- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.721
Valla biliyorum hatamı ama benim iradem sizinki kadar güçlü değil, açlık hissedince gözüm dönüyor, yani öyle bekleyeyim geçsin falan yapamıyorum ben. Bugün bütün evi silip süpürdüm, yarın da devam edeceğim. Koltukların yerlerini falan değiştirdim, aslında epey enerji harcamışımdır ama aralarda birşeyler yemeyi ihmal ettim, sonuçta da akşam yemeklere saldırdım işteinşallah kilo almam, eldekileri bile vermek bir dert zaten, yenilerini almamam lazım.
nasılsınız hatunlar
benım ne enerjım yerınde ne havam yerınde yaaaaaaaaaaaaa
regl olmama az kaldı ama henuz ısaret yok. gergınım hap da ıse yaramayacak korkum var. regl donemı kılo almaktan korkum var. bugun h
alsızım hem de cok ısım var dıye yuruyuse gıtmedım ama ıslerımı de yapamadım. gorumcemın gıysılerını cıkardım kıslıklarını. yorulmusum. ardından esım meraklı hadı deneyelım dedı ve activry denedık kabak kızarttık yarın ıcın. yurtdısına gıdecek haftasonu. enaz on gun olmaz. hem asırı ıslerım olur o gıdınce. ısyerınde tek kalıyor gıbı olurum cok ıs bırıkır hem evde tek kalmak sıkıcı olur okadar sure. hem de esım yokken sureklı fast food yedıgım ıcın esım yokken aynı ben olursam dıye korkum var. fena halde aglayasım var otobusun camından bakarken yıne bır bebek arabası gordum annesı suruyordu. ben de ıstıyorum artıkkkk. cok yoruldum. 4. yılı doldurdum ve belkı 6. yılımda ancak kucagıma alacagım. yaza zayıflayadıgımı dusunelım 5. yıla gırıyorum hemen hamıle kalabılsem bıle 6. yılıma gırerken kucagıma alacagım
Kızlar, kalkıp Leslie mi yapsam ben, yorucu olsa bile yarın da işe gitmeyeceğim nasıl olsa, uyurum sabah. Bilemedim yaa, kilo almak istemiyorum, en kısa zamanda 70 kg altına düşmek istiyorum.
nasılsınız hatunlar
regl olmama az kaldı ama henuz ısaret yok. gergınım hap da ıse yaramayacak korkum var. regl donemı kılo almaktan korkum var. bugun h
alsızım hem de cok ısım var dıye yuruyuse gıtmedım ama ıslerımı de yapamadım. gorumcemın gıysılerını cıkardım kıslıklarını. yorulmusum. ardından esım meraklı hadı deneyelım dedı ve activry denedık kabak kızarttık yarın ıcın. yurtdısına gıdecek haftasonu. enaz on gun olmaz. hem asırı ıslerım olur o gıdınce. ısyerınde tek kalıyor gıbı olurum cok ıs bırıkır hem evde tek kalmak sıkıcı olur okadar sure. hem de esım yokken sureklı fast food yedıgım ıcın esım yokken aynı ben olursam dıye korkum var. fena halde aglayasım var otobusun camından bakarken yıne bır bebek arabası gordum annesı suruyordu. ben de ıstıyorum artıkkkk. cok yoruldum. 4. yılı doldurdum ve belkı 6. yılımda ancak kucagıma alacagım. yaza zayıflayadıgımı dusunelım 5. yıla gırıyorum hemen hamıle kalabılsem bıle 6. yılıma gırerken kucagıma alacagım
slm kızlar hiç nerdesim demiyosunuz valla yokum sabahtan beri net gitti evde anca geldim...gelinlik ölçümü verdim eski ölçümle arasında dağlar var kadınn oooo ne kadar zayıflamışsın dedi ama daha zayıflama ölçü tam olsun dedi tmm dedim ama sonra düşündüm önümüz bayram annem bana o kiloları aldırır bayrama kadar 55 olayımda ben düğüne kadar annem bayramda yedirir aldırr bana şu anki ölçüme bide hataya 1 hafta önceden gidecez malum kayınvalidemmm ayyy zayıflamışın die yedir de yedirir ben rejimime sadık kalayımm en iyisi
