- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.801
günaydın hanımlarr:))
kahvaltım:
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepek ekmek
kk peynir
1 kupa bardağında yeşil çay :)
uzun zamandır yazamıyordum yorgunluktan. iyi ki okul başladı sürekli hareket halindeyim evdeyken böyle değildi. :/
size demiştim fotolarımı yükleyeceğim diye bu şu anki halim daha dün çkildim evdee:)
Eki Görüntüle 524754
çevremde 40 küsür yaşdaolup yanında eşi olmayan var düşün biyolojik saatinin sonlarındabelkihiç evladı olmucak hep beterinidüşün iyi bir eşin var sanadestek en azından ee kg da veriyon inşallah herşey güzel olcak sen yeterki duygusal çöküş yaşadığında hep beterini düşün ve sana tavsiyem en kıa sürede 3,5 kg birşey al ve biraz taşı o taşıdığını vucudun taşıyordu hep öyle düşünn herşey güzel olcakkkkkkkkkk bitti noktaa..ayyyy ıcım bır hos oldu. Ne guzel yazmıssın sen oyle. Gel bır opeyım senı ya canımsınnnnnnnnnn
benı hep sılkelıyorsun hem basardıgımı soylerek motıve edıyorsun tam tatlı sert bır ogretmensın oyuzden dıyetı ılk kez basarılı yapabılıyorum bence.
Yok yok kuzum. Gerıye donmem merak etme. Aslında dunku durumum korkudan daha cok ne ıle alakalı bılıyormusun. Bebek arabası gordum falan yazdım. Kendıme cok kızdım. Kaybettıgım zamana kızdım evet kılo baslı basına sebep degıldı ama belkı hastalıgım olmayabılırdı ya da zayıf olsaydım sımdı hemen hamıle kalabılırdım ama sımdı ıstesem bıle olmuyor. Ardından hamılelık kılosunu vermeye calısan bırı yazdı. 60 dan ınmeye calısıyordu. Yuh sana dedım kendıme. Herkes 5 kıloyu bıle takıntı yaparken, sen ne yaptın kendıne boyle dedım. Dunku halım dıyetten sıkılmak pısman olmak vs gıbı degıldı hem bıraz korkularım agır geldı hem de kendıme cok cok kızgın oldugum ıcın cok hayıflandım.
Canım tarıflerın coguna baktım. Cok pratık cok saglıklı tarıfler. Ben de tavuk bud yapacagım aynı kanat tarıfındekı gıbı. Super bır makınaymıs. Basında beklemıyorsun. Azıcık yag ıle mukemmel bır yemek oluyor. Halen ınanamıyorum esımın rızasının olmasına. Cok desteklıyor ya. Cok sanslıyım bu acıdan. Hıc benı uzmuyor ıncıtmıyor aferın dıyor bırsey yapınca. Bırsey lazım dıyınce alalım dıyor. Sırf saglıgın ıcın aldım dıyor yoksa ınan almazdım 300 lıra az degıl dıyor. Haklı adam. Aman ne bılıyım zor adamdır cok sıkıntılar yasadık da ama bazı konularda hakkını yıyemem. Fıstık gıbı karısı olanlar bıle esını aldatıyor ya da kılo ver dıyıp duruyor moralını bozuyor esım daıma nazık oldu asla ıncıtmedı benı bu konuda. Yanımda dondurma bıle yemıyor aksamları. Gıdıyor mutfakta yıyor.
bende çok severdim o programı hele 1.olan amma kg verdi yaa hepsi başardı tekrar başlasa keşkecanım bu cümleyi yeni bir hayat programındaki bi kadında söylemişti ve çok etkilenmiştim.. Ama işte bunun farkında olmak çok önemli.. Kilon hiç önemli değil.. Gerekirse 1-2 yıl da verirsin.. Ama hayatını böyle geçiremzdin.. Ve sen şimdi bunun farkındasın.. Bak vermen gereken kilo 55ti. Sen şimdi bunun 1/11 de birini verdin..yani 11 basamaklı bi merdivenin 1 basmağını çıktın..yeri glecek bazı basamaklarda yurulup dinleneceksin belki 1 basamak geri gideceksin ama ben inanıyorum ki sen seneye yaza o merdiveni bitirmiş olacaksın..
Eşin de seni greçketen çok destekliyor..eş desteği çok önemli..
aynı cnm bende hep böyle yapıyorum gerçi bugünkü pekyürüyüş sayılmazdı haladaha vucudum bitkin biraz yürüdüm alışveriş yaptım döndüm bu bile iyi geldiohhh benim gibi yap giyiyorum eşortmanları takıyorum kulağıma kulaklığıı yürüyorummmmm süper oluyooo
neden insanlar insanlıklarını yitiriler ki???
şimdi bi velim gitti yenice hala anlattıklarını içime sindirmeye çalışıyorum..daha 6 yaşındayken dayısı tarafından taciz edilmiş saf masum dünayyı bilmeyen bi çocuk.. Bi melek....ve benimle görüşmeye gelen kadın yani annesi.. Ağlamaıklı gözler..benim tüylerim hala diken diken...ve kendi oğlullarının, torunlarını taciz ettiği bi babanne dede..ve sırf çocuğunun arlasında durdu diye öldüresiye dövülen bi kadın..allahım sen ne büyüksün.. Iyi ki cehennem var...söylenecek başka ne olabilirki..
bilmiyorum duygu allak bullağım hala...cnm yaa noldu böyle ..
neden insanlar insanlıklarını yitiriler ki???
