Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

hadı ya sutu cok sevıyor demek. ne guzel. ben sute cok gec basladım ve oyuzden cocugum sutu cok sevsın ıstıyorum ıns benım kuzum da senın kuzun gıbı olur.

kekı sevdı mı yedı mı bıdık ????? face ekleyecegım canım ama unutuyorum aksamları. gunduz gıremıyorum face ısyerınde yasaklı. ama ekleyecegım en kısa zamanda. kuzucugu merak edıyorum bakayım resımlerıne. bır ıkı resmını gormustum ılk baslarda.

ya canım rahat bır babet. tam duz degıl. altı da bıraz yuksek. daha once de yuruyordum olmamıstı. bır daha aynı ayakkabı ıle yurumem. sakatlanma degıl de ayagımın altı kocaman su toplayacaktı cok acıtmıs tabanımı. spor ayakkabımı gıyıyordum sureklı ama bu haftakı kıyafetlerın altına uymaz dıye babetımı gıymıstım. nasılsa rahat yuruyorum dedım sporu getırmeye gerek yok demıstım.

pomocum bugün çok müsahitim o yüzden tüm sorularına açığımmm

tamam canım cok sagol :))))))))))

aklıma geldı sımdı bak. sımdı ben pazartesı bıldırım yaparken 106,40 cıktım. pazartesı aksam spordan sonra 106,20 cıktım salı sabahı 106,00 cıktım. dun aksam ve bu sabah tartıldım 106,40 cıktım. gunluk degısebılır bılıuyorum da acaba salgam mı etkıledı ya da bu hafta tam regl haftama gırdım oyuzden mı oldu dıye merak ettım. endıse degıl sadece merak edıyorum ogrenmek adına :)))

inan senin zayıflamanı evlat sahibi olmanı çok istiyorum benim dediklerime uymak zorunda değilsinelbet ama mantıklıoturup düşündüğünde hak verirsin ,bizim sende izlediğimiz yol 106 kg danyakmak olsun yediğimizi yakmak değil hep bunu düşün,tam kaçamak yaparken eline al bunu yersem ekstra kg olcak hareket yapcam o kadarrrrrrrr yorulcak bu yediğim için ,ama yemezsem yapacağım tüm hareket benim 106 kg dan gitcek bu mantığı asla unutma 1kereden birşey olmazz lafına inanmıyorum bu kendini kandırmak TABİ TEKRAR DİYORUM BU BENİM FİKRİMMM..

Geçmiş olsun canım, İzmir'in havası da müsait maşallah hasta olmaya. Boşuna dememişler "İzmir'in havasına kızına güven olmaz" diye:))

süslü seni...
çok şükür akşam oldumu ballı şüt der oğluşum inş tüm çocuklar içerr,keki sevdi yedi çok şükür

Son düzenleme:
kızlar şu kg cetvelimizinütünde bi sayı varya vucudkitle endeksimiz dimi 25 üzeri tehlikeleymiş benim 23 lere düşmüş

Evet canım, sen artık kilolu kategorisinde değilsin:) Benim de az kaldı, en azından 25'li bir rakam, sanırım 70kg altına inince benim de 25 olmayacak artık.

cnm sebep ikiside olabilir şalgamiçmeseydin anlardık neyse maydanoza yüklen biraz bir iki güne anlarız yeşil çay bol su unutma

şimdi hava değişimleri yaşıyoruz ya herkeste bi kırgınlık var..bi de sen gerçekten acayip yürüdün geçen hafta.. dün de oğlunun telaşı sıkıntısı seni iyice güçsüzleştirmiştir..bari biraz kaçamak yap duygucum da canın yerine gelsin..

kızlar şu kg cetvelimizinütünde bi sayı varya vucudkitle endeksimiz dimi 25 üzeri tehlikeleymiş benim 23 lere düşmüş

benim zaten diyette en fazla önemsediğim şey bu BMI..maalesef benimki de normal sınırlarda değil..19 altı sağlıksız zayılık kabul ediliyor..25 üstü de kademe kademe mesela 26 normalden biraz fazla kilolu kabul ediliyor.. ama 30 ve üzeri sağlıksız derecede fazla ve aşırı obez diye kabul ediliyor..ben ünideyken 80lere dayandığımda 29lardaydı.. doktor bana obez oluyorsun demişti şok olmuştum..

geçmiş olsun canım, izmir'in havası da müsait maşallah hasta olmaya. Boşuna dememişler "izmir'in havasına kızına güven olmaz" diye:))
sağ ol canım geçecek inşallah ,sanada geçmiş olsun dün migrenin tutmuştu
Aynen havasına kızınaa güvenilmezz ...

