Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

pardon cnm yanlışolmuş,ee madem biliyorsun niye kurutmuyorsun sen bakimm. Neyse geçmiştir inşallah.

gunaydın canım. Kolay gelsın ortmenimmmmmmmmmmmmmmm

canım zaten fazlalıklarım olduğunu kendimde biliyorum ve tam 65 olduğumda çok normal bi kiloda oluyorum..yanılmıyorsam limit 19du..gerçekten önemlşi bi konu..çünkü boy ve kilomuzun orantılı olup olmadığının bilgisi bu..

velilere niyeokul gezdiriyorsunuz içleri rahat etsin diyemi?
yok canım o aşamala çoktan bitti..benim ki seminer.. yani çocukları yetiştirme yöntemleri, anne baba tutumları gibi şeyler..

ballı süt değilablası ballı şütttt...
ay çok tatlı ya.. benimki de üştt diyo..yerim ben onları ya..

Pomocum fırında kabak mücver damak tadına uymamış olabilir, ben yeşilliğini bol koyuyorum ama yine de eşim de çok sevmiyor. Yani ben kereviz, brokoli, enginar seven bir insan olarak, sanırım benim tarifler pek senin damak tadına göre değil Ben bundan sonra sana eşimin sevdiği hafif tarifleri veririm, çünkü o Antepli ve Ege tatlarını çok sevmiyor, bazen ben o da sevsin diye modifiye ediyorum. Mücver konusunda eşim de dertli, bir dahakine tavada yap lütfen dedi:))

nesli sana da geçmiş olsun canım..rüzgara ve ıslak kalmamaya dikkat et.. bi de banyodan çıkarken ayaklarını soğuk suya tut.. ben bunu yıllar önce duymuştum artık gerçek mi psikolojik mi bilmiyorum ama bana çok faydası oldu..

bırara bende de cok olmustu saclarımı yıkar joleler oyle cıkardım okul zamanı. Ozaman yakalanmısım ben de. Ama sımdı cok sukur ıyıyım.

Aman bugun yap tum koca karı ıslerını de bıraz rahatla. Kedı kelegı dıye bır bıtkı var konyanın koylerınde. Bıtkıye dokundugun an ıcındekı sıvıyı puskurtuyor gozu kor bıle edebılırmıs dıkkat etmek lazımmıs. Koydekıler bır sekılde ondan azıcık bır damla sıvı alıp burna damlatıyor mıktarı onemlıymıs bır damla olacakmıs mesela. Ve tum sinüsleri acıyormus kaynanamdan duymustum

BMI çok önemli gerçekten, 25 üstü olmayıp, 19'un altına da düşmemek lazım. Bir de herkesin kendini rahat hissettiği bir kilo oluyor. Ben mesela 58-59kg'larda iyi hissediyordum kendimi, bu yüzden uzun vadede 56-58 kg arası olmaya çalışacağım. Uzun yıllar 52kg civarındaydım ve bence o da iyi değildi. Sonuçta mankenlik yapmayacağız, sağlıklı ve dinç olmak ve kendimizi iyi hissetmek önemli.

Kızlar çocuğa özendireceksiniz beni de, sevesim geldi valla:) Yapsam mı acep ben de:))

hımmm sana keyifli seminerler o zaman.. Yaa bayılıyorum bukonuşmasını demnek seninkide böyle diyor bendeyerim seninkini maşallahhh..

ay yerım ben onuuuuuuuuuuuu. Tamam sus kız. Gozumun onunde canlanıyor mıncıklayasım gelıyor

gel sev bacım adresi verem gel

Kız iyiymiş o ot aslında da buralarda var mıdır, bir de ben sakarımdır başka birinin yapması lazım:))

ya canım sakın yanlıs anlama. Soguk yedıgım ıcın oldu sanırım. ınan bılmıyorum. Kabak sıyırma cok guzel yedım mesela. Mucvere bayılırım ve belkı de yaglı tadını aradı damagım ınan hıcbırsey bılemıyorum ama yıyemedım canım. Senın tarıfler uymustu yesıl mercımek ve kabak sıyırma cok guzel oldu. Mucverı sevemedım ınan bılmıyorum tam sebebını.

Esın anteplı demek . Ben de adana da buyudum damak tadım onun sevdıgı seylere uyar ozaman. Tava da az yaglı pısırmeyı dusunuyorum canım. Ben fırında yapıyordum esım cok sevmıyordu bıle fırındakı kuru tatsız dıyordu ama yıne de ben de tava da yapayım dıyorum.

yap yap. Senden sonra da ben yapacagım. Maxı ve suna da benden sonra yaparlar.

bende 50-53 kgarasındaydımm ideal kg 57 gösteriyor bi 60 olayım 2. Bebek için ekstra zayıflamak istiyorum inşallah,sen bence zayıfla sonra bebekdüşün ekstra kglarolcak nesli

bende 50-53 kgarasındaydımm ideal kg 57 gösteriyor bi 60 olayım 2. Bebek için ekstra zayıflamak istiyorum inşallah,sen bence zayıfla sonra bebekdüşün ekstra kglarolcak nesli

aynen ben de 55 hedefını sırf hamılelık ıcın koydum yoksa aklımdan gecen 65-60 olmaktı aslında

kız iyiymiş o ot aslında da buralarda var mıdır, bir de ben sakarımdır başka birinin yapması lazım:))

neslı ben kaynanama sorayım. Az mıktar getıreyım bayramda yanıma. Tam ogreneyım. Sana tarıf ederım yaparsın canım. Sana kargo yaparım. Gorumcem cok rahatladı. Yaptı kaynanam ona.

Fdm de duymustur belkı. O da konyalı ve konyada yasıyor

Muhabbete daldım kahvaltımı yazmayı unuttum, hemen yazıyorum;
2 dilim tahıllı ekmek arasına salça sürdüm, peynir, domates ve maydanoz koyup, tost makinesinde ısıtarak yedim. Yağsız tost oldu, çok da güzel oldu:)) Yine 1 fincan şekersiz sütlü neskafe tabi yanında.

kesinlikle katılıyorum ikili rakamları görene kadar sık dişini birazz cnm sonra rahat edeceksin kilolar 3-5 gidecek zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…