şimdi bi velim gitti yenice hala anlattıklarını içime sindirmeye çalışıyorum..daha 6 yaşındayken dayısı tarafından taciz edilmiş saf masum dünayyı bilmeyen bi çocuk.. bi melek....ve benimle görüşmeye gelen kadın yani annesi.. ağlamaıklı gözler..benim tüylerim hala diken diken...ve kendi oğlullarının, torunlarını taciz ettiği bi babanne dede..ve sırf çocuğunun arlasında durdu diye öldüresiye dövülen bi kadın..Allahım sen ne büyüksün.. iyi ki cehennem var...söylenecek başka ne olabilirki..
Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim, çok iyi geldi. Adımsayarı da taktım, 12000 adım:)) 8.77 km ve harcanan kalori miktarı 840 kalori:) Eve gelince hemen 3 tane kuru kayısı yedim, duşumu aldım ve şimdi öğle yemeğimi yiyorum. 1 büyük su bardağı kadar yoğurdun içine 1 salatalık, 2 diş sarımsak ve 1 dilim tahıllı ekmek doğradım, bolca nane ve pul biber ektim. Şimdi onu yiyorum. Akşam arkadaşlarla dışarı çıkacağız, yemek yiyeceğiz, en sağlıklı seçeneği seçeceğim, bolca da yürürüz muhtemelen.
Duygu yürürken karşı tarafa baktım:))
BEN ÇOK SİNİRLİYİM YA
pomo 2-3 gündür şişlik var bende de. ben en son adetimi olalı 52 gün olmuş. baskülüm de 400gr falan almış olarak gsteriyo
sabah kalktım, sinirli olunca kahvaltı hazırlamak istemedi cnm.ve iki dilim beyaz ekmekle birlikte bir kase tavuklu şehriye çorbası içtim
saat 11 di. çok huzursuzum.........(
sıkma canını bazen artış gösteriyo tartı banada oluyo ilk rejime girdin 15 gün olmuştu arkadaşlarım bana kilomu aldın sen dediler sinir oldummm ama azmettimm verdimm tartıyı günlük grama göre görme normal yediğinden az yiyince zaten vücut sana karşılığını verecekk
ooooo süpersin toplamda kaç saat yürümüş oldun cnm
ben çok sinirliyim ya
pomo 2-3 gündür şişlik var bende de. Ben en son adetimi olalı 52 gün olmuş. Baskülüm de 400gr falan almış olarak gsteriyo
sabah kalktım, sinirli olunca kahvaltı hazırlamak istemedi cnm.ve iki dilim beyaz ekmekle birlikte bir kase tavuklu şehriye çorbası içtim
saat 11 di. çok huzursuzum.........(
kızlar yürüyüşümü yaptım geldim, çok iyi geldi. Adımsayarı da taktım, 12000 adım:)) 8.77 km ve harcanan kalori miktarı 840 kalori:) eve gelince hemen 3 tane kuru kayısı yedim, duşumu aldım ve şimdi öğle yemeğimi yiyorum. 1 büyük su bardağı kadar yoğurdun içine 1 salatalık, 2 diş sarımsak ve 1 dilim tahıllı ekmek doğradım, bolca nane ve pul biber ektim. şimdi onu yiyorum. Akşam arkadaşlarla dışarı çıkacağız, yemek yiyeceğiz, en sağlıklı seçeneği seçeceğim, bolca da yürürüz muhtemelen.
Duygu yürürken karşı tarafa baktım:))
çevremde 40 küsür yaşdaolup yanında eşi olmayan var düşün biyolojik saatinin sonlarındabelkihiç evladı olmucak hep beterinidüşün iyi bir eşin var sanadestek en azından ee kg da veriyon inşallah herşey güzel olcak sen yeterki duygusal çöküş yaşadığında hep beterini düşün ve sana tavsiyem en kıa sürede 3,5 kg birşey al ve biraz taşı o taşıdığını vucudun taşıyordu hep öyle düşünn herşey güzel olcakkkkkkkkkk bitti noktaa..
Bende çok severdim o programı hele 1.olan amma kg verdi yaa hepsi başardı tekrar başlasa keşke
aynı cnm bende hep böyle yapıyorum gerçi bugünkü pekyürüyüş sayılmazdı haladaha vucudum bitkin biraz yürüdüm alışveriş yaptım döndüm bu bile iyi geldi
çevremde 40 küsür yaşdaolup yanında eşi olmayan var düşün biyolojik saatinin sonlarındabelkihiç evladı olmucak hep beterinidüşün iyi bir eşin var sanadestek en azından ee kg da veriyon inşallah herşey güzel olcak sen yeterki duygusal çöküş yaşadığında hep beterini düşün ve sana tavsiyem en kıa sürede 3,5 kg birşey al ve biraz taşı o taşıdığını vucudun taşıyordu hep öyle düşünn herşey güzel olcakkkkkkkkkk bitti noktaa..
Bende çok severdim o programı hele 1.olan amma kg verdi yaa hepsi başardı tekrar başlasa keşke
aynı cnm bende hep böyle yapıyorum gerçi bugünkü pekyürüyüş sayılmazdı haladaha vucudum bitkin biraz yürüdüm alışveriş yaptım döndüm bu bile iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?