Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

Hiç sorma şekerim, nasıl iyi geldi bir bilsen, haftaya toplantılar, yurtdışından misafirler, enerjimi topladığımı hissediyorum:)

evet canım cok ıyı oldu. hem sen dınlendın hem bu hafta bol sohbet ettık. bıze de ıyı geldı yanı canım :))))

haftaya ben de asırı yogun olurum. esım gıdıyor yurtdısında. uc kısılık ıs kalır bana valla.

ay sıraya koymuş hepimizii ben valla 2014 te düşünüyorum pomocuğummm

tahmın ettım senın gec ısteyecegını. oyuzden senı alt sıralara attım :)))))) yazın hamıle kalabılırsem, 2014 ın ılk aylarında kucagımda olabılır benım bebısım. sen de benden gaza gelıp, dogur hemen ardımdan :)))))))

evet koydum sıraya. bıraz gulelım dıye yahuuuuuuuu

evet senın dusunmedıgını bılıyorum ama hıc bellı olmaz be neslı. korunurken bıle hamıle kalanlar var ya da sımdı ıstemıyorum dedıgın bır zamanlardan sonra bır anda ıcınde bır ıstek olabılır de. arkadaslarımda yasadım bunu.

ben zaten bu yaslarımda bebıs ıstıyordum ama sadece sımdı bendekı bıraz korku. hadı olmazsa panıgı var. eger hersey normal gıtseydı ben zaten 3 yıl falan bebıs dusunmezdım belkı sımdı hamıle ya da dogum yapmıs olurdum cok cok.

senınkıler ıyıyımıs valla. benım esımın tarafı hep kucuk yasta evlenıyor. esımle yasıt akranlarının lıselı cocugu var dusun. benım kendı tarafım daha avantajlı. evlı ve cocuklu olanlar da var ama mesela bekar ıkı teyzem var. bırı 81 li biri 79 lu. yakın bır evlılık planları da yok. yırtıyorum yanı. 35 de dogursam kımse yadırgamaz benım tarafımdan okadar. :)))) ama esım zaten 34 yasında. onun ıcın ıstıyorum aslında. bır ogretmenı var. yıllardan berı en cok sevdıgı kısıdır esımın. herseyın yası ayrı guzel 40 yasındayken 2 yasında cocuk ıle ugrasmak zor oluyor. cunku alısmıssın bır duzene demıs. uzun yıllar tup bebek ıle ugrasmıslar da oyuzden esıme tedavıye gıdın gıdın dıyıp duruyormus bır yıldır.

Pomo, bu actifry'ın temizliği nasıl? Bulaşık makinesine sığıyor mu, denedin mi?

olur valla. ama ben 15000 yurursem kesın evın yolunu bulamam. :))))) gece 11 olur. normalde en erken 8/8,30 da gırebılıyorum. 15000 adım ıkı katı nerdeyse benım normal yuruyusumun :)))))

15000 olmasa bıle bır gunluk hedef yapalım bence kızlar. alt lımıtımız olsun enazından bır rakam.

bır de kıtap okuma adına bırseyler yapalım dıyorum ben.

canım henuz denemedım. kıtap da gosterdıgıne gore kolay ve pratık. ama ne elde yıkadım ne makına da henuz. duygu cok pratık demıstı. ona soralım. ben makınada yıkamak ıstemıyorum ama.

ben cok begendım neslı. almanızı tavsıye ederım. cok pratık ve saglıklı pısırıyor valla. haftasonu et de deneyecegım.

Aslında kilo vermek isteyenler için günde 10000 adım deniyor galiba, bir hedef koymak lazım, haklısın. Kitap okuma derken?

neslı uzun zamandır regl olmadıgım ıcın mı ya da sureklı hayıt tohumu ıctıgım ıcın mı bılmıyorum. resmen ıcım sokuluyor ya. regl olma belırtısı barız ama baya yogun agrım var. ama tık yok. gelmedı henuz.

boyle donemlerde neler yapıyorsunuz ??? agrıyı azaltmak ıcın. duygus sporu nasıl yapıyoruz pekı ????

Ben elde yıkamayla uğraşamam, makinede yıkanması pratikse, sağı solu batmıyorsa olur. Daha önce de küçük ev aletleri aldım ama çok kullanılmıyor, o yüzden bu sefer hemen almayacağım, emin olduktan sonra ancak.

Canım, Allah kolaylık versin, valla ben eşime kapris yapıyorum, bir de kıvrılıp yatıyorum bu durumda, tavsiye ederim, iyi geliyor:))

Aslında kilo vermek isteyenler için günde 10000 adım deniyor galiba, bir hedef koymak lazım, haklısın. Kitap okuma derken?

7000 adım dıye duymustum ben.

ok hedef koyalım bence de konusalım bır alt lımıt olsun enazından.

gunluk sukadar sayfa ya da bır haftada ıkı haftada bır kıtap bıtırme yapalım. okudugumuz kıtabı soylerız belkı kısaca anlatarız. bız ısyerındekı bır arkadasımla yapmayı dusunuyoruz bayramdan sonra baslayacagız o su an ev aldı ev tasıyor bayramdan sonra baslayacagız.

canım ben herseyı makınaya atanlardanım ama plastıklerım bozuluyor oyuzden makınaya bırsey olursa dıye korkumdan elde yıkayım dıyorum. ne bılıyım sert tavası ve dısı var plastık ama yıne de cekınıyorum

Canım, Allah kolaylık versin, valla ben eşime kapris yapıyorum, bir de kıvrılıp yatıyorum bu durumda, tavsiye ederim, iyi geliyor:))

ay valla baya agrım var bu kez. ustelık esım yarın sabahtan ıtıbaren yok. kaprıs yapabılecegım bır koca olmayacak yani :))))))

