Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

bende senin gibi dusunuyorum yani herseyde hayir arayan biriyim olmuyorsa vardir bir hikmeti diyorum, eger hayirsiz olacaksa hic olmasin..bakalim belki bu ay olur belli mi olur zaten benim bu ayda olmadi mi doktora gidecem

sen ılk kez mı doktora gıdeceksın ? daha once bebek ıcın hıc gıtmedın mı ????????? oooooooo ben ıkı kez tup bebek yaptım yarıda kaldı cunku yumurtalar catlamıyor yanı dollenmeye hazır duruma bıle gelemıyorlar. 2009 yılında 7-8 aylık evlıyken yaptırdık acıl sekılde ıstendı doktorum tarafından. rezerv az ve sıkıntılıgı oldugu ıcın. dıgerı de 2010 yazında. ozamandan berı tedavıye odaklandım hem maddı sebep hem esımle ıyı ya da kotu net bır gıdısatımız bellı olsun dıye bekledım

doktora muhakkak gıt cımen. ıhmal etme. ummadıgın bılmedıgın bır rahatsızlıgınız olabılır. onlemını erken almak lazım

cıddımısın canım ya. sızler benden daha ıradelısınız cunku benım gıbı 100 kılo olmayı beklemedınız dur demeyı bıldınız ya da bu kılolar yanlıs bunu gordunuz ben resmen kor oldum sankı.

kendıne de asırı kızmamak lazımımıs sen en ıyısı leslıe yap ıcın raat eder bıraz olsun. mesela ben ıkı gundur uzun yuruyus yaoamadım kendımı huzursuz hıssedıyorum kacamak yapmak gıbı bır hıs.

ınsulın dırecının olmaması cok ıyı. cok zor kılo verılıyormus. bende de yok cok sukur herhangı bır rahatsızlık ama bahar ayında guzel bır kontrolden gececegım hatta check up yaptıralım dıyor esım. once kadın dogumcuya gıdeyım de bu gıdısle gıdemeyecegım onumuzdekı aya kalacak. ben haftasonu regl olurum muhtemelen ve esım de haftasonu seyahate gıecek ısten ızın alamam pazartesı gunu ıcın.

bencede canım kiloyla alakası yok benim halamın gelini var nasıl kilolu kesin 100 kilo vardır evlendiğinde deaynıydıydı 2 tane çocuk ğu var sendr git çörek otu bal tarçını ve inciri tavsiye ederim kuru incir benimkızım bunlarla geldi

nagıhan her gun hayıt tohumu cay ıcıyorum aylardır. bır ay sogan kuru yaptım bır bucuk ay arısutu bal polen karısımı yedık. ıncır kuru yaptım bır ay. yaz boyu taze ıncır de yedım. yaramadı ıse. hem zaten tedavı ıstemıyorum ne bıtkısel ne doktor. zayıflamak ıstıyorum once. cunku bu kılo ıle kesın dusuk yaparsın dıye duymaktan sınır oluyorum. basta annem dıyor zaten.

ALLAHIM ırade sabır vermeye devam etsın kılomu vereyım de ınsaallah. bebıs tedavısıne sonra odaklanacam

kızlar ben cıkıyorum. 10 kılo patlıcan daha aldım kıslık yapmak ıcın. fırında kozlendı. getırdık eve. ama temızlemek dogramak lazım. uyumadan yapayım sunu. opuyorum sızı

sabah 11:30
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
4 adet zeytin
bol limonlu maydonoz
domates, salatalık

ara
20 tane kırmızı üzüm
1 esmer şekerli büyük 1 bardak çay
2 adet lifli bisküvi

öğle, akşam (biraz sonra yiyeceğim kısmetse) 17:30
1 tane karnıyarık
3 k bulgur pilavı
salata
2 k şehriye çorbası
2 k yoğurt

ara
4 adet kuru kayısı

gün içinde 3 lt su
200 öne, 200 arkaya ip atladım
1 saatten fazla kemer taktım
1 saat yürüyüş ve 30 dk spor (maşallah)

inşallah cnm benim kalmayacak kilo falan az irade ve kalk yap sporunu üşenmek yokkk:)

Yaptım valla:)) Eşimle aramızda espri oldu bu "Nesli Leslie yapıyor":)) Çok iyi geldi, yemeye üşenmiyorum ya spora da üşenmek yok o zaman. Fazla fazla yaktım, içim de rahat etti. En azından kilo almayayım.

Yaptım valla:)) Eşimle aramızda espri oldu bu "Nesli Leslie yapıyor":)) Çok iyi geldi, yemeye üşenmiyorum ya spora da üşenmek yok o zaman. Fazla fazla yaktım, içim de rahat etti. En azından kilo almayayım.

bugun yürüyüş yaparken konuştuk yurttaki arkadaşlarla, geçen sene hem aklımıza ne zaman gelse yemek yiyorduk ki az da yemiyorduk, hem de hiç hareket etmiyorduk neredeyse. şimdi hepimize çok güzel oturdu, yemekten 1 saat sonra hemen ayaklanıyor birileri hadi yürüyelim diye, yürüyoruz rahatlıyoruz valla. o zamn gündüz yedigin fazla kalorili şeyler o kadar rahatsız etmiyor insanı

Çok haklısın canım. Zaten zorlayarak yapmak değil, marifet yaşam biçimi haline getirmek. Hepimizde de yavaş yavaş oturuyor bu. Ben bütün gün evle uğraştım ama akşam 1 tabak fazla pilav yemek beni rahatsız etti.

