Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Kızlar, kalkıp Leslie mi yapsam ben, yorucu olsa bile yarın da işe gitmeyeceğim nasıl olsa, uyurum sabah. Bilemedim yaa, kilo almak istemiyorum, en kısa zamanda 70 kg altına düşmek istiyorum.

nesliciğim benım kımseyı elestırecek durumum yok saglıklı beslenmeden bır haber ınsanım. 110 kılo olmus bır ınsanım. ırade ne gezer. esseklık yaptıgımı ancak anladım dıyelım sadece.

sen de ınsulın dırencı ya da aclık sekerı olabılır canım. her bunye farklıdır ekmek dıye ölurum ama tatlı aklıma gelmez msela herkesın farklıdır ıste. kaldı kı evde olunca ıstah acık oluyor bence. ev ısı de yapınca yoruldugun ıcın ıstahın artmıstır bence. ve dedıgın gıbı ev ıslerıne dalıp ara yapmadıgın ıcın aksam doyman zor olmustur. duyguya katılıyorum bır kereden bırsey olmaz dememız lazım ama yarın ıyıce ev ısı ıle yakarsın artık canım cok da asırı hırpalama kendını. moral bozuk olunca dıyet yapmak da spor yapmak da zor gelır sımdı ıcınde.

slm kızlar hiç nerdesim demiyosunuz valla yokum sabahtan beri net gitti evde anca geldim...gelinlik ölçümü verdim eski ölçümle arasında dağlar var kadınn oooo ne kadar zayıflamışsın dedi ama daha zayıflama ölçü tam olsun dedi tmm dedim ama sonra düşündüm önümüz bayram annem bana o kiloları aldırır bayrama kadar 55 olayımda ben düğüne kadar annem bayramda yedirir aldırr bana şu anki ölçüme bide hataya 1 hafta önceden gidecez malum kayınvalidemmm ayyy zayıflamışın die yedir de yedirir ben rejimime sadık kalayımm en iyisi
bu arda o börekmi ne onun resmine yerlere yattım burda canım çekti

menümü yazayımm
sabah:
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kb peynir
1 domates
3 zeytin
tere
2 fican çekersiz çay

ara:1 elma yarım nar

öğle yok:

ara: 1 kara erik

akşam:1 kase sebzeli şehriye çorbası
1 tabak baya bir tabak tavuklu bulgur pilavı tavuk göğsüyle yaptım yağ koymadım
havuç ve turp salatası
2 kaşık yoğurt

ara:yarım nar 1 dilim elma

bende bayrama kadar kg vermek istiyorum inşallah başarırım 3 hafta var bakalım nekadar verebileceğim 2 gündür diyetteyim

Canım benim, hiç öyle düşünme. Regl olursun muhtemelen, olmazsa doktora gidersin. Eşin yurtdışındayken de sağlıklı beslenmene devam edeceksin hiç merak etme. Ayrıca yalnız değilsin, biz buradayız. Bebek için de bence tam zamanı olacak, eşinle ilişkiniz oturmuş olacak, birbirinizi daha iyi tanımış olacaksınız, her işte bir hayır vardır, bunu unutma hiç.

Kızlar, kalkıp Leslie mi yapsam ben, yorucu olsa bile yarın da işe gitmeyeceğim nasıl olsa, uyurum sabah. Bilemedim yaa, kilo almak istemiyorum, en kısa zamanda 70 kg altına düşmek istiyorum.

spor yapınca bıraz daha rahat uyursun vıcdan yapmazsın canım. olabılır guzel fıkır. sabah cok gec kalmayacak sekılde uyanıp guzel kahvaltı ve ev ıslerıne bakarsın yıne

ahhh canim seninle ayni durumdayim benim ctesi evlilik yildonumum 6. yila giriyorum ama hala yok bide herkes soruyor artik cok sikildim insanin elinde olan birsey degil bu neden bunu insanlar anlamiyor artik yeni bebegi olan evlere gitmek istemiyorum hemen artik sende bir tane yap..sanki tovbe Yarabbim elimde olan birsey neyse ya sinirlerim bozuluyor bu konu acilinca

bılıyorduk kı sunacıgım gelınlıkcıye gıdecegını :)))))))) esın evdedır ve yemek vs derken aksam gıremeyeceksındır dıye dusunuyordum.

