- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.481
sütü çok seviyor üt verseydim kek yemezdi o yüzden sütü biraz sonra vercem en ızndan öğlene kadar rahat olurum...
Kışın çok yapıyoruzöyle keyif fac.de resmimiz bile var tvkeyfi yaparkenn..
Cnm bir daha asla babetleyüklenme bu kadar ayağına zarar gelirse hareket edmezsin kg vermen zorlaşır eski biayakkabın var spor rahat işyerinde dursun baktın hava güzel giyer onlarla yürürsün
pomocum bugün çok müsahitim o yüzden tüm sorularına açığımmm
ok canım salgam suyu gıbı tuzlu seyler konusunda dıkkatlı oluyorum. dun su 2 lt olmus bugun ustune duseyım. ve fazla yesıl cay ıceyım. su an maydonoz yedım yıne bır tutam. canım ben hıc ekmek yemıyordum hatırlarsan. oglen pılav yıyordum sadece. aksam da pılav ya da ekmek yemıyorum zaten. menemen ve makarna varmıs bugun ogle yemegınde. yanımda yesıl mercımek var pılav gıbı yemek gıbı yaptım yanı. sulu degıl. onu yerım makarna yememek ıcın. aksam da tavuk yerım dedıgın gıbı. mısafırlıkte de bır catal bır catal tadımlık alırım. arkadas dıyette oldugumu bılıyor. aman abartma dıye tembıhlemıstım zaten onu. .
canım ben yanlıs anlamam senı. senın cok dısıplınlı oldugunu bıldıgım ıcın senı hem dıkkate alıyorum hem ornek alıyorum.
günaydın hanımlarr iyisinizdir inşallah son zamanlarda yememi azaltmam çok spor yapmam çok terlemem birde izmirin garip havası sayesinde güçsüz düştüm ve nezleoldum dün iyiydim bugün biraz kötüyüm,çok şükür kuzey iyi ama bol bol meyva yiyin kızlar diyetlebirlikte hastalık durumumzda müsait oluyor neyazikki benkolay kolay hasta olmazdım çünkü neyseee ALLAH beterinden korusun..
süslü seni...hadı ya sutu cok sevıyor demek. Ne guzel. Ben sute cok gec basladım ve oyuzden cocugum sutu cok sevsın ıstıyorum ıns benım kuzum da senın kuzun gıbı olur.
Kekı sevdı mı yedı mı bıdık ????? Face ekleyecegım canım ama unutuyorum aksamları. Gunduz gıremıyorum face ısyerınde yasaklı. Ama ekleyecegım en kısa zamanda. Kuzucugu merak edıyorum bakayım resımlerıne. Bır ıkı resmını gormustum ılk baslarda.
Ya canım rahat bır babet. Tam duz degıl. Altı da bıraz yuksek. Daha once de yuruyordum olmamıstı. Bır daha aynı ayakkabı ıle yurumem. Sakatlanma degıl de ayagımın altı kocaman su toplayacaktı cok acıtmıs tabanımı. Spor ayakkabımı gıyıyordum sureklı ama bu haftakı kıyafetlerın altına uymaz dıye babetımı gıymıstım. Nasılsa rahat yuruyorum dedım sporu getırmeye gerek yok demıstım.
kızlar şu kg cetvelimizinütünde bi sayı varya vucudkitle endeksimiz dimi 25 üzeri tehlikeleymiş benim 23 lere düşmüş
tamam canım cok sagol :))))))))))
aklıma geldı sımdı bak. Sımdı ben pazartesı bıldırım yaparken 106,40 cıktım. Pazartesı aksam spordan sonra 106,20 cıktım salı sabahı 106,00 cıktım. Dun aksam ve bu sabah tartıldım 106,40 cıktım. Gunluk degısebılır bılıuyorum da acaba salgam mı etkıledı ya da bu hafta tam regl haftama gırdım oyuzden mı oldu dıye merak ettım. Endıse degıl sadece merak edıyorum ogrenmek adına :)))
şimdi hava değişimleri yaşıyoruz ya herkeste bi kırgınlık var..bi de sen gerçekten acayip yürüdün geçen hafta.. dün de oğlunun telaşı sıkıntısı seni iyice güçsüzleştirmiştir..bari biraz kaçamak yap duygucum da canın yerine gelsin..günaydın hanımlarr iyisinizdir inşallah son zamanlarda yememi azaltmam çok spor yapmam çok terlemem birde izmirin garip havası sayesinde güçsüz düştüm ve nezleoldum dün iyiydim bugün biraz kötüyüm,çok şükür kuzey iyi ama bol bol meyva yiyin kızlar diyetlebirlikte hastalık durumumzda müsait oluyor neyazikki benkolay kolay hasta olmazdım çünkü neyseee ALLAH beterinden korusun..
