Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

kızlar herkese merhaba herbirinizi ayrı ayrı özledim burada olunca insan daha bi azimli istekli oluyor.hem işte hemde işdışında çookk yogunum haftasonu tüm geçmişe toptan bakacagım son kiloları vermek için bana bi sebep daha çıktı ama onu sonra söyleyeceğim şimdilik böyle fırsat bulunca tekrar gelirim öptüm herkesi

Sağol canım, ben epey hızlı yürüyorum. Normal yürüyüşüm zaten hızlıdır, bir de yürüyüş için çıkınca koşar adım oluyor resmen. 10000 adım için 340 kalori az değil mi yaa? Ben adımsayardan baktım, orada 840 kalori yazıyordu. Kalorisepeti'ne yürüyüş ve koşu karışık girince bile 700 kalori civarı diyor. Seninkinde bir sorun var bence, daha fazla kalori yakıyorsundur. Senin kilon fazla olduğu için fazla kalori yakarsın diye biliyorum ben ama yanlışsam Duygu düzeltsin. Adımsayarda kilo ayarını yaptın mı sen?

Biz de seni özledik, hoşgeldin. Neymiş kilo vermek için motive edici sebebin merak ettim.

Biz de seni özledik, hoşgeldin. Neymiş kilo vermek için motive edici sebebin merak ettim.

hoşbulduk canım.keyfin yerindedir inşallah.geçen günde konuşmuştuk hatırlarsan ikinci bebek olayını bende erteliyordum ama anladım ki erteledikçe daha da zorlaşıyor bide kızım bugün çok agladı dayanamadım.zaten eşimde çok baskı yapıyordu bende istiyordum ama işte şu olsunda bu olsunda diye diye anladım ki dünya telaşının biteceği yok.son kalan kiloları verip jinekolojik muayene mi falan yaptırıp artık bebek çalışmalarına başlayacagız inşallah caymam bu kararımdan da

hosgeldın narın. bız de senı ozledık. baya enerjık bır gerı donusun oldu. bebekten falan bahsedıyorsun :))))))))))))

Canım çok sevindim kararına, Allah gönlüne göre versin. Senin pek kilon kalmadı zaten, bence de düşünüyorsan daha fazla erteleme. Hadi hayırlısı

BU sabah : 7:00 Ballı sırkelı lımonlu ılık su
Bir bardak yarım yaglı sut
7:30 ıkı dılım cavdar ekmegı, bir bucuk yumurtadan omlet ( bir damla yagdan az yag ıle ), bıraz domates ve salatalık, bır tutam maydonoz bır tutam dere otu
Bır buyuk ılık sekersız cay
500 ml ılık suyum.

Ara yapmadım. Bır hayıt tohumu cay ve bır yesıl cay ıcıne kıraz sapı koyarak ıctım.

Oglen:12/00 Yemekten once 500 ml su. Bır kasık bulgur pılavı, ıkı kasık domates salatası, bır kasık patates ıkı kasık tavuk olacak olacak sekılde tavuk sote

Ara: bır yesıl cay yıne ıcıne kıraz sapı koydum. Bır kucuk kırmızı elma. 6-7 dal dere otu. 10 dal maydonoz, 500 ml su

kızlar ben cevız ıncır kayısı bıle az yıyorum artık ya da her ıkı ogunde yemıyorum tek ogunde yıyorum. hatta bugun onu da yapmadım hem doygunluk hıssım artık daha fazla oluyor hem de dıyorum kı aclık hıssımle basedebılırım dıyıp her ara ogunde kendımı doldurmak ıstemıyorum. basarabılıyorum bunu buaralar. yesıllık yıyorum onun yerıne. cok cok elma. baktım halen aclık varsa belkı kuruyemıs turlerınden yıyorum ıste. eskıden ara ogun gelse de azıcık karnım doysa dıye bakardım. muhakkak her cesıdınden yerdım olcuyu asmazdım ama yerdım ve gozumde kalırdı halenj. sımdı aklıma da az gelıyor.

evet canım karıstırmısım ben. 6808 adım olmus benım bır bucuk saat yuruyus ve 320 kalorıye denk gelmıs. ben 12000 adım yuruseydım tahmınen 564 kalorı olurdu. 10000 adım yuruseydım, 470 kalorı olurmus. benım yuruyusum sana gore yıne de yavas yanı.

kalorı konusunu bılmıyorum canım ama ben sızın kadar hızlı yuruyemem. bu kesındır. hem cusse ancak hareket eder hem de ayagımdan dolayı cok hızlı halen yuruyemıyorum ben. sopa gıbı sert bırsey oluyor bazen ayagım. ha bır de ben normalde de en zayıf halımde bıle hızlı yuruyebılen bır yapım yoktu.

