- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.541
bu bakış açın çok güzel..o zman 10 değil 5 diyelim hepsi gitsin doğumda :))) ay ya ne güzel olur hepimiz böyle olsak.. ama yok anam yok.. bi çağla şikel ve ebru şallı kadar olamadık..haklısın ben pomonun hata yapmayıp dengeli beslenip hamileliğinde yürüyüş yapıp 10kg alacağını hayal ettim:))) inşallh böyle olur
sen sor bakalımkeyif alıyormusun duygu yeşilçaya hiçsevmiyorum ama tüketiyorum yudum yudum içiyorum genelde birşeyle oyalanırken inan çokzoranıyorum ama çokfaydalı yapcak birşey suyuda öyle su seven biri değilim maşişem yanımda illa susamama gerekmiyor içiyorum bi bakmışım akşam 2lt olmuş spor yapıyorsam 2,5-3ly buluyor ama hep zorlamaylaaakızlar ben içemiyorum yeşil çay form kaysılı çayı 2 güne bir anca birde suyla aram yok zorlaaa içiom ama 2.5 lt içmediğim kesin zaaten su alışkanlığım olmadığı için rejim bitince kilo alıyorum zorluyorum kendimi size maşallah ne güzel içiyosunuzz
maşallah çok güzelkg dadoğmuş bende 2.de dikkat li olcam o yüzden zayıfladığım ere kadar zayıflamakistiyorum birerkız yakışırbize dimi seninkide erkek di sanırım..benim ki de 3610 doğdu.. Hem gebelik şekerim de vardı ama allahtan şekerin yan etkilerini diyetle önledim..valla ben 2 değil 3 kişilik yemişim.. Ama birdahakine çok dikkat edicem..
Canım yeşilçayı ben de içemiyorum ama doğadan ın 7 otlu çayı var.. Bulabilirsen onu al.. Tadı kokusu baya b, güzel
valla ben arada özeniyorum ama inan bana çok çabuk geçiyor. Annelik zor iş, çok sabır istiyor, bende pek yok, ben seveyim, ağlayınca da annesine devredeyim türündeyim:) bir de büyük bir karar, bütün hayatını ona göre düzenlemen gerekiyor, ben seni tebrik ediyorum valla, bir de ikinciyi de düşünüyorsun, allah sağlıklı bir evlat daha nasip etsin sana. Ben hazır olana kadar çocuk yapma şansım kalmayacak muhtemelen:))
inşallah canım benim sen hele istediğin kilolara gel ben sana bitkisel kürler de tavsiye ederim beni biliyorsun o kadar tedavi oldum olmadı sonradan doğal yolla geldi bebeğim ben bitkisel tedavilere çok inanıyorum bu konudaarastırmalar yapıyorum ama cıddı adım atmıyorum cunku doktorsuz olacagına cok ınandım. Yaza kadar tedavı olmayacagım. Yazın hamıle kalmak ıstıyorum 55-60 kıloya ulasınca. Yumurtlama gunu ıcın test ve takıp yaparak bekleyecegım. Olmazsa tup bebek ıcın gıdecegım tekrar bır doktora. Ama bu hafta regl olunca kayserıye gıdecegım acıbadem. Genel kontrol ve erken menopoz ıcın hap degıstırme adına.
benim boyum 1.67 dün tartıldım uzuuuun bir aradan sonra 117 kiloyum yaşım da 32.. benim bu kadar kiloma rağmen karnım pek yoktu ama doğumdan sonra bir acayip oldu..sen benden uzunsun. Su an kac kılosun kac yasındasın ? Benım bacaklarım ve karın sana gore daha genıs gıbı geldı bana.
bu bakış açın çok güzel..o zman 10 değil 5 diyelim hepsi gitsin doğumda :))) ay ya ne güzel olur hepimiz böyle olsak.. Ama yok anam yok.. Bi çağla şikel ve ebru şallı kadar olamadık..
