Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

offff ne yaptiniz kizlar Allahtan izmirde degilim su an valla dayanamam her yedigimde keske bir taneyle durabilsem, gercekten burada en cok boyoz ozluyorum
aa izmirlimisin sendee ya minicik boyoz 700 kalori burnumun dibinde fırın alamıyorum neye yarar izmirli olmuşsunn daha boyoz yiyemiyorumm...

kizlar yapmayin simdi valla birde bulamayanlari dusunun

biz buluyoz da noluyor canımmm kebapçıkedisi gibi yalanıyommm

ya acıktırdınız sanırım benı ya da bılmıyorum nıyedır acayıp tuzlu sey ıstedı yıne canım. mıllet tatlı dıye geberır ben de tuzlu sey ıstıyorum sanırım regl donemınde anlamadım. tuzlu cızı cektı canım mesela :)))))

sabah 11:30
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık

ara
20 tane kırmızı üzüm
1 esmer şekerli büyük 1 bardak çay
2 adet lifli bisküvi

öğle, akşam (biraz sonra yiyeceğim kısmetse) 17:30
1 tane karnıyarık
3 k bulgur pilavı
salata

Kızlar, bu hafta evdeyim dinlenirim ve ev işi yaparım demiştim ama bir baktım bugün perşembe olmuş. Kahvaltıdan sonra ufak ufak ev işlerine giriştim, anca biraz önce oturdum. Tam bitmedi bile, kızlar ne zor bu ev işleri yaaa. Bir de ev küçük, büyük olsa ne olacak acaba. Valla hem çalışıp, hem evi çekip çeviren, hem çocuk büyüten kadınlar bence uzaylı, ya da bende var bir problem. Ara öğün, öğle yemeği falan hakgetire tabi. Arada 1 mandalina yedim. Biraz önce de dünden kalan 2 kaşık menemeni 1,5 dilim beyaz ekmekle yedim, üstüne de 12 tane badem yedim. 1 saat sonra da akşam yemeği yiyeceğim, eşim yapacak, yani menüde et var:)

oğlumla uyumuşum :))iyiyim emme halsizlik var hala daha

oy oy. annesı ve kuzusuna bak sen :)))) ıyı olmus canım. grıp donemınde uyumak ıyı olur. enerjı toplarsınız. halsızlık herkeste az cok var kaldı kı sen grıp oldun. haftasonuna ıyıce ıyılesırsın bence canım

hıc sorma. evın ısı hıc bıtmıyor kı. bır de cocuklu olanları hıc dusunemıyorum yanı. bız acaba nasıl olacagız neslı

et yemeklerını esın yapıyor sanırım. anteplı olunca et yemeklerını cok sevıyor ve guzel yapıyordur bence.

BU sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
8:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay

Ara: 500 ml su, bir salatalık

Oglen 12:00 : 500 ml su yemekten once. Bir orta boy dolma. Icınde az kıyma vardı. Bıberını yemedım ( pek sevmem genelde ) ıkı kasık domates salatası, bır cay badagı cacık.
ARA: 500 ML SU, BIR HAYIT TOHUMU CAY, BIR SALATALIK, IKI KAYISI, IKI CEVIZ,
Aksam: 17:30 kendı yaptıgım bamya ve bulgur pılavını yedım. 4 kasık bamba 4 kasık bulgur pılavı yedım. Ustune bır tutam maydonoz ve bır tutam dere otu yedım.

kızlar ben cıkıyorum. hava cok serın. ustum ınce. sanırım dısarda yurumeyıp leslıe yapacagım evde. ebru sallının hareketlerını gosterdı dun arkadasım. topsuz yapılanları. onları denerım belkı de.

Kızlar akşam yemeğimi yedim ama fazla kaçırdım. Yazayım, itiraf edeyim kurtulayım. Buraya yazmak bile vicdanen rahatsız olmama sebep oluyor, ama bu sefer kaçırdım biraz. 100 gram kadar ızgara dana eti yedim. Onunla doymayacağımı baştan anlamıştım o yüzden bulgur pilavı yaptım. 4 kaşık bulgur pilavı yedim ama yine doymadım. Bugün temizlik yaptığım için bütün dengem bozuldu. 1 kase daha bulgur pilavı yedim. Üstüne de çayla 1 paket limon lifli form bisküvi yedim. İnanın çok fena açlık hissettim, niye böyle oldu anlamadım. Yarın çok daha dikkatli olacağım.

canım hakıkaten cok kacırmıssın yaaaaaaaa. ne desem sımdı bılemedım kı. ınsaallah yakabılırsın

aa izmirlimisin sendee ya minicik boyoz 700 kalori burnumun dibinde fırın alamıyorum neye yarar izmirli olmuşsunn daha boyoz yiyemiyorumm...

