- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.441
bütün özelliklerini taşıyan bir ikizlerim hemde6 haziran benm de doğum tarihim, yükselenim de terazi. gelgitlerim çoktur mesela, ama çoğunlukla neşeliyimdir.
haziranda hamile kalacagına çocugun haziran da doğsun bence, ikizler burcu olur süperrr
bir sürü soru var hemen cvplayım
27 yaşında ve hala öğrenci olmanın avantajını kullanarak spor ama kokoş giyinirimkot pantalon, tayt, etek, elbise ruh halime göre giyinirim. topuklu ayakkabı özellkle çizmeye bayılırdım ama ayagımdan ameliyat olana kadar azaltmak zorundaım. renk tercihim o da hiç fark etmiyor, siyahda var, pembede yeşil de. hatta bu yaz gaza gelip kırmızı pantalon bile aldım
fizigim nedeniyle pek mini şort giyemiyorum. bide ankara tabi burası, çok hoşuma da gitmiyor. aber duruyor sanki biraz.
ayakkabı da, yaklaşık 20 çift ayakkabım var. indirim yakalamaya çalıştıgımdan genelde çok para vermem o yuzden de çeşit çeşit alabilirim. yazın converse tarzı ayakkabılar, kışın da dar kotun üstüne çıkacak şekilde çizmeyi seviyorum.
tayt yada dar kot giydiysem üstü mutlaka tunik şeklinde uzun olur, normal kot giydiysem belimden biraz aşağıda olsa yeter.
çanta da her türlüsü var valla, giydigim kıyafete göre değişiyor. resim arada eklerim yine. avantajım kilomu göstermemek sanırım, o yuzden 80 kilonun üstündeyken de dar kot giyebiliyordm yandan förtleyen yaglarımı gözlemek için üstü bol giyiyorum sadece.
mesela şimdi yürüyüşe çıkacagız arkadaşlarla. çıkmışken de bahçeli evlere gidelim dedik. altıma lacivert boru paça kotum, üstüne toprak renginde kolsuz hafif bol t sihrt üm, onun üstüne de çok feci ruzgar oldugu için, krem renginde uzun, kenarları daha uzun olan hırkamı giyecegim. altına da toprak tonu spor ayakkabılarımla. yandan takmalı yeşilli, kahveli çantamı da taktım mı tamamdır.
makyajı severim ama eyeliner hep vardır bende. kıyafetime göre de göz altımın rengi deişir, bugun haki kalem çektim mesela göz altıma..
akşam yemegimi yazayım bir de hemen:
5 yk bezelye yemegi
2 yk pilav
yarım kepçe cacık
1 tabak marul ve mor lahanadan salata
ve 2 tane küçük tulumba tatlısı ( kalori sepetinden baktım 45 kaloriymiş, öle olunca dayanamadım. uzun zamandır da yememiştim )
şimdi de yürüyüşe gidiyoruz kızlarla. tulumbaları eritelimm
Aaaa kızlar bizim topiği başka bi alana taşımışlar ve adı değişmiş........
Haklısın valla, patates ve balık benim için vazgeçilmez:)) Hatta ben kendimi tiye alırım arada, patates yiye yiye patates gibi oldum diye:))
evet galiba beni olumsuzetkiliyo.. Veremediğimi görünce mutsuz ve umutsuz oluyorum..bu arada hadise 13 kilo vermiş..sinek gibi kalmış :)))
sabah kahvaltısından sonra sadece elmayla ara yaptım öğle yemeği yemedim..
Salata yaklaşık 5 yk yedim..
Börek zaten bir yufkanın 4te biri kadardı ve hepsini yedim
tatlının da en küçük dilimini aldım ve baya sonra ara niyetine yedim..
şimdi de sırf öğün atlamayayım diye bol acılı yoğunluğu az bi kase çorba içtim..
Yok canım boş günüm değildi.. Müdürden izin aldım..
Canım sen kilonu fazlasıyla gösteriyorsun senin sporunu aksatmadan sıkı bi diyet yapman gerek bence..
