- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.841
Hiç sorma şekerim, nasıl iyi geldi bir bilsen, haftaya toplantılar, yurtdışından misafirler, enerjimi topladığımı hissediyorum:)
ay sıraya koymuş hepimizii ben valla 2014 te düşünüyorum pomocuğummm
Allah iyiliğini versin, sıraya koymuş resmen, çok güldüm:)) Ben çocuk düşünmüyorum aslında, yalnız siz bu kadar muhabbetini yapınca "iyi bir şey mi acaba" sorusu oluştu. Beni rahat rahat en sona atabilirsin yani:)) Zaten benim görümcem 40'ında anne olmuş, arada bana baskı yapınca seni örnek alıyorum, daha 4-5 yılım var diyorum:))
Teşekkür ederim canım. Ya inan yürürken aklıma geldi senin 15000 küsur yaptığın ama zaten mavişehirden karşıyakaya yürüdüm daha devam etsem bayraklıya varırdım herhalde:) Bu arada dur bakalım, rekabet devam ediyor, belki akşam geçerim 15000'i:)) Ay hep bu konularda rekor denemeleri yapalım inşallah:))
Pomo, bu actifry'ın temizliği nasıl? Bulaşık makinesine sığıyor mu, denedin mi?
olur valla. ama ben 15000 yurursem kesın evın yolunu bulamam. :))))) gece 11 olur. normalde en erken 8/8,30 da gırebılıyorum. 15000 adım ıkı katı nerdeyse benım normal yuruyusumun :)))))
15000 olmasa bıle bır gunluk hedef yapalım bence kızlar. alt lımıtımız olsun enazından bır rakam.
bır de kıtap okuma adına bırseyler yapalım dıyorum ben.
canım henuz denemedım. kıtap da gosterdıgıne gore kolay ve pratık. ama ne elde yıkadım ne makına da henuz. duygu cok pratık demıstı. ona soralım. ben makınada yıkamak ıstemıyorum ama.
ben cok begendım neslı. almanızı tavsıye ederım. cok pratık ve saglıklı pısırıyor valla. haftasonu et de deneyecegım.
neslı uzun zamandır regl olmadıgım ıcın mı ya da sureklı hayıt tohumu ıctıgım ıcın mı bılmıyorum. resmen ıcım sokuluyor ya. regl olma belırtısı barız ama baya yogun agrım var. ama tık yok. gelmedı henuz.
boyle donemlerde neler yapıyorsunuz ??? agrıyı azaltmak ıcın. duygus sporu nasıl yapıyoruz pekı ????
Aslında kilo vermek isteyenler için günde 10000 adım deniyor galiba, bir hedef koymak lazım, haklısın. Kitap okuma derken?
Ben elde yıkamayla uğraşamam, makinede yıkanması pratikse, sağı solu batmıyorsa olur. Daha önce de küçük ev aletleri aldım ama çok kullanılmıyor, o yüzden bu sefer hemen almayacağım, emin olduktan sonra ancak.
Canım, Allah kolaylık versin, valla ben eşime kapris yapıyorum, bir de kıvrılıp yatıyorum bu durumda, tavsiye ederim, iyi geliyor:))
15bin değil 15 bin küsür bi kerem hıhhhhh:)))Teşekkür ederim canım. Ya inan yürürken aklıma geldi senin 15000 küsur yaptığın ama zaten mavişehirden karşıyakaya yürüdüm daha devam etsem bayraklıya varırdım herhalde:) Bu arada dur bakalım, rekabet devam ediyor, belki akşam geçerim 15000'i:)) Ay hep bu konularda rekor denemeleri yapalım inşallah:))
2013 sonlarındadüşünmeye başlarımherhaldeebendee olmadı 2014 tabi inşallah ALLAH VERİRİAllah iyiliğini versin, sıraya koymuş resmen, çok güldüm:)) Ben çocuk düşünmüyorum aslında, yalnız siz bu kadar muhabbetini yapınca "iyi bir şey mi acaba" sorusu oluştu. Beni rahat rahat en sona atabilirsin yani:)) Zaten benim görümcem 40'ında anne olmuş, arada bana baskı yapınca seni örnek alıyorum, daha 4-5 yılım var diyorum:))
ÇOK PRATİK 2 APARATI VAR BİRİ ORTADA DÖNEN KÜÇÜKAPARAT DİĞERİ PİŞİRME HAZNESİ HATTAKOLUNU KATLIYON ORTA BOY PİLAV TENCERESİ GİBİ TEFLON GİBİ,BEN MAKİNAMDAYER VARSAATIYORUM YAĞLI BİRŞEY VARSA YİNE ATIYORUM AMAPATATES PİŞMİŞSE HEMENYIKIYORUM YANİ BELLİ OLMUYOR AMA GENELDE MAKİNADA YIKIYORUMPomo, bu actifry'ın temizliği nasıl? Bulaşık makinesine sığıyor mu, denedin mi?
