Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

haklısın ben pomonun hata yapmayıp dengeli beslenip hamileliğinde yürüyüş yapıp 10kg alacağını hayal ettim:))) inşallh böyle olur
bu bakış açın çok güzel..o zman 10 değil 5 diyelim hepsi gitsin doğumda :))) ay ya ne güzel olur hepimiz böyle olsak.. ama yok anam yok.. bi çağla şikel ve ebru şallı kadar olamadık..

pomocum bende hap içiyorum kilo yaparmı acaba doktor en az yan etki yasminde dedi onu içiyorum:) canım bide sağol dediğin içinn bende 60 kilo halimi beğeniyorum ama düğünde zayıf olmak istedim bide çocukta istiyorum ne kadar zayıflarsam okadar az kiilo alırım diye düşündümm 60 la hamile kalsam 70 in üzerine çıkarım ama 54 le falaan kalsam daha rahat geçer eminim...
ay bu arada bugün arkadaşıma gidecez kızlarla daha 22 yaşında kızı oldu çok tatlı gidip sevecez acıkk dedim sakın hazırlık yapmaa kahve içmeğe gelioz kaçırmayalım dimi yarın gelinlik ölçümü vermeye gidecem 1 ay kaldı nerdeyse düğüne anca hazırlanacak

sen sor bakalımkeyif alıyormusun duygu yeşilçaya hiçsevmiyorum ama tüketiyorum yudum yudum içiyorum genelde birşeyle oyalanırken inan çokzoranıyorum ama çokfaydalı yapcak birşey suyuda öyle su seven biri değilim maşişem yanımda illa susamama gerekmiyor içiyorum bi bakmışım akşam 2lt olmuş spor yapıyorsam 2,5-3ly buluyor ama hep zorlamaylaaa

maşallah çok güzelkg dadoğmuş bende 2.de dikkat li olcam o yüzden zayıfladığım ere kadar zayıflamakistiyorum birerkız yakışırbize dimi seninkide erkek di sanırım..

benımkı ozentı olmayı gecelı cok oldu. Ben zaten annelıgı hep hısseden bır yanım olmustur cocuk psıkolojısı uzerıne kıtaplar okumaya baslamıstım hem kendı cocuklugumu hem annemın dengesızlıklerını anlamak ve kabullenmek adına. Ardından egıtımını de almayı dusundugum zamanlar oldu.

Karnımda yastık. Resımlerım vardı yurt zamanı. Psıkolojık anne dıye lakap bulmuslardı kızlar ve oyuzden oyle bır resım de cekmıstık eglencesıne.

Ben de korku cok oldu. Ama aslında 2-3 yıl zaten dusunmuyordum bebek. Ama 7-8 aylık evlıyken 26 yasında buyuk rısk alınca, anne olamama korkusu ıle daha cok duskunluk oldu bebek konusunda. Sonucta herkes gıbı her an ulasabılecegım bır sey degıldı bebek. Bunu bılmek benı annelıge daha cok ozendırdı ımrendırdı.

Günaydııın valla yetişemiyorum sohbetlerinize eve gidince de bakayım diyorum ama kızım laptopu görünce çıldırıyor :))) koca şeyi ağzına sokmaya çalışıyor her yerini salya içinde bırakıyor..

inşallah canım benim sen hele istediğin kilolara gel ben sana bitkisel kürler de tavsiye ederim beni biliyorsun o kadar tedavi oldum olmadı sonradan doğal yolla geldi bebeğim ben bitkisel tedavilere çok inanıyorum bu konuda
sen benden uzunsun. Su an kac kılosun kac yasındasın ? Benım bacaklarım ve karın sana gore daha genıs gıbı geldı bana.
benim boyum 1.67 dün tartıldım uzuuuun bir aradan sonra 117 kiloyum yaşım da 32.. benim bu kadar kiloma rağmen karnım pek yoktu ama doğumdan sonra bir acayip oldu..

bu bakış açın çok güzel..o zman 10 değil 5 diyelim hepsi gitsin doğumda :))) ay ya ne güzel olur hepimiz böyle olsak.. Ama yok anam yok.. Bi çağla şikel ve ebru şallı kadar olamadık..

he valla neyse bakalım bi mucizeolurrr belki

su ben hıc ıcmezdım bır bardak anca ıcerdım ama sımdı enaz ıkı lıtre ıcıyorum ustelık de sıcaga yakın bır ılıklıkta. Hasta olunca ıhlamur bıle ıcemezdım ben ama tum bıtkı cayları gıdıyor artık lıkır lıkır bogazımdan

evet erkek canım benimki de.. içime hep benim 3 oğlum olacak gibi geliyor.hayırlısı sağlıklı olsunlar da.. ama kız evlat öz evlat derler ya.. kızlar çok şeker ve sevimli..ay kızım olursa herhalde ben maaşımın hepsini ona kıyafet almaya veririm.. acayip güzel cezbedici şeyler var ki..

ayy yerim ben onu dişlermi kaşınıyor annesi koklabizim için meleğini

ay pomo çok şekersin canım ya.. Allah senin gibi anneliğin kıymetini bilecek insanlara evlat versin inş.. Ben de bu mayıs gibi tekrar gebeliği düşünüyorum.. Bakarsın aynı dönem annesi oluruz..

sagol canım ya. Ne guzel yazmıssın. Utandım valla. Amın canım ısteyen herkese nasıp etsın allahım. Ama hakeden ve gercekten ısteyen ınsanların gercekten oncelıgı olur ınsaallah umarım allah katında.