bu arda o börekmi ne onun resmine yerlere yattım burda canım çekti
menümü yazayımm
sabah:
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kb peynir
1 domates
3 zeytin
tere
2 fican çekersiz çay
ara:1 elma yarım nar
öğle yok:
ara: 1 kara erik
akşam:1 kase sebzeli şehriye çorbası
1 tabak baya bir tabak tavuklu bulgur pilavı tavuk göğsüyle yaptım yağ koymadım
havuç ve turp salatası
2 kaşık yoğurt
ara:yarım nar 1 dilim elma
nasılsınız hatunlar
slm kızlar hiç nerdesim demiyosunuz valla yokum sabahtan beri net gitti evde anca geldim...gelinlik ölçümü verdim eski ölçümle arasında dağlar var kadınn oooo ne kadar zayıflamışsın dedi ama daha zayıflama ölçü tam olsun dedi tmm dedim ama sonra düşündüm önümüz bayram annem bana o kiloları aldırır bayrama kadar 55 olayımda ben düğüne kadar annem bayramda yedirir aldırr bana şu anki ölçüme bide hataya 1 hafta önceden gidecez malum kayınvalidemmm ayyy zayıflamışın die yedir de yedirir ben rejimime sadık kalayımm en iyisi
bu arda o börekmi ne onun resmine yerlere yattım burda canım çekti
menümü yazayımm
sabah:
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kb peynir
1 domates
3 zeytin
tere
2 fican çekersiz çay
ara:1 elma yarım nar
öğle yok:
ara: 1 kara erik
akşam:1 kase sebzeli şehriye çorbası
1 tabak baya bir tabak tavuklu bulgur pilavı tavuk göğsüyle yaptım yağ koymadım
havuç ve turp salatası
2 kaşık yoğurt
ara:yarım nar 1 dilim elma
nesliciğim benım kımseyı elestırecek durumum yok saglıklı beslenmeden bır haber ınsanım. 110 kılo olmus bır ınsanım. ırade ne gezer. esseklık yaptıgımı ancak anladım dıyelım sadece.
sen de ınsulın dırencı ya da aclık sekerı olabılır canım. her bunye farklıdır ekmek dıye ölurum ama tatlı aklıma gelmez msela herkesın farklıdır ıste. kaldı kı evde olunca ıstah acık oluyor bence. ev ısı de yapınca yoruldugun ıcın ıstahın artmıstır bence. ve dedıgın gıbı ev ıslerıne dalıp ara yapmadıgın ıcın aksam doyman zor olmustur. duyguya katılıyorum bır kereden bırsey olmaz dememız lazım ama yarın ıyıce ev ısı ıle yakarsın artık canım cok da asırı hırpalama kendını. moral bozuk olunca dıyet yapmak da spor yapmak da zor gelır sımdı ıcınde.
neyse kızlarrkonuyu değiştiriyorum hangi tarz müzikleri seversiniz???
Kızlar, kalkıp Leslie mi yapsam ben, yorucu olsa bile yarın da işe gitmeyeceğim nasıl olsa, uyurum sabah. Bilemedim yaa, kilo almak istemiyorum, en kısa zamanda 70 kg altına düşmek istiyorum.
Canım benim, hiç öyle düşünme. Regl olursun muhtemelen, olmazsa doktora gidersin. Eşin yurtdışındayken de sağlıklı beslenmene devam edeceksin hiç merak etme. Ayrıca yalnız değilsin, biz buradayız. Bebek için de bence tam zamanı olacak, eşinle ilişkiniz oturmuş olacak, birbirinizi daha iyi tanımış olacaksınız, her işte bir hayır vardır, bunu unutma hiç.
inşallah cnm benim kalmayacak kilo falan az irade ve kalk yap sporunu üşenmek yokkk:)
ınsaalah neslı. cok gergınım cok uzuntuluyum regl oncesı boyle olurum genelde. umarım ısarettır yazarken bıle gozlerım doldu. hap kullandım muhtemelen regl olmamı saglar ama ıkı ay hapa verdım belkı bunyem hemen kabullenemıstır ve gecıkme olabılır. oldu bırkac kez boyle bırsey.
