- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.501
sağol canım, migren değil sinüzit, sinüslerim dolu ve boşalmıyor bir türlü. Daha birkaç hafta önce antibiyotik kullandım ama işe yaramadı demek. Bugün papatya buğusuna başlayacağım, yaşasın kocakarı ilaçları:)) ben havuzdan sonra saçımı kurutmadan çıkıyorum, evde de duştan sonra saç kurutma alışkanlığım yok pek, sonuç bu işte. Aman siz siz olun ıslak saçla çıkmayın kızlar, çok fena oluyor çoookk..
kızlar hepinize günaydın...umarım hepiniz iyisinizdir.. Bugün 1. Sınıf velilerine oryantasyon seminerim var..3 gündür hazırlanıyorum.. Inşallah güzel geçer..şimdi heyecanla zamanın gelmesini bekliyorum..
canım zaten fazlalıklarım olduğunu kendimde biliyorum ve tam 65 olduğumda çok normal bi kiloda oluyorum..yanılmıyorsam limit 19du..gerçekten önemlşi bi konu..çünkü boy ve kilomuzun orantılı olup olmadığının bilgisi bu..günaydın cnmm
evet cnm bugün gücümü toplucam ...
Seninde az kalmış 25 altına düşmeye ben 30lardan geliyorum şimdi iyiyim amahedef kg geldiğimde 20lerde olcakmışım 19altına düşmeyeyimo zaman
güzel bir konu açmıışm dimifdm bmıgeçrekdençokönemli
yok canım o aşamala çoktan bitti..benim ki seminer.. yani çocukları yetiştirme yöntemleri, anne baba tutumları gibi şeyler..velilere niyeokul gezdiriyorsunuz içleri rahat etsin diyemi?
ay çok tatlı ya.. benimki de üştt diyo..yerim ben onları ya..ballı süt değilablası ballı şütttt...
ballı süt değilablası ballı şütttt...
günaydın kızlar
sağol canım, migren değil sinüzit, sinüslerim dolu ve boşalmıyor bir türlü. Daha birkaç hafta önce antibiyotik kullandım ama işe yaramadı demek. Bugün papatya buğusuna başlayacağım, yaşasın kocakarı ilaçları:)) ben havuzdan sonra saçımı kurutmadan çıkıyorum, evde de duştan sonra saç kurutma alışkanlığım yok pek, sonuç bu işte. Aman siz siz olun ıslak saçla çıkmayın kızlar, çok fena oluyor çoookk..
günaydınnn sanada sen nasıloldun dün biraz keyifsizdin
gunaydın nasılsın dun keyıfsızdın ??????
canım zaten fazlalıklarım olduğunu kendimde biliyorum ve tam 65 olduğumda çok normal bi kiloda oluyorum..yanılmıyorsam limit 19du..gerçekten önemlşi bi konu..çünkü boy ve kilomuzun orantılı olup olmadığının bilgisi bu..
yok canım o aşamala çoktan bitti..benim ki seminer.. yani çocukları yetiştirme yöntemleri, anne baba tutumları gibi şeyler..
ay çok tatlı ya.. benimki de üştt diyo..yerim ben onları ya..
hımmm sana keyifli seminerler o zaman.. Yaa bayılıyorum bukonuşmasını demnek seninkide böyle diyor bendeyerim seninkini maşallahhh..canım zaten fazlalıklarım olduğunu kendimde biliyorum ve tam 65 olduğumda çok normal bi kiloda oluyorum..yanılmıyorsam limit 19du..gerçekten önemlşi bi konu..çünkü boy ve kilomuzun orantılı olup olmadığının bilgisi bu..
Yok canım o aşamala çoktan bitti..benim ki seminer.. Yani çocukları yetiştirme yöntemleri, anne baba tutumları gibi şeyler..
Ay çok tatlı ya.. Benimki de üştt diyo..yerim ben onları ya..
ay yerım ben onuuuuuuuuuuuu. Tamam sus kız. Gozumun onunde canlanıyor mıncıklayasım gelıyor
bırara bende de cok olmustu saclarımı yıkar joleler oyle cıkardım okul zamanı. Ozaman yakalanmısım ben de. Ama sımdı cok sukur ıyıyım.
