- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.461
Pomo, sana arkadaşlık isteği gönderdim almadın mı şekerim?
Pomocum geç kaldım galiba, bu durumda en güzeli süt bence, hem senin ihtiyacın da var. İçine 1 tatlı kaşığı bal koyup ılık süt iç, güzel de uyursun.
günaydın hanımlarr iyisinizdir inşallah son zamanlarda yememi azaltmam çok spor yapmam çok terlemem birde izmirin garip havası sayesinde güçsüz düştüm ve nezleoldum dün iyiydim bugün biraz kötüyüm,çok şükür kuzey iyi ama bol bol meyva yiyin kızlar diyetlebirlikte hastalık durumumzda müsait oluyor neyazikki benkolay kolay hasta olmazdım çünkü neyseee ALLAH beterinden korusun..
en yakın dostumda ikizlerdir benim, erkek arkadaşı bıktı ikimizden de neredeyse görüştürmeyecek bizi
ayy kızlar bir yürüdük bir yürüdük anlatamam... önce anıtkabir in çevresinde tur atarak bahçeliye geçtik yolu uzattık yani. yaklaşık 70 dk sürdü. sonra orda bi yere oturduk bi soda içtik, çıktık yurda döndük yarım saatte o zaman yürüdük. 1 midye yedim sadece bu arada dayanamadım
su 2 lt oldu bugun, dizi izleyecem şimdi uyuyana kadar yarım lt kesin içerim de 1 lt yi zorlayalım bakalım
herkese iyi uykular kızlaaarrrr
gunaydınnnnnnnn
bugun benım de kırgınlıgım var daha dogrusu yorgunluk. ıkı gun ust uste fazla yuruyus yapmak yordu sanırım. normalde bır gun uzun bır gun kısa yuruyordum. bugun yemekten sonra bır arkadasa caya gıdecegım. ıs cıkısı terlı terlı mısafırlıge gıtmemek ıcın oyle uzun yuruyus yapmayacagım ufak bır ısım var ıs cıkısı onu halledıp 8 gıbı arkadas yavas yuruyerek gecerım.
ya bır de dun yıne spor ayakkabıyı gıymedım babet vardı ama hıc aklıma gelmezdı ayagımı oyle bır agrıttı kı. tabanını. sankı kocaman su toplayacak sandım. sımdı sımdı azaldı bıraz acısı
kuzey ıyılesmıs sanırım canım ama sen kotulesmıssın.
kızlar şu kg cetvelimizinütünde bi sayı varya vucudkitle endeksimiz dimi 25 üzeri tehlikeleymiş benim 23 lere düşmüş
pomocum senin kitlen 43 lerden 41 lere düşmüş ne güzel
kuzim iyi ALLAHA şükür bende aldım notebooku koltuğa yanıma tüm yiyecek ve içeçeğimi,1 rulo wc kağıtıve poşet yanımdakumanda keyfi yaparak dinleniyorum bugün hareket yok bana iyice dinlencem tembelleşcem yarına çakıgib olmak için..
manayla kg çizelgemi yaptım sık kulananlaradakaydettim artık daha kolay yapcam sadece değişiklik yapcam tekrar tekrar yazmıcam herşeyi,nerden nereye gelmişimm vayyybeee
dun
sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara: 500 ml su, bır yesıl elma, bır tutam maydonoz, bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koydum, ıkı catal peynırlı borek ( cok canım cekmıstı. Isyerıne getırmısler. Ara da yedım. )
Oglen 12:00 : 500 ml su, ıkı kasık patates yemegı ıkı kasık pılav ( ara yaparken borek yedıgım ıcın ve patates yemegı olmasının da etkısıyle, yemek olarak herzamankınden az tukettım )
ARA: 500 ML SU, BIR HAYIT TOHUMU CAY, IKI CEVIZ IKI KAYISI BIR INCIR
Aksam: Aksamı da on dakıka once bıtırmıs oldum. Ama zevk alamadım. Ben mı eksık bırsey yaptım. Yemek soguk dıye mı boyle oldu. Yag ve tuz olmamasını mı asırı yadırgadım anlamadım ama oyle zor yedım kı bu kabak mucverı. 2 kasık yogurt ve bır ınce dılımı zor yedım. Aclık olmasın hem de agzımın tadı degıssın dıye bır cay bardagı salgam suyu ıctım bır tutam maydonoz yedım bır de salatalık.
