- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.381
kızlarrrr günün soruu giyim,aksesuar,ayakkabı çanta vs... bunları internetten alıyormusunuz?hangi site ve memnunmusunuz..
ben markafoni ve tredyoldan alıyorum ama hep üst aldım birtane elbise aldım,ayakkabıçok istesemde cesaret edemiyorum 38 giyiyorum ama bazen 39 hatta 40 bile oluyor kalıpdankalıba değişiyor.,
memnuniyet açısından markafoniden hep memnun kaldım zamanından bileönce yolluyor
kuzi fena değil şuan uyuyor kalkmak üzere doktor patates yedir dedi biryandan patatesler pişiyor inşallah yer.
Neyse artık o ,bu,şu herkezi boşver olan sana oluyor en önce kendni düşünme vakti
Rica ederimm
ben de bu hafta hem temizlik yaparım, hem dinlenirim diye izin aldım ama işin dinlenme kısmı ağır basıyor:) neyse daha haftanın bitmesine var nasılsa, yarın başlarım temizliğe. Buzluk için 8 poşet yeşil biber, 8 poşet te kırmızı biber koydum. 10 tane fındıkla ara öğün yaptım, şimdi de sütlü neskafemi içerken yazdıklarınızı okudum. Sonra da domatesleri soyup, doğrayıp buzluğa atacağım. Bu arada annem de bana kavanozda domates yapmış, sanırım duygu'nunki gibi, çok mutlu oldum:)) ayrıca tarhana, domates sosu (kahvaltılık) yapmış ve buzluğa fasulye de atmışYaşasın anneler
kızlarrrr günün soruu giyim,aksesuar,ayakkabı çanta vs... bunları internetten alıyormusunuz?hangi site ve memnunmusunuz..
ben markafoni ve tredyoldan alıyorum ama hep üst aldım birtane elbise aldım,ayakkabıçok istesemde cesaret edemiyorum 38 giyiyorum ama bazen 39 hatta 40 bile oluyor kalıpdankalıba değişiyor.,
memnuniyet açısından markafoniden hep memnun kaldım zamanından bileönce yolluyor
kızlarrrr günün soruu giyim,aksesuar,ayakkabı çanta vs... Bunları internetten alıyormusunuz?hangi site ve memnunmusunuz..
Ben markafoni ve tredyoldan alıyorum ama hep üst aldım birtane elbise aldım,ayakkabıçok istesemde cesaret edemiyorum 38 giyiyorum ama bazen 39 hatta 40 bile oluyor kalıpdankalıba değişiyor.,
ağız tadıyla yerisinizinşallah,seninde anneninde eline sağlık,ben şişe domates yaptım bugün 6kg daha domates ldım onları buzlağa atcam rendelesemmi yoksa küp küpmü doğrasamkararsız kaldım...Ben de bu hafta hem temizlik yaparım, hem dinlenirim diye izin aldım ama işin dinlenme kısmı ağır basıyor:) Neyse daha haftanın bitmesine var nasılsa, yarın başlarım temizliğe. Buzluk için 8 poşet yeşil biber, 8 poşet te kırmızı biber koydum. 10 tane fındıkla ara öğün yaptım, şimdi de sütlü neskafemi içerken yazdıklarınızı okudum. Sonra da domatesleri soyup, doğrayıp buzluğa atacağım. Bu arada annem de bana kavanozda domates yapmış, sanırım Duygu'nunki gibi, çok mutlu oldum:)) Ayrıca tarhana, domates sosu (kahvaltılık) yapmış ve buzluğa fasulye de atmışYaşasın anneler
hımm güneş gözlüğüde çok riskli otururmu oturmazmı iyi cesaretetmişsin,ayakkabı ve pantalon gözümü korkutuyor işte benim son günlerde aldıım tüm ayakkabılarda tutarsızlık var daha önce yani doğumdan önce hep 38numaraydı doğumdan sonra ayağım büydü 39 hattayazın 40 numara sandalet aldım ayağımı bi ölçeyim ben olmazsvalla duygucum ben markafoniden güneş gözlüğü bile aldım. eski gözlüğüme benziyordu yakışır diye düşündüm ve yanılmadım da. ayakkabı, çanta saat, üst giyim vs.. hiç sıkıntı yaşamadım orada. bi tek pantalona cesaret edemiyorum. kotta bazen 31 giyiyiorum, bazen 32 o yuzden belli olmuyor ama diğerlerinde hiç problem olmadı. sen çoğunluk giydigin numara hangisiyse ayakkabıda ondan al. küçük gelse bile 1 ay içinde ücretsiz değiştirebiliyosun
inşallah cnmm,kuzeyle senin enerjin hazirandanda geliyorevet canım yıne oncelıklerım var. Halen maddı manevı herkesın yanındayım ama kendımı ıhmal etmeden yapıyorum artık bunu son aylarda.