Aman bugun yap tum koca karı ıslerını de bıraz rahatla. Kedı kelegı dıye bır bıtkı var konyanın koylerınde. Bıtkıye dokundugun an ıcındekı sıvıyı puskurtuyor gozu kor bıle edebılırmıs dıkkat etmek lazımmıs. Koydekıler bır sekılde ondan azıcık bır damla sıvı alıp burna damlatıyor mıktarı onemlıymıs bır damla olacakmıs mesela. Ve tum sinüsleri acıyormus kaynanamdan duymustum
pomocum fırında kabak mücver damak tadına uymamış olabilir, ben yeşilliğini bol koyuyorum ama yine de eşim de çok sevmiyor. Yani ben kereviz, brokoli, enginar seven bir insan olarak, sanırım benim tarifler pek senin damak tadına göre değilben bundan sonra sana eşimin sevdiği hafif tarifleri veririm, çünkü o antepli ve ege tatlarını çok sevmiyor, bazen ben o da sevsin diye modifiye ediyorum. Mücver konusunda eşim de dertli, bir dahakine tavada yap lütfen dedi:))
bmı çok önemli gerçekten, 25 üstü olmayıp, 19'un altına da düşmemek lazım. Bir de herkesin kendini rahat hissettiği bir kilo oluyor. Ben mesela 58-59kg'larda iyi hissediyordum kendimi, bu yüzden uzun vadede 56-58 kg arası olmaya çalışacağım. Uzun yıllar 52kg civarındaydım ve bence o da iyi değildi. Sonuçta mankenlik yapmayacağız, sağlıklı ve dinç olmak ve kendimizi iyi hissetmek önemli.
Kızlar çocuğa özendireceksiniz beni de, sevesim geldi valla:) yapsam mı acep ben de:))
bmı çok önemli gerçekten, 25 üstü olmayıp, 19'un altına da düşmemek lazım. Bir de herkesin kendini rahat hissettiği bir kilo oluyor. Ben mesela 58-59kg'larda iyi hissediyordum kendimi, bu yüzden uzun vadede 56-58 kg arası olmaya çalışacağım. Uzun yıllar 52kg civarındaydım ve bence o da iyi değildi. Sonuçta mankenlik yapmayacağız, sağlıklı ve dinç olmak ve kendimizi iyi hissetmek önemli.
Kızlar çocuğa özendireceksiniz beni de, sevesim geldi valla:) yapsam mı acep ben de:))
bende 50-53 kgarasındaydımm ideal kg 57 gösteriyor bi 60 olayım 2. Bebek için ekstra zayıflamak istiyorum inşallah,sen bence zayıfla sonra bebekdüşün ekstra kglarolcak nesli
kız iyiymiş o ot aslında da buralarda var mıdır, bir de ben sakarımdır başka birinin yapması lazım:))
hımmm sana keyifli seminerler o zaman.. Yaa bayılıyorum bukonuşmasını demnek seninkide böyle diyor bendeyerim seninkini maşallahhh..
Gel sev bacım adresi verem gel
YANİ CNM BÖYLE ŞEYLERİ ÖĞÜN OLARAKKULLANIRSAN DAHA İYİ ASLA YANLIŞ ANLAMA BENİ CAN BU İNSANIZ NEFSİMİZ VAR AMA BEN SANA EN AZINDAN 99 GÖRESEYE KADAR KAÇAMAK YAPMAMANI ÖNERİRİM CANIN ÇEKTİMİ BELKİ YUHHHDUYGU DİCEN AMA BAŞKA BİRŞEY YE DOYUR NEFSİNİ BAŞKA YARARLI ŞEYLE YADA ÖN DİŞİNİNKESECEĞİ KADAR ISIR MİNİCİK,İNANİYİLİĞİN İÇİN DİYORUM YOLUN KISA DEĞİL BK BENKAÇKG GÖRÜYON MÜSAFİRLİĞE GİTSEM BİLE SADECEB TIRTIKLIYORUM YANİ BEN ONLARIN HEPSİNİ YER ERTESİ GÜN DENGELERDİM AMA BEN SIKILDIM KG OLYINDAN BİTİRMEK İSTİYORUM OYÜZDEN TIRTIKLAMAKLA YETİNİYORUM,
NEYSE ŞALGAM SUYUNU YAZDFIM ZATEN YİNE SÖYLÜYORUM TEHLİKELİ AMA BİR O KADAR DEĞERLENDİRRİSEN GÜZEL GÜNLERDESİN LÜTFEN BOŞA ÖDEM YAPMA HATTA EKSTRA MAYDANOZ YEŞİL ÇAYTÜKET REGL ÖDEMİ ÇIKSIN GİTSİN DİYEE
AKŞAM İÇİNDE GİTMDENDEDİĞİNGİB TAVUK YANINDA BİRAZ YOĞURT YE ARKADAŞINA GİDİNCE GÖZÜNE KESTİRDİĞİN EN MASUM ŞEYDEN BİRAZ YE DERİM YADA MİNİK ÇATAL BİRAZ YE AMA TAVSİYEM BUGÜN EKMEK YEMEMEN TÜM GÜN YANİ SABAH DIŞINDA,BUNLAR BENİMFİKRİM SENİ İYİLĞİN HIZLIYOL ALMan için o ufacıcık şEYLER O KADAR ÇOK ŞEY DEĞİŞTİRİYORKİ BENİM SLAGONUM, VAR OLANI YAKMAK YİYİP YAKMAK DEĞİL BUNU UNUTMAA CNM
HA BİRDE Bİ BARDAK AYRAN İÇTANSİYONUN DÜŞMÜŞ OLABİLİR AYRAN İÇ HEM GÜZEL Bİ ARA ÖĞÜN OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?