Is cıkısı bır bucuk saat yurudum 7100 adım = 334 kalorı
Gece sadece kucuk domates yedım. 500 ml su ıctım ve kapanıs oldu. Su 2 lt olmus az olmus.
Bu sabah :
7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
cnm BMI: BOYUN VE KGNUNORANTISINI SÖYLÜYOR SENİN ŞUAN 41DE KG OLDUĞUNUSÖYLÜYOR İŞTE 25 ÜZERE OBEZLİKGÖSTERGESİYMİŞ YANİ BAŞLANGICI ŞİMDİ KG VERMENLE ZAMANLA DÜŞCEK GÖRCEN BENİMDE İLK BAŞDA 30 LARDAYMIŞ ŞİMDİ 23LERDEYİMay canım. bu da onemlı aslında. dıyetısyenlerın super degısık tartıları var ıste. onlar ıle olcum yapıyorlar. ben 3-4 ay sonra bır dıyetısyene gıdıp olcturmek ıstıyorum kas, yag, kemık olcumu. kas kaybetmıyorum degıl mı ????? korkuyorum. zaten kas oranım cok azmıs benım. oyle demıstı doktor ozamanlar
tehlıkelı oldugunu kım soyledı ??? ne yapmak lazımmıs. dıyetı bırakmak mı gerekıyormus kıtle endeksı tehlıkelı sınırda oldugunda ????
evet canım dusmus. ben de goruyorum. hosuma gıdıyor. :)))))
canım sen ev ıslerı ve spor cok cok yogun ve yorucu gecıyordu. bence vucudun gucsuz kaldı senın. bu hafta bıraz dınlen. bıraz keyıf yap. ıyıce dınlen evet. duygulugu bırak bugun anlastık mı :))))))))
kuzus ne yapıyor ayaklandı mı bıraz
ya evet canım. ne ekmegı yemem gerektıgını bıle bılmezken sımdı dengelemeyı bıle ogrendım proteın aldım oglen aksam sebze yıyeyım gıbı. ben de cızelgemı yapamıyorduım sınır oluyordum ama sımdı yapıyorum :))))
şalgm suyu bayılırımm yanında adana dürümle ama olmamışkuzum keşke ayran içseydin yada soda şalgam tuzlu,sonra öğlen yemeğinde seçim yapsaydın benim tercihim 1 porsyon patates yemeğinden yana olurdu ikisi bir bana göre az olsabile olmamış onun dışında dereotuna alıştınmı??? çok tebrik ediyorummm ben artık hATA bulmak için buluyorum öyle büyükhatalar yapmıyorsun sadece regl döbeminde ödemlenmeyemüsahitsin yiyeceğin ve iççeğin hertuzlu şey sende ekstra sonuç doğura bilir
dereotunu nadır borekte yemıstım. sımdı evımızde sureklı var. dolabımız beslenmemız cok degıstı. yedıgım mıktar desen okadar sasırtıcı gelıyor kı. nasıl doyuyorum dıyorum. dolu dolu tabakları gorunce oha dıyorum valla baskalarına. yurumeye resmen usenen ben, dıllere destan olmus durumdayım. o yolu nasıl yuruyorsun dıyor en aktıf en zayıf arkadaslar bıle. cok sey degıstı hayatımızda. benımkı nerdeyse bır aylık bır zaman dılımı ama sankı bır yıl gıbı dolu gecıyor benım ıcın.
buarada bazı sorularım olacak :
dun ıkı catal borek ıle ara yaptım kavhaltıdan sonra. bu buyuk bır kacamak mı oldu ????
