Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

selam kizlar ancak gelebildim yarim saat oldu sayfalari okuyorum fdm ben sana ozel mesaj gonderdim gelmedi mi bilgileri gonderdim :26: kizlar benimde menum

sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domat
salatalik

ara
2 kayisi
bir elma tarcinli

ogle
tarhana corbasi bir kase
salata

ara
seftali
1 kivi

aksam
yogurt ve salata yiyecem

pomogranate daha önce diyetisyene gittin mi canım eger gitmediysen kilona boyuna uygun bi liste senin için yol gösterici olabilir.ben diyete ilk başladıgımda 2 ay gittim daha sonra kendim devam etmiştim ögrendiklerim ve buradaki guruplardan edindiğim bilgilerle.az yemekte bazen kilo vermek için yeterli olmayabiliyor neyi neyle yediğinde çok önemli benim kuzenim 65 kilodayken diyetisyeni ona günde 8 dilim ekmek hakkı vermişti ve bu şekilde kilo verdi.ben 65 kilodayken enfazla 3 dilim yerdim yinede veremezdim.yani tabiki de sen bilirsin ben sadece bi öneride bulunayım dedim

karabiberim ben 1 çAybARDAĞI ılık suya seninkini bilmiyorum AMABENİM KAPAM ORTA BÜYÜKLÜKTE 1 KAPAK ELMA SİRKESİ 1 ÇAY KAŞIĞI BAL EKLİYORUM İÇİYORUM YARINBAKARIM BİR KAPAKKAÇ KAŞIK EDİYOR,
GEL OKU YAZ CNMSEVİNİRİM KENDİ ADIMA

bu arada sabah 7 de uyandim belediyede islerim vardi 40 dk mesafe, yuruyerek gidip geldim simdiye kadar 1,5 lt su ictim

çok iyi yapmışsın cnmm yürüyerek işte spor bize gelmiyorsa biz spora gitcez böyle bende çöok yakında marketler var giderim hep uzağa adımsayarım geldi ya artık hep yürümek isterim

ben de memnun olurum adanalı ya kanım kaynıyor ona. bır de onun azmı ve resımlerı gaza getırıyor benı

gıttım bırkac kez uygulayıp bır ayda bıraktım. ben lıste ıle yapamıyorum boyle cok mutluyum. dıyet lıstelerınden daha az beslenıyorum ama daha cok doyuyor ve daha mutlu yaoıyorum ılk kez. ben boyle mutluyum. doktora gıtmeme gerek yok. olakı bır rahatsızlanırsam falan doktora gıderm. kaldı kı kılo da verıyorum. evet bılıyorum 8 dılım ekmek falan. ben cok ekmek seven ve yıyen bırıyımdır. sımdı mıdemı kucultmem lazım kaldı kı canım ekmek ıstemıyor normal ekmek olsa haldur huldur yerım belkı ama kepek cavdar tam bugday kesıyor ıcımden gelmıyor yemek.

ben bır bucuk kılo verdım 8-9 gunde. ustelık hareketım cok az ve hatta ılk 4 gun dıyet bıle sayılmaz yedıklerım

kızlar ben eşimden yaklaşık 2 yaş büyüğüm bide ben kilolu eşim zayıf olunca düşünün yanyana nasıl durdugumuzu bigün alt komşumuzun oğlu bizi yanyana görünce annesine sormuş deniz ablanın yanındaki kim diye oda eşi demiş çocuk inanamamış ikisi evli olamaz demiş anneside bana bunu anlattı ben tabiki çok üzüldüm çok utandım ogün benim için milad oldu 62 kiloda beni hergören nekadar gençleşmişsin dedi hala diyorlar böyle iyisin diye ama ben o aldıgım 5 kiloyuda vereceğim tabikideee sizlerin sayesindeeee

anladım canım sende bendensin bende liste yapamadım 2 ay sonra bıraktım madem böyle mutlusun ve dediğin gibi sonuçta alıyorsun bu şekilde devam et herşey gönlünce olsun

kızlar resmen bugün tembellik yaptım çıkayımda bari biraz işe bakayım akşam fırsat bulursam gelirim öptüm hepinizi

anladım canım sende bendensin bende liste yapamadım 2 ay sonra bıraktım madem böyle mutlusun ve dediğin gibi sonuçta alıyorsun bu şekilde devam et herşey gönlünce olsun

elıme lıste tutusturulunca sen okuz gıbı yıyorsun al sana bu lıste bukadarını yemek zorundasın gıbı bırsey hıssedıyordum zoruma gıdıyordu yıyememk sevdıgım seylerı. sımdı ıse sabırlı davranıyorsun, onu yemesen de olur ılerde azıcık yersın falan dıyebılırım. dayatma ıle bırsey yapamıyorum

merhaba kızlar işten yeni geldim nasılsınız bakalım benim günüm çok güzeldi bu günkü menümü yazayım
sabah 2 dilim çavdar ekmeği 1 dilim kadar peynir maydanoz 4-5 yeşilbiber
ara 2 erik 2 kuru kaysı
öğle patlıcan oturtma (kızartmışlar patlıcanı)yoğurt çok azçorba ,ekmek yemedim
ara 1 küçük paket süt
akşam tavuk sote yapmayı düşünüyorum salata cacık 2lt sıvı tüketmişimdir şimdi az kızımla ilgilenecem birazda spor yapayım görüşürüz fıstıklar

Ben tost yediğim gün ama çavdar ekmeğiyle yada tam buğday ekmeğiyle yapıyorumm içine lor koyuyorumm yağ sürmeden domatesle yiyorummm
ama öğlen ve akşamm ekmeğii çıkarıyorumm ekmek yemiyorum yemeklerin yanında aklında olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…