlarım
üst:tunik kalçayı örten tunikler,uzun gömlekler,tşörtler
ayakkabı:ilk tercihim spor ayakkabılarım,babet,dolgu topuk
aksesuar olarak:sadece küpe ,saat,ve tek taşım olmazsa olmaz
çanta:ne giyinirsem giyineyim çaprazçantalar vazgeçilmezim

yazın şort üstüne uzun üstümü oturan tuniğim,dolgu topuk sandaletim çapraz çantam ve kocaman topuzumla geçirdimdiyebilirim..

ben en cok kova, balık, boga ıle anlasabılıyorum genel olarak. Annem kova ama annem ıle anlasamayız o annemın huysuzlugundan ama :)))))

esım balık. Ama balık ıle alakası olmayan bır adam :))) ama balık ve kova cok arkadasım vardır. Boga olarak da boga erkeklerı ıle anlasabılıyordum eskıden :)))))

esım bogaaa ıspatlı lafına cok guldum yaaaaaa :))))

duygu ve senle ozel olarak daha ıyı anlasıyor olmamın sebebı bellı oldu :))))

babam kovadır bende kovayı,yengeçi ve kendi burcumdaki kişilerle özellikle çok iyi anlaşırım
akrep tek anlaşamadığım burç

boğanın damarına basılmazsa melek gibidir tutuğunu koparan,arkadaş canlısı ,süse düşkün,yemeği seven gezmeyi seven bir burçdur tabi çok sinirlidir

hımmm guzel sorular.

Ben kot nadır gıyıyorum. Benı sısman gosterdıgını dusunuyorum ve rahatlıgı sevdıgım ıcın keten ya da kumas tarzı pantolon gıyınce daha da rahat oldugum bır gercek.
Salaş olmayı severım ama renk uyumu takıntım var fecı sekılde.
Yuksek topukluları oldum olası becerememısımdır en zayıf halımdeyken bıle.

Takı cok severım acık oldugum zamanlarda da sımdı de muhakkak bırseyler olur uzerımde.

Canta ve ayakkabı uyumu ve kıyafetler ıle uyumu hastalık derecesınde.

Spor ayakkabı eskıden gıymezdım ama bır yıldır cok alıstım. Renk renk babetler cok gıyerım.

Mavı yuzugum kesın takılı olur mavı gıydıysem. Beyaz gıydıysem ya da beyaz takıya uyumlu, beyaz kolyem olur. Grı ve sıyah takıları takarım bazen bıleklık ve yuzugum var. Evde renk renk kupeler takarım esofmanlarıma pıjamalarıma uygun.

Her renk gıyebılen bır tarzım vardır ama sıyah grı beyaz mavı ve acık renkler favorımdır.

Zayıflıkta da sısmanlıkta da vazgecılmez olan tunıkler benım de en cok tarzımdır. Zayıflayınca da degıstırecegımı sanmıyorum.

Capraz canta kullanıyorum bır ıkı yıldır sureklı. Omuz cantası takmayı unuttum sankı resmen.

Kıyafetıme uygun renkte saat takmak da hosuma gıdıyor.

genelde bende şık giyinmeyi severim şıktan kastım hep elbise ve topuklu ayakkabı giyerim
kot bile giysem altına muhakkak topuklu giyerim
renk tercihim kesinlikle beyaz siyah kırmızı
büyük çantaları seviyorum
saçlarımı hep kabarık yaparım pazara bile gitsek eşim düğünemi gidioz der:)))
aaa aşk olsun ben böylemi giderim düğüne derimD
herkez bakımlı olsun kızlar ben 28 yaşıma giriyorumbu ayın 11 ama çıtır kalacaz dimi yaa

taytlı resmını cok begendım zaten. Ve ozellıkle koyu sac sana daha cok yakısıyor bence. Koyu olsun bence
benimde koyu tercihimdi ama dün görümcem aradı 23 yaşında dediki suna yenge burda herkez bal rengi saçına bayıldı öyle yap dio
şimdi ordakiler hep koyu saçlı ben açık yaparsam değişik olurum diye düşündüm bide ortada kaldım yani

evet resımlerden bellı senın kokoslugu sevdıgın :)))) kokos ogretmenler vardır yenı mezun cıtı pıtı. Onlara benzettım senı :))))

vay vay 28 yasındasın dugun planlıyorsun. Ay kendımı yaslanmıs hıssettım. Cok erken de evlenmedım de. 4 yılı doldurdum yahu. Eskıdık.

valla moda olandan cok yakısanı hep tercıh eden bır tarzım vardır benım.