kızlar şu kg cetvelimizinütünde bi sayı varya vucudkitle endeksimiz dimi 25 üzeri tehlikeleymiş benim 23 lere düşmüş
benim zaten diyette en fazla önemsediğim şey bu BMI..maalesef benimki de normal sınırlarda değil..19 altı sağlıksız zayılık kabul ediliyor..25 üstü de kademe kademe mesela 26 normalden biraz fazla kilolu kabul ediliyor.. ama 30 ve üzeri sağlıksız derecede fazla ve aşırı obez diye kabul ediliyor..ben ünideyken 80lere dayandığımda 29lardaydı.. doktor bana obez oluyorsun demişti şok olmuştum..ay canım. bu da onemlı aslında. dıyetısyenlerın super degısık tartıları var ıste. onlar ıle olcum yapıyorlar. ben 3-4 ay sonra bır dıyetısyene gıdıp olcturmek ıstıyorum kas, yag, kemık olcumu. kas kaybetmıyorum degıl mı ????? korkuyorum. zaten kas oranım cok azmıs benım. oyle demıstı doktor ozamanlar
tehlıkelı oldugunu kım soyledı ??? ne yapmak lazımmıs. dıyetı bırakmak mı gerekıyormus kıtle endeksı tehlıkelı sınırda oldugunda ????
sağ ol canım geçecek inşallah ,sanada geçmiş olsun dün migrenin tutmuştugeçmiş olsun canım, izmir'in havası da müsait maşallah hasta olmaya. Boşuna dememişler "izmir'in havasına kızına güven olmaz" diye:))
seninde birtık kalmış 25 altına inmesineevet canım, sen artık kilolu kategorisinde değilsin:) benim de az kaldı, en azından 25'li bir rakam, sanırım 70kg altına inince benim de 25 olmayacak artık.
inan senin zayıflamanı evlat sahibi olmanı çok istiyorum benim dediklerime uymak zorunda değilsinelbet ama mantıklıoturup düşündüğünde hak verirsin ,bizim sende izlediğimiz yol 106 kg danyakmak olsun yediğimizi yakmak değil hep bunu düşün,tam kaçamak yaparken eline al bunu yersem ekstra kg olcak hareket yapcam o kadarrrrrrrr yorulcak bu yediğim için ,ama yemezsem yapacağım tüm hareket benim 106 kg dan gitcek bu mantığı asla unutma 1kereden birşey olmazz lafına inanmıyorum bu kendini kandırmak tabi tekrar diyorum bu benim fikrimmm..
şimdi hava değişimleri yaşıyoruz ya herkeste bi kırgınlık var..bi de sen gerçekten acayip yürüdün geçen hafta.. Dün de oğlunun telaşı sıkıntısı seni iyice güçsüzleştirmiştir..bari biraz kaçamak yap duygucum da canın yerine gelsin..
Benim zaten diyette en fazla önemsediğim şey bu bmı..maalesef benimki de normal sınırlarda değil..19 altı sağlıksız zayılık kabul ediliyor..25 üstü de kademe kademe mesela 26 normalden biraz fazla kilolu kabul ediliyor.. Ama 30 ve üzeri sağlıksız derecede fazla ve aşırı obez diye kabul ediliyor..ben ünideyken 80lere dayandığımda 29lardaydı.. Doktor bana obez oluyorsun demişti şok olmuştum..
kızlar hepinize günaydın...umarım hepiniz iyisinizdir.. Bugün 1. Sınıf velilerine oryantasyon seminerim var..3 gündür hazırlanıyorum.. Inşallah güzel geçer..şimdi heyecanla zamanın gelmesini bekliyorum..
süslü seni...
çok şükür akşam oldumu ballı şüt der oğluşum inş tüm çocuklar içerr,keki sevdi yedi çok şükür
günaydın kızlar
cnm sebep ikiside olabilir şalgamiçmeseydin anlardık neyse maydanoza yüklen biraz bir iki güne anlarız yeşil çay bol su unutma
heeeeee sus ıcın yaptım da yapmam valla. Ayagım oyle agrıdı dı kı anlatamam. Kocaman balon oldu ama gectı hemen sukur. Bugun yuruyemem dedıgım gıbı ama aksam gezme olmasa yıne yururdum hafıften enerjım gerı gelmeye basladı sımdı :)))))))
ballı süt....... Yerım ben onu ya. Cok sevıyorum dedım ya acayıp enerjım tuttu benım senın oglusunla. . Kekı de sevmıs oh guzel. Hem vıtamın oldu hem karnı doydu ne guzel
sağ ol canım geçecek inşallah ,sanada geçmiş olsun dün migrenin tutmuştu
Aynen havasına kızınaa güvenilmezz ...
seninde birtık kalmış 25 altına inmesine
evet maydonoza yuklendım hemen. ıkı ara ogunde de yıyorum zaten uzun zamandır. Yıne oyle yaparım. Dun su 2 lt olmus yesıl cayı da bırkez ıcmısım. Bugun su ve yesıl caya da yuklenecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?