- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.561
pomocum bende hap içiyorum kilo yaparmı acaba doktor en az yan etki yasminde dedi onu içiyorum:) canım bide sağol dediğin içinn bende 60 kilo halimi beğeniyorum ama düğünde zayıf olmak istedim bide çocukta istiyorum ne kadar zayıflarsam okadar az kiilo alırım diye düşündümm 60 la hamile kalsam 70 in üzerine çıkarım ama 54 le falaan kalsam daha rahat geçer eminim...
Ay bu arada bugün arkadaşıma gidecez kızlarla daha 22 yaşında kızı oldu çok tatlı gidip sevecez acıkk dedim sakın hazırlık yapmaa kahve içmeğe gelioz kaçırmayalım dimi yarın gelinlik ölçümü vermeye gidecem 1 ay kaldı nerdeyse düğüne anca hazırlanacak
kaşar bnede yerdim ama yağlı az yağlı peynir al istersen cnm yada loy peynirlerin şahı bence hem çok vtiminli hemde kalorisi düşükdün yediklerimi sayayım
sabah 1 bardak süt
kahvaltı 2 dilim tm buğday ekmeği taze kaşar domates salatalık
ara 2 kuru incir 1 şeftali
öğlen yarım kase çorba z.yağlı fasulye az yoğurt
ara 1 dilim ekmek az peynir
akşam 1 kase nesfit az yağlı sütle
ara 1 muz
nasıl?
oyy yerim ben seniii prenses maşallah cnm öp benim içinn geçmiş olsun biz dişleri tamamladımtezmiz bir tülbenlte msaj yap annesihem de nasıııl alt dişleri çıktı üstleri biraz daha zor gelecek sanırım ne bulsa ağzına atıyor:)) avatarımdaki resim kızım bu arada..
boşver olnarı illa çelbe çakan biri olur zaten neysekulaklarınıb herkeze kapat doğru bldiğinden şaşma 1 kere ye birşey olmazdan sakinay canım yaaaa sen boyle dıyorsun ve bana ınanıyorsun ya ben nasıl gaza gelıyorum anlatamam. Hem de dıyorum kı yemek ve dıyet konusunda hep ıradesız oldugumu soylerler keske sızın gozunuzden gorseler benı dıyorummmm
sağ ol cnm ya çok utanıyorum valla güzel sözlerden:26:annemın hamılelıgı de dogumu da cok kolay olur. Azıcık kılo alır ama nerdeyse 6 kıloya yakın hem de normal dogum yapabılen bır kadın. Nerdeyse hıcbır ozellıgım anneme benzemez ama bu benzıyordur umarım :))))) hamıleyken calısmamayı dusunuyorum ama kararsız da kalıyorum. Bebegıme bakmak konusunda da aynı kararsızlık var. Ve ben kesın sapıtık bır anne olacagım dıbınden ayrılmayan kucagından ındırmeyen. Dunyayı unuturum ısı unutmayı bırak. Bılmıyorum hayırlısı bakalım.
Canım sen harıka bır annesın bunu bılıyor ve hıssedıyorum zaten
evet erkek canım benimki de.. içime hep benim 3 oğlum olacak gibi geliyor.hayırlısı sağlıklı olsunlar da.. ama kız evlat öz evlat derler ya.. kızlar çok şeker ve sevimli..ay kızım olursa herhalde ben maaşımın hepsini ona kıyafet almaya veririm.. acayip güzel cezbedici şeyler var ki..