hayırlı olsun tekrar.

kılo ve menu konusunda detaylı yorum yapamayacagım ama baktım ve yıne guzel beslenmıssın cok ıradelesın herzaman

inşallah sende hamile kalırsın canım bende 5 yıl bekledim olmadı sonradan oldu kürlerle oldu tedavi gördüm olmadı bende 83 kiloyla felan hamile kaldım

canim menun guzel ama oglen neden yok sabah gec mi yaptin kahvaltiyi, aksam sadece pilav olmasaymis iyiymis cunku corban zaten makarnali ama genede guzel menun afiyet olsun canim o resimdeki izmire has bir borek cesiti diyebiliriz super gorunuyor demi :)))))

Kendine haksızlık yapma lütfen, ben senin iradene hayranım. Bir sürü olumsuz faktöre rağmen sağlam duruyorsun ve kilo da veriyorsun. Ben başlayalı daha 1 ay olmasına rağmen kaç kere ölçüyü kaçırdım, kendime de kızıyorum ama haklısın, bu beni olumsuz etkiler. Olmadı kalkar Leslie yaparım, içim rahat eder en azından. Ben diyete başlamadan birkaç gün önce kan testleri yaptırmıştım, trigliserit yüksek çıkmıştı, o yüzden doktor da kilo vermemi önerdi, B12 vitamini düşüktü o yüzden normal yediğime göre et miktarını artırdım. Aynı testte insülin direncim olmadığı da çıktı. Hatta doktor, bu güzel bir şey, biraz spor yap, biraz dikkat et kilo vermen zor olmaz dedi. Ama bazen böyle karbonhidrat krizine giriyorum, canım çok pilav, patates veya makarna istiyor. İrademi güçlendirmem lazım, yani zaten yemiştim, üstüne tekrar almadan önce beklemem lazım.

Sonunda gelebildim kızlar, herkeslere merhabalarr

bizim odanın oldugu katta nette sorun var sürekli düşüyor o yuzden pek giremiorum bu ara. bide 2 gündür sabahları çalışmaya gittim. bugun öğleden sonra da ders vardı, sonra yemek yürüyüş falan ancak oturabildim laptopun başına. yazılanların hepsini de okudum.

neyse kızlarrkonuyu değiştiriyorum hangi tarz müzikleri seversiniz???

Duygunun sorusuyla başlıyorum hemen muhabbete dalmaya

seninle hemen hemen aynı kişileri dinliyormuşuz. bu ara mehmet erdem e takıldım ben. sürekli dinleyebiliyorum onu. gökhan türkmen zaten ilk şarkısından beri favorimdir asla bıkmam. emre aydın öyle bıkmadıklarımdan. bir de bu ara leyle ile mecnunda ki mecnunun yani Ali Atay ın seslendirdiği şarkıları dinlemeyi seviyorum. hep depresyon gibi olmuş ama bu şarkılar daha dinlendirici geliyor bana. uzun süre hareketli şarkı dinleyemem mesela

şimdi gelelim menuyee..

kahvaltı :

klasik domates salatalık peynir ve 2 dilim kepek ekmeginin dışında, 1 tane de sosis kızartması yedim.

öğle yemegi :

bugun de çalışıyordum o sebeple yine toplu solendi. o yuzdden 2 dilim ince hamurlu karışık pizza yedimm

diet cola

ara : 1 ayran

akşam yemegi :

1 porsiyon ıspanak yemegi

2 yk pilav

1 porsiyon çoban salata

200 gr yoğurt

sonra yürüyüşe çıktık. hızlı tempoda 75 dk yürümüşüz, yurda döndüğümde bacaklarım tutmuyordu nerdeyse

sonra da 200 ml süt içtim bu kadarr

birazdan yeşil çay içmeyi düşünüyorum. başka da bişey yemem içmem bugun su hariç

inşallah cnm benim kalmayacak kilo falan az irade ve kalk yap sporunu üşenmek yokkk:)

ınsaalah neslı. cok gergınım cok uzuntuluyum regl oncesı boyle olurum genelde. umarım ısarettır yazarken bıle gozlerım doldu. hap kullandım muhtemelen regl olmamı saglar ama ıkı ay hapa verdım belkı bunyem hemen kabullenemıstır ve gecıkme olabılır. oldu bırkac kez boyle bırsey.

