- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.421
ben bal rengini öneririm. Açıklamamı yapayım, aslında pomoya katılıyorum koyu olan daha hoş ama düğün hatayda. Benim eşim de antepli ve o yörenin insanı açık ten ve açık renk saça bayılıyor, makyajını ona göre yaptırırsın. Benim saçım yanlışlıkla açık renk olmuştu, hatta yıpranmıştı, sonra kısacık kestirerek kurtuldum o halinden ama eşimin akrabaları saçımın o haline bayılmıştı ve niye kestirdin diye kızmışlardı:))
ewt cnm saçım koyuyken eşim beni anteplilere benzetiyo:))bu arada saçım bal rengiydi kuaföre gittim boyatmaya eşim anlaşmış kuaförle saçımı bi yıkadı aaaa çikolata rengiii hem kızdım hem sevindim yakıştı dieee onadan koyu oldu saçım yani
anam ne erkekler var. Esım sacımı boyattıgımı bıle zor anlar farklı bır renk degılse. Susu pusu cok sevmez hatta bugun goz makyajın fazla olmus dıyıp durdu. Kıskanclık huyu yoktur ama makyaj konusunda takıntılı. Hıc gormemıs cevresınde. Sen beyaz tenlısın sen de cok bellı oluyor dıyor ya da ne bılıyım beraber calıstıgımız ıcın patronlarımız cok dındar oldugu ıcın mı yapıyor anlayamadım. Patrondan cekınıyorsan dedım kendı kızı 21 yasında kafasında turban ama boya kupu gıbı gezıyor dedım. 29 yasında ınsanım. Ondan mı cekınecem falan dedım. Gozumdekı de pempe var. Eyelıner gıbı goz kalemını cektım. Ucunu cok cektırmedım. Altta kalem ve rımel. Olay bu. Goz kalemını far yapınca bırsey demıyor ama ozellıkle canlı renk toz far olunca herzaman fazla olmus dıyor. Sınır edıyor benı.
sen bakma ona bak kendine bende eşimi dinlesem şimdi ye kapatırdı beni valla hiç taviz vermiyorum benim böyle hoşuma gidio diyorumm...azcıkta seni mutlu eden şeyleri yapp zevk almaya bak boşver onu bunu o bu hep konuşulacak şeyler bulur zatenn
Ben de Duygu'nun stil sorusunu cevaplayıp, domates doğramaya döneyim.
Ben hem spor hem klasik tarzı seviyorum ama mutlaka sade olmalı. Yani pullu, işlemeli pek birşeyim yoktur. Mavi favori rengim ama beyaz, siyah, lacivert, pembe, yeşil, kırmızı her tondan birşeylerim vardır. Gömlek ve pantolon veya çan etek uyumunu çok severim. Gerektiğinde topuklu ayakkabı da giyerim ama genelde sportif ayakkabı tercih ediyorum. Ben de şort giymeyi de seviyorum. Yazın özellikle kısa şort, dolgu topuk sandalet ve penye bluz bence de hoş oluyor. Renk olarak camel, bej renk pantolon ve etek te seviyorum, üstüne hemen hemen her renk oluyor çünkü.
Renkli ve büyük çantaları seviyorum ama gezmeye çıktıysam mutlaka çapraz çanta. Ben sırt çantası da çok kullanırım.
Takıda da zarif şeyler seviyorum, çok büyük, abartılı şeyleri sevmiyorum ama gümüş ve zarif takılarımı mutlaka takıyorum.
Saat te mutlaka takarım.
Makyajla aram yoktur, kendi düğünümde bile kendim çok hafif bir makyaj yapmıştım, düşünün artık:) Alerjik bir cilt yapım var, daha önce de bahsetmiştim, bir sürü ürün alerji yapıyor zaten, yani güzelleşeceğim derken kızarık bir yüze sahip olabiliyorum.
iyi aman bişey olmasında.sana yine arada sırada geliyorlarmış bana sık sık geliyorlarrr şaka bi yana insanın bazen canı hiç bişey yapmak istemiyor .bırak yapma nezaman canın isterse ozaman yaparsın
o mesajdan sonra yattım uyudum, daha yeni uyandım, geçmedi sıkıntım
nolduysa bugün anlamadım ya
sen nıye bugun boyle oldun yahuuuu. neselı bıdı bıdı konusan bırıydın
EVET GALİBA BENİ OLUMSUZetkiliyo.. veremediğimi görünce mutsuz ve umutsuz oluyorum..bu arada hadise 13 kilo vermiş..sinek gibi kalmış :)))Hadise çok mu kilo verdi, ben görmedim. Herşeyin fazlası zarar şekerim, zayıflığın da fazlası zarar, kilonun da.