15bin değil 15 bin küsür bi kerem hıhhhhh:)))

2013 sonlarındadüşünmeye başlarımherhaldeebendee olmadı 2014 tabi inşallah ALLAH VERİRİ
ÇOK PRATİK 2 APARATI VAR BİRİ ORTADA DÖNEN KÜÇÜKAPARAT DİĞERİ PİŞİRME HAZNESİ HATTAKOLUNU KATLIYON ORTA BOY PİLAV TENCERESİ GİBİ TEFLON GİBİ,BEN MAKİNAMDAYER VARSAATIYORUM YAĞLI BİRŞEY VARSA YİNE ATIYORUM AMAPATATES PİŞMİŞSE HEMENYIKIYORUM YANİ BELLİ OLMUYOR AMA GENELDE MAKİNADA YIKIYORUM
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN GÜLDÜRDÜN BENİ
KİTAPOKUMAYI NEDEN SEVMİYORUM YAAA BU HUYUMU SEVMİYORUM AMAKENDİMİ TOPARLAYIM MİNUMUM 10 BİN ADIM HERGÜN ATACAĞIM
CNM SEN ŞU HAYIT TOHUMUNU Bİ BIRAK BİR KAÇ GÜN BU TİP BİTKİ ÇAYLARINI ARADA BİR ARA VERMEK LAZIM SANA ÖNERİM MAYDANOZA YÜKLEN VE RAHATLAMAN İÇİN REZENE İÇ REGL DÖNEMİNDE SONRA YİNE HAYIT TOHUMUNA DEVAM EDERSİN
10 BİN CNM BENİM DUYDUĞUM GEÇENLERDE TV SÖYLÜYORLARDI

ay valla baya agrım var bu kez. ustelık esım yarın sabahtan ıtıbaren yok. kaprıs yapabılecegım bır koca olmayacak yani :))))))

REZENE İÇ

KIZLAR İYİ AKŞAMLARRR BANA FİKİR VERİRSENİZ SEVİNİRİM
ŞİMDİ EVİMDE ÇOKMEMNUNOLDUĞUM SÜPÜRGEM VAR ARNİCABORA BANAGÖRE HARİKA BİRSÜPÜRGE AMA GEL GELELİM SUDOLDUR İŞİN BİTİNCE TEMİZLE APARATLARI FİLAN HERGÜN ÇEKİLMİYOR HAFTADA 1 YADA 2 GÜN BUNLA SÜPÜRSEM DİĞER GÜNLER İÇİNSE DİKEY SÜPÜRGE ALSAM DEDİM BİRAZ ARAŞTIRDIM YİNE ARNİCA MERLİNİ TAVSİYE EDİYORLAR SİZNEDİYORSUNUZ YADA DİKEY SÜPÜRGENİZVARMI MARKASI NE?MEMNUNMUSUNUZ?

Arnica Merlin Hepa Filtreli Dik Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com

evet cnm pko
dediğin gibi saat 3 ile 5 arası o kadar çok şey yedim ki yazamayacağım.
sanırım midem küçülmüş, 5 den sonra hala bişe yemedim ama acayip rahatsız ediyo, ayıptır söylemesi spor yapmaya gittim orda çıkacaktı nerdeyse

gün içinde 3 lt su içtim
yediklerimi, yazmıyorum ama sporumu yazayım
40 dk spor aletlerinde spor yaptım, 5000 adımdan fazla adım attım. bugün sauna eşofmanımı giymiştim sırılsıklam olmuşum...

mrb kızlar akşam biraz fazla kçırdımgaliba yazayımbugünkügünlük menümü siz karar verin
sabah:
1 kb peynir
3 zetytin
1 domates
tere yeşilbiber
1 dilim tahıllı ekmek

ara
1 elma

öğle yok

ara 1 erik

akşam
1 tabak türlü
1 tabaktavuklu buldur pilavı
2 tane yeşil soğan
1 buçuk dilim tahıllı ekmek
1 çataldomatesli acı ezme

45 dakka yürüyüş yaptımsabah
öğlen 40 dk plates
3 mill lessie
aktiviteler

bana göre ya ekmeği ya da pilavı yemesen iyiymiş cnm

bugün çok yemiş biri olarak konuşursam eğer az bile yemişsin

herkese iyi gecelerr..

şimdi günlük rapor zamanıı

kahvaltı :

normal kahvaltı yanında 1 adet biber kavurma üstüne domates sosu

ara :

2 adet erik kurusu

öğle yemegi :

5 yk fırından sebze ( patates, patlıcan, kabak, taze fasulye )

1 kase cacık

1 dilim kepek ekmeği

ara :

3 adet kuru pasta ( evet biliyorum yememliydimmm.. ama kokteyl vardı dayanamadımm )

akşam yemegi :

3 yk misket köfte ( köfte, patates ve havuç vardı )

2 yk pilav

1 tabak salata ( marul ve mor lahana )

ara :

1 elma

bugunluk yediklerim bu kadar.. bugun pek yürüyemedim ama. bikaç gün üst üste yürüyünce ayagım sızmalaya başladı bende üstüne gitmeyim dedim.

ayrıcaaa, yazılanları okudum. umuyorum ki Allah hepinizin gönlüne göre verir. çocuk isteyen herkes en yakın zamanda isteğine kavuşurr..

adımsayarı olan arkadaşlar hangisi daha iyi. farklı farklı adımlar kaloriler söyleniyo. ben de almak istiyorum ama kafam karıştı siz öyle söyleyince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…