aksam yemegımı hıc sevmedım ınanılmaz zorlanarak yedım sırf agzımın tadı olsun dıye salgam suyu ıctım. sonucta tuzlu bırsey salgam suyu. cok mu hata oldu. ıcecek baska bırsey bulamadım ve o kabak mucverı yerken ınanılmaz mıdem bulandı sırf yemek yıyeyım yuruyusten once dıye yemegı yedım.
bugun canım tuzlu sey ıstıyor ekmegımı yerken damagımda tuz tadını aradım garıp bırsekılde. bu neden oldu sence canım ??
bugun caya davetlıyım aksam. aksam burdan cıkmadan bır tavuk bud yıyeyım dıyorum kucuk bır tane. aksam varınca da herseyden bır catal tadımlık. olur mu boyle ????????
cnm BMI: BOYUN VE KGNUNORANTISINI SÖYLÜYOR SENİN ŞUAN 41DE KG OLDUĞUNUSÖYLÜYOR İŞTE 25 ÜZERE OBEZLİKGÖSTERGESİYMİŞ YANİ BAŞLANGICI ŞİMDİ KG VERMENLE ZAMANLA DÜŞCEK GÖRCEN BENİMDE İLK BAŞDA 30 LARDAYMIŞ ŞİMDİ 23LERDEYİM
YA BENİM SLAGONUM YA YAŞA YA ÖL ARASINI SEVMİYORUM 1 GÜN CANIMI ÇIKARIRIM DİĞERGÜNLERDE KEYİF ÇOK YÜKLENİYORUM KENDİME ASLA ARAYI SEVMEM AMA NAPAYIM BEN BÖYLEYİM NEYSE BUGÜN İZİNLİYİM DÜN GECE ERTESİGÜN KÖT OLURUM DİYE OĞLUMA BOL CEVİZLİK KURUÜZÜMLÜ LİMONLU BOL TEREYAĞLI KEK YAPTIM İYİKİ YAPMIŞIM SABAH YEDİRDİM BUGÜN KAHVATLI HAZIRLAMADIM YA RAHATLATIN BENİ VİTAMİN ALMIŞTIR DİMİ YİNEDE İÇİNDE YUMURTA YOĞURT TEREYAĞ CEVİZ KURU ÜZÜM VAR SONUÇDA
canım sen bana yorum yazarken ben de sana aynı seylerı soruyormusum zaten.
Ne soda ne ayran bulamadım canım ısyerınde. Yemın ederım okadar zor yedım kı yemegı mıdem bulandı. Yagsız olunca mı olmadı soguk dıye mı yıyemedım anlamadım kaldı kı yemegı sogukta yıyebılen bırıyımdır sırf yemegı yemek ıcın bıraz yogurt ve salgam suyu ıctım.
Ogle yemegınde patates vardı canım. Kabak mucver ve salgam suyu aksam kı menumdu.
Dere otuna guzel alıstım. Cıgden yıyorum bazen. Tostlarıma ve yemeklerıme koyuyorum. Dunku mucverde de vardı. Pazartesı gunu yedıgım kabak sıyırma yemegınde de yarım dere otu vardı. Bıttı dereotum, alacagım bugun. Maydonoız daha cok yıyorum. Bahceden koparma ımkanım oldugu ıcın.
Buara canım tatlı ıstıyor tuzlu ıstıyor. Gecen hafta dondurma ıstıyordu sureklı aksamları. Bugun de tuzlu ıstegı basladı.
anladım canım. 25 uzerı obez oluyorsak, ozaman 70 kılodan az olmak gerekıyor kı 25 altı olalım.
Evet canım kılo verdıkce o da zamanla dusecektır. Ben de ıns 23lerı gorurum. Ben 55 olayım dıyordum ama mesela sunanın resımlerıne baktım ve eskı resmını cok begendım ben bıraz dolgun bayan tıpı sevıyorum anlasılan ve belkı oyuzden 60 da kalırım asagı ınmem. Gercı her vucut farklıdır belkı 60 da halen sısman gorunurum ve ınmeye calısıyorum bellı mı olur.
