Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

buralardayım narincim
yoo, bişey de olmadı
bana geliyolar ara sıra

iyi aman bişey olmasında.sana yine arada sırada geliyorlarmış bana sık sık geliyorlarrr şaka bi yana insanın bazen canı hiç bişey yapmak istemiyor .bırak yapma nezaman canın isterse ozaman yaparsın

cesmi resimlerini yeni gördüm hiç kilonu belli etmiyorsun canım ayrıca sana siyah çok yakışmış

hadiseyi bende begenmedim saçlarla kıyafet onu çok soluk göstermiş eskiden çok daha hoş çekici bi bayandı

maalesefki bende çok zayıflayınca yüzden çöküyorum hemen.bu sefer öyle olmayacak galiba sporda yapıyorum bu sefer sadece diyet değil bunun etkisi olabilirmiki :26:

ara yapmadımm

öğlen ise canım bişey istemedi aslında ama bu sabah erken kalktım
bir şey yapmak istemedim yoruldum:))
2 çok tahıllı ekmeğin arasına peynir ve maydanoz koydum yedim

ay kızlar hadisenin o halinice görünce korktum valla ya öyle olursam die:)

ya ben cok sevıyorum sureklı tartılmayı. veremedıgımı gorup hırslanıyorum ya da verdıgımı gorup yıne gaza gelıyorum. sık sık tartılmayın dıyorlar ama ben de olumlu etkısı oldugu ıcın ben sık tartılıyorum.

hadıse ıcın oyle mı demıs. ay koptum valla :)))))))))

okul fıkrını begendım. mısaıfr de olacak sureklı hareket halınde olursun. bugun senın bos gunun mu ????????

ya valla ben yorum yapamayacagım ne yemen konusunda. boyle zamanlarda en ıyı dengeleyen duygudur. duyguya sormak lazım.

Öğle yemeğim, büyük bir kase brokoli çorbası ve 1 dilim çok tahıllı ekmek.

ya nasıl ıcıyorsunuz bu corbayı. ben dayanamıyorum goruntusune. bır de sanırım eskıden dıyet yaptıgımda brokolı okadar sık yemısım kı artık ıcımden gelmıyor

80 kılo ıken bıle kılon bellı olmuyor 70 gıbı duruyorsun. gayet hossun. bu yıl yuzmeye baslayacaksın ve 60 lara kadar dusebılecegını dusunuyorum.

bayıldım kilonu hiç belli etmiyosunn hadi bakalım az kaldı incecik olacaksınn

hepinize tek tek teşekkür ediyorumm.. ağzınız bal yesin inşaallaaahhhhh

pomo cugum, 68 in altında hiç hatırlamıorm kendimi, ama ben hep spor yapmadan kilo verdim. ilk defa en azından yürümeye çalışıorum, ki yarın sbaah yoga da başlıyor. umuyorum ki 60 lara düşerim. çok mutlu olurum vallaa

nesli cigim, boy 1.70 in biraz üstü. ama aileden geliyor kemikler iri biraz. o yuzden çok manken gibi olamam belki ama en azından sağımdan solumdan bişeyler çıkmazz

suna cıgımm, çok teşekkür ederim iltifatların içinn, ama gerçek şu ki o resmlerin ilkinde 80 civarıyım yani. neyse ki zarardan döndüm, git gide azalacak

fdm ciğim, ben biraz süslü üniversite öğrencilerindenim. kışın özellkle tayt bile giyerim üstüne uzun bişeyler örtebileceğim için, ayaklarda çizmeler falann inşalah sizler sayesinde daha da zayıflayacagım da daha da hoş olacagım umarımm

narin ciğim, çok teşekkür ederim. o resim bir etkinliktendi o yüzden siyah elbise giymiştim. şimdi rafa kaldırdım o elbiseyi. sağdan soldan fışkıran yagları sevmedim çünkü. zayıflayım, tekrardan çıkacak o raftan

hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar.. moralim bozuktu iyi geldi valla güzel sözlerinizi görmek.. inşalahh git gide daha da incelmiş resimlerimi görürsünüzz

sabah dersim vardı o yuzden erken kalktım bugun. 7.30 da kahvaltıdaydım.

yarım domates

yarım salatalık

1 kk beyaz peynir

1 haşlanmış yumurta

biraz maydanoz

2 dilim kepek ekmeği

sonra okuldaydım işte. ders bitti yurda geldim. 12 gibi öğle yemegini yedim.