evet canım, sen artık kilolu kategorisinde değilsin:) benim de az kaldı, en azından 25'li bir rakam, sanırım 70kg altına inince benim de 25 olmayacak artık.
seninde birtık kalmış 25 altına inmesine

canım bunu bılıyorum. Oyuzden kendımı zorluyorum herseye uyabılmek adına. Sırf bozabılırım ya da ıkramlık seyler olur dıye teyzelerıme gıtmıyorum pazar gunu. Uzun zamandır gormuyorum hepsını de cok severım ama onların oldugu kasabaya gıtmıyorum pazar gunu. Bana moral da olur bılıyorum ama gıtmıyorum. Ne bılıyım arkadas toplantısı gunlerım zaten yok ama gıdebılecegım ınsanlara da gıtmıyorum enazından belırlı sure boyle yapacagım ama bu arkadasa gıtmem lazım cenazesı oldu bas saglıgı dıleyecegım zaten.

Evet zorunlu degılım degılız ama akla mantıga uyan hem de benım ıyılıgım ıcın olan bır yontem ve yolu nıye reddedeyım kı canım. Ne alınıyorum ne de asırı zorlanıyorum. Merak etme sen. Ufak tefek hatalar oluyor ama onları bıle uyar sen bana. Ve bu bır kereden bırsey olmaz olayına katılıyorum. Kaldı kı okadar dıkkat ederken ve spor yaparken ancak kılo verıyorum hatta veremedıgım zamanlar oluyor. ıoyuzden kacamaklarım nekadar sık olursa kılo alma ıhtımalım bıle var bence. Herkesın bunyesı boyle olmayabılır ama ben kendı vucuduma guvenmıyorum.

kızlar hepinize günaydın...umarım hepiniz iyisinizdir.. bugün 1. sınıf velilerine oryantasyon seminerim var..3 gündür hazırlanıyorum.. inşallah güzel geçer..şimdi heyecanla zamanın gelmesini bekliyorum..

günaydın cnmm
evet cnm bugün gücümü toplucam ...
Seninde az kalmış 25 altına düşmeye ben 30lardan geliyorum şimdi iyiyim amahedef kg geldiğimde 20lerde olcakmışım 19altına düşmeyeyimo zaman

güzel bir konu açmıışm dimifdm bmıgeçrekdençokönemli

velilere niyeokul gezdiriyorsunuz içleri rahat etsin diyemi?

süslü seni...
çok şükür akşam oldumu ballı şüt der oğluşum inş tüm çocuklar içerr,keki sevdi yedi çok şükür

heeeeee sus ıcın yaptım da yapmam valla. Ayagım oyle agrıdı dı kı anlatamam. Kocaman balon oldu ama gectı hemen sukur. Bugun yuruyemem dedıgım gıbı ama aksam gezme olmasa yıne yururdum hafıften enerjım gerı gelmeye basladı sımdı :)))))))

ballı süt....... Yerım ben onu ya. Cok sevıyorum dedım ya acayıp enerjım tuttu benım senın oglusunla. . Kekı de sevmıs oh guzel. Hem vıtamın oldu hem karnı doydu ne guzel

cnm sebep ikiside olabilir şalgamiçmeseydin anlardık neyse maydanoza yüklen biraz bir iki güne anlarız yeşil çay bol su unutma

evet maydonoza yuklendım hemen. ıkı ara ogunde de yıyorum zaten uzun zamandır. Yıne oyle yaparım. Dun su 2 lt olmus yesıl cayı da bırkez ıcmısım. Bugun su ve yesıl caya da yuklenecem

ballı süt değilablası ballı şütttt...

sağ ol canım geçecek inşallah ,sanada geçmiş olsun dün migrenin tutmuştu
Aynen havasına kızınaa güvenilmezz ...

seninde birtık kalmış 25 altına inmesine

Sağol canım, migren değil sinüzit, sinüslerim dolu ve boşalmıyor bir türlü. Daha birkaç hafta önce antibiyotik kullandım ama işe yaramadı demek. Bugün papatya buğusuna başlayacağım, yaşasın kocakarı ilaçları:)) Ben havuzdan sonra saçımı kurutmadan çıkıyorum, evde de duştan sonra saç kurutma alışkanlığım yok pek, sonuç bu işte. Aman siz siz olun ıslak saçla çıkmayın kızlar, çok fena oluyor çoookk..

evet maydonoza yuklendım hemen. ıkı ara ogunde de yıyorum zaten uzun zamandır. Yıne oyle yaparım. Dun su 2 lt olmus yesıl cayı da bırkez ıcmısım. Bugun su ve yesıl caya da yuklenecem

valla o kadar iyi enerji alıyorumki inşallah güzelolcak yeni yıl yeni umut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…