- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.521
neslı ben kaynanama sorayım. Az mıktar getıreyım bayramda yanıma. Tam ogreneyım. Sana tarıf ederım yaparsın canım. Sana kargo yaparım. Gorumcem cok rahatladı. Yaptı kaynanam ona.
Fdm de duymustur belkı. O da konyalı ve konyada yasıyor
sana 60-65 güzelolur fazlada zayıflama derimm 60 kg hamile kalsan 70 kg doğursan 5kg doğumda verirsin sonra mezirdikçe yine 60 olursun yeter snaa yeterki benim hatalarımı yapmaa emzircem diyeaynen ben de 55 hedefını sırf hamılelık ıcın koydum yoksa aklımdan gecen 65-60 olmaktı aslında
muhabbete daldım kahvaltımı yazmayı unuttum, hemen yazıyorum;
2 dilim tahıllı ekmek arasına salça sürdüm, peynir, domates ve maydanoz koyup, tost makinesinde ısıtarak yedim. Yağsız tost oldu, çok da güzel oldu:)) yine 1 fincan şekersiz sütlü neskafe tabi yanında.
kesinlikle katılıyorum ikili rakamları görene kadar sık dişini birazz cnm sonra rahat edeceksin kilolar 3-5 gidecek zatenn
bende 50-53 kgarasındaydımm ideal kg 57 gösteriyor bi 60 olayım 2. Bebek için ekstra zayıflamak istiyorum inşallah,sen bence zayıfla sonra bebekdüşün ekstra kglarolcak nesli
günaydınnn kızlar dün yediklerimi toparlayım
sabah klasik
1 kb peynir
3 zeytin
tere nane
domates
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fincan şekersiz çay
ara yok
öğle:2 tahıllı ekmek arasına peynir ve maydanoz koydum
akşam:yarımdan az palamut ızgara
roka salatası
1 bardak fanta
1 dilim tahıllı ekmek
ara: Yarım nar küçük bir siyah erik bir ısırık armut
canım benim teşekkür ederim, çok iyisin.
valla imkanın varsa gerçekten dünyanın en güzel şeyi tabi en yorucusu da o..ama ileriyi düşün yani bi kzının ya da oğlunun olmasının sana vereceği manevi güç çok güzel..ama biraz daha zayıfla sonra yap.. çünkü biz almaya müsait insanlarız.. ben mesela 64den 87e çıkarak rekor kırmıştım..nasıl yediysem artık..BMI çok önemli gerçekten, 25 üstü olmayıp, 19'un altına da düşmemek lazım. Bir de herkesin kendini rahat hissettiği bir kilo oluyor. Ben mesela 58-59kg'larda iyi hissediyordum kendimi, bu yüzden uzun vadede 56-58 kg arası olmaya çalışacağım. Uzun yıllar 52kg civarındaydım ve bence o da iyi değildi. Sonuçta mankenlik yapmayacağız, sağlıklı ve dinç olmak ve kendimizi iyi hissetmek önemli.
Kızlar çocuğa özendireceksiniz beni de, sevesim geldi valla:) Yapsam mı acep ben de:))
yok canım hiç duymadım.. bizim burda da çok meşhurdur eski ilaçlar otlar felan ama onu hiç duymadım.. geçen sene oğlkumun 10 günlük bi ishal sıkıntısı olmuştu.. odern tıbbın faydası olmadı bize bi arkadaştan acayip farklı bi tarif aldık ve oğlum sabaha iyileşti.. ben çok inanarım otların ve taşların iyileştirme gücüne..neslı ben kaynanama sorayım. Az mıktar getıreyım bayramda yanıma. Tam ogreneyım. Sana tarıf ederım yaparsın canım. Sana kargo yaparım. Gorumcem cok rahatladı. Yaptı kaynanam ona.
Fdm de duymustur belkı. O da konyalı ve konyada yasıyor
canım sız benım ıcın cok sey yapıyorsunuz ben bukadarını yapsam odeyemem kı. Kaynanama guvenırım bu konularda. Guzelce olcuyu ogrenırım denerız. Yollarım sana.
