- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.741
bravo menü süper azmine hayranımm
bende senin gibi dusunuyorum yani herseyde hayir arayan biriyim olmuyorsa vardir bir hikmeti diyorum, eger hayirsiz olacaksa hic olmasin..bakalim belki bu ay olur belli mi olur zaten benim bu ayda olmadi mi doktora gidecem
sen kendini uzme pomocum streste yapma aynen dedigin gibi cok kilolu insanlar var boy boy cocuklari var..bunun kiloyla alakasi yok Rabbim ol dedimi olur..bende ilk 4 yil istemedim esimle ikimizin yasi ayni daha genciz diye gerci hala oyle ama cevredekilere bunu anlatamazsin..1 yilda esimin saglik sorunlarindan erteledik son bir yildirda olmuyor iste sebebini bilmiyorum bu ay sonunda tam bir yil olacak eger hamile degilsem doktora gidecem ogrenecem herseyi insallah sorun yoktur Rabbim isteyen herkese verir
doktora muhakkak gıt cımen. ıhmal etme. ummadıgın bılmedıgın bır rahatsızlıgınız olabılır. onlemını erken almak lazım
Kendine haksızlık yapma lütfen, ben senin iradene hayranım. Bir sürü olumsuz faktöre rağmen sağlam duruyorsun ve kilo da veriyorsun. Ben başlayalı daha 1 ay olmasına rağmen kaç kere ölçüyü kaçırdım, kendime de kızıyorum ama haklısın, bu beni olumsuz etkiler. Olmadı kalkar Leslie yaparım, içim rahat eder en azından. Ben diyete başlamadan birkaç gün önce kan testleri yaptırmıştım, trigliserit yüksek çıkmıştı, o yüzden doktor da kilo vermemi önerdi, B12 vitamini düşüktü o yüzden normal yediğime göre et miktarını artırdım. Aynı testte insülin direncim olmadığı da çıktı. Hatta doktor, bu güzel bir şey, biraz spor yap, biraz dikkat et kilo vermen zor olmaz dedi. Ama bazen böyle karbonhidrat krizine giriyorum, canım çok pilav, patates veya makarna istiyor. İrademi güçlendirmem lazım, yani zaten yemiştim, üstüne tekrar almadan önce beklemem lazım.
bencede canım kiloyla alakası yok benim halamın gelini var nasıl kilolu kesin 100 kilo vardır evlendiğinde deaynıydıydı 2 tane çocuk ğu var sendr git çörek otu bal tarçını ve inciri tavsiye ederim kuru incir benimkızım bunlarla geldi
inşallah cnm benim kalmayacak kilo falan az irade ve kalk yap sporunu üşenmek yokkk:)
Yaptım valla:)) Eşimle aramızda espri oldu bu "Nesli Leslie yapıyor":)) Çok iyi geldi, yemeye üşenmiyorum ya spora da üşenmek yok o zaman. Fazla fazla yaktım, içim de rahat etti. En azından kilo almayayım.
bugun yürüyüş yaparken konuştuk yurttaki arkadaşlarla, geçen sene hem aklımıza ne zaman gelse yemek yiyorduk ki az da yemiyorduk, hem de hiç hareket etmiyorduk neredeyse. şimdi hepimize çok güzel oturdu, yemekten 1 saat sonra hemen ayaklanıyor birileri hadi yürüyelim diye, yürüyoruz rahatlıyoruz valla. o zamn gündüz yedigin fazla kalorili şeyler o kadar rahatsız etmiyor insanı
Çok haklısın canım. Zaten zorlayarak yapmak değil, marifet yaşam biçimi haline getirmek. Hepimizde de yavaş yavaş oturuyor bu. Ben bütün gün evle uğraştım ama akşam 1 tabak fazla pilav yemek beni rahatsız etti.
Yaptım valla:)) Eşimle aramızda espri oldu bu "Nesli Leslie yapıyor":)) Çok iyi geldi, yemeye üşenmiyorum ya spora da üşenmek yok o zaman. Fazla fazla yaktım, içim de rahat etti. En azından kilo almayayım.
gunaydınnnnn nasılsınız kızlar ????????
hayırlı cumalar. tum dualarımız kabul olur ınsaallah bu mubarek gun de.
herkes nasıl bakalım ???
nasılsınız hatunlar
benım ne enerjım yerınde ne havam yerınde yaaaaaaaaaaaaa
regl olmama az kaldı ama henuz ısaret yok. gergınım hap da ıse yaramayacak korkum var. regl donemı kılo almaktan korkum var. bugun h
alsızım hem de cok ısım var dıye yuruyuse gıtmedım ama ıslerımı de yapamadım. gorumcemın gıysılerını cıkardım kıslıklarını. yorulmusum. ardından esım meraklı hadı deneyelım dedı ve activry denedık kabak kızarttık yarın ıcın. yurtdısına gıdecek haftasonu. enaz on gun olmaz. hem asırı ıslerım olur o gıdınce. ısyerınde tek kalıyor gıbı olurum cok ıs bırıkır hem evde tek kalmak sıkıcı olur okadar sure. hem de esım yokken sureklı fast food yedıgım ıcın esım yokken aynı ben olursam dıye korkum var. fena halde aglayasım var otobusun camından bakarken yıne bır bebek arabası gordum annesı suruyordu. ben de ıstıyorum artıkkkk. cok yoruldum. 4. yılı doldurdum ve belkı 6. yılımda ancak kucagıma alacagım. yaza zayıflayadıgımı dusunelım 5. yıla gırıyorum hemen hamıle kalabılsem bıle 6. yılıma gırerken kucagıma alacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?