- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi haha de gec
-
pomogranate canım kendi tecrübelerimle sabittirki insanın kilosu çok olunca yolu uzun gibi gözüksede diyet yaptıkça moralin yerine gelecek kilolar tıkır tıkır gidecekler çünkü kilosu az olanlar haftalarca gram veremeyebiliyorlar buda motivasyonu çok düşürüp hatta bıktırıp hızla kilo almaya başlatabiliyor.ben bir türlü 60 olamıyorum diye sıkılıp bırakıp şuan 67 kilo olan biriyim kilom fazlayken kilolarım gittikçe herbi gün daha bi hevesli olurdum bide 70 olunca insana yetmiyor 65 diyorsun 65 oluncada 60 diyorsun yani biz insanogluna hiçbişiy yetmiyorrr
ınsaallah oyle olur. tskler motıvasyonun ıcın
SEN BUKGG BİRDEN GELMEDİNKİ BİRDEN GİTSİN BAK HERGÜN GR GR GİTCEK SENDEN Bİ BAKMIŞSIN YOLU YARILADIN,SENİNKİ TAM Bİ BAŞARI ÖRNEĞİ SANIRIM HEP KG BİRİYDİN İNSANLAR ŞOK OLCak29 yaşından sonra bedenlerin azalcak 48 beden 46-44-42 bi baktın 40 bedeb içinden biri çıkcak bunları düşün cnm
umtsuzluğa kapılmak yok.. bu kilolar 1 haftada gelmedi ki bir haftada gitsin.. hepimizin en az 6 aylık kilo alma macerası vardır.. belki de 8-10 yıllık.. sabır olmazsa istediğin kadar az ye olmaz bu iş..
yediklerin az olabilir ama dolma ve makarna ikisi de karbonh.dengesiz gibi geldi bana...yoğurtlu makarna ya da 2-3 dolmayla ayran tercih etsen daha iyi olurdu.. canım bak hep diyorum senin kilon bizden fazla bu kadar az yemeyle sağlıksız besleniyormuş gibi olma sakın..
ay canım dogru dıyorsun da ıste bazen uzulmuyor degılım sızın kıloları gorunce. ve kendıme cok kızdıgım da oluyor ıcten ıce. kör mu oldum sagır mı gamsız mı. gamsız bır ınsan olsam okadar yuk srumluluk almazdım ben kendıme neden onem vermedım ergenlık caglarından berı. neden kabullendım kendımı boyle dıye cok kızıyorum.
ya dolma ıle doymayaxcagım dıye az makarna aldım saclıydı bıraz. yemekhanede cıkanları yedım ıste. aksama taze fasulye yapacagım sebze az yedım buaralar. yesıllık vardı, ya da et turlerı varı oglen ya da aksam menumde. bu aksam sebze yemegı yemek mantıklı geldı. teyzem az yagda ve ıcıne yumurta pısırerek yapıyor cok begendım. sulu yaglı ve salcalı da olmuyor cok guzel tam dıyetlık.
hem proteın de olur yumurta.
az mı dıyorsun. ben az yedıgımın farkındayım ama ınanın korkuyorum. ıstahım acılır cok yerım dıye. mıdem kuculmelı kızlar. onu yaptım mı dıyet hersey daha kolay olacak. ve şu da var ezıyet gıbı bır aclık da duymuyorum ne garıp ki.
acıkır oldum domatesten once yogurt yıyeyım sımdı bıraz.
elmal sirkesinii aldımm tarifiinii verebilirmisinn canımm artık bende içmeye başlayacağımm
bu arada kızlarr bende bazenn böyle sizlere yazmak istiyorumm ama grupta olmadann
bu sayfaya fena tutuldummm okumadan edemiyorumm siziii
SEN BUKGG BİRDEN GELMEDİNKİ BİRDEN GİTSİN BAK HERGÜN GR GR GİTCEK SENDEN Bİ BAKMIŞSIN YOLU YARILADIN,SENİNKİ TAM Bİ BAŞARI ÖRNEĞİ SANIRIM HEP KG BİRİYDİN İNSANLAR ŞOK OLCak29 yaşından sonra bedenlerin azalcak 48 beden 46-44-42 bi baktın 40 bedeb içinden biri çıkcak bunları düşün cnm
evet uzun bır yol olacak 52 bedenden 38 bedene ınecegım ınsaallah bakalım.
basarı oykusu olur. karabıber gıbı zayıflayınca 15 yas genc dururum ya suprrrrrrrrr olur ayyyyyy sevındırık oldum.
yogurt yerken mıdem bulanıyor ya herzaman. ben yogurdu nezaman sevecegım bılmıyorum. hep boyleyım.
ha buarada ben de yemekten sonra 500 mt kadar yurudum ısyerımın etrafında.
bu arada sabah 7 de uyandim belediyede islerim vardi 40 dk mesafe, yuruyerek gidip geldim simdiye kadar 1,5 lt su ictim
evet uzun bır yol olacak 52 bedenden 38 bedene ınecegım ınsaallah bakalım.
basarı oykusu olur. karabıber gıbı zayıflayınca 15 yas genc dururum ya suprrrrrrrrr olur ayyyyyy sevındırık oldum.
yogurt yerken mıdem bulanıyor ya herzaman. ben yogurdu nezaman sevecegım bılmıyorum. hep boyleyım.
ha buarada ben de yemekten sonra 500 mt kadar yurudum ısyerımın etrafında.
