Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

neden buraya taşındık anlamadım kurban bayramına kadar zayıflamak isteyenlerin deneyimleri yöntem olarak biraz komik geldi bana neyse hayırlı ugurlu olsun

suna canım bende koyu olanı begendim ama yinede sen bilirsin canım bu arada gelinliğin çok güzel

duygu tarzımızı sormuş bende anlatayım

genelde lacivert, kahve, siyah, beyaz ,taba ve vizon renklerini kullanırım.baskılı hiçbişeyden hoşlanmam düz baskısız tunikler badiler tercihimdir.kot pantalon giyerim üzerine salaş tunik onun üzerindede mutlaka salaş yelek hırka bişey giyerim .tek sevmiyorum.gerekli olan yerlerdede klasik kendi tarzımda.

makyaj pek yapmam yaparsamda pudra ,siyah göz kalemi ,rimel tercihimdir.

tam bir ayakkabı manyagıyımdır diyebilirim.son 1 yıldır düz bagcıklı deri ayakkabılar tercihim bide dolgu topuklu ayakkabılar botlar kullanırım.ayakkabıdan parmaklarımın gözükmesinden hiç hoşlanmam bu yüzden kapalı ayakkabılar tercihim.özel günler içinde kurtarıcım biri siyah biri vizon platformlu ayakkabılarım var

büyük çantalar kullanırım küçük çanta kullanamıyorum.

imitasyon takı kullanamıyorum tek kullandıgım takı yüzüklerimdir.parmaklarım uzun oldugu için büyük yüzükler kullanabiliyorum.ve çok seviyorum.

kıyafet ve eşarp uyumuna dikkat ederim çanta ile ayakkabı uyumunada.benim için giydiğim kıyafetlerin kumaş kalitesi çok önemlidir.sık sık kıyafet almam.alışveriş yapmaktanda pek hoşlanmıyorum.birbirinin aynısı gibi giyinmektende hiç hoş değil ama maalesefki magazalar hep aynı.

bu arada benim burcumda balık .bir balık kadınıyım.yükselenimde kova bir balık kadınından daha fazla gerçekçiyimdir hatta bazen eşim sinir olur bu duruma

selam kizlar tul yazilari tek tek okudum ama inanin cevapliyacak halim yok bugun cok yoruldum ise gitmedim ama kaynanama gorumceme yufka ekmek yapildi tum gun ayaktaydim az once geldim banyomu yapip oturdum..dogru durust birseyde yiyemedim ama ayaklarim sisti resmen bide yarin is

sabah
bir yarim yufka ekmek kizarttim icine lor peynir ekledim

ara
uzum

ogle
yok

ara
uzum
4 ceviz

aksam
kalan yarim yufkayi kizartip yedim

gercekten berbat bir gundu simdi uyumaya gidiyorum gorusuruz yarin insallah

hazıran da dogurmam ıcın seneye agustos da tahmınen hamıle kalma gerekır. kaldı kı esımın bır evde ıkıncı bır ıkızlerı ısteyecegını sanmıyorum :)))))))))

Ya kızlar benim sinüzitim azdı yine, burnuma tuzlu karbonatlı su yaptım ama pek işe yaramıyor. Bildiğiniz kocakarı yöntemleri var mı? Papatya buğusu duymuştum ama 1 kere denemiştim sadece, varsa önerileriniz çok memnun olurum.

hımmmmmmm anladım canım. ıyıymıs valla. Kuzenım yenı atandı. Kız hastalıktan geberıyormus rapor bıle kabul etmıyormus mudur.

Evet ekle ekle.

Buarada ben senden bugun buyuk bır kacamak beklıyordum tebrık edıyorum yanılttın benı

yaa ne biliyim,
eşim nöbetçi bugün
onun nöbetçi olduğu günlerde evde yalnız kalıyorum
ondandır belki

daha yeni taşındık, pek de kimseyi tanımıyorum, vakit geçirecek biri yok

yahu canım ben yıllardır kımseyı tanımadan yasıyorum burada ustelık esım bazen on gun yurtdısında olur sesını bıle zor duyarım. Kaldı kı guclu bır hatunsun sen az cok tanıyorum boyle bırseyden canının sıkılmasını anlamadım altında baska bırseyler olabılır belkı. Lutfen canını sıkma

Neslı en erken bır saat ıcınde uyurum.

