- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi haha de gec
-
- #3.781
Kızlar, benim canım dışarı çıkmak istedi, ineyim sahilde bir yürüyüş yapayım, kaç gündür evdeyim, iyi gelecek bana. Belki bağırsaklarıma da iyi gelir:)
günaydın kızlar nasılsınız umarımm çoooooooooookkk neşeli ve güzel bir gün olur hepimiz içinn yürüyüşe çıkacaktım erken kalktım ama hava serin oturdum kaldım plates ve lessie yaparım artıkk kahvaltımı hazırlayım bari kızlarr
fdm one o 2 tabak mısır cısssssssss
nesli sanada cısssss
hele ben sen benimiştahımı hep böylemi sandım ben yemek ymeek içinhiç üşenmeyen biriyim şu kadarını söyleyim bu tarafda pizza hat yoktu ben sırf pizza hattın pizzasını yemek ,için mavişehirdi sanırım orda vardı geçmiş gün unuttum ama oraya gittim asla üşenmemgece bi saati kısır istesin gider yapardım yemek için asla üşenmem tabi o zamanlar daha gençsin metabozlima yakıyor ama yaş ilerledikçe dengeler bozuluyor bizim bu besenlem tarzımız yaşam şeklimiz olmalı tek farkl şimdi daha dikkatliyiz ideal kg gelinceistediğimizi yicez ertesigün telafi etcez
hayatım hepimiz depresif ruh haliolur sen beni,mne yaşadığımı bilirmisin bilmezsinbende senin amakonu ayrı böyle düşünmemen gerekşöylesöyleyim sen şuan 106kgdasın en son yani dyete başlamadanne zaman bukg da oldun yani birz dikkat etmen bile seni nasılgeriye götürdü kendine inan senhapa hastalığna rahmen kg verdin hepde 1 ayda yaklaşık 3,5kg verdin bu bi başlangıç her ay senden gitcek bu kglar 2013 ilkbahar bide bakmışsın içinde bedeninde baharlaaçmış hep böyledüşün çokgüzel bir kızsın gençsin bence bunun kiıymetini bil ilerde çok pişman olursun çünkü bu kiloyla gençsin birde bu kg la yaşlı olmak var
sevindim güle güle kullan ya seviyorum bu aleti elim ayağım dün mesela halim fazla yok attım tavuğu pişti başında durmuyon o esnada başka şeyle uğraşıyon bak 36.sayfadaki tavuk kanat tarifin bdene resminüstünede kalorsi YAZIYOR130 KALORİKLİK YEMEK BİREBİR TARİFİ YAP ENFES OLUYOR DÜN YAPTIM ÇOK BEĞENDİM
Neyse kızlr ben hazırlandım çıkayım biraz hava alayım dönüşte markete uğrarım..
canım bu cümleyi yeni bir hayat programındaki bi kadında söylemişti ve çok etkilenmiştim.. ama işte bunun farkında olmak çok önemli.. kilon hiç önemli değil.. gerekirse 1-2 yıl da verirsin.. ama hayatını böyle geçiremzdin.. ve sen şimdi bunun farkındasın.. bak vermen gereken kilo 55ti. sen şimdi bunun 1/11 de birini verdin..yani 11 basamaklı bi merdivenin 1 basmağını çıktın..yeri glecek bazı basamaklarda yurulup dinleneceksin belki 1 basamak geri gideceksin ama ben inanıyorum ki sen seneye yaza o merdiveni bitirmiş olacaksın..ayyyy ıcım bır hos oldu. ne guzel yazmıssın sen oyle. gel bır opeyım senı ya canımsınnnnnnnnnn
benı hep sılkelıyorsun hem basardıgımı soylerek motıve edıyorsun tam tatlı sert bır ogretmensın oyuzden dıyetı ılk kez basarılı yapabılıyorum bence.
yok yok kuzum. gerıye donmem merak etme. aslında dunku durumum korkudan daha cok ne ıle alakalı bılıyormusun. bebek arabası gordum falan yazdım. kendıme cok kızdım. kaybettıgım zamana kızdım evet kılo baslı basına sebep degıldı ama belkı hastalıgım olmayabılırdı ya da zayıf olsaydım sımdı hemen hamıle kalabılırdım ama sımdı ıstesem bıle olmuyor. ardından hamılelık kılosunu vermeye calısan bırı yazdı. 60 dan ınmeye calısıyordu. yuh sana dedım kendıme. herkes 5 kıloyu bıle takıntı yaparken, sen ne yaptın kendıne boyle dedım. dunku halım dıyetten sıkılmak pısman olmak vs gıbı degıldı hem bıraz korkularım agır geldı hem de kendıme cok cok kızgın oldugum ıcın cok hayıflandım.