benim kızımı görenler de hep bunun arkası erkek diyor zira kzım hiç kıza benzemiyor 9 aylık oldu hala keltoş :))) ben Allah kısmet ederse ikincisi de kız olsun isterim ilki erkek olsaydı ikinci de erkek olsun derdim bence iki kardeş aynı cinsiyetten olunca daha yakın oluyorlar mesela benim ablam var çok iyi anlaşırız..öylemi benimde içimden 2.erkek olcak diyor ama 1oğlum olduğu için birkız istiyorum bayılıyorum 1kız 1oğlanı olanlara,evet kızlara giysi toka çokkk aman hayırlı olsun ne kızlr ne oğlanlar var hayırsız hayırlı olsun ben hep onadua ettim dua'nın gücüne çokinanıyorum hep dua ederim her an,özellikle seçimlerimde çok dua ederim hep hayırlısı olur,ben normal doğum yapıyordum fdm 4cmolmuştum nerdiyse yolun yarısı tümgün doğum sancısı çektim evde,neyse epiduralim vurulurken durun dedim:)) son sancımı çekerken dua ettimalalhım hangi doum şekli evladım ve benim için hayırlıysa oolsun dedim resmen normalolan doğum sezeryana döndü,oğlumunboynuna kordon dolanmış kalp atışları azaldı acilsezeryan oldum,tümgün sancıçektiğim için sütüm hemen geldi,hemde sancının nasıl olduğnu bilmiş oldum..tabi içimde kaldı normal doğum hayırlısı buymuş..
ben de bu kadar aradıktan sonra bebeğim olunca deli gibi bişey olurum sanıyordum ama öyle olmadı oldukça rahat bir anne oldum öyle çok sakınmıyorum kat kat giydirmiyorum kızımı bence ne kadar çok sakınırsan o kadar zor büyüyor nazlı oluyor çocuklar. biraz soğuğa biraz mikroba alışmalı bünyesi diye düşünüyorumannemın hamılelıgı de dogumu da cok kolay olur. Azıcık kılo alır ama nerdeyse 6 kıloya yakın hem de normal dogum yapabılen bır kadın. Nerdeyse hıcbır ozellıgım anneme benzemez ama bu benzıyordur umarım :))))) hamıleyken calısmamayı dusunuyorum ama kararsız da kalıyorum. Bebegıme bakmak konusunda da aynı kararsızlık var. Ve ben kesın sapıtık bır anne olacagım dıbınden ayrılmayan kucagından ındırmeyen. Dunyayı unuturum ısı unutmayı bırak. Bılmıyorum hayırlısı bakalım.
Canım sen harıka bır annesın bunu bılıyor ve hıssedıyorum zaten
günaydııın valla yetişemiyorum sohbetlerinize eve gidince de bakayım diyorum ama kızım laptopu görünce çıldırıyor :))) koca şeyi ağzına sokmaya çalışıyor her yerini salya içinde bırakıyor..
Inşallah canım benim sen hele istediğin kilolara gel ben sana bitkisel kürler de tavsiye ederim beni biliyorsun o kadar tedavi oldum olmadı sonradan doğal yolla geldi bebeğim ben bitkisel tedavilere çok inanıyorum bu konuda
benim boyum 1.67 dün tartıldım uzuuuun bir aradan sonra 117 kiloyum yaşım da 32.. Benim bu kadar kiloma rağmen karnım pek yoktu ama doğumdan sonra bir acayip oldu..
benim kızımı görenler de hep bunun arkası erkek diyor zira kzım hiç kıza benzemiyor 9 aylık oldu hala keltoş :))) ben Allah kısmet ederse ikincisi de kız olsun isterim ilki erkek olsaydı ikinci de erkek olsun derdim bence iki kardeş aynı cinsiyetten olunca daha yakın oluyorlar mesela benim ablam var çok iyi anlaşırız..