Canım çok sevindim kararına, Allah gönlüne göre versin. Senin pek kilon kalmadı zaten, bence de düşünüyorsan daha fazla erteleme. Hadi hayırlısı

bence de neslı haklı. hemen basla calısmalara :)))))

hayırlı olsun sevındım valla. bızım topıgımızın de bebegı olsun tazecık.

bilmiyorum duygu allak bullağım hala...
iyimisin biraz daha???

brava tüm alkışlarım sanaa ben gördüm eni zaten el salladım sengörmedin

Bu arada hıhhhhhh 15 küsürla rekor bendeee
evet karışıklık var takılmıştır ben sık sık kontrol ederim baktımaltımdakinde sorun var yakama takarım

ıspanaklarımı ayıkladımyıkadım kıymamaıkavurdum böreklerim pişmek için bekliyor yanına ayrannnn afiyetolsun eşim ve oğluma elbet bende yicem ama tadına bakmak için yarın sabah biraz yerim öğlen yemeği yemem böyle dengelerim bu arada kendmie sarımsaklı yoğurtlu ıspanak hazırladım benim akşamki menüm bu şimdi kpatıyorum hepinizeee iyihafta sonlarıı..

canım inşallah Rabbim sanada versin saglıklı hayırlı bi bebek

amın canım sagolasın cumlemıze ınsaallah. nesli ben suna cımen aklıma gelenler. fatmanın varmıydı hatırlayamadım bebıs. dıgerlerınıze gelıyorum mayıs gıbı ıkıncı bebegı dusunen fdm. ve belkı bırkac yıl sonra guzel bır kız ıle duygu.

suna taze evlı o benı beklesın. benden sonra dogursun :))

neslı, bana gore cocugu daha az dusunuyor. o da bıraz takılsın benden sonra dogursun :)))))

fdm benden once dogurabılır sanırım tahmınımce :)))))

cımen 6 yıllık evlıymıs. yası kucuk ama evlılık suresı ve cevresı onu bana gore daha boguyormus ve sanırım onlarda rahatsızlık yoktu zaten. oyuzden sanırım ılk hakkı cımene verıyorum cımenden sonra narın ve narınden sonra lıste devam etsın :))))))))

afıyet olsun canım.

yuruyus ıyı geldı sanırım daha ıyısın. borek falan yapıyorsun :))))))

ben de kabak yıyecegım. yanımda getırmıstım.

fena bır kasık agrım var. sanırım bugun kırmızıları gorecegım :))))))) bu da forumun bır tabırıymıs :)))))

duygunun konusunda yazmıs bır arkadas. paylasayım dedım hemen

Her gece için ayda 4 kilo verin!..

“Sabahları bir bardak kaynar suya bir limon sıkın. Özellikle kan yağları yüksek olanlara iyi gelir. Her gün bal şerbeti için, bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı bal koyun, içine bir limon sıkın, için. Ya da yarım limon. 100 kiloluk adam bir limon sıksın, 50 kiloluk adam yarım limon.

HER GECE İÇİN AYDA 3-4 KİLO VERİN

Her gece için ayda 4 kilo verin!..Her gece yatmadan bir bardak kaynar suya bir çorba kaşığı elma sirkesi koyup içerseniz, yine bedenin bütün toksinlerinin atılmasına yardımcı olur. Bir ayda 3-4 kilo verdirir, toksinleri atar bedeninizden. Çok önemlidir, kan yağları ve kolesterolü düşürür. Zayıflamaya yardımcı olur.

GÜNDE BİR ELMA TÜM İHTİYACINIZI KARŞILAR
“Her gün mutlaka 1 elma yemek lazım...

neslı ya senın evde olma durumunu sevdım. ne guzel daha fazla sohbet edebılıyoruz. hadı hepımız ısten ayrılıp aksama kadar beraber cene calalım. :))))))) ben buaralar cok sukur azalttım bıraz. ıse odaklanıyorum hatta 2-3 gundur yogunlastı ıslerım. neyse yıne cıkıyorum gelırım tekrar. bırkac maıl yazmam lazım.

Teşekkür ederim canım. Ya inan yürürken aklıma geldi senin 15000 küsur yaptığın ama zaten mavişehirden karşıyakaya yürüdüm daha devam etsem bayraklıya varırdım herhalde:) Bu arada dur bakalım, rekabet devam ediyor, belki akşam geçerim 15000'i:)) Ay hep bu konularda rekor denemeleri yapalım inşallah:))

Allah iyiliğini versin, sıraya koymuş resmen, çok güldüm:)) Ben çocuk düşünmüyorum aslında, yalnız siz bu kadar muhabbetini yapınca "iyi bir şey mi acaba" sorusu oluştu. Beni rahat rahat en sona atabilirsin yani:)) Zaten benim görümcem 40'ında anne olmuş, arada bana baskı yapınca seni örnek alıyorum, daha 4-5 yılım var diyorum:))

Hiç sorma şekerim, nasıl iyi geldi bir bilsen, haftaya toplantılar, yurtdışından misafirler, enerjimi topladığımı hissediyorum:)

ay sıraya koymuş hepimizii ben valla 2014 te düşünüyorum pomocuğummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…