Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kahvaltı guzel olmus. resım ıcın tsk ederız. bak ben de ekledım kac tane resım. evet sısmanım ama kıloma ragmen kendımı sevıyor ve begenıyorsam resım de eklerım dedım ve ekledım.

senın goguslerın ve gobegın benden kucukmus. yas farkı ve bebek tedavılerı fark yaratıyor demekkı.

çevremde 40 küsür yaşdaolup yanında eşi olmayan var düşün biyolojik saatinin sonlarındabelkihiç evladı olmucak hep beterinidüşün iyi bir eşin var sanadestek en azından ee kg da veriyon inşallah herşey güzel olcak sen yeterki duygusal çöküş yaşadığında hep beterini düşün ve sana tavsiyem en kıa sürede 3,5 kg birşey al ve biraz taşı o taşıdığını vucudun taşıyordu hep öyle düşünn herşey güzel olcakkkkkkkkkk bitti noktaa..
bende çok severdim o programı hele 1.olan amma kg verdi yaa hepsi başardı tekrar başlasa keşke
ohhh benim gibi yap giyiyorum eşortmanları takıyorum kulağıma kulaklığıı yürüyorummmmm süper oluyooo
aynı cnm bende hep böyle yapıyorum gerçi bugünkü pekyürüyüş sayılmazdı haladaha vucudum bitkin biraz yürüdüm alışveriş yaptım döndüm bu bile iyi geldi

neden insanlar insanlıklarını yitiriler ki???

şimdi bi velim gitti yenice hala anlattıklarını içime sindirmeye çalışıyorum..daha 6 yaşındayken dayısı tarafından taciz edilmiş saf masum dünayyı bilmeyen bi çocuk.. bi melek....ve benimle görüşmeye gelen kadın yani annesi.. ağlamaıklı gözler..benim tüylerim hala diken diken...ve kendi oğlullarının, torunlarını taciz ettiği bi babanne dede..ve sırf çocuğunun arlasında durdu diye öldüresiye dövülen bi kadın..Allahım sen ne büyüksün.. iyi ki cehennem var...söylenecek başka ne olabilirki..

insanlıktan çıkıyo insan bunlar nsansa ben olmak istemiyorum diyo fdm cim Allah sabır versinn

cnm yaa noldu böyle ..

ne ınsanlar var ya su dunyada. ıcım almıyor mıdem bulanıyor en cok da kızıyorum kendımıze. uzulmekten baska bırsey yapamıyoruz. dayagın etkısını bıle asamadık bızler. o cocuk nasıl asacak bu olayı ? nasıl bır bırey olacak ? guven duygusu sıfırlanmıs durumda su an cunku en yakınlarından zarar goruyor.

ınsanlıktan cıkmıs bır adamın bırı bır halt yıyor. ama en cok bunu normal goren o dıger akrabalara ne demelı bılmıyorum kı. ya o anne. cocugu ıcın yanıyor tutusuyor kadıncagız. aman valla aglayacagım zaten cok duygusalım bu hafta.

Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim, çok iyi geldi. Adımsayarı da taktım, 12000 adım:)) 8.77 km ve harcanan kalori miktarı 840 kalori:) Eve gelince hemen 3 tane kuru kayısı yedim, duşumu aldım ve şimdi öğle yemeğimi yiyorum. 1 büyük su bardağı kadar yoğurdun içine 1 salatalık, 2 diş sarımsak ve 1 dilim tahıllı ekmek doğradım, bolca nane ve pul biber ektim. Şimdi onu yiyorum. Akşam arkadaşlarla dışarı çıkacağız, yemek yiyeceğiz, en sağlıklı seçeneği seçeceğim, bolca da yürürüz muhtemelen.
Duygu yürürken karşı tarafa baktım:))