Evet canım ben yaza kılo verıp hamıle kalmayı dusunuyorum. Bır ıkı ay bekleyecegım olmazsa da hastalıgımın gecmedıgınden emın olup tup bebek yapacagım. Planlarım boyle bakalım. ıns hayırlısı olsun evet belkı aynı anda gobuslerımız olur ıns.

dün yediklerimi sayayım
sabah 1 bardak süt
kahvaltı 2 dilim tm buğday ekmeği taze kaşar domates salatalık
ara 2 kuru incir 1 şeftali
öğlen yarım kase çorba z.yağlı fasulye az yoğurt
ara 1 dilim ekmek az peynir
akşam 1 kase nesfit az yağlı sütle
ara 1 muz

nasıl?

ya canım annem cok anlamaz oyle seylerde. Kaynanam da alıngan kadın degıldır herseyıne uymamı beklemez o okumus kısı dogru bılır der her konuda oyle bır tarzı var onun. Bogulacagımı dusunmuyorum yanı. Uzaktayız zaten hepsıne. 4-5 ayda 2 gun goruyoruz. Ben sızlere soracagım modern ve bılınclı annelere :)))))

haklısın ben pomonun hata yapmayıp dengeli beslenip hamileliğinde yürüyüş yapıp 10kg alacağını hayal ettim:))) inşallh böyle olur

ay canım yaaaa sen boyle dıyorsun ve bana ınanıyorsun ya ben nasıl gaza gelıyorum anlatamam. Hem de dıyorum kı yemek ve dıyet konusunda hep ıradesız oldugumu soylerler keske sızın gozunuzden gorseler benı dıyorummmm

bence gayet güzel AMA kaşarı çıkar aşırı yağlı peyaz peynir ye daha iyi muz değilde daha kalorisi az bir meyve ye elma armut karıştırabilirsinn

öylemi benimde içimden 2.erkek olcak diyor ama 1oğlum olduğu için birkız istiyorum bayılıyorum 1kız 1oğlanı olanlara,evet kızlara giysi toka çokkk aman hayırlı olsun ne kızlr ne oğlanlar var hayırsız hayırlı olsun ben hep onadua ettim dua'nın gücüne çokinanıyorum hep dua ederim her an,özellikle seçimlerimde çok dua ederim hep hayırlısı olur,ben normal doğum yapıyordum fdm 4cmolmuştum nerdiyse yolun yarısı tümgün doğum sancısı çektim evde,neyse epiduralim vurulurken durun dedim:)) son sancımı çekerken dua ettimalalhım hangi doum şekli evladım ve benim için hayırlıysa oolsun dedim resmen normalolan doğum sezeryana döndü,oğlumunboynuna kordon dolanmış kalp atışları azaldı acilsezeryan oldum,tümgün sancıçektiğim için sütüm hemen geldi,hemde sancının nasıl olduğnu bilmiş oldum..tabi içimde kaldı normal doğum hayırlısı buymuş..

ah aaah ben doktorumu dinleseydim hamileyken hiiiç kilo almazdım ben hamile kalınca hemen beni diyetisyene gönderdi kilo konusunda aşırı takıntılı bir doktordu.. 50 kilo bile olsan hamilelikte 7-8 kilodan fazla alınmaması gerekli diyor.. sonuçta sen aç bile gezsen bebek senin bünyenden alması gereken ne varsa alır yediklerini kendin için yiyorsun demişti bana amaa ben de nerde o kafa.. yok hamileyim yiyeyim yok bebeğim karnımda yeterince kilo almıyor yiyeyim.. tahin helvası bebeğe kilo aldırır, boz süt yapar dut kurusu süt yapar o bu derken şiştim kaldım..
103 kiloyla hamile kaldım 113 kiloyla doğurdum doğumun ertesi günü 108dim şimdi 117 ( lohusalık da beni çok kötü etkiledi evde de olunca yemeğe verdim kendimi..

bence gayet güzel AMA kaşarı çıkar aşırı yağlı peyaz peynir ye daha iyi muz değilde daha kalorisi az bir meyve ye elma armut karıştırabilirsinn

taze kaşar da mı olmuyor ben eski kaşar kadar kötü değil diye biliyordum taze olanı
muzu biliyorum ama çok acıkmıştım elma kesmezdi

annemın hamılelıgı de dogumu da cok kolay olur. Azıcık kılo alır ama nerdeyse 6 kıloya yakın hem de normal dogum yapabılen bır kadın. Nerdeyse hıcbır ozellıgım anneme benzemez ama bu benzıyordur umarım :))))) hamıleyken calısmamayı dusunuyorum ama kararsız da kalıyorum. Bebegıme bakmak konusunda da aynı kararsızlık var. Ve ben kesın sapıtık bır anne olacagım dıbınden ayrılmayan kucagından ındırmeyen. Dunyayı unuturum ısı unutmayı bırak. Bılmıyorum hayırlısı bakalım.

Canım sen harıka bır annesın bunu bılıyor ve hıssedıyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…