Kendımı cok ac hıssedıyorum elma yesem olur mu. Ya da ne yapmalı. Su ıctım gecmedı mı hıs.

canım bence yaşın gayet ideal bi yaş.hatta hazır evdeyken çalışmıyorken tabiki hazırsan çocudüşünebilirsin. sonra kaldıgın yerden devam edersin çalışmaya tabiki çalışmak istersen.şimdi işe girsen çalışırken çocuk yap biraz büyüt tekrar işe dön derken yaş geçiyor ve özel sektördede yaş bayag problem olabiliyor.

o mesajdan sonra yattım uyudum, daha yeni uyandım, geçmedi sıkıntım
nolduysa bugün anlamadım ya
inşallah biran önce geçer sıkıntın canım

yaa ne biliyim,
eşim nöbetçi bugün
onun nöbetçi olduğu günlerde evde yalnız kalıyorum
ondandır belki

daha yeni taşındık, pek de kimseyi tanımıyorum, vakit geçirecek biri yok
inşallah hayırlı insanlarla dostluklar komşuluklar kurarsın canım gerçekten çok önemli.1tane olsun ama gerçekten candan olsun

Neslı en erken bır saat ıcınde uyurum.

Kendımı cok ac hıssedıyorum elma yesem olur mu. Ya da ne yapmalı. Su ıctım gecmedı mı hıs.

Pomocum geç kaldım galiba, bu durumda en güzeli süt bence, hem senin ihtiyacın da var. İçine 1 tatlı kaşığı bal koyup ılık süt iç, güzel de uyursun.

Kızlar, sinüzitten dolayı kafamı 1 ton hissediyorum Biraz iyi hissedeyim ve yediğim patatesleri eriteyim diye Leslie 4 mil yaptım. En azından psikolojik olarak çok iyi geldi. Birazdan da bir bardak yarım yağlı süte 1 tatlı kaşığı bal koyup sıcak sıcak içeceğim, dün de içmiştim, iyi olmuştu. Şimdiden hepinize iyi geceler...

hazıran da dogurmam ıcın seneye agustos da tahmınen hamıle kalma gerekır. kaldı kı esımın bır evde ıkıncı bır ıkızlerı ısteyecegını sanmıyorum :)))))))))

en yakın dostumda ikizlerdir benim, erkek arkadaşı bıktı ikimizden de neredeyse görüştürmeyecek bizi

ayy kızlar bir yürüdük bir yürüdük anlatamam... önce anıtkabir in çevresinde tur atarak bahçeliye geçtik yolu uzattık yani. yaklaşık 70 dk sürdü. sonra orda bi yere oturduk bi soda içtik, çıktık yurda döndük yarım saatte o zaman yürüdük. 1 midye yedim sadece bu arada dayanamadım

su 2 lt oldu bugun, dizi izleyecem şimdi uyuyana kadar yarım lt kesin içerim de 1 lt yi zorlayalım bakalım

herkese iyi uykular kızlaaarrrr

Aaaa kızlar bizim topiği başka bi alana taşımışlar ve adı değişmiş........
benimbölümüme gelmişsiniz oh beeeordan oraya atlamak zor oluyorrrr

çok beğendim tarzını eleynir benimde olmaza olmzım birde kalın çekerim ben ne giyersem giyeyim hep siyah kalem bazen gözümün için beyaz kalem çekerim alta siyakkalem çekrim ama mutlaka dağıtırım yoksa gözaltı torbasıgörüntüsüoluyor bol rimel sürrim takma kirpik gibi olur:)))
senin tarzınıda çok beğendimm tam düşündüğüm gibisinnn gü,zel bayan
geçmiş olsun nesli,keşke faydam olsaa ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…