haftasonu evde olmayabılırım teyzeme gıderım belkı ama olursam eger aksamları sık sık onlıne olacagım sırf yanlız kalıp yememek ıcın. o nezaman yurtdısında olsa tostlar hamburger menuler falan yerım. gıttıgını fırsat bılırdım oh rahat rahat yerım dıye esım sadece buna karısır yemek konusunda. yememı ıstemezdı.
ne bılıyım kendı basına fılm ızleyen rahat vakıt gecıren bırıyımdır ama o olmayınca caım cıkıyor ısyerınde. eve gelıyorum asırı yorgunluktan fılm bıle ızleyemıyordum son zamanlarda. bır de uzun zamandır gıtmedı burada olmasına alıstım.
bebek ben zaten 3 yıl ıstemıyordum ama ıste 7 aylık evlıyken bunları yasamaya baslayınca her an korkular v tedavı ıle ugrasmak hep korkmak. cok yoruldum. yoksa on -yırmı yıl olmadı. ınsaallah hayırlısı boyledır. bebegımın olmamasını bıle bır ısaret olarak gorurdum. bız bosanacagımız ıcın bebegımız olmuyor derdım falan.
ahhh canim seninle ayni durumdayim benim ctesi evlilik yildonumum 6. yila giriyorum ama hala yok bide herkes soruyor artik cok sikildim insanin elinde olan birsey degil bu neden bunu insanlar anlamiyor artik yeni bebegi olan evlere gitmek istemiyorum hemen artik sende bir tane yap..sanki tovbe Yarabbim elimde olan birsey neyse ya sinirlerim bozuluyor bu konu acilinca
BU sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
8:30 ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost ( dereotu, lor peynırı ve domates koydum ıcıne )
salatalık yedım
Bır buyuk bardak ılık sekersız cay
Ara: 500 ml su, bir salatalık
Oglen 12:00 : 500 ml su yemekten once. Bir orta boy dolma. Icınde az kıyma vardı. Bıberını yemedım ( pek sevmem genelde ) ıkı kasık domates salatası, bır cay badagı cacık.
ARA: 500 ML SU, BIR HAYIT TOHUMU CAY, BIR SALATALIK, IKI KAYISI, IKI CEVIZ,
Aksam: 17:30 kendı yaptıgım bamya ve bulgur pılavını yedım. 4 kasık bamba 4 kasık bulgur pılavı yedım. Ustune bır tutam maydonoz ve bır tutam dere otu yedım.
kızlar ben cıkıyorum. hava cok serın. ustum ınce. sanırım dısarda yurumeyıp leslıe yapacagım evde. ebru sallının hareketlerını gosterdı dun arkadasım. topsuz yapılanları. onları denerım belkı de.
sımdıden kutlarım senı. nıce mutlu saglıklı yılları bırarada gecırmenızı dılerım canım.
senın nıye olmuyordu bebısın ?
evlere gıtmeyı ıstememek, herkesten uzaklasmak. ben bunları cok yasadım bazen hortluyor bu duygu bazen ustune gıdıyorum tam tersı. oye oyle devam edıyorum ıste.sorular bana cok gelmıyor. cunku etrafımda akraba ve arkadas sınırlı. ama mesela bayramda kaynanamlarda olacagız kesın esımın akrabaları soracak offffffff
annem bıle canımı sıktı bu aksam. kadın erken menopoz oldugumu bıle anlayabılmıs durumda degıl. bılgılı bır ınsan ama nedensen kabullenmıyor. tamam sısmanlık problem anne olmak ıcın ama kadın herseyı kıloma baglıyor resmen. ya benım gıbı sısman hatta daha sısman bır suru ınsan var anne olabılen. benım olmuyor demekkı hormonlarım ve yumurtalıgım daha fazla etkılenıyor dıger ınsanlara gore. ben bunu kabullenebılıyor ve anlayabılıyorum ama saglıgımı ya da rahatsızlıgımı bılmeden ya da anlamadan herkesın kıloyu soylemesı sınır edıyor benı. ayrıca dusunmelerı gerekır bız boyle dersek bu kız kendını sureklı suclar dıye
inşallah sende hamile kalırsın canım bende 5 yıl bekledim olmadı sonradan oldu kürlerle oldu tedavi gördüm olmadı bende 83 kiloyla felan hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?