valla ben arada özeniyorum ama inan bana çok çabuk geçiyor. Annelik zor iş, çok sabır istiyor, bende pek yok, ben seveyim, ağlayınca da annesine devredeyim türündeyim:) bir de büyük bir karar, bütün hayatını ona göre düzenlemen gerekiyor, ben seni tebrik ediyorum valla, bir de ikinciyi de düşünüyorsun, allah sağlıklı bir evlat daha nasip etsin sana. Ben hazır olana kadar çocuk yapma şansım kalmayacak muhtemelen:))
sana 60-65 güzelolur fazlada zayıflama derimm 60 kg hamile kalsan 70 kg doğursan 5kg doğumda verirsin sonra mezirdikçe yine 60 olursun yeter snaa yeterki benim hatalarımı yapmaa emzircem diye
benim genelde yaptığım şey salça hariç hem duyrucu hemde sağlıklı afiyet olsunn
valla duygu o hesap hiç tutumuyo canım.. normalde yemeyi pek sevmeyen kilo problemi olmayan insanlar hiç kilo almıyor ama mesela ben sürekli diyet yapan ben tam 23 kilo aldım..sana 60-65 güzelolur fazlada zayıflama derimm 60 kg hamile kalsan 70 kg doğursan 5kg doğumda verirsin sonra mezirdikçe yine 60 olursun yeter snaa yeterki benim hatalarımı yapmaa emzircem diye
benim genelde yaptığım şey salça hariç hem duyrucu hemde sağlıklı afiyet olsunn
valla imkanın varsa gerçekten dünyanın en güzel şeyi tabi en yorucusu da o..ama ileriyi düşün yani bi kzının ya da oğlunun olmasının sana vereceği manevi güç çok güzel..ama biraz daha zayıfla sonra yap.. çünkü biz almaya müsait insanlarız.. Ben mesela 64den 87e çıkarak rekor kırmıştım..nasıl yediysem artık..
Yok canım hiç duymadım.. Bizim burda da çok meşhurdur eski ilaçlar otlar felan ama onu hiç duymadım.. Geçen sene oğlkumun 10 günlük bi ishal sıkıntısı olmuştu.. Odern tıbbın faydası olmadı bize bi arkadaştan acayip farklı bi tarif aldık ve oğlum sabaha iyileşti.. Ben çok inanarım otların ve taşların iyileştirme gücüne..
evet maydonoza yuklendım hemen. ıkı ara ogunde de yıyorum zaten uzun zamandır. Yıne oyle yaparım. Dun su 2 lt olmus yesıl cayı da bırkez ıcmısım. Bugun su ve yesıl caya da yuklenecem
ay pomo çok şekersin canım ya.. ALLAH senin gibi anneliğin kıymetini bilecek insanlara evlat versin inş.. ben de bu mayıs gibi tekrar gebeliği düşünüyorum.. bakarsın aynı dönem annesi oluruz..canım o kılolara ıneyım. Resımlerımı gorursunuz kıtle endeksı falan olctrururum. Ona gore bır karar verırız canım. Yok canım hamıleyken cok dıkkat edecegım. Onu anladım ıyıce. Bır de yıne sızlerden tavsıyeler alacagım hatta ben senı bırakmam demıstın sen. Duygu bu sut mu yapar duygu gaz yaptı bebıse :))))) hıc bıtmez artık sorularım. Ana yok kaynana yok etrafımda. Sıze sararım ben valla :)))))
valla duygu o hesap hiç tutumuyo canım.. Normalde yemeyi pek sevmeyen kilo problemi olmayan insanlar hiç kilo almıyor ama mesela ben sürekli diyet yapan ben tam 23 kilo aldım..
canım o kılolara ıneyım. Resımlerımı gorursunuz kıtle endeksı falan olctrururum. Ona gore bır karar verırız canım. Yok canım hamıleyken cok dıkkat edecegım. Onu anladım ıyıce. Bır de yıne sızlerden tavsıyeler alacagım hatta ben senı bırakmam demıstın sen. Duygu bu sut mu yapar duygu gaz yaptı bebıse :))))) hıc bıtmez artık sorularım. Ana yok kaynana yok etrafımda. Sıze sararım ben valla :)))))
muhabbete daldım kahvaltımı yazmayı unuttum, hemen yazıyorum;
2 dilim tahıllı ekmek arasına salça sürdüm, peynir, domates ve maydanoz koyup, tost makinesinde ısıtarak yedim. Yağsız tost oldu, çok da güzel oldu:)) yine 1 fincan şekersiz sütlü neskafe tabi yanında.
benim ki de 3610 doğdu.. hem gebelik şekerim de vardı ama Allahtan şekerin yan etkilerini diyetle önledim..valla ben 2 değil 3 kişilik yemişim.. ama birdahakine çok dikkat edicem..ben hele 64 hamilekaldım 90 kg doğuma girdim:))) bizimkisi artık şımarıklık fdm evladın kaç kg du doğduğunda benim 3,380di kendimide onuda besledim amakendimi dha fazla beslemişim
canım yeşilçayı ben de içemiyorum ama doğadan ın 7 otlu çayı var.. bulabilirsen onu al.. tadı kokusu baya b, güzelkızlar ben içemiyorum yeşil çay form kaysılı çayı 2 güne bir anca birde suyla aram yok zorlaaa içiom ama 2.5 lt içmediğim kesin zaaten su alışkanlığım olmadığı için rejim bitince kilo alıyorum zorluyorum kendimi size maşallah ne güzel içiyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?