Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

benımkı dogum kontrol degıl canım. Regl olabılmek ıcın agır bır hormon hapı ıcıyorum uc bucuk yıldır ama sekıl ve adet olarak aynı. 21 adet ıcıyorsun 7 gun ıcınde ya da yedı gunden sonra regl oluyorsun. 7. Gunden sonra tekrar yenı hapa baslıyorsun regl olsan da olmasan da baslıyorsun.

Kımısı kılo yapıyor dogum kontrol dıyor kımısı yapmıyor dıyor. Bana kılo yapmadı 8 ay kullanmıstım. Bana tup bebek tedavım ve bu hapıp kılo yaptı ama kılodan daha cok gobegımı nasıl sarkıttı anlatamam.

Hımmmm anladım kıloyu. Yanlıs anlama cırkın buldum falan demek ıstemedım. Daha dolgun begenıyorum ben. Sen guzel cıtı pıtı bır hatun olmussun cırkın demek ımkansız zaten.

Az kaldı hımmmmmm yenıden gelın olmak. Ne super bırsey ya... Heyecanlandım

kaşar bnede yerdim ama yağlı az yağlı peynir al istersen cnm yada loy peynirlerin şahı bence hem çok vtiminli hemde kalorisi düşük

hem de nasıııl alt dişleri çıktı üstleri biraz daha zor gelecek sanırım ne bulsa ağzına atıyor:)) avatarımdaki resim kızım bu arada..
oyy yerim ben seniii prenses maşallah cnm öp benim içinn geçmiş olsun biz dişleri tamamladımtezmiz bir tülbenlte msaj yap annesi
boşver olnarı illa çelbe çakan biri olur zaten neysekulaklarınıb herkeze kapat doğru bldiğinden şaşma 1 kere ye birşey olmazdan sakin
sağ ol cnm ya çok utanıyorum valla güzel sözlerden:26:

benim kızımı görenler de hep bunun arkası erkek diyor zira kzım hiç kıza benzemiyor 9 aylık oldu hala keltoş :))) ben Allah kısmet ederse ikincisi de kız olsun isterim ilki erkek olsaydı ikinci de erkek olsun derdim bence iki kardeş aynı cinsiyetten olunca daha yakın oluyorlar mesela benim ablam var çok iyi anlaşırız..
ben de bu kadar aradıktan sonra bebeğim olunca deli gibi bişey olurum sanıyordum ama öyle olmadı oldukça rahat bir anne oldum öyle çok sakınmıyorum kat kat giydirmiyorum kızımı bence ne kadar çok sakınırsan o kadar zor büyüyor nazlı oluyor çocuklar. biraz soğuğa biraz mikroba alışmalı bünyesi diye düşünüyorum

her gun hayıt tohumu ıcıyorum. Arı sutu bal polen karısım var ya onu da bır ay ramazanda yaptık esımle. Ama bıraktım zaten faydası olmadı. Ve kılo verıp hamıle kalmaya karar verdıgım ıcın gerek de kalmadı ona. Sogan kuru denedım bır ay. ıncır kuru denedım. Ne adet olmamı saglıyorlar ne hamıle kalmamı. Ugrasmıyorum zaten artık. Zayıflayınca da cok ugrasmayı dusunmuyorum. Bır ay sogan kuru yaptım hamıle kaldım dıyenlere gıcık olmaya basladım cunku artık.

Boyun benden uzunmus ben 1,60 ancak gelırım. Yas 29 benım.

benim oğlumu görende 2.si kız diyor hayırlısı hayırlı olsun yeter

boşver olnarı illa çelbe çakan biri olur zaten neysekulaklarınıb herkeze kapat doğru bldiğinden şaşma 1 kere ye birşey olmazdan sakin

sağ ol cnm ya çok utanıyorum valla güzel sözlerden:26:

oooo ısyerınde sureklı yapıyorlar onu. Ama ben uymuyrum. Olmaz herseyı oyle yemege baslarım yavas yavas dıyorum bır kereden bırsey olmaz dersem dıyorum. Merak etme kanmıyorum :))))))

benım tek korkum aksam mısafırlıgı. Onu hıc yapmadım. Caya bıle gıtmedım kımseye. Bakalım bu aksam da senı ve kendımı hayal kırıklıgına ugratmamak ıcın ugrasacagım.

Ama asıl en buyuk korkum kurban bayramındakı yaprak sarma ve su boregı.

Yaaaaa utanma. Ben oyle yalakalık yapmam hatta nefret ederım ama sevdıgım ınsana da gerceklerı guzelce ıfade etmeyı cok severım. ıcımdekı guzel duyguları da kotu duyguları da asla saklayamayan bır yapım vardır benım.

bakalım ben nasıl olacagım gorecegız ıns.

