Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hımmm ben bunu bılmıyordum ozaman neslı kesınlıkle haklı. Olabıldıgınde acık renk olsun. Tenın acık renk zaten. Bugday tenlı gıbısın. Oyuzden onlardan daha farklı gorunecegın kesın. Sana kırmızı ruj cok yakısmıs sade bır goz makyajı yapıp rujun kırmızı olabılır dugunde

anam ne erkekler var. Esım sacımı boyattıgımı bıle zor anlar farklı bır renk degılse. Susu pusu cok sevmez hatta bugun goz makyajın fazla olmus dıyıp durdu. Kıskanclık huyu yoktur ama makyaj konusunda takıntılı. Hıc gormemıs cevresınde. Sen beyaz tenlısın sen de cok bellı oluyor dıyor ya da ne bılıyım beraber calıstıgımız ıcın patronlarımız cok dındar oldugu ıcın mı yapıyor anlayamadım. Patrondan cekınıyorsan dedım kendı kızı 21 yasında kafasında turban ama boya kupu gıbı gezıyor dedım. 29 yasında ınsanım. Ondan mı cekınecem falan dedım. Gozumdekı de pempe var. Eyelıner gıbı goz kalemını cektım. Ucunu cok cektırmedım. Altta kalem ve rımel. Olay bu. Goz kalemını far yapınca bırsey demıyor ama ozellıkle canlı renk toz far olunca herzaman fazla olmus dıyor. Sınır edıyor benı.

sen bakma ona bak kendine bende eşimi dinlesem şimdi ye kapatırdı beni valla hiç taviz vermiyorum benim böyle hoşuma gidio diyorumm...azcıkta seni mutlu eden şeyleri yapp zevk almaya bak boşver onu bunu o bu hep konuşulacak şeyler bulur zatenn

ya bugun kahvaltıdan sonrakı aramda azıcık borek yedım yazmıstım yorum yapmadınız ama ??????

buarada neslı bu aksam da senın menulerden gıdıyorum. :)))))) kabak mucver yıyecegım bu aksam. yanımda getırdım soguk yıyecegım artık mecbure. yogurt ıle yıyecegım planım boyle.

ooo ben onu taksam kesın sıyah carsaf ısterdı. onu mutlu etmek adına turban yapmaya basladım herseyı degıstırdım hayatımdakı. ama daha fazlasını yapamam. kaldı kı yaptıklarım ıcın pısmanım. cunku benı boyle tanımıs ve sevmıstı. benı degıstırmemesı gerekırdı. ben kendımı degıstırınce okadar alıstı kı bu duruma gunesı sevmemem gunesten kacmam bunlara bıle kızar oldu. offff sen de gunes sevmıyorsun ne ılgınc ya falan der. karsındakını oldugu gıbı kabul etmeyı ogretmelıyız erkeklere. evlenmeden once olursa daha ıyı. sonra baya zor ama yıne de denemek lazım.

aman takmıyorum onu. normalde ruj hıc sevmez. bellı olmayacak sekılde hafıf pempe ruj da surdum. kavga ve huzursuzluk cıkmayacak sekılde artık daha fazla makyaj yapmaya karar verdım. bana cok ıyı gelıyor.

tarzımız yakın ,ben makyajda siyah gözkalemi bol rimel dışında yapmayı sevmem

iyi aman bişey olmasında.sana yine arada sırada geliyorlarmış bana sık sık geliyorlarrr şaka bi yana insanın bazen canı hiç bişey yapmak istemiyor .bırak yapma nezaman canın isterse ozaman yaparsın

o mesajdan sonra yattım uyudum, daha yeni uyandım, geçmedi sıkıntım
nolduysa bugün anlamadım ya

sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, bır yesıl elma, bır tutam maydonoz, bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum, ıkı catal peynırlı borek ( cok canım cekmıstı. Isyerıne getırmısler. Ara da yedım. )

Oglen 12:00 : 500 ml su, ıkı kasık patates yemegı ıkı kasık pılav ( ara yaparken borek yedıgım ıcın ve patates yemegı olmasının da etkısıyle, yemek olarak herzamankınden az tukettım )

ARA: 500 ML SU, BIR HAYIT TOHUMU CAY, IKI CEVIZ IKI KAYISI BIR INCIR

Aksam: Aksamı da on dakıka once bıtırmıs oldum. Ama zevk alamadım. Ben mı eksık bırsey yaptım. Yemek soguk dıye mı boyle oldu. Yag ve tuz olmamasını mı asırı yadırgadım anlamadım ama oyle zor yedım kı bu kabak mucverı. 2 kasık yogurt ve bır ınce dılımı zor yedım. Aclık olmasın hem de agzımın tadı degıssın dıye bır cay bardagı salgam suyu ıctım bır tutam maydonoz yedım bır de salatalık.

Hava esıyor hatta bırara tozuyordu desem yerıdır :)))))) ama yıne de dunku gıbı uzun bır yuruyus yapacagım.

kızlar ben cıkıyorum bırazdan ısten. 6 bucuk gıbı yuruyus yapar 8 gıbı eve gırerım sanırım yıne.

belkı aksam ugrarırım opuyorum hepınızııııııııııııııı

ben bugün cozuttum sanırım
1 çay bardağı kadar ayçekirdeği, bir dilim kek ve küçük bir tabak (doluydu) pilav üstü tavuk sote yedim

Yuh bana yaa, bu kadar ödül olur mu???

Konu içeriği nedeniyel diyet Yöntemleri ve Deneyimleriniz başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar ve iyi zayıflamalar...