kızlar ben içemiyorum yeşil çay form kaysılı çayı 2 güne bir anca birde suyla aram yok zorlaaa içiom ama 2.5 lt içmediğim kesin zaaten su alışkanlığım olmadığı için rejim bitince kilo alıyorum zorluyorum kendimi size maşallah ne güzel içiyosunuzz
evet erkek canım benimki de.. içime hep benim 3 oğlum olacak gibi geliyor.hayırlısı sağlıklı olsunlar da.. ama kız evlat öz evlat derler ya.. kızlar çok şeker ve sevimli..ay kızım olursa herhalde ben maaşımın hepsini ona kıyafet almaya veririm.. acayip güzel cezbedici şeyler var ki..sen sor bakalımkeyif alıyormusun duygu yeşilçaya hiçsevmiyorum ama tüketiyorum yudum yudum içiyorum genelde birşeyle oyalanırken inan çokzoranıyorum ama çokfaydalı yapcak birşey suyuda öyle su seven biri değilim maşişem yanımda illa susamama gerekmiyor içiyorum bi bakmışım akşam 2lt olmuş spor yapıyorsam 2,5-3ly buluyor ama hep zorlamaylaaa
maşallah çok güzelkg dadoğmuş bende 2.de dikkat li olcam o yüzden zayıfladığım ere kadar zayıflamakistiyorum birerkız yakışırbize dimi seninkide erkek di sanırım..
günaydııın valla yetişemiyorum sohbetlerinize eve gidince de bakayım diyorum ama kızım laptopu görünce çıldırıyor :))) koca şeyi ağzına sokmaya çalışıyor her yerini salya içinde bırakıyor..
Inşallah canım benim sen hele istediğin kilolara gel ben sana bitkisel kürler de tavsiye ederim beni biliyorsun o kadar tedavi oldum olmadı sonradan doğal yolla geldi bebeğim ben bitkisel tedavilere çok inanıyorum bu konuda
benim boyum 1.67 dün tartıldım uzuuuun bir aradan sonra 117 kiloyum yaşım da 32.. Benim bu kadar kiloma rağmen karnım pek yoktu ama doğumdan sonra bir acayip oldu..
ay pomo çok şekersin canım ya.. Allah senin gibi anneliğin kıymetini bilecek insanlara evlat versin inş.. Ben de bu mayıs gibi tekrar gebeliği düşünüyorum.. Bakarsın aynı dönem annesi oluruz..
elbet etrafada sorar fikir alırsın ama evladına neyin ne iyi geldiğini yada rahatsız ettiğini sen iyi anlıcan ben herkezden fikir alırdım ama kendi araştırmamla son sözü ben söylerdim kimseyi kırmadan..tabi kendimi etrafınsöyledikleriyle yaktım şusüt yapar ye duygu şu süt yapariç duygu:)))))))
ayy yerim ben onu dişlermi kaşınıyor annesi koklabizim için meleğini
haklısın ben pomonun hata yapmayıp dengeli beslenip hamileliğinde yürüyüş yapıp 10kg alacağını hayal ettim:))) inşallh böyle olur
dün yediklerimi sayayım
sabah 1 bardak süt
kahvaltı 2 dilim tm buğday ekmeği taze kaşar domates salatalık
ara 2 kuru incir 1 şeftali
öğlen yarım kase çorba z.yağlı fasulye az yoğurt
ara 1 dilim ekmek az peynir
akşam 1 kase nesfit az yağlı sütle
ara 1 muz
nasıl?
evet erkek canım benimki de.. Içime hep benim 3 oğlum olacak gibi geliyor.hayırlısı sağlıklı olsunlar da.. Ama kız evlat öz evlat derler ya.. Kızlar çok şeker ve sevimli..ay kızım olursa herhalde ben maaşımın hepsini ona kıyafet almaya veririm.. Acayip güzel cezbedici şeyler var ki..
canım benim, sen adını ve tipini öğren, belki buralarda başka bir adla vardır, en azından bakarız, yoksa da yollarsan çok sevinirim.
bence gayet güzel AMA kaşarı çıkar aşırı yağlı peyaz peynir ye daha iyi muz değilde daha kalorisi az bir meyve ye elma armut karıştırabilirsinn
nesli bende böyle düşünürdümm hamileliğim kraliçeler gibi geçti çalışıyordum birde,yani anne olcak sorumluluuğ aslagörmezdim kuzi bir doğdu inanırmısın tekbir yardım almadan tek başıma baktım büyttüm çokkıskanıyordum onu,lohusa bunalımınagirdimyatakodasından çıkmıyordum devamlıkuzeyleolmak istiyordumonunlauyuyordum annem 15 günden sonra gitti tek başıma yıkadım heşreyi kendim ilgilendim çokdaiyi bir anne oldum yani kucağınaaldınmı inan herşey değişiyor amah herşeyin bi vakti var o vakit geldimi emin ol hamile kalmışoluyorsunn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?