- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.821
hay maasallah sana ya. Sen nekadar yurudun oyle. Ben ıkı saat yurusem ancak edıyor 10000 adım ve kalorı olarak da 340 falan edıyor sanırım. Sen hızlı yuruyorsun degıl mı benden. Ben hem bu cusse hem de bu kırık ayak ıle cok super hızlı olamıyorum. Belkı aralarda zıplayıp kosuyorsundur da.
Yuruyuse cok sevındım. Odevını yapan cocuklar gıbı hıssedıyor ınsan kendını yuruyup gelınce. Ogle yemegın cok guzel olmus.
kızlar herkese merhaba herbirinizi ayrı ayrı özledimburada olunca insan daha bi azimli istekli oluyor.hem işte hemde işdışında çookk yogunum haftasonu tüm geçmişe toptan bakacagım son kiloları vermek için bana bi sebep daha çıktı ama onu sonra söyleyeceğim şimdilik böyle fırsat bulunca tekrar gelirim öptüm herkesi
Biz de seni özledik, hoşgeldin. Neymiş kilo vermek için motive edici sebebin merak ettim.
kızlar herkese merhaba herbirinizi ayrı ayrı özledimburada olunca insan daha bi azimli istekli oluyor.hem işte hemde işdışında çookk yogunum haftasonu tüm geçmişe toptan bakacagım son kiloları vermek için bana bi sebep daha çıktı ama onu sonra söyleyeceğim şimdilik böyle fırsat bulunca tekrar gelirim öptüm herkesi
hoşbulduk canım.keyfin yerindedir inşallah.geçen günde konuşmuştuk hatırlarsan ikinci bebek olayını bende erteliyordum ama anladım ki erteledikçe daha da zorlaşıyor bide kızım bugün çok agladı dayanamadım.zaten eşimde çok baskı yapıyordu bende istiyordum ama işte şu olsunda bu olsunda diye diye anladım ki dünya telaşının biteceği yok.son kalan kiloları verip jinekolojik muayene mi falan yaptırıp artık bebek çalışmalarına başlayacagız inşallah caymam bu kararımdan da
Sağol canım, ben epey hızlı yürüyorum. Normal yürüyüşüm zaten hızlıdır, bir de yürüyüş için çıkınca koşar adım oluyor resmen. 10000 adım için 340 kalori az değil mi yaa? Ben adımsayardan baktım, orada 840 kalori yazıyordu. Kalorisepeti'ne yürüyüş ve koşu karışık girince bile 700 kalori civarı diyor. Seninkinde bir sorun var bence, daha fazla kalori yakıyorsundur. Senin kilon fazla olduğu için fazla kalori yakarsın diye biliyorum ben ama yanlışsam Duygu düzeltsin. Adımsayarda kilo ayarını yaptın mı sen?
Canım çok sevindim kararına, Allah gönlüne göre versin. Senin pek kilon kalmadı zaten, bence de düşünüyorsan daha fazla erteleme. Hadi hayırlısı
bence de neslı haklı. hemen basla calısmalara :)))))
hayırlı olsun sevındım valla. bızım topıgımızın de bebegı olsun tazecık.
iyimisin biraz daha???bilmiyorum duygu allak bullağım hala...
brava tüm alkışlarım sanaa ben gördüm eni zaten el salladım sengörmedinkızlar yürüyüşümü yaptım geldim, çok iyi geldi. Adımsayarı da taktım, 12000 adım:)) 8.77 km ve harcanan kalori miktarı 840 kalori:) eve gelince hemen 3 tane kuru kayısı yedim, duşumu aldım ve şimdi öğle yemeğimi yiyorum. 1 büyük su bardağı kadar yoğurdun içine 1 salatalık, 2 diş sarımsak ve 1 dilim tahıllı ekmek doğradım, bolca nane ve pul biber ektim. şimdi onu yiyorum. Akşam arkadaşlarla dışarı çıkacağız, yemek yiyeceğiz, en sağlıklı seçeneği seçeceğim, bolca da yürürüz muhtemelen.
