- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.341
bende tam tersi
bugün canım sıkkın nedense
evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyor
canım merhaba görünmüyordun hayırdır bişiy mi oldu
buralardayım narincim
yoo, bişey de olmadı
bana geliyolar ara sıra
ay kızlar siz hergün kilo veriyorsunuz ne güzel ama hergün tartılmak olumsuz etkilemiyor mu sizi????ben sevmiyorum hergün tartılmayı.. bi de artık bugün gidenleri hafatya eklersiniz..
ay dün tvde hadiseyi gördüm.. gerçekten avşarın dediği gibi sivrisinek gibi olmuş.. güzelliği g,tmiş..hiç beğenmedim..
bugün evde çok hareketli olucam ama akşam yürüyüşe çıkamam herhalde.. bizim okul 4 katlı kocaman bişey.. gidip 2 tur atayım barii bana faydası olur..
bi de gün menüm
tiramisu
kuskuslu yeşil mercimek salatası
gül böreği (1 yufkayı 4e bölüp tek tek sardım)
sizce bunlardan ne kadar yieyim..ay tatlıyı az bişey yesem de akşam gerekirse hiç bişey yemesem olmaz mı???ne dersiniz kızlar.yoksa tatlıya hiç dokunmayayım mı????
bende tam tersi
bugün canım sıkkın nedense
evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyor
Öğle yemeğim, büyük bir kase brokoli çorbası ve 1 dilim çok tahıllı ekmek.
80 kılo ıken bıle kılon bellı olmuyor 70 gıbı duruyorsun. gayet hossun. bu yıl yuzmeye baslayacaksın ve 60 lara kadar dusebılecegını dusunuyorum.
Pomocum fotoğrafların çok güzel, çok ta bakımlı bir hatunsun, tebrik ederim. Ben de mavi tonlarını çok severim, sanırım sen de öylesin. Kilo verdikçe de kendini daha iyi hissedip, daha motive olacaksın, ben de senin ciddi miktarlarda kilo vereceğine inanıyorum. Bu arada fotoğraflara bakarken seni mıncırasım geldi:))
Çeşmi, çok güzelsin maşallah, sen de benim gibi sıkısın demek ki, hiç 80 kg gibi görünmüyorsun. Sen kilo verince manken gibi olacaksın, boy da var maşallah.
Elizano, sen de çok hoşmuşsun, çok kilo almışsın ama zararın neresinden dönersen kardır, vereceksin o kiloları eminim. Şu anki fotoğrafını da koy lütfen. Pomo haklı, her zaman kendinle barışık olman lazım, aynaya her baktığında (sık sık bak:)) motive ol kilolarını vermek için.
bayıldım kilonu hiç belli etmiyosunn hadi bakalım az kaldı incecik olacaksınn
HUU ÇEŞMİ...kız ben senin resimlerini şimdi gördüm ve hiç hayal ettiğim gibi değilsin..ben seni kot pantolon üzerine tişört giyen tombiş klasik bi üni öğrencisi gibi düşünmüştüm.. acayip şaşırdım.. çok beğendim seni.. çok hoşsun valla.. ve kesinlikle kilonu göstermiyorsun..
cesmi resimlerini yeni gördüm hiç kilonu belli etmiyorsun canım ayrıca sana siyah çok yakışmış
hadiseyi bende begenmedim saçlarla kıyafet onu çok soluk göstermiş eskiden çok daha hoş çekici bi bayandı
maalesefki bende çok zayıflayınca yüzden çöküyorum hemen.bu sefer öyle olmayacak galiba sporda yapıyorum bu sefer sadece diyet değil bunun etkisi olabilirmiki :26:
valla benim bayramdaki korkum asla et değil.. ama bizim kayınvalidemler bolca kıvrım ve baklava yapar.. ev baklavasını pek sevmem ama ana yemekleri çok ağır olur bizimkilerin.. sarmalar pilavlar felan düşün yani.. bi de benim köyde hemen karnım şişer hiç wcye gideme.. şimdiden korku sardı beni.
bi de annem su böreği yaptı mı benim sonum yakındır düşün yani..
hepinize merhaba
akşam kızım yine burnumdan getirdi hiç giremedim nete :))
2. günümde hala karalıyım :)) dediklerinizi dinledim sabah kahvaltımı iş yerinde yaptığım için evden çıkmadan da bir bardak az yağlı süt içtim. öğlene doğru içim ezildi 2 kuru incir yedim. öğlen de yarım kase çorba z.yağlı fasülye ve az yoğurt yedim.
çizelge yapmak istiyorum ama kızımın çizelgesini kaldırmaya da kıyamıyorum acaba iki tane çizelge koyabilir miyim?
pomo yazdıkların çok faydalı oldu sağol uzun uzun yazmışsın.