Ayyy yerım ben onu. Senı cok sevdıgım ıcın ona da ayrı bır ılgım var. Bır de demıstım ya sıyah saclı beyaz cocuk hastasıyım ben. Bayılıyorum. Bebısım bana cekerse, bızımkı de oyle olur sanırım
ağız tadıyla yerisinizinşallah,seninde anneninde eline sağlık,ben şişe domates yaptım bugün 6kg daha domates ldım onları buzlağa atcam rendelesemmi yoksa küp küpmü doğrasamkararsız kaldım...
hımm güneş gözlüğüde çok riskli otururmu oturmazmı iyi cesaretetmişsin,ayakkabı ve pantalon gözümü korkutuyor işte benim son günlerde aldıım tüm ayakkabılarda tutarsızlık var daha önce yani doğumdan önce hep 38numaraydı doğumdan sonra ayağım büydü 39 hattayazın 40 numara sandalet aldım ayağımı bi ölçeyim ben olmazs
inşallah cnmm,kuzeyle senin enerjin hazirandanda geliyor
hım hangi marka aklındaysa önerebilirmisin?Ben de internetten alışveriş yapıyorum. Abiye tarzı elbise bile aldım. Ben de markafoni'yi beğeniyorum, trendyol da güzel. Limango'dan da epey bir şeyler almıştım ama bir ara elime ulaşmasında problem yaşadım, ondan sonra daha temkinliyim. Ayakkabıyı sadece bildiğim bir markaysa alıyorum.
inşallah cnmm,kuzeyle senin enerjin hazirandanda geliyor
hım hangi marka aklındaysa önerebilirmisin?
biraraben markafoni çılgınıydım hersabah elimde kahve saatlerce bakardımm ne zamandır bakmıyorum bugün bi bakayım.
Ben domatesi rendelemeyi sevmiyorum, kabuklarını soyup, küp küp doğruyorum. Biraz daha uğraştırıcı oluyor ama bence daha lezzetli ve kullanışlı oluyor.
Ben domatesi rendelemeyi sevmiyorum, kabuklarını soyup, küp küp doğruyorum. Biraz daha uğraştırıcı oluyor ama bence daha lezzetli ve kullanışlı oluyor.
İnci ve camel marka ayakkabıların 38 numarası rahat oluyor bana. Hatta inci'den diz altı çizme bile aldım ve fermuarın kapanması dahil, hiç sorun olmadı.
aaaaaa evet. hazıran kuşuydu o bıdık. dogru dıyorsun. ben ona dalga saclı beyaz tenlı sıyah saclı akça pakça kendım gıbı bır kız dogurayım da alayım onu ıc guveysı :)))))))
hotiç ten ve polodan aldım bende, hiç problem yaşamadım. 39 numara giyiyordm 39 aldım yine.
aaaaaa evet. hazıran kuşuydu o bıdık. dogru dıyorsun. ben ona dalga saclı beyaz tenlı sıyah saclı akça pakça kendım gıbı bır kız dogurayım da alayım onu ıc guveysı :)))))))
hımm hemen not alıyorum markalarıİnci ve camel marka ayakkabıların 38 numarası rahat oluyor bana. Hatta inci'den diz altı çizme bile aldım ve fermuarın kapanması dahil, hiç sorun olmadı.
sağ ol cnmmmmhotiç ten ve polodan aldım bende, hiç problem yaşamadım. 39 numara giyiyordm 39 aldım yine.
ben de haziran doğumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?