Duygu yürürken karşı tarafa baktım:))
evet karışıklık var takılmıştır ben sık sık kontrol ederim baktımaltımdakinde sorun var yakama takarımsağol canım, ben epey hızlı yürüyorum. Normal yürüyüşüm zaten hızlıdır, bir de yürüyüş için çıkınca koşar adım oluyor resmen. 10000 adım için 340 kalori az değil mi yaa? Ben adımsayardan baktım, orada 840 kalori yazıyordu. Kalorisepeti'ne yürüyüş ve koşu karışık girince bile 700 kalori civarı diyor. Seninkinde bir sorun var bence, daha fazla kalori yakıyorsundur. Senin kilon fazla olduğu için fazla kalori yakarsın diye biliyorum ben ama yanlışsam duygu düzeltsin. Adımsayarda kilo ayarını yaptın mı sen?
canım inşallah Rabbim sanada versin saglıklı hayırlı bi bebek
ıspanaklarımı ayıkladımyıkadım kıymamaıkavurdum böreklerim pişmek için bekliyor yanına ayrannnn afiyetolsun eşim ve oğluma elbet bende yicem ama tadına bakmak için yarın sabah biraz yerim öğlen yemeği yemem böyle dengelerim bu arada kendmie sarımsaklı yoğurtlu ıspanak hazırladım benim akşamki menüm bu şimdi kpatıyorum hepinizeee iyihafta sonlarıı..
iyimisin biraz daha???
brava tüm alkışlarım sanaa ben gördüm eni zaten el salladım sengörmedin
Bu arada hıhhhhhh 15 küsürla rekor bendeee
evet karışıklık var takılmıştır ben sık sık kontrol ederim baktımaltımdakinde sorun var yakama takarım
amın canım sagolasın cumlemıze ınsaallah. nesli ben suna cımen aklıma gelenler. fatmanın varmıydı hatırlayamadım bebıs. dıgerlerınıze gelıyorum mayıs gıbı ıkıncı bebegı dusunen fdm. ve belkı bırkac yıl sonra guzel bır kız ıle duygu.
suna taze evlı o benı beklesın. benden sonra dogursun :))
neslı, bana gore cocugu daha az dusunuyor. o da bıraz takılsın benden sonra dogursun :)))))
fdm benden once dogurabılır sanırım tahmınımce :)))))
cımen 6 yıllık evlıymıs. yası kucuk ama evlılık suresı ve cevresı onu bana gore daha boguyormus ve sanırım onlarda rahatsızlık yoktu zaten. oyuzden sanırım ılk hakkı cımene verıyorum cımenden sonra narın ve narınden sonra lıste devam etsın :))))))))
neslı ya senın evde olma durumunu sevdım. ne guzel daha fazla sohbet edebılıyoruz. hadı hepımız ısten ayrılıp aksama kadar beraber cene calalım. :))))))) ben buaralar cok sukur azalttım bıraz. ıse odaklanıyorum hatta 2-3 gundur yogunlastı ıslerım. neyse yıne cıkıyorum gelırım tekrar. bırkac maıl yazmam lazım.
amın canım sagolasın cumlemıze ınsaallah. nesli ben suna cımen aklıma gelenler. fatmanın varmıydı hatırlayamadım bebıs. dıgerlerınıze gelıyorum mayıs gıbı ıkıncı bebegı dusunen fdm. ve belkı bırkac yıl sonra guzel bır kız ıle duygu.
suna taze evlı o benı beklesın. benden sonra dogursun :))
neslı, bana gore cocugu daha az dusunuyor. o da bıraz takılsın benden sonra dogursun :)))))
fdm benden once dogurabılır sanırım tahmınımce :)))))
cımen 6 yıllık evlıymıs. yası kucuk ama evlılık suresı ve cevresı onu bana gore daha boguyormus ve sanırım onlarda rahatsızlık yoktu zaten. oyuzden sanırım ılk hakkı cımene verıyorum cımenden sonra narın ve narınden sonra lıste devam etsın :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?