ben de bu kadar aradıktan sonra bebeğim olunca deli gibi bişey olurum sanıyordum ama öyle olmadı oldukça rahat bir anne oldum öyle çok sakınmıyorum kat kat giydirmiyorum kızımı bence ne kadar çok sakınırsan o kadar zor büyüyor nazlı oluyor çocuklar. biraz soğuğa biraz mikroba alışmalı bünyesi diye düşünüyorum
boşver olnarı illa çelbe çakan biri olur zaten neysekulaklarınıb herkeze kapat doğru bldiğinden şaşma 1 kere ye birşey olmazdan sakin
sağ ol cnm ya çok utanıyorum valla güzel sözlerden:26:
benim kızımı görenler de hep bunun arkası erkek diyor zira kzım hiç kıza benzemiyor 9 aylık oldu hala keltoş :))) ben allah kısmet ederse ikincisi de kız olsun isterim ilki erkek olsaydı ikinci de erkek olsun derdim bence iki kardeş aynı cinsiyetten olunca daha yakın oluyorlar mesela benim ablam var çok iyi anlaşırız..
Ben de bu kadar aradıktan sonra bebeğim olunca deli gibi bişey olurum sanıyordum ama öyle olmadı oldukça rahat bir anne oldum öyle çok sakınmıyorum kat kat giydirmiyorum kızımı bence ne kadar çok sakınırsan o kadar zor büyüyor nazlı oluyor çocuklar. Biraz soğuğa biraz mikroba alışmalı bünyesi diye düşünüyorum
menün gayet güzel ama ben muzu diyette iken pek tercih etmiyorum.. kabızlık yaptığı için uzak duruyorum..dün yediklerimi sayayım
sabah 1 bardak süt
kahvaltı 2 dilim tm buğday ekmeği taze kaşar domates salatalık
ara 2 kuru incir 1 şeftali
öğlen yarım kase çorba z.yağlı fasulye az yoğurt
ara 1 dilim ekmek az peynir
akşam 1 kase nesfit az yağlı sütle
ara 1 muz
nasıl?
hayırlısı buymuş demekki canım..onlar sağ salim doğsun da biz her türlü acıyı çekeriz.. valla ben normal doğuma hiç cesaret edemedim.. son 2 ay hastaneyi gördüm mü korkudan ağlıyordum.. 40 hafta doldu bizimkinde tık yok.. dpoktor sunu sancı verelim dedi. aman yok istemem dedim.. gönüllü girdim sezaryana.. tani bu durum bize epey pahalıya patladı..ama bebeğim sağlıklı ya.. herşeye değer..zor bi hayatım olmadığı için sezaryan beni çok yıpratmadı şimdi bile hiç etkisini hisstmem..öylemi benimde içimden 2.erkek olcak diyor ama 1oğlum olduğu için birkız istiyorum bayılıyorum 1kız 1oğlanı olanlara,evet kızlara giysi toka çokkk aman hayırlı olsun ne kızlr ne oğlanlar var hayırsız hayırlı olsun ben hep onadua ettim dua'nın gücüne çokinanıyorum hep dua ederim her an,özellikle seçimlerimde çok dua ederim hep hayırlısı olur,ben normal doğum yapıyordum fdm 4cmolmuştum nerdiyse yolun yarısı tümgün doğum sancısı çektim evde,neyse epiduralim vurulurken durun dedim:)) son sancımı çekerken dua ettimalalhım hangi doum şekli evladım ve benim için hayırlıysa oolsun dedim resmen normalolan doğum sezeryana döndü,oğlumunboynuna kordon dolanmış kalp atışları azaldı acilsezeryan oldum,tümgün sancıçektiğim için sütüm hemen geldi,hemde sancının nasıl olduğnu bilmiş oldum..tabi içimde kaldı normal doğum hayırlısı buymuş..
canım o keltoşların ilerde öyle bi saçları oluyo ki..ben en az 3 düşünüyorum çocuk o yüzden cinsiyet faktörünü pek önemsemiyorum ama mantığın güzel.. hatta ben normal yapbilseydim 5 felan istedim.. kabalık aileler daha bi aile havasına sahip sanki..benim kızımı görenler de hep bunun arkası erkek diyor zira kzım hiç kıza benzemiyor 9 aylık oldu hala keltoş :))) ben Allah kısmet ederse ikincisi de kız olsun isterim ilki erkek olsaydı ikinci de erkek olsun derdim bence iki kardeş aynı cinsiyetten olunca daha yakın oluyorlar mesela benim ablam var çok iyi anlaşırız..