BEN ÇOK SİNİRLİYİM YA

pomo 2-3 gündür şişlik var bende de. ben en son adetimi olalı 52 gün olmuş. baskülüm de 400gr falan almış olarak gsteriyo

sabah kalktım, sinirli olunca kahvaltı hazırlamak istemedi cnm.ve iki dilim beyaz ekmekle birlikte bir kase tavuklu şehriye çorbası içtim
saat 11 di. çok huzursuzum.........(

ooooo süpersin toplamda kaç saat yürümüş oldun cnm

sıkma canını bazen artış gösteriyo tartı banada oluyo ilk rejime girdin 15 gün olmuştu arkadaşlarım bana kilomu aldın sen dediler sinir oldummm ama azmettimm verdimm tartıyı günlük grama göre görme normal yediğinden az yiyince zaten vücut sana karşılığını verecekk

salı günü ile arada 400gr var ya
devam ediyorum tabi ama sinir oldum işte
adet olsam geçecek büyük ihtimalle, hayırlısı artık

canım ben bugun sanırım olurum. Tam anlayamadım ama gelecek sankı bugun kırmızılar ( bu lafı da forumdan duymustum :))) )))))))

herkes bukadar sevınmıyordur sanırım regl olacagım dıye sevınıyorum herzaman. Ne garıp bır hal.

Sen nıye 52 gundur olmuyorsun ? Senın pko muydu ? Hatırlayamadım

duygu okadar spor yaptıgı halde 600 gram fazla cıkıyordu regl donemı. Ama ınadına yuruyordur ve gecen hafta nerdeyse 2,5 kılo verebılırdı bılıyormusun. Son gunlerınde bıraz odemı oldu sanırım ama yıne de 1900 verdı gecen hafta. Lutfen kızıp da duzenını bozma. Asla asla dıyorum. Adam akıllı kahvaltını yapmazsan oglen ve aksam cok yıyeceksın o 400 gram x2 olacak ozaman haftasonuna kadar.

Hadı uc gunumuz kaldı bolca yuruyelım anlastık mı. Ben ıkı gundur yuruyemedım ıslerım cıkmıstı ama bugun yuruyecegım hadı lutfen moralını bozma. Benım de +500 aldıgım oldu. Ustelık regl bıle degıldım. Yıkıldım resmen ama bak ne guzel toparlandım ve hatta 1,7 kılo verdım gecen hafta.

hay maasallah sana ya. Sen nekadar yurudun oyle. Ben ıkı saat yurusem ancak edıyor 10000 adım ve kalorı olarak da 340 falan edıyor sanırım. Sen hızlı yuruyorsun degıl mı benden. Ben hem bu cusse hem de bu kırık ayak ıle cok super hızlı olamıyorum. Belkı aralarda zıplayıp kosuyorsundur da.

Yuruyuse cok sevındım. Odevını yapan cocuklar gıbı hıssedıyor ınsan kendını yuruyup gelınce. Ogle yemegın cok guzel olmus.

evet canım cok sukur bakalım. Yazdıgım gıbı umudum varrrrrrrrrrrrrrrr :))))))) enazından umudum ve sansım halen az da olsa var.

3,5 kgyı gozum gormuyor sanırım benım. Dedıgın dogru tasımaya kalksam nekadar agır derım. Vay be sımdı ben okadar kılo kaybettım mı yanı :)))) kılom fazla oldugu ıcın gozume gelmıyor anlasılan :))))))

evet canım cok sukur bakalım. Yazdıgım gıbı umudum varrrrrrrrrrrrrrrr :))))))) enazından umudum ve sansım halen az da olsa var.

3,5 kgyı gozum gormuyor sanırım benım. Dedıgın dogru tasımaya kalksam nekadar agır derım. Vay be sımdı ben okadar kılo kaybettım mı yanı :)))) kılom fazla oldugu ıcın gozume gelmıyor anlasılan :))))))

BAKIN NE OKUDUM ::::::::::::::::::

birde ben dolaplarımı beyaz eşyaları felan asprinle siliyorum çok güzel çıkartıyo hemde fazla kimyasal yok
a101 hakmar gibi marketlerde satılıyo acayip işe yarıyo herşeyde kullanılıyo
gömlek manşetlerinde yer silme suyuna felanda katılıyo belki bilmeyen vardır dedim fiyatıda çok uygun 2,5 gibi bişey

BAKIN NE OKUDUM ::::::::::::::::::

birde ben dolaplarımı beyaz eşyaları felan asprinle siliyorum çok güzel çıkartıyo hemde fazla kimyasal yok
a101 hakmar gibi marketlerde satılıyo acayip işe yarıyo herşeyde kullanılıyo
gömlek manşetlerinde yer silme suyuna felanda katılıyo belki bilmeyen vardır dedim fiyatıda çok uygun 2,5 gibi bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…