- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
Ben tost yediğim gün ama çavdar ekmeğiyle yada tam buğday ekmeğiyle yapıyorumm içine lor koyuyorumm yağ sürmeden domatesle yiyorummm
ama öğlen ve akşamm ekmeğii çıkarıyorumm ekmek yemiyorum yemeklerin yanında aklında olsun canımm
kızlar 8 gıbı acarım tekrar ben. bır saat kadar ıslerım yogun olur sonra da eve gıdecegım yemek falan ıste.
akşam yemeğim pişiyor eşim gelsin evet biraz abartmış olcam ama sahilde yürüyüş yapcam takcm kulaklığımı takacam adımsayarımı hedefimegidp döncembakalım kaç adım vew kaçkoliri ALLAH KIZLAR KİMSE TUTMASIN BENİ FENA ÇOŞTIM GERÇEKTEN MÜZİKRUHUNGIDASIYMIŞ RESMEN GÜNÜME KEYİF GETİRDİ AMA TABİ HERGÜNBU KADAR ABARTMAM HERHALDE DIŞARDA GÜN AŞIRI YÜRÜYÜŞ YAPMAYI PLANLIYORUM,HAFTADA 2-3 GÜN DİĞERGÜNLERDE EVDE LESLİE MUTLAKA YAPCAM KOLİDARDA ADIM SAYCAM EVET BEN GÜNÜMÜTOPARLAYIMMM
SABAH: 2 KAŞIKTUZSUZ LOR İÇİNE MAYDANOZ,DEREOTU DOMATES SALATALIK BİBER VE ÜSTÜNE BOL PUL BİBER,KARIŞI TAHILEKMEĞİM
ARA:YEŞİLÇAYLI KİRAZ SAPLI ÇAYIM
ÖĞLE:BİR KASE YOĞURT,SÖĞÜŞ DOMATES,MAYDANOZ,YARIMDİLİM KARIŞIK TAHIL EKMEĞİ
ARA ÖĞÜN YAPMADIM ÖĞLEN GEÇ YEDİM
BİRAZ SONRA TÜRLÜ YEMEĞİ(İÇERİĞİ PATLICAN,KABAK,PATATES,KIRMIZI BİBER,YEŞİL BİBER,BOL DOMATESLİ YANINDA2 KAŞIK YAĞSIZ SARIMSAKLI YOĞURT ÜSTÜNE BOL KEKİK,PUL BİBER
2LT SU İÇTİM 3LT BULUR
GELELİMSPORA:
SABAH: LESLİE 1
ARA:3-4 ŞARKIDA DANS( LESLİEDEN DAHA FAZLA TERLEDİM)
ÖĞLEN:TEMİZLİK
ARA:LESLİE 2 -KOLİDORDA TENPOLU KOŞU
AKŞAM:AZ SONRA SAHİLDE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
ARA YAPABİLİRSEM:100 MEKİK27:
HERGÜN BÖYLE YAPAMAM YARISINI YAPSAM İYİ OLUR
maaşallaahhhBen bugun ancak 40 dk yürüyüş yaptm akşam da 45 dk leslie yaparım o kadar :44:
daha ne olcak gayet güzel seninkiside
gerçekten mii ?? Bana az geldi nedense
yok cnm azolurmu benimkisi abartı yarınseninkadar yapsambirdee 100 mekik çeksem yeter
Sen istersinde yazmaz mıyım? :)
Akşamla öğle yer değiştirmeli bence.
Börek konusunda canın istemiş ve azıcık yemişsin. Tebrik ederim hatta seni kendini diyet yaparken yormadıgın için :)
sabah menun gayet guzel yumurtada tok tutmustur, ogle ekmek olmayabilirdi bence, aksam protein var sebze var karbonhidrat var yani baya doyurucu bir menu olmus ben begendim
yok canım senin bilgilerin gelmedi maalesef... tekrar gönderirsen sevnirim...kız menün çok güzel bu arada.. bana az geldi ama senin kilo zaten 50lerde.. mide küçüktür sen doyarsın bunlarla.. maşallahselam kizlar ancak gelebildim yarim saat oldu sayfalari okuyorum fdm ben sana ozel mesaj gonderdim gelmedi mi bilgileri gonderdim :26: kizlar benimde menum
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domat
salatalik
ara
2 kayisi
bir elma tarcinli
ogle
tarhana corbasi bir kase
salata
ara
seftali
1 kivi
aksam
yogurt ve salata yiyecem
fdmmenün güzel bence etin akşam olması metobolizmanı çalıştırmaya devam etcek cnm için rahat olsunmenümü yorumladığınız ve beğendiğiniz için sevindim.. Günler çok uzun olduğu için akşam acıkmaktan korkuyorum..çünkü akşamı erken saatte kapatıyorum o yüzden çeşitli ve biraz doyurucu olmasını istiyorum galiba...
Yok canım senin bilgilerin gelmedi maalesef... Tekrar gönderirsen sevnirim...kız menün çok güzel bu arada.. Bana az geldi ama senin kilo zaten 50lerde.. Mide küçüktür sen doyarsın bunlarla.. Maşallah
sesin niyeçıkmıyor şarkımısöyledinyoksa,bugün çoktum dicem ama artıkböyle cnm ben inat ettimmi olur startı verdik bende başladımduyfer supersin azmine hayranimBende dinleniyorum valla bugun cok yoruldum sesimde cikmiyorrr durmadan su iciyorum.. 2 fincan yesil cay ictim simdide turk kahvesi iciyorum az sonrada aksam yemegimi yerim ohhh sabahta daha hafiflemis olarak gune uyanirizzzzz
fdm isimli üyemizin posta girişi doludur. Tekrar özel mesaj alabilmesi için fdm isimli kullanıcının eski özel mesajlarını silmesi gerekmektedir. Canim posta kutun doluymus o yuzden mesajim gelmiyor sana
moral verdin teşekkür ederimm
şimdi çıkıyorum işten. Bi yarım saatte şimdi dolanırım alacaklarım var. Sonra eve geçerim yemegimi yerim. Bakalım neler var yemekte
fdmmenün güzel bence etin akşam olması metobolizmanı çalıştırmaya devam etcek cnm için rahat olsun
sesin niyeçıkmıyor şarkımısöyledinyoksa,bugün çoktum dicem ama artıkböyle cnm ben inat ettimmi olur startı verdik bende başladım
aa fdm öğlensende bana diyordun boşalttım postakutumu ama msj gelmedi
kızlar daha yeni annemin bahçeye gittiğimizde mis gibi taze sebzeler dayanamadım ve ara öğünü abartarak şunları yedim.
Küçük bi salkım üzüm
yeşil elma
1 yeşil biber
1 minik saltalık
hesapladım akşam sadece et, salata ve ayran yediğimde kalori hesabımı aşmıyorum... Pilav ekmek ya da çorba eklemeden yapmam gerek bu akşamı yoksa cısss olur...
kızlar daha yeni annemin bahçeye gittiğimizde mis gibi taze sebzeler dayanamadım ve ara öğünü abartarak şunları yedim.
küçük bi salkım üzüm
yeşil elma
1 yeşil biber
1 minik saltalık
hesapladım akşam sadece et, salata ve ayran yediğimde kalori hesabımı aşmıyorum... pilav ekmek ya da çorba eklemeden yapmam gerek bu akşamı yoksa cısss olur...
yorgunluktanValla haklisin isteyen herseyi yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?