ben de bu kadar aradıktan sonra bebeğim olunca deli gibi bişey olurum sanıyordum ama öyle olmadı oldukça rahat bir anne oldum öyle çok sakınmıyorum kat kat giydirmiyorum kızımı bence ne kadar çok sakınırsan o kadar zor büyüyor nazlı oluyor çocuklar. biraz soğuğa biraz mikroba alışmalı bünyesi diye düşünüyorum
ben viola diye bir bitkisel hap kullandım çok faydasını gördüm benden başka 3 arkadaşım da bu haptan fayda görüp hamile kaldılar ama sen zayıflarsan kendin de kalırsın daha yaşın genç.. bir de var ya kafadan bu konuyu atınca oluyor işte beni biliyorsun o kadar tedavide olmadı vazgeçmiştim kendim hamile kaldım üstelik geçenlerde yine hamile kaldım ama düşük yaptım..her gun hayıt tohumu ıcıyorum. Arı sutu bal polen karısım var ya onu da bır ay ramazanda yaptık esımle. Ama bıraktım zaten faydası olmadı. Ve kılo verıp hamıle kalmaya karar verdıgım ıcın gerek de kalmadı ona. Sogan kuru denedım bır ay. ıncır kuru denedım. Ne adet olmamı saglıyorlar ne hamıle kalmamı. Ugrasmıyorum zaten artık. Zayıflayınca da cok ugrasmayı dusunmuyorum. Bır ay sogan kuru yaptım hamıle kaldım dıyenlere gıcık olmaya basladım cunku artık.
Boyun benden uzunmus ben 1,60 ancak gelırım. Yas 29 benım.
amin sağlıklı olsunlar da önemli olan obenim oğlumu görende 2.si kız diyor hayırlısı hayırlı olsun yeter
aaaa hiç duymamıştııım benim kızda var koca bir morluk.. ayyy heyecanlandım ikinciyi istedi canım :))) ama daha çok erken 2-3 sene sonra kısmetsebakalım ben nasıl olacagım gorecegız ıns.
Bebegın kuyruk sokumunda morluk varsa arkasından gelen oglan olur derler bızım aılemızde
menün gayet güzel ama ben muzu diyette iken pek tercih etmiyorum.. kabızlık yaptığı için uzak duruyorum..
hayırlısı buymuş demekki canım..onlar sağ salim doğsun da biz her türlü acıyı çekeriz.. valla ben normal doğuma hiç cesaret edemedim.. son 2 ay hastaneyi gördüm mü korkudan ağlıyordum.. 40 hafta doldu bizimkinde tık yok.. dpoktor sunu sancı verelim dedi. aman yok istemem dedim.. gönüllü girdim sezaryana.. tani bu durum bize epey pahalıya patladı..ama bebeğim sağlıklı ya.. herşeye değer..zor bi hayatım olmadığı için sezaryan beni çok yıpratmadı şimdi bile hiç etkisini hisstmem..
canım o keltoşların ilerde öyle bi saçları oluyo ki..ben en az 3 düşünüyorum çocuk o yüzden cinsiyet faktörünü pek önemsemiyorum ama mantığın güzel.. hatta ben normal yapbilseydim 5 felan istedim.. kabalık aileler daha bi aile havasına sahip sanki..
oooo ısyerınde sureklı yapıyorlar onu. Ama ben uymuyrum. Olmaz herseyı oyle yemege baslarım yavas yavas dıyorum bır kereden bırsey olmaz dersem dıyorum. Merak etme kanmıyorum :))))))
benım tek korkum aksam mısafırlıgı. Onu hıc yapmadım. Caya bıle gıtmedım kımseye. Bakalım bu aksam da senı ve kendımı hayal kırıklıgına ugratmamak ıcın ugrasacagım.