Inş. Ben de en yakın zamanda eklerim...
yaa ne biliyim,
eşim nöbetçi bugün
onun nöbetçi olduğu günlerde evde yalnız kalıyorum
ondandır belki
daha yeni taşındık, pek de kimseyi tanımıyorum, vakit geçirecek biri yok
ben bugün cozuttum sanırım
1 çay bardağı kadar ayçekirdeği, bir dilim kek ve küçük bir tabak (doluydu) pilav üstü tavuk sote yedim
yuh bana yaa, bu kadar ödül olur mu???
ayyy geç kaldım acık sorma :)) buda kötü be ne ara çocuk yapacam ne ara büyüyecekk... yaşımı göstermem ben genelde öyle derler bana ...işten de yeni çıktım eve alışmaya çalışıyorum işe hep üslü püslü giderdim ben evdede yapmaya çalışıyorum ama iş yerindeki gibi olmuyo ...özel sektörde çalışıom ben eşimde emniyette o 5 te gelio eve cumartesi pazar izni var ben çalışınca olmuyo ters düşüoz görüşemioz aslında çalışmayı çok seviyorum:) neyse ama pomocum inşallah çok candan istiom senide böyle zayıf görecez emin ol senin kadar sevineceğimmm bu arada çimen yok bugün nerelerde acaba
inşallah biran önce geçer sıkıntın canımo mesajdan sonra yattım uyudum, daha yeni uyandım, geçmedi sıkıntım
nolduysa bugün anlamadım ya
inşallah hayırlı insanlarla dostluklar komşuluklar kurarsın canım gerçekten çok önemli.1tane olsun ama gerçekten candan olsunyaa ne biliyim,
eşim nöbetçi bugün
onun nöbetçi olduğu günlerde evde yalnız kalıyorum
ondandır belki
daha yeni taşındık, pek de kimseyi tanımıyorum, vakit geçirecek biri yok
Neslı en erken bır saat ıcınde uyurum.
Kendımı cok ac hıssedıyorum elma yesem olur mu. Ya da ne yapmalı. Su ıctım gecmedı mı hıs.
hazıran da dogurmam ıcın seneye agustos da tahmınen hamıle kalma gerekır. kaldı kı esımın bır evde ıkıncı bır ıkızlerı ısteyecegını sanmıyorum :)))))))))
benimbölümüme gelmişsiniz oh beeeordan oraya atlamak zor oluyorrrrAaaa kızlar bizim topiği başka bi alana taşımışlar ve adı değişmiş........
çok beğendim tarzını eleynir benimde olmaza olmzım birde kalın çekerim ben ne giyersem giyeyim hep siyah kalem bazen gözümün için beyaz kalem çekerim alta siyakkalem çekrim ama mutlaka dağıtırım yoksa gözaltı torbasıgörüntüsüoluyor bol rimel sürrim takma kirpik gibi olur:)))bütün özelliklerini taşıyan bir ikizlerim hemde6 haziran benm de doğum tarihim, yükselenim de terazi. gelgitlerim çoktur mesela, ama çoğunlukla neşeliyimdir.
haziranda hamile kalacagına çocugun haziran da doğsun bence, ikizler burcu olur süperrr
bir sürü soru var hemen cvplayım
27 yaşında ve hala öğrenci olmanın avantajını kullanarak spor ama kokoş giyinirimkot pantalon, tayt, etek, elbise ruh halime göre giyinirim. topuklu ayakkabı özellkle çizmeye bayılırdım ama ayagımdan ameliyat olana kadar azaltmak zorundaım. renk tercihim o da hiç fark etmiyor, siyahda var, pembede yeşil de. hatta bu yaz gaza gelip kırmızı pantalon bile aldım
fizigim nedeniyle pek mini şort giyemiyorum. bide ankara tabi burası, çok hoşuma da gitmiyor. aber duruyor sanki biraz.
ayakkabı da, yaklaşık 20 çift ayakkabım var. indirim yakalamaya çalıştıgımdan genelde çok para vermem o yuzden de çeşit çeşit alabilirim. yazın converse tarzı ayakkabılar, kışın da dar kotun üstüne çıkacak şekilde çizmeyi seviyorum.
tayt yada dar kot giydiysem üstü mutlaka tunik şeklinde uzun olur, normal kot giydiysem belimden biraz aşağıda olsa yeter.