o rahatsızlık güzel bişeymiş ama geçen sene hiç hissetmiodm ben

dün bugun öğlenleri çalıştıgım için mecbur hazır şeyler yedim. normalde 1 adana dürümü rahat rahat yerdim yarımda tıkandım.

bugun de 1 pizza biterdi hem de rahat biterdi, 2 dilimde ben şiştim öldüm diye gezmeye başladım..

iyi oluyor bu rejim iyi seviyorum ben

gunaydınnnnn nasılsınız kızlar ????????

hayırlı cumalar. tum dualarımız kabul olur ınsaallah bu mubarek gun de.

herkes nasıl bakalım ???

nesli leslie yapıyor. cok tuttum bu lafı :)))))))))

gunaydınnnnn nasılsınız kızlar ????????

hayırlı cumalar. tum dualarımız kabul olur ınsaallah bu mubarek gun de.

herkes nasıl bakalım ???

günaydın pomocum sana da.. herkse günaydınlar..hayırlı cumalar..

ay hemen dünkü menümü yazayım da bi yorumlayın bakayım

kahvaltı
klasik diyet kahvaltı

ara
1 elma
1 msır ve prinç patlağı

öğle
1dilim tam buğday ekmeği
yarım pors. yeşil mercimek yemeği
ayran

ara
1 mısır ve prinç patlağı

akşam
fırında palamut (2 ye bölünmüştü o yüzden yarım yemiş oldum)
fırında patates (orta boy patates kadar yedim)
salata

eşim köy mısır almıştı oğluma onu patlattım ben de biraz fazla yedim 2 kase kadar..yuh ya amma da mısır yemişim bugün..inşallah dezavantajı yoktur..

bu msj.ne iyiken geçmişe dalmışım,pomo olumsuzlukyok demedimmi ben? sen diyorsun 6. yılımda çocuğum olsa,olsun o yılolsun hiçolmamasından daha iyi değilmi? yok eşimgitcek 10gün fasfood yersem,ne oldu senin bilinçli ruhuna sen böyle güçsüzmüsün burnumun dibinde kebapçılar pizzacılar kumru kumpir,hatta dün sayıkladığım boyoz hepsini burnumun dibinde bir telefona bakar 65 kgdayım yolumun bitmesine 5kg kaldı niye yemiyorum şimdi ben bu kgda böyle yaparken sen bunu nasıl dersin ya yersem,ee ye pomo kim tutuyor seni olursun 110 oda yetmez 115 bide bakmışsın 120 derken çorabını bile giymeye zorlancağın günler gelcek bumu istediğin,almışsın actifry'nıda kendin biraz hayalgücünü kullan hammurgermi istiyorsun biraz köfteyi büyükçe daire gibi yap kızart orda esmer ekmeği isterkare ister daire kes hatta hamburger ekmeğininde kepeklilerivar tost ekmeğininde,koy köfteyi arasınakoy yeşillik,yanına yarım kaşık yağla kızart patatesini yAP kendine az tuzlu ayran al sana mc donal's,tv karşısında yap minik atıştırmalıkye,zormu yaa ohh,bak 10 günde ortalama 2kgbile versen eşin geldiğinde onu104 -103 kglarda karşılıcan inşallah bipatlama olurda daha fazla kg gider,hem gitmesede artık aklı başındasın yani benim en son konuştuğum pomo öyledi..ulen kaçgündür hastayım gittim hazır yemek sip.bike vermedim o kadar cnm adana istiyor benimki can değilmi??

Günaydın kızlar, günaydın Pomocum, ne güzel dilekler bunlar, önce sahibini bulsun bu dilekler inşallah. Benim tuvalet problemi devam ediyor. Biraz düzeldi ama hani tam yapamıyormuş hissi olur ya, öyle işte. Tartıda da fazla çıkıyorum, inşallah bu yüzdendir. Kahvaltıda, iki dilim çok tahıllı ekmekle yağsız tost yaptım. İçine biraz salça, peynir, domates ve maydanoz koydum. Şimdi neskafemi de içiyorum. Bugün aralarda bolca kuru kayısı yiyeyim diyorum.

günaydınnnnn hayırlı cumalarrrrr çok şükür iyiyim artıkk p.tesiye kadar 3.günümü iyi değerlendirmemlazımm

kızlar ne fark ettimbiliyormusunuz ben artık ne yiyip ne yemem konusunda iyice bilinçlenmişim,yani bol cevizlik kuruüzümlü kek yaptım çok da güzwel olmuş farklıgünlerde 2 dilim yedim oda hastaydım yani birşeyler yemeyeüşendiğimde yedim,geçenlerde kkurabiye yaptım kahveninyanında on numara kurabiyetek tük yedimeskiden olsaa abartırdım çok seviniyorum bilinçlenmeme artık oğluma hep birşeyler yapacağım kendime güveniyorum çünkü,bugün börek yapcam hemde çok yapcam burdada sınavı geçersem tamamdır bu iş. çünkü ben ideal kgda gelsem benmi evde bunlar olmak zorunda eşime ve evladıma kendi bencillğim yüzünden mahrum bırakmak olmaz o yüzden bunlarla zayıf olmayıöğrenmek gerek şimdilik herşey yolunda börek sınavındanda geçersem aferim banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…