haftasonu evde olmayabılırım teyzeme gıderım belkı ama olursam eger aksamları sık sık onlıne olacagım sırf yanlız kalıp yememek ıcın. o nezaman yurtdısında olsa tostlar hamburger menuler falan yerım. gıttıgını fırsat bılırdım oh rahat rahat yerım dıye esım sadece buna karısır yemek konusunda. yememı ıstemezdı.

ne bılıyım kendı basına fılm ızleyen rahat vakıt gecıren bırıyımdır ama o olmayınca caım cıkıyor ısyerınde. eve gelıyorum asırı yorgunluktan fılm bıle ızleyemıyordum son zamanlarda. bır de uzun zamandır gıtmedı burada olmasına alıstım.

bebek ben zaten 3 yıl ıstemıyordum ama ıste 7 aylık evlıyken bunları yasamaya baslayınca her an korkular v tedavı ıle ugrasmak hep korkmak. cok yoruldum. yoksa on -yırmı yıl olmadı. ınsaallah hayırlısı boyledır. bebegımın olmamasını bıle bır ısaret olarak gorurdum. bız bosanacagımız ıcın bebegımız olmuyor derdım falan.

bende senin gibi dusunuyorum yani herseyde hayir arayan biriyim olmuyorsa vardir bir hikmeti diyorum, eger hayirsiz olacaksa hic olmasin..bakalim belki bu ay olur belli mi olur zaten benim bu ayda olmadi mi doktora gidecem

sımdıden kutlarım senı. nıce mutlu saglıklı yılları bırarada gecırmenızı dılerım canım.

senın nıye olmuyordu bebısın ?

evlere gıtmeyı ıstememek, herkesten uzaklasmak. ben bunları cok yasadım bazen hortluyor bu duygu bazen ustune gıdıyorum tam tersı. oye oyle devam edıyorum ıste.sorular bana cok gelmıyor. cunku etrafımda akraba ve arkadas sınırlı. ama mesela bayramda kaynanamlarda olacagız kesın esımın akrabaları soracak offffffff

annem bıle canımı sıktı bu aksam. kadın erken menopoz oldugumu bıle anlayabılmıs durumda degıl. bılgılı bır ınsan ama nedensen kabullenmıyor. tamam sısmanlık problem anne olmak ıcın ama kadın herseyı kıloma baglıyor resmen. ya benım gıbı sısman hatta daha sısman bır suru ınsan var anne olabılen. benım olmuyor demekkı hormonlarım ve yumurtalıgım daha fazla etkılenıyor dıger ınsanlara gore. ben bunu kabullenebılıyor ve anlayabılıyorum ama saglıgımı ya da rahatsızlıgımı bılmeden ya da anlamadan herkesın kıloyu soylemesı sınır edıyor benı. ayrıca dusunmelerı gerekır bız boyle dersek bu kız kendını sureklı suclar dıye

bravo menü süper azmine hayranımm

sen kendini uzme pomocum streste yapma aynen dedigin gibi cok kilolu insanlar var boy boy cocuklari var..bunun kiloyla alakasi yok Rabbim ol dedimi olur..bende ilk 4 yil istemedim esimle ikimizin yasi ayni daha genciz diye gerci hala oyle ama cevredekilere bunu anlatamazsin..1 yilda esimin saglik sorunlarindan erteledik son bir yildirda olmuyor iste sebebini bilmiyorum bu ay sonunda tam bir yil olacak eger hamile degilsem doktora gidecem ogrenecem herseyi insallah sorun yoktur Rabbim isteyen herkese verir

inşallah sende hamile kalırsın canım bende 5 yıl bekledim olmadı sonradan oldu kürlerle oldu tedavi gördüm olmadı bende 83 kiloyla felan hamile kaldım

ınsaallah guzel dılegın ve duan ıcın tesekkur ederım. şu kılolardan bır kurtulayım da ınsaallah bebegm de olur. yumurta rezervı azlıgı kalıtesız yumurta dusuk yumurta catlamayan yumurtalar erken menopoz. bakalım hepsının sebebı sadece kılo muyus gorecegız.

ben 55-60 kıloda hamıle kalmak ıstıyorum. kılodan korktugum ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…