öğle yemegi :

2 yk tavuk döner

biraz marul

yarım domates

200 gr pul biberli yoğurt

şimdi benim sizlere bir sorum olacak kızlar. akşam yemeginde yurtta karnıyarık ve bezelye varmış. ikisinden birini seçecem yani. bugunku yediklerime bakarsak hangisinden yemeliyim? ikisini de yiyebilirim, sevmekten yana bi sıkıntım yok. ama karar veremedim.

akşam yemeginde tulumba tatlısı varmış bide. 1 tane yesem bişey olur mu acabaa

hepinize merhaba
akşam kızım yine burnumdan getirdi hiç giremedim nete :))
2. günümde hala karalıyım :)) dediklerinizi dinledim sabah kahvaltımı iş yerinde yaptığım için evden çıkmadan da bir bardak az yağlı süt içtim. öğlene doğru içim ezildi 2 kuru incir yedim. öğlen de yarım kase çorba z.yağlı fasülye ve az yoğurt yedim.
çizelge yapmak istiyorum ama kızımın çizelgesini kaldırmaya da kıyamıyorum acaba iki tane çizelge koyabilir miyim?
pomo yazdıkların çok faydalı oldu sağol uzun uzun yazmışsın.

valla et dıyıpğ gecemeyecegım. cunku olcuyu kacırmamız kolay bayram zamanı. sonucta evde bıle degılız. ben tatlıdan korkmam cunku normalde bıle yemıyorduk yapılan tatlıları. ben tatlıya duskun degılımdır zaten. yas pasta profıterol ceker canım. serbetlı tatlı nadır yerım gozumun onunde olsa bıle. yemekler konusunda da yaprak sarması falan kesın yapar bılıyorum bız sevıyoruz ve ben sık yapamıyorum dıye ama az yaglı az salcalı yapıyorlar ama yıne de hem tuzlu yaprak hem pırınc olunca tehlıkelı bır yemek malum. taze fasulye falan cok yapar. belkı mantar yapar. ama su boregı kesın yapar ıona nasıl dayanacagım bılmıyorum. valla bayram gelmese keske. ben kendı duzenımde mutluyum boyle.

wc konusunda ben de dertlıyım wc gıderrım sorun olmaz da hemen mıdeyı bozuyorum su, yag ve hava degıstıgı ıcın. hep karnım sısıyor sudan.

canım kararlıgından vazgecme. bak ben buralarda bu kıloda tek kısıydım belkı de en cok olumsuzlukları olan kısıydım ama pes etmedım her gun daha hırslandım lutfen bak artık benden de fezy alabılırsın.

ıkı cızelge oluyor mu bılmıyorum ben.

canım o bılgıler en az 15 kısının bılgılerı. aylardır duydugum ogrendıgım herseyı yazdım oraya. kendıme rapor cıkardım resmen.

bak bır de excel atayım sana sımdı. ustune cızgı koyarsın yedıgın yemedıgının.

saat 13:00
bir adet şeftali

saat13:50
kek yedim biraz (kendime ödül olarak baklava alacaktım ama kek daha iyi olur diye ve kızımda yer düşüncesiyle kek yaptım)

68den de asagıya ıneceksın hıc dert etme. sen cok guclu ve azımlı bır kızsın. gecmısı gerıde bırakırken, eskı senı de gerıde bırakabılırsın beden olarak.

karnıyarık yaglı olabılır ya bolca pecetede yagını al ya da bezelye ye.

oglen tavuk yemıssın. bezelye daha mantıklı geldı aksam olarak

sağol canım.. sen doktor araştırmalarını ne yaptın? düşünüyor musun hala bursaya gelmeyi..

kesinlikle bezelye hayatımmmm.... bende akşam balık ızgara yapacam elim yetişsede hepinize yollayabilsemm yahuuu

bu arada fotoğraf ekleyen herkes çok hoş gözüküyor özendim ben de ekleyeyim gerçi hiiiiç hoş gözükmüyorum ama olsun :))

kesinlikle bezelye hayatımmmm.... bende akşam balık ızgara yapacam elim yetişsede hepinize yollayabilsemm yahuuu

bezelye sanki protein gibi geldi, öğlende tavuk yedim ya ondan fazla mı gelir ki dedim ama tamamdır akşam bezelye yiyorum o zman. marul da sürekli çıkıyor bizde ondan marulla dolduruyorum karnımı mor lahananın bi sakıncası yok dimi ? havuçta şeker var diye ondan pek almıyorum tabagıma da sanki mor lahana sıkıntı olmaz die umuyorum :44:

suna cığım, ellerine saglık eminim çok güzel olurr

hepinize diyorum kızlar, ankara ya yolunuz düşerse beklerim. yurda sokamam belki ama dışarıda bi çay ısmarlarım sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…