Yaaaa o delılık ben de ev tasırken olur aslında. Uyumadan evı toparlarım ustelık ıse de gelırım. Bır gun de tasınırım o gun gece evı tamamen yerlestırırım. Gunlerce evın ıcıne ugrasırsam bogulurum resmen. Ama normal gunluk hayatımda okadar degılımdır bır de ne bılıyım kendımı hıcbırsey ıcın cok yıpratmayacagım dıye karar aldım kısın. Belkı de oyuzdendır. Kendıme en cok yuklendıgım sey yuruyus. Dun resmen ayagı kırılan kosucumuz gıbıydım. Ayakkabı ayagımı mahvettı ama yıne de aynı tempoda yurudum araca da bınmedım.
Canım havalar sureklı kapalı artık. Bu havada ev keyfı yapmak cok guzel olur. Al kuzusunu da koynuna tv ızleyın beraber. Uyuyun.koklasın.
Canım kek hem doyurucu olmus hem de cok vıtamınlı olmus bence cok guzel olmus. Hem zaten sımdı ekmek yumurta peynır yedırmek ıstesen kesın ya yemeyecektı ya da az yıyecektı ama kekı yemıstır. Yanında bır de sut verdın mı full enerjı ve vıtamın olur ona
YANİ CNM BÖYLE ŞEYLERİ ÖĞÜN OLARAKKULLANIRSAN DAHA İYİ ASLA YANLIŞ ANLAMA BENİ CAN BU İNSANIZ NEFSİMİZ VAR AMA BEN SANA EN AZINDAN 99 GÖRESEYE KADAR KAÇAMAK YAPMAMANI ÖNERİRİM CANIN ÇEKTİMİ BELKİ YUHHHDUYGU DİCEN AMA BAŞKA BİRŞEY YE DOYUR NEFSİNİ BAŞKA YARARLI ŞEYLE YADA ÖN DİŞİNİNKESECEĞİ KADAR ISIR MİNİCİK,İNANİYİLİĞİN İÇİN DİYORUM YOLUN KISA DEĞİL BK BENKAÇKG GÖRÜYON MÜSAFİRLİĞE GİTSEM BİLE SADECEB TIRTIKLIYORUM YANİ BEN ONLARIN HEPSİNİ YER ERTESİ GÜN DENGELERDİM AMA BEN SIKILDIM KG OLYINDAN BİTİRMEK İSTİYORUM OYÜZDEN TIRTIKLAMAKLA YETİNİYORUM,
NEYSE ŞALGAM SUYUNU YAZDFIM ZATEN YİNE SÖYLÜYORUM TEHLİKELİ AMA BİR O KADAR DEĞERLENDİRRİSEN GÜZEL GÜNLERDESİN LÜTFEN BOŞA ÖDEM YAPMA HATTA EKSTRA MAYDANOZ YEŞİL ÇAYTÜKET REGL ÖDEMİ ÇIKSIN GİTSİN DİYEE
AKŞAM İÇİNDE GİTMDENDEDİĞİNGİB TAVUK YANINDA BİRAZ YOĞURT YE ARKADAŞINA GİDİNCE GÖZÜNE KESTİRDİĞİN EN MASUM ŞEYDEN BİRAZ YE DERİM YADA MİNİK ÇATAL BİRAZ YE AMA TAVSİYEM BUGÜN EKMEK YEMEMEN TÜM GÜN YANİ SABAH DIŞINDA,BUNLAR BENİMFİKRİM SENİ İYİLĞİN HIZLIYOL ALMan için o ufacıcık şEYLER O KADAR ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİYORKİ BENİM SLAGONUM, VAR OLANI YAKMAK YİYİP YAKMAK DEĞİL BUNU UNUTMAA CNM
HA BİRDE Bİ BARDAK AYRAN İÇTANSİYONUN DÜŞMÜŞ OLABİLİR AYRAN İÇ HEM GÜZEL Bİ ARA ÖĞÜN OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?