Her gün tartılmayı çoğu doktor öneriyor canım, yani kısa vadede müdahale etmek için. Yani bir gün önceye göre aldığını görürsen ister istemez daha dikkatli oluyormuşsun. Ama bu kişiye göre değişiyor tabi, seni olumsuz etkiliyorsa tartılmaman lazım. Bugün gidenler haftaya ilave tabi, inşallah güzel güzel gider.
sabah kahvaltısından sonra sadece elmayla ara yaptım öğle yemeği yemedim..Valla ne desem şimdi bilemedim. Malum ben de arada kaçamaklar yapıyorum. Tiramisuyu kendin yaptın, malzemeden çalsaydın azıcık:)) Tiramisu şerbetli tatlılara göre daha hafif. Bir de işin psikolojik boyutu var. Öğlen yemek yeme bence, çok yağlı değilse 1 tane börek ye, kuskuslu mercimek salatası zaten sağlıklı bir şey, bence tiramisu da ye. Yalnız, dediğim gibi öğle yemeği yeme, akşama da karbonhidrat yeme hiç. Çok ta zararı olmaz diye düşünüyorum.
yok canım boş günüm değildi.. müdürden izin aldım..okul fıkrını begendım. mısaıfr de olacak sureklı hareket halınde olursun. bugun senın bos gunun mu ????????
ya valla ben yorum yapamayacagım ne yemen konusunda. boyle zamanlarda en ıyı dengeleyen duygudur. duyguya sormak lazım.
canım sen kilonu fazlasıyla gösteriyorsun senin sporunu aksatmadan sıkı bi diyet yapman gerek bence..
inş. ben de en yakın zamanda eklerim...Fdm, narın ve cımen kaldı eskı kızlarımızdan resım eklemeyen :)))))))
nesli seni patatesci ve balıkçı olarak hatırlıcam hep..ben de bayılırım her ikisine de.. özellikle çipurayı dilimlenmiş patatesle fırında kızarttım mı doymak bilmem.. süper oluyorlar..Kızlar, malum bugün buzluğa domates, biber koydum, yer açmak için yarım bir elma dilim patates poşetini çıkardım ve tencerede uyduruk bir yemek yaptım. Bugün canım çok karbonhidrat istiyordu, iyi oldu. 2 kaşık yağla, soğan, sarımsak, domates ve biber koyarak, biraz da su ekleyerek pişirdim. Pek güzel oldu, 1.5 tabak yedimYanında da 1 kase yoğurt yedim. En azından erken saatte yedim. Sanırım ben de 1. ay şerefine biraz şımardım. Akşam leslie yapıp dengelerim olmazsa.
olmazz biz alırız kızını sende paşa pşa izmireyerleşirsin:))))))))))
hımm hemen not alıyorum markaları
sağ ol cnmmmm
ikizlermisin benimoğlan11 haziran ablasıı
hımmmm tamam senı de tuttum ozaman :)))) ben 12 hazıran. 7 hazıran da cıkmaya basladık. 12 hazıran da nıkahımız kıyıldı 21 hazıran da dugunumuz oldu. hazıran da hamıle kalacagım ıns eger kılo planım tutarsa. o da hazıran da olsun dıyorum :)))))
sapıttım. herseyı planlıyorum. carpılacagım bırazdan tovbe tovbe :)))
evet kızlar soru bonbartmanına soktum tarzınız nasıl renk tercihleriniz genelde ne?herkez hakkında analiz yapmaya çalışıyorum da o yüzden soruyorum
kendimden başlıyorum ben salaş,spor ,yerine göre şık giyinen biriyim
renk tercihim:mavi ve tonları,beyaz,siyah,gri,vemor
alt:eşortman altı,darpaça pantalonlar,taytlar,mini şortlarım
üst:tunik kalçayı örten tunikler,uzun gömlekler,tşörtler
ayakkabı:ilk tercihim spor ayakkabılarım,babet,dolgu topuk
aksesuar olarak:sadece küpe ,saat,ve tek taşım olmazsa olmaz
çanta:ne giyinirsem giyineyim çaprazçantalar vazgeçilmezim
yazın şort üstüne uzun üstümü oturan tuniğim,dolgu topuk sandaletim çapraz çantam ve kocaman topuzumla geçirdimdiyebilirim..
nesli seni patatesci ve balıkçı olarak hatırlıcam hep..ben de bayılırım her ikisine de.. özellikle çipurayı dilimlenmiş patatesle fırında kızarttım mı doymak bilmem.. süper oluyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?