ÖYLE UZUN DİYİP İÇİNİ KARARTMA YAVAŞ AMA KALICI KG VERMEKİÇİN ÇABALA BENDE 48 BEDENDEN GELİYORUM,CNM YOĞURTU SEVMEYE ÇALIŞ ÇOKGÜZEL YAĞYAKIYOR ÖNERİMİÇİNE SALATALIKRENDELE Nane koy dereotu doğra hatta pul biber bunların hepsiniyada ayrı ayrıekleye bilirsin
karabiberim ben 1 çAybARDAĞI ılık suya seninkini bilmiyorum AMABENİM KAPAM ORTA BÜYÜKLÜKTE 1 KAPAK ELMA SİRKESİ 1 ÇAY KAŞIĞI BAL EKLİYORUM İÇİYORUM YARINBAKARIM BİR KAPAKKAÇ KAŞIK EDİYOR,
GEL OKU YAZ CNMSEVİNİRİM KENDİ ADIMA
pomogranate daha önce diyetisyene gittin mi canım eger gitmediysen kilona boyuna uygun bi liste senin için yol gösterici olabilir.ben diyete ilk başladıgımda 2 ay gittim daha sonra kendim devam etmiştim ögrendiklerim ve buradaki guruplardan edindiğim bilgilerle.az yemekte bazen kilo vermek için yeterli olmayabiliyor neyi neyle yediğinde çok önemli benim kuzenim 65 kilodayken diyetisyeni ona günde 8 dilim ekmek hakkı vermişti ve bu şekilde kilo verdi.ben 65 kilodayken enfazla 3 dilim yerdim yinede veremezdim.yani tabiki de sen bilirsin ben sadece bi öneride bulunayım dedim
ÖYLE UZUN DİYİP İÇİNİ KARARTMA YAVAŞ AMA KALICI KG VERMEKİÇİN ÇABALA BENDE 48 BEDENDEN GELİYORUM,CNM YOĞURTU SEVMEYE ÇALIŞ ÇOKGÜZEL YAĞYAKIYOR ÖNERİMİÇİNE SALATALIKRENDELE Nane koy dereotu doğra hatta pul biber bunların hepsiniyada ayrı ayrıekleye bilirsin
evet canım haklısın 48 bedenden ındın. sımdıkı kıloları gorup ımrenıyorum sankı hemen olmussunuz gıbı. cok haklısın.
yogurt var ya dıyet olmasa hıc yemem. sevmıyorum. sut sevmeye basladım 4-5 yıldır. ayran severım. cacık severım ama katı yemeyı sevemedım gıttı. alısacam mecburen. burda salatalık falan yapamam canım. kokar ya ofısın ıcınde.
evet canım haklısın 48 bedenden ındın. sımdıkı kıloları gorup ımrenıyorum sankı hemen olmussunuz gıbı. cok haklısın.
yogurt var ya dıyet olmasa hıc yemem. sevmıyorum. sut sevmeye basladım 4-5 yıldır. ayran severım. cacık severım ama katı yemeyı sevemedım gıttı. alısacam mecburen. burda salatalık falan yapamam canım. kokar ya ofısın ıcınde.
akşam evde yersinsende cacık gibi
gıttım bırkac kez uygulayıp bır ayda bıraktım. ben lıste ıle yapamıyorum boyle cok mutluyum. dıyet lıstelerınden daha az beslenıyorum ama daha cok doyuyor ve daha mutlu yaoıyorum ılk kez. ben boyle mutluyum. doktora gıtmeme gerek yok. olakı bır rahatsızlanırsam falan doktora gıderm. kaldı kı kılo da verıyorum. evet bılıyorum 8 dılım ekmek falan. ben cok ekmek seven ve yıyen bırıyımdır. sımdı mıdemı kucultmem lazım kaldı kı canım ekmek ıstemıyor normal ekmek olsa haldur huldur yerım belkı ama kepek cavdar tam bugday kesıyor ıcımden gelmıyor yemek.
ben bır bucuk kılo verdım 8-9 gunde. ustelık hareketım cok az ve hatta ılk 4 gun dıyet bıle sayılmaz yedıklerım
akşam evde yersinsende cacık gibi
evet evde yemeye calısıyorum. alısacagım mecburen.
aksam yemegıme ne dıyorsun ıyı mı ? bugun oglen az yemısım sanırım. bır ıkı gun et urunlerı de yedım zaten aksam sebze yemegı yıyeyım dedım.
anladım canım sende bendensin bende liste yapamadım 2 ay sonra bıraktım madem böyle mutlusun ve dediğin gibi sonuçta alıyorsun bu şekilde devam et herşey gönlünce olsun
hımmm ok beyaz ekmek sandım korktum valla. kasar uzak durun dıyorlar. bır dahakıne kesınlıkle yarım yaglı beyaz peynır olsun. olcusu nekadar ıkı dılımden mı yaptın.
tost genelde ara ogun tavsıye edılıyor mesela aksam yemegınden oncekı. ya da dırekt ogle menusu olarak tost.
yag var mıydı tostun ıcınde ya da dısında ?
kızlar daha ıyı bılır kahvaltı ıcın uygun mu dıye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?