Yanlıs anlama da bal rengı ıle soluk gorunuyorsun. Nekadar yogun makyaj olsa da soluk gorunmek ıstemem ben mesela.

ayyy geç kaldım acık sorma :)) buda kötü be ne ara çocuk yapacam ne ara büyüyecekk... yaşımı göstermem ben genelde öyle derler bana ...işten de yeni çıktım eve alışmaya çalışıyorum işe hep üslü püslü giderdim ben evdede yapmaya çalışıyorum ama iş yerindeki gibi olmuyo ...özel sektörde çalışıom ben eşimde emniyette o 5 te gelio eve cumartesi pazar izni var ben çalışınca olmuyo ters düşüoz görüşemioz aslında çalışmayı çok seviyorum:) neyse ama pomocum inşallah çok candan istiom senide böyle zayıf görecez emin ol senin kadar sevineceğimmm bu arada çimen yok bugün nerelerde acaba

Ben bal rengini öneririm. Açıklamamı yapayım, aslında pomoya katılıyorum koyu olan daha hoş ama düğün Hatayda. Benim eşim de Antepli ve o yörenin insanı açık ten ve açık renk saça bayılıyor, makyajını ona göre yaptırırsın. Benim saçım yanlışlıkla açık renk olmuştu, hatta yıpranmıştı, sonra kısacık kestirerek kurtuldum o halinden ama eşimin akrabaları saçımın o haline bayılmıştı ve niye kestirdin diye kızmışlardı:))

ewt cnm saçım koyuyken eşim beni anteplilere benzetiyo:))bu arada saçım bal rengiydi kuaföre gittim boyatmaya eşim anlaşmış kuaförle saçımı bi yıkadı aaaa çikolata rengiii hem kızdım hem sevindim yakıştı dieee onadan koyu oldu saçım yani

Ben de Duygu'nun stil sorusunu cevaplayıp, domates doğramaya döneyim.
Ben hem spor hem klasik tarzı seviyorum ama mutlaka sade olmalı. Yani pullu, işlemeli pek birşeyim yoktur. Mavi favori rengim ama beyaz, siyah, lacivert, pembe, yeşil, kırmızı her tondan birşeylerim vardır. Gömlek ve pantolon veya çan etek uyumunu çok severim. Gerektiğinde topuklu ayakkabı da giyerim ama genelde sportif ayakkabı tercih ediyorum. Ben de şort giymeyi de seviyorum. Yazın özellikle kısa şort, dolgu topuk sandalet ve penye bluz bence de hoş oluyor. Renk olarak camel, bej renk pantolon ve etek te seviyorum, üstüne hemen hemen her renk oluyor çünkü.
Renkli ve büyük çantaları seviyorum ama gezmeye çıktıysam mutlaka çapraz çanta. Ben sırt çantası da çok kullanırım.
Takıda da zarif şeyler seviyorum, çok büyük, abartılı şeyleri sevmiyorum ama gümüş ve zarif takılarımı mutlaka takıyorum.
Saat te mutlaka takarım.
Makyajla aram yoktur, kendi düğünümde bile kendim çok hafif bir makyaj yapmıştım, düşünün artık:) Alerjik bir cilt yapım var, daha önce de bahsetmiştim, bir sürü ürün alerji yapıyor zaten, yani güzelleşeceğim derken kızarık bir yüze sahip olabiliyorum.

ne gec kalması yahu. Ben normalde senın yasındayken halen bekar olmayı planlıyordum ve suankı dusuncem de oyle :))) sana gec kalmıssın demıyorum. Ben okadar yıpranmısım kı ıcım gecmıs dıyorum :)))))))

evet evet ben de cıtır olacagım azıcık sabır ve mucadele lazım ıste.

Calısmak guzel canım ama ınsanı yıprattıgı da gercek. Hele kı bırınız memur bırınız ozelde daha zor olurdu zaten. Bıraz boyle dene bakalım. Cok sıkılırsan yenıden baslarsın ıse. ıstanbulda ıs bulmak daha kolay sonucta avantajın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…