Ama asıl en buyuk korkum kurban bayramındakı yaprak sarma ve su boregı.
Yaaaaa utanma. Ben oyle yalakalık yapmam hatta nefret ederım ama sevdıgım ınsana da gerceklerı guzelce ıfade etmeyı cok severım. ıcımdekı guzel duyguları da kotu duyguları da asla saklayamayan bır yapım vardır benım.
menün gayet güzel ama ben muzu diyette iken pek tercih etmiyorum.. kabızlık yaptığı için uzak duruyorum..
hayırlısı buymuş demekki canım..onlar sağ salim doğsun da biz her türlü acıyı çekeriz.. valla ben normal doğuma hiç cesaret edemedim.. son 2 ay hastaneyi gördüm mü korkudan ağlıyordum.. 40 hafta doldu bizimkinde tık yok.. dpoktor sunu sancı verelim dedi. aman yok istemem dedim.. gönüllü girdim sezaryana.. tani bu durum bize epey pahalıya patladı..ama bebeğim sağlıklı ya.. herşeye değer..zor bi hayatım olmadığı için sezaryan beni çok yıpratmadı şimdi bile hiç etkisini hisstmem..
canım o keltoşların ilerde öyle bi saçları oluyo ki..ben en az 3 düşünüyorum çocuk o yüzden cinsiyet faktörünü pek önemsemiyorum ama mantığın güzel.. hatta ben normal yapbilseydim 5 felan istedim.. kabalık aileler daha bi aile havasına sahip sanki..
buna benzer bi tarif denemiştim harika bi tarifff canım çekti valla eline sağlıkay kızlar size güzel bi tarif versem geldi.. bunu hem misafirlerinize yaparsınız hem de şimdi diyete çok uygun hafif bişey..
kabak ve havuçları rendeleyin..zeytinyağı ve hafif tuz dökerek ayrı tencerelerde hiç su eklemeden soteleyin.. zaten hemen pişiyolar.. sonra bunları aynı kaba alın.. içine ceviz, dere otu, nane, maydonoz doğrayın.. güzelce servis tabağına dökün.. üzerine de sarımsaklı yoğurt dökün.. enfes oluyor...
aaaa hiç duymamıştııım benim kızda var koca bir morluk.. ayyy heyecanlandım ikinciyi istedi canım :))) ama daha çok erken 2-3 sene sonra kısmetse
bakabilen için çok çocuk güzel bence de ama ben çalıştığım için maddi manevi yetemem çok çocuğa..
ben viola diye bir bitkisel hap kullandım çok faydasını gördüm benden başka 3 arkadaşım da bu haptan fayda görüp hamile kaldılar ama sen zayıflarsan kendin de kalırsın daha yaşın genç.. bir de var ya kafadan bu konuyu atınca oluyor işte beni biliyorsun o kadar tedavide olmadı vazgeçmiştim kendim hamile kaldım üstelik geçenlerde yine hamile kaldım ama düşük yaptım..
amin sağlıklı olsunlar da önemli olan o
canım diyette iken de yenebilecek hafif ve lezzetli şeyler çok aslında ama bilmek gerek.. bak lor sever biri olarak sana şunu tavsiye ederim bi de.buna benzer bi tarif denemiştim harika bi tarifff canım çekti valla eline sağlık
valla okadar emeğine asla yazık etmee başa dönme pomo artık bilinçlendin slagomuzu unutma eskikg gitcek yein gelenler değil,bu yıl sık seneye bayramdsa acısını çıkarırsın imkansız değil oruçu düşün tüm gün yemiyoruz akşam ezanı okunuyor yiyoruz güçlü bir irade gösterr elbet yicende tadımlık ye doyumluk yeme ve hep dengele yediklerini gerekirseçantanda kurtarıcıların olsun
ya senin içtenliğini biliyorum sadece ben utangacım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?