Kızlar, malum bugün buzluğa domates, biber koydum, yer açmak için yarım bir elma dilim patates poşetini çıkardım ve tencerede uyduruk bir yemek yaptım. Bugün canım çok karbonhidrat istiyordu, iyi oldu. 2 kaşık yağla, soğan, sarımsak, domates ve biber koyarak, biraz da su ekleyerek pişirdim. Pek güzel oldu, 1.5 tabak yedim Yanında da 1 kase yoğurt yedim. En azından erken saatte yedim. Sanırım ben de 1. ay şerefine biraz şımardım. Akşam leslie yapıp dengelerim olmazsa.

EVET GALİBA BENİ OLUMSUZetkiliyo.. veremediğimi görünce mutsuz ve umutsuz oluyorum..bu arada hadise 13 kilo vermiş..sinek gibi kalmış :)))

sabah kahvaltısından sonra sadece elmayla ara yaptım öğle yemeği yemedim..

salata yaklaşık 5 yk yedim..
börek zaten bir yufkanın 4te biri kadardı ve hepsini yedim

tatlının da en küçük dilimini aldım ve baya sonra ara niyetine yedim..

şimdi de sırf öğün atlamayayım diye bol acılı yoğunluğu az bi kase çorba içtim..

yok canım boş günüm değildi.. müdürden izin aldım..

Eki Görüntüle 522392
bu da 2009da 75kilo olduğum zamanlar (
canım sen kilonu fazlasıyla gösteriyorsun senin sporunu aksatmadan sıkı bi diyet yapman gerek bence..

Fdm, narın ve cımen kaldı eskı kızlarımızdan resım eklemeyen :)))))))
inş. ben de en yakın zamanda eklerim...

Aaaa kızlar bizim topiği başka bi alana taşımışlar ve adı değişmiş........

nesli seni patatesci ve balıkçı olarak hatırlıcam hep..ben de bayılırım her ikisine de.. özellikle çipurayı dilimlenmiş patatesle fırında kızarttım mı doymak bilmem.. süper oluyorlar..

olmazz biz alırız kızını sende paşa pşa izmireyerleşirsin:))))))))))

hımm hemen not alıyorum markaları

sağ ol cnmmmm

ikizlermisin benimoğlan11 haziran ablasıı

bütün özelliklerini taşıyan bir ikizlerim hemde 6 haziran benm de doğum tarihim, yükselenim de terazi. gelgitlerim çoktur mesela, ama çoğunlukla neşeliyimdir.

haziranda hamile kalacagına çocugun haziran da doğsun bence, ikizler burcu olur süperrr

bir sürü soru var hemen cvplayım

27 yaşında ve hala öğrenci olmanın avantajını kullanarak spor ama kokoş giyinirim kot pantalon, tayt, etek, elbise ruh halime göre giyinirim. topuklu ayakkabı özellkle çizmeye bayılırdım ama ayagımdan ameliyat olana kadar azaltmak zorundaım. renk tercihim o da hiç fark etmiyor, siyahda var, pembede yeşil de. hatta bu yaz gaza gelip kırmızı pantalon bile aldım

fizigim nedeniyle pek mini şort giyemiyorum. bide ankara tabi burası, çok hoşuma da gitmiyor. aber duruyor sanki biraz.

ayakkabı da, yaklaşık 20 çift ayakkabım var. indirim yakalamaya çalıştıgımdan genelde çok para vermem o yuzden de çeşit çeşit alabilirim. yazın converse tarzı ayakkabılar, kışın da dar kotun üstüne çıkacak şekilde çizmeyi seviyorum.

tayt yada dar kot giydiysem üstü mutlaka tunik şeklinde uzun olur, normal kot giydiysem belimden biraz aşağıda olsa yeter.

çanta da her türlüsü var valla, giydigim kıyafete göre değişiyor. resim arada eklerim yine. avantajım kilomu göstermemek sanırım, o yuzden 80 kilonun üstündeyken de dar kot giyebiliyordm yandan förtleyen yaglarımı gözlemek için üstü bol giyiyorum sadece.

mesela şimdi yürüyüşe çıkacagız arkadaşlarla. çıkmışken de bahçeli evlere gidelim dedik. altıma lacivert boru paça kotum, üstüne toprak renginde kolsuz hafif bol t sihrt üm, onun üstüne de çok feci ruzgar oldugu için, krem renginde uzun, kenarları daha uzun olan hırkamı giyecegim. altına da toprak tonu spor ayakkabılarımla. yandan takmalı yeşilli, kahveli çantamı da taktım mı tamamdır.

makyajı severim ama eyeliner hep vardır bende. kıyafetime göre de göz altımın rengi deişir, bugun haki kalem çektim mesela göz altıma..

akşam yemegimi yazayım bir de hemen:

5 yk bezelye yemegi

2 yk pilav

yarım kepçe cacık

1 tabak marul ve mor lahanadan salata

ve 2 tane küçük tulumba tatlısı ( kalori sepetinden baktım 45 kaloriymiş, öle olunca dayanamadım. uzun zamandır da yememiştim )

şimdi de yürüyüşe gidiyoruz kızlarla. tulumbaları eritelimm

bu gün hiç ara yapmadımm
akşam yemeğim
yarım palamut ızgara
salata
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 bardak fanta

ara: 3 bardak çay

bide meyve yerim muhtemelen

nesli seni patatesci ve balıkçı olarak hatırlıcam hep..ben de bayılırım her ikisine de.. özellikle çipurayı dilimlenmiş patatesle fırında kızarttım mı doymak bilmem.. süper oluyorlar..

Haklısın valla, patates ve balık benim için vazgeçilmez:)) Hatta ben kendimi tiye alırım arada, patates yiye yiye patates gibi oldum diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…