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİolur valla. ama ben 15000 yurursem kesın evın yolunu bulamam. :))))) gece 11 olur. normalde en erken 8/8,30 da gırebılıyorum. 15000 adım ıkı katı nerdeyse benım normal yuruyusumun :)))))
15000 olmasa bıle bır gunluk hedef yapalım bence kızlar. alt lımıtımız olsun enazından bır rakam.
bır de kıtap okuma adına bırseyler yapalım dıyorum ben.
KİTAPOKUMAYI NEDEN SEVMİYORUM YAAA BU HUYUMU SEVMİYORUM AMAKENDİMİ TOPARLAYIM MİNUMUM 10 BİN ADIM HERGÜN ATACAĞIMcanım henuz denemedım. kıtap da gosterdıgıne gore kolay ve pratık. ama ne elde yıkadım ne makına da henuz. duygu cok pratık demıstı. ona soralım. ben makınada yıkamak ıstemıyorum ama.
ben cok begendım neslı. almanızı tavsıye ederım. cok pratık ve saglıklı pısırıyor valla. haftasonu et de deneyecegım.
CNM SEN ŞU HAYIT TOHUMUNU Bİ BIRAK BİR KAÇ GÜN BU TİP BİTKİ ÇAYLARINI ARADA BİR ARA VERMEK LAZIM SANA ÖNERİM MAYDANOZA YÜKLEN VE RAHATLAMAN İÇİN REZENE İÇ REGL DÖNEMİNDE SONRA YİNE HAYIT TOHUMUNA DEVAM EDERSİNneslı uzun zamandır regl olmadıgım ıcın mı ya da sureklı hayıt tohumu ıctıgım ıcın mı bılmıyorum. resmen ıcım sokuluyor ya. regl olma belırtısı barız ama baya yogun agrım var. ama tık yok. gelmedı henuz.
boyle donemlerde neler yapıyorsunuz ??? agrıyı azaltmak ıcın. duygus sporu nasıl yapıyoruz pekı ????
10 BİN CNM BENİM DUYDUĞUM GEÇENLERDE TV SÖYLÜYORLARDI7000 adım dıye duymustum ben.
ok hedef koyalım bence de konusalım bır alt lımıt olsun enazından.
gunluk sukadar sayfa ya da bır haftada ıkı haftada bır kıtap bıtırme yapalım. okudugumuz kıtabı soylerız belkı kısaca anlatarız. bız ısyerındekı bır arkadasımla yapmayı dusunuyoruz bayramdan sonra baslayacagız o su an ev aldı ev tasıyor bayramdan sonra baslayacagız.
canım ben herseyı makınaya atanlardanım ama plastıklerım bozuluyor oyuzden makınaya bırsey olursa dıye korkumdan elde yıkayım dıyorum. ne bılıyım sert tavası ve dısı var plastık ama yıne de cekınıyorum
ay valla baya agrım var bu kez. ustelık esım yarın sabahtan ıtıbaren yok. kaprıs yapabılecegım bır koca olmayacak yani :))))))
canım ben bugun sanırım olurum. Tam anlayamadım ama gelecek sankı bugun kırmızılar ( bu lafı da forumdan duymustum :))) )))))))
herkes bukadar sevınmıyordur sanırım regl olacagım dıye sevınıyorum herzaman. Ne garıp bır hal.
Sen nıye 52 gundur olmuyorsun ? Senın pko muydu ? Hatırlayamadım
duygu okadar spor yaptıgı halde 600 gram fazla cıkıyordu regl donemı. Ama ınadına yuruyordur ve gecen hafta nerdeyse 2,5 kılo verebılırdı bılıyormusun. Son gunlerınde bıraz odemı oldu sanırım ama yıne de 1900 verdı gecen hafta. Lutfen kızıp da duzenını bozma. Asla asla dıyorum. Adam akıllı kahvaltını yapmazsan oglen ve aksam cok yıyeceksın o 400 gram x2 olacak ozaman haftasonuna kadar.
Hadı uc gunumuz kaldı bolca yuruyelım anlastık mı. Ben ıkı gundur yuruyemedım ıslerım cıkmıstı ama bugun yuruyecegım hadı lutfen moralını bozma. Benım de +500 aldıgım oldu. Ustelık regl bıle degıldım. Yıkıldım resmen ama bak ne guzel toparlandım ve hatta 1,7 kılo verdım gecen hafta.
mrb kızlar akşam biraz fazla kçırdımgaliba yazayımbugünkügünlük menümü siz karar verin
sabah:
1 kb peynir
3 zetytin
1 domates
tere yeşilbiber
1 dilim tahıllı ekmek
ara
1 elma
öğle yok
ara 1 erik
akşam
1 tabak türlü
1 tabaktavuklu buldur pilavı
2 tane yeşil soğan
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
1 çataldomatesli acı ezme
45 dakka yürüyüş yaptımsabah
öğlen 40 dk plates
3 mill lessie
aktiviteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?