çanta da her türlüsü var valla, giydigim kıyafete göre değişiyor. resim arada eklerim yine. avantajım kilomu göstermemek sanırım, o yuzden 80 kilonun üstündeyken de dar kot giyebiliyordm yandan förtleyen yaglarımı gözlemek için üstü bol giyiyorum sadece.
mesela şimdi yürüyüşe çıkacagız arkadaşlarla. çıkmışken de bahçeli evlere gidelim dedik. altıma lacivert boru paça kotum, üstüne toprak renginde kolsuz hafif bol t sihrt üm, onun üstüne de çok feci ruzgar oldugu için, krem renginde uzun, kenarları daha uzun olan hırkamı giyecegim. altına da toprak tonu spor ayakkabılarımla. yandan takmalı yeşilli, kahveli çantamı da taktım mı tamamdır.
makyajı severim ama eyeliner hep vardır bende. kıyafetime göre de göz altımın rengi deişir, bugun haki kalem çektim mesela göz altıma..
akşam yemegimi yazayım bir de hemen:
5 yk bezelye yemegi
2 yk pilav
yarım kepçe cacık
1 tabak marul ve mor lahanadan salata
ve 2 tane küçük tulumba tatlısı ( kalori sepetinden baktım 45 kaloriymiş, öle olunca dayanamadım. uzun zamandır da yememiştim )
şimdi de yürüyüşe gidiyoruz kızlarla. tulumbaları eritelimm
senin tarzınıda çok beğendimm tam düşündüğüm gibisinnn gü,zel bayansuna canım bende koyu olanı begendim ama yinede sen bilirsin canım bu arada gelinliğin çok güzel
duygu tarzımızı sormuş bende anlatayım
genelde lacivert, kahve, siyah, beyaz ,taba ve vizon renklerini kullanırım.baskılı hiçbişeyden hoşlanmam düz baskısız tunikler badiler tercihimdir.kot pantalon giyerim üzerine salaş tunik onun üzerindede mutlaka salaş yelek hırka bişey giyerim .tek sevmiyorum.gerekli olan yerlerdede klasik kendi tarzımda.
makyaj pek yapmam yaparsamda pudra ,siyah göz kalemi ,rimel tercihimdir.
tam bir ayakkabı manyagıyımdır diyebilirim.son 1 yıldır düz bagcıklı deri ayakkabılar tercihim bide dolgu topuklu ayakkabılar botlar kullanırım.ayakkabıdan parmaklarımın gözükmesinden hiç hoşlanmam bu yüzden kapalı ayakkabılar tercihim.özel günler içinde kurtarıcım biri siyah biri vizon platformlu ayakkabılarım var
büyük çantalar kullanırım küçük çanta kullanamıyorum.
imitasyon takı kullanamıyorum tek kullandıgım takı yüzüklerimdir.parmaklarım uzun oldugu için büyük yüzükler kullanabiliyorum.ve çok seviyorum.
kıyafet ve eşarp uyumuna dikkat ederim çanta ile ayakkabı uyumunada.benim için giydiğim kıyafetlerin kumaş kalitesi çok önemlidir.sık sık kıyafet almam.alışveriş yapmaktanda pek hoşlanmıyorum.birbirinin aynısı gibi giyinmektende hiç hoş değil ama maalesefki magazalar hep aynı.
bu arada benim burcumda balık .bir balık kadınıyım.yükselenimde kova bir balık kadınından daha fazla gerçekçiyimdir hatta bazen eşim sinir olur bu duruma
geçmiş olsun nesli,keşke faydam olsaa ama bilmiyorumYa kızlar benim sinüzitim azdı yine, burnuma tuzlu karbonatlı su yaptım ama pek işe yaramıyor. Bildiğiniz kocakarı yöntemleri var mı? Papatya buğusu duymuştum ama 1 kere denemiştim sadece, varsa önerileriniz çok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?