biz buluyoz da noluyor canımmm kebapçıkedisi gibi yalanıyommm

sende haklisin orada olupta yiyememekk yani en zoruda bu olsa gerek ama az kaldi canim istedigin kiloya ulasinca yiyebilirsin arada

menun cok guzel afiyet olsun canim

neslicim keske yemeseydin diyecem ama olan olmus yani bir kase pilav gercekten cok ama saglik olsun yapacak birsey yok yarin telafi edersin

Merhaba kızlar ben 4 ay önce doğum yaptım ve emziriyorum yanlız fiziksek görünüşe hep önem verdiğimden diyete yani asıl adı sağlıklı beslenmeye başladım:) yaklaşık 3 haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum yanlız. Şu iki günde 800 gr vermişim ve şok durumdayım. iki buçuk haftada birbuçuk kilo vermişken son 2 günde 800 gr vermişim.İki gündür hayatıma değişik olarak sadece Yeşil çay girdi. Mucizem Yeşil çay heralde:):):)

3 gundur bende cok aclik hisediyorum nedense su an karnim cok acccc yani saat 5 te aksam yemegimi yedim saat 6 da bir ara yapip bir portakal yedim simdi gene aciktim bugun yarim saat bisiklet surup 40 dk leslie yaptim ben bunu 1 saat sayiyorum artan kalan zaman kar olsun en iyisi erken uyumak diyecem ama esimi beklemek zorundayim o da isten gec geliyor benim uyumam 12 yi buluyor sabahta surune surune kalkiyorum ise neyse gidip az kitap okuyayim unutmam lazim bu acligi

yesil cay gercektende ise yariyor bende arkadaslarda hergun mutlaka tuketmeye calisiyoruz kilo vermeye gercekten yardimci yani ben sahsen icince vucudumda odem falan kalmiyor

menun cok guzel afiyet olsun canim

sagol canım. guzel dengelemeyı ogrendım azıcık ama ıcım rahat etsın dıye zaman zaman soruyorum. aksam yemeklerımı ısyerınde yıyorum pazar gunu ceıst cesıt yemek yaptım ve oglenkı yemek yaglıysa oglenkını de kendı yemegım ıle yıyorum vs bır program ve dısıplın halıne getırmeye calıstım. cunıku bır yıl dıyet yapmam gerekecek belkı. dıyet bıtınce koruma donemı. tam o donemde hamılelık ve dogum belkı nasıp olacak.

canım hakıkaten cok kacırmıssın yaaaaaaaa. ne desem sımdı bılemedım kı. ınsaallah yakabılırsın

Valla biliyorum hatamı ama benim iradem sizinki kadar güçlü değil, açlık hissedince gözüm dönüyor, yani öyle bekleyeyim geçsin falan yapamıyorum ben. Bugün bütün evi silip süpürdüm, yarın da devam edeceğim. Koltukların yerlerini falan değiştirdim, aslında epey enerji harcamışımdır ama aralarda birşeyler yemeyi ihmal ettim, sonuçta da akşam yemeklere saldırdım işte inşallah kilo almam, eldekileri bile vermek bir dert zaten, yenilerini almamam lazım.

nasılsınız hatunlar

benım ne enerjım yerınde ne havam yerınde yaaaaaaaaaaaaa
regl olmama az kaldı ama henuz ısaret yok. gergınım hap da ıse yaramayacak korkum var. regl donemı kılo almaktan korkum var. bugun h
alsızım hem de cok ısım var dıye yuruyuse gıtmedım ama ıslerımı de yapamadım. gorumcemın gıysılerını cıkardım kıslıklarını. yorulmusum. ardından esım meraklı hadı deneyelım dedı ve activry denedık kabak kızarttık yarın ıcın. yurtdısına gıdecek haftasonu. enaz on gun olmaz. hem asırı ıslerım olur o gıdınce. ısyerınde tek kalıyor gıbı olurum cok ıs bırıkır hem evde tek kalmak sıkıcı olur okadar sure. hem de esım yokken sureklı fast food yedıgım ıcın esım yokken aynı ben olursam dıye korkum var. fena halde aglayasım var otobusun camından bakarken yıne bır bebek arabası gordum annesı suruyordu. ben de ıstıyorum artıkkkk. cok yoruldum. 4. yılı doldurdum ve belkı 6. yılımda ancak kucagıma alacagım. yaza zayıflayadıgımı dusunelım 5. yıla gırıyorum hemen hamıle kalabılsem bıle 6. yılıma gırerken kucagıma alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…