pomo cugum, 68 in altında hiç hatırlamıorm kendimi, ama ben hep spor yapmadan kilo verdim. ilk defa en azından yürümeye çalışıorum, ki yarın sbaah yoga da başlıyor. umuyorum ki 60 lara düşerim. çok mutlu olurum vallaa
nesli cigim, boy 1.70 in biraz üstü. ama aileden geliyor kemikler iri biraz. o yuzden çok manken gibi olamam belki ama en azından sağımdan solumdan bişeyler çıkmazz
suna cıgımm, çok teşekkür ederim iltifatların içinn, ama gerçek şu ki o resmlerin ilkinde 80 civarıyım yani. neyse ki zarardan döndüm, git gide azalacak
fdm ciğim, ben biraz süslü üniversite öğrencilerindenim. kışın özellkle tayt bile giyerim üstüne uzun bişeyler örtebileceğim için, ayaklarda çizmeler falanninşalah sizler sayesinde daha da zayıflayacagım da daha da hoş olacagım umarımm
narin ciğim, çok teşekkür ederim. o resim bir etkinliktendi o yüzden siyah elbise giymiştim. şimdi rafa kaldırdım o elbiseyi. sağdan soldan fışkıran yagları sevmedim çünkü. zayıflayım, tekrardan çıkacak o raftan
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.. moralim bozuktu iyi geldi valla güzel sözlerinizi görmek.. inşalahh git gide daha da incelmiş resimlerimi görürsünüzz
sabah dersim vardı o yuzden erken kalktım bugun. 7.30 da kahvaltıdaydım.
yarım domates
yarım salatalık
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
biraz maydanoz
2 dilim kepek ekmeği
sonra okuldaydım işte. ders bitti yurda geldim. 12 gibi öğle yemegini yedim.
öğle yemegi :
2 yk tavuk döner
biraz marul
yarım domates
200 gr pul biberli yoğurt
şimdi benim sizlere bir sorum olacak kızlar. akşam yemeginde yurtta karnıyarık ve bezelye varmış. ikisinden birini seçecem yani. bugunku yediklerime bakarsak hangisinden yemeliyim? ikisini de yiyebilirim, sevmekten yana bi sıkıntım yok. ama karar veremedim.
akşam yemeginde tulumba tatlısı varmış bide. 1 tane yesem bişey olur mu acabaa
saat 13:00
bir adet şeftali
saat13:50
kek yedim biraz (kendime ödül olarak baklava alacaktım ama kek daha iyi olur diye ve kızımda yer düşüncesiyle kek yaptım)
canım kararlıgından vazgecme. bak ben buralarda bu kıloda tek kısıydım belkı de en cok olumsuzlukları olan kısıydım ama pes etmedım her gun daha hırslandım lutfen bak artık benden de fezy alabılırsın.
ıkı cızelge oluyor mu bılmıyorum ben.
canım o bılgıler en az 15 kısının bılgılerı. aylardır duydugum ogrendıgım herseyı yazdım oraya. kendıme rapor cıkardım resmen.
bak bır de excel atayım sana sımdı. ustune cızgı koyarsın yedıgın yemedıgının.
hepinize tek tek teşekkür ediyorumm.. ağzınız bal yesin inşaallaaahhhhh
pomo cugum, 68 in altında hiç hatırlamıorm kendimi, ama ben hep spor yapmadan kilo verdim. ilk defa en azından yürümeye çalışıorum, ki yarın sbaah yoga da başlıyor. umuyorum ki 60 lara düşerim. çok mutlu olurum vallaa
nesli cigim, boy 1.70 in biraz üstü. ama aileden geliyor kemikler iri biraz. o yuzden çok manken gibi olamam belki ama en azından sağımdan solumdan bişeyler çıkmazz
suna cıgımm, çok teşekkür ederim iltifatların içinn, ama gerçek şu ki o resmlerin ilkinde 80 civarıyım yani. neyse ki zarardan döndüm, git gide azalacak
fdm ciğim, ben biraz süslü üniversite öğrencilerindenim. kışın özellkle tayt bile giyerim üstüne uzun bişeyler örtebileceğim için, ayaklarda çizmeler falanninşalah sizler sayesinde daha da zayıflayacagım da daha da hoş olacagım umarımm
narin ciğim, çok teşekkür ederim. o resim bir etkinliktendi o yüzden siyah elbise giymiştim. şimdi rafa kaldırdım o elbiseyi. sağdan soldan fışkıran yagları sevmedim çünkü. zayıflayım, tekrardan çıkacak o raftan
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.. moralim bozuktu iyi geldi valla güzel sözlerinizi görmek.. inşalahh git gide daha da incelmiş resimlerimi görürsünüzz
sabah dersim vardı o yuzden erken kalktım bugun. 7.30 da kahvaltıdaydım.
yarım domates
yarım salatalık
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
biraz maydanoz
2 dilim kepek ekmeği
sonra okuldaydım işte. ders bitti yurda geldim. 12 gibi öğle yemegini yedim.
öğle yemegi :
2 yk tavuk döner
biraz marul
yarım domates
200 gr pul biberli yoğurt
şimdi benim sizlere bir sorum olacak kızlar. akşam yemeginde yurtta karnıyarık ve bezelye varmış. ikisinden birini seçecem yani. bugunku yediklerime bakarsak hangisinden yemeliyim? ikisini de yiyebilirim, sevmekten yana bi sıkıntım yok. ama karar veremedim.
akşam yemeginde tulumba tatlısı varmış bide. 1 tane yesem bişey olur mu acabaa
68den de asagıya ıneceksın hıc dert etme. sen cok guclu ve azımlı bır kızsın. gecmısı gerıde bırakırken, eskı senı de gerıde bırakabılırsın beden olarak.
karnıyarık yaglı olabılır ya bolca pecetede yagını al ya da bezelye ye.
oglen tavuk yemıssın. bezelye daha mantıklı geldı aksam olarak
kesinlikle bezelye hayatımmmm.... bende akşam balık ızgara yapacam elim yetişsede hepinize yollayabilsemm yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?