Bebegın kuyruk sokumunda morluk varsa arkasından gelen oglan olur derler bızım aılemızde

menün gayet güzel ama ben muzu diyette iken pek tercih etmiyorum.. kabızlık yaptığı için uzak duruyorum..

hayırlısı buymuş demekki canım..onlar sağ salim doğsun da biz her türlü acıyı çekeriz.. valla ben normal doğuma hiç cesaret edemedim.. son 2 ay hastaneyi gördüm mü korkudan ağlıyordum.. 40 hafta doldu bizimkinde tık yok.. dpoktor sunu sancı verelim dedi. aman yok istemem dedim.. gönüllü girdim sezaryana.. tani bu durum bize epey pahalıya patladı..ama bebeğim sağlıklı ya.. herşeye değer..zor bi hayatım olmadığı için sezaryan beni çok yıpratmadı şimdi bile hiç etkisini hisstmem..

canım o keltoşların ilerde öyle bi saçları oluyo ki..ben en az 3 düşünüyorum çocuk o yüzden cinsiyet faktörünü pek önemsemiyorum ama mantığın güzel.. hatta ben normal yapbilseydim 5 felan istedim.. kabalık aileler daha bi aile havasına sahip sanki..

ben viola diye bir bitkisel hap kullandım çok faydasını gördüm benden başka 3 arkadaşım da bu haptan fayda görüp hamile kaldılar ama sen zayıflarsan kendin de kalırsın daha yaşın genç.. bir de var ya kafadan bu konuyu atınca oluyor işte beni biliyorsun o kadar tedavide olmadı vazgeçmiştim kendim hamile kaldım üstelik geçenlerde yine hamile kaldım ama düşük yaptım..
benim oğlumu görende 2.si kız diyor hayırlısı hayırlı olsun yeter
amin sağlıklı olsunlar da önemli olan o

bakalım ben nasıl olacagım gorecegız ıns.

Bebegın kuyruk sokumunda morluk varsa arkasından gelen oglan olur derler bızım aılemızde
aaaa hiç duymamıştııım benim kızda var koca bir morluk.. ayyy heyecanlandım ikinciyi istedi canım :))) ama daha çok erken 2-3 sene sonra kısmetse

bakabilen için çok çocuk güzel bence de ama ben çalıştığım için maddi manevi yetemem çok çocuğa..

valla okadar emeğine asla yazık etmee başa dönme pomo artık bilinçlendin slagomuzu unutma eskikg gitcek yein gelenler değil,bu yıl sık seneye bayramdsa acısını çıkarırsın imkansız değil oruçu düşün tüm gün yemiyoruz akşam ezanı okunuyor yiyoruz güçlü bir irade gösterr elbet yicende tadımlık ye doyumluk yeme ve hep dengele yediklerini gerekirseçantanda kurtarıcıların olsun

ya senin içtenliğini biliyorum sadece ben utangacım:))

ay kızlar size güzel bi tarif versem geldi.. bunu hem misafirlerinize yaparsınız hem de şimdi diyete çok uygun hafif bişey..

kabak ve havuçları rendeleyin..zeytinyağı ve hafif tuz dökerek ayrı tencerelerde hiç su eklemeden soteleyin.. zaten hemen pişiyolar.. sonra bunları aynı kaba alın.. içine ceviz, dere otu, nane, maydonoz doğrayın.. güzelce servis tabağına dökün.. üzerine de sarımsaklı yoğurt dökün.. enfes oluyor...

buna benzer bi tarif denemiştim harika bi tarifff canım çekti valla eline sağlık

pomo sen hamile kalırsam çalışmayı düşünmüyorum demiştin bence çalış 7 aylık olduğunda çıkarsın doğum parası alıyorsun.

bız de cok derler. ve herzaman cıkıyor.

dur yahu. daha yenı buyuyor bebegın. hem sen gecenlerde dusuk yapmadın mı. ben mı yanlıs hatırlıyorum.

aaaaa evet o hapı gecenlerde demıstın sen. yaz ayı gelsın de konusalım bunu tekrar. su sıralar gundemımdekı en son konu bebek :))) ozaman konusuruz.

buna benzer bi tarif denemiştim harika bi tarifff canım çekti valla eline sağlık
canım diyette iken de yenebilecek hafif ve lezzetli şeyler çok aslında ama bilmek gerek.. bak lor sever biri olarak sana şunu tavsiye ederim bi de.

kırmızı biberi hafif közle..kabuğunu soy şapkasını çıkar.. diğer tarafta lorun içine maydonoz nane ve çörek otu koy hafif de zeytin yağı olabilir..sonra hazırladığın bu içi közlenmiş bibere dolsur.. baya sıkıştır sert olsun..sonra da biberi dilimle servis et.. kahvaltı sofralarında ve davetlerde harika bi güzellik..

yok canım.ç buyuk konusmayayım da olmaz. eskı gunlere saglıksız ve ozguvenımı zedeleyen bu halıme donmeyı dusunmuyorum. bılınclendıgımı de farkedıyorum. sadece koruma zamanı yıne destek almam gerekecek. nasılsa kılo verdım dıye kacamakları abartmamam lazım. ozamanlarda da yuksek motıvasyon gerekecek.

canım yapma dıyecegım kaynanama. kıyamaz canım ceker de yıyemezsem cok uzulur. oyuzden sen bu bayram yapma dıyecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…