canım tarıflerın coguna baktım. cok pratık cok saglıklı tarıfler. ben de tavuk bud yapacagım aynı kanat tarıfındekı gıbı. super bır makınaymıs. basında beklemıyorsun. azıcık yag ıle mukemmel bır yemek oluyor. halen ınanamıyorum esımın rızasının olmasına. cok desteklıyor ya. cok sanslıyım bu acıdan. hıc benı uzmuyor ıncıtmıyor aferın dıyor bırsey yapınca. bırsey lazım dıyınce alalım dıyor. sırf saglıgın ıcın aldım dıyor yoksa ınan almazdım 300 lıra az degıl dıyor. haklı adam. aman ne bılıyım zor adamdır cok sıkıntılar yasadık da ama bazı konularda hakkını yıyemem. fıstık gıbı karısı olanlar bıle esını aldatıyor ya da kılo ver dıyıp duruyor moralını bozuyor esım daıma nazık oldu asla ıncıtmedı benı bu konuda. yanımda dondurma bıle yemıyor aksamları. gıdıyor mutfakta yıyor.
hoşgeldin çeşmi.. evet canım yazdıklarımız oku ilerde kullanırsın...kahvaltı mnün güzemiş.. dediğine göre akşam da güzel ama öğle şimdi sııntı senin için.. dışarda çoğu yerde salata bulabilirsin oraya gitme imakanın varsa öğleyi salata ile yap derim ben..tabi sebze yemeği imkanın varsa daha iyi ama..ya da kantinden yoğurt al 1-2 dilim ekmekle ye..o da güzel olur..herkese günaydınlaar.......
bu yurttaki internet delirtecek beni. saat 10 dan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum kopup duruyorrneyse ki sonunda bitirdimm
ne güzel sohbetler oluyor burda, ama ben hep geç kalmış oluyorum. birde hepiniz evlisiniz tabi muhabbetler oyle oluyorbende aklımın bir köşesine not alıyorum ileride kullanırım die
kahvaltımı yazayım hemen :
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 biber kavurma üstüne domates sos ile
1 tatlı kaşığından biraz az bal
2 dilim kepek ekmegi
saat 09.00 da ettim kahvaltımı. 13.00 gibi okula gidecem. öğle yemegimi yiyip gideyim diorum ama ne yiyeceğime karar veremiorm. akşam yemekte ya mantarlı tavuk sote varmış ya misket köfte varmış. mantarı pek sevmem, heralde misket köfte yerim. öyle olunca da öğlen sebze yesem iyi olurdu ama seçenegim yok. çorba içeyim desem çorba da kantinde yok.. öyle gel git yaşıyorum işte ne yesem bulamıyorumm
hoşgeldin çeşmi.. evet canım yazdıklarımız oku ilerde kullanırsın...kahvaltı mnün güzemiş.. dediğine göre akşam da güzel ama öğle şimdi sııntı senin için.. dışarda çoğu yerde salata bulabilirsin oraya gitme imakanın varsa öğleyi salata ile yap derim ben..tabi sebze yemeği imkanın varsa daha iyi ama..ya da kantinden yoğurt al 1-2 dilim ekmekle ye..o da güzel olur..
rica ederim şekerim.. afiyet olsun şimdidenyoğurt iyi fikir aslında severim de zatennnöyle bişeyler deneyim o zamn. teşekkür ederimmm
ya sinir oldum ya o kadar alıntı yaptım cevap yazdım hepsi gitti.. forum beni atıp duruyo
kızlar mısırın fazla olduğunun ben de farkındayım..
nesli mısır gevreği dediğim eti formun bi ürünü çok hafif ve doyurucu.. içinde 10 tane var tanesi 22 kalori..
pomo actifry ı almışsın canım hayırlı olsun..
suna dün ölçü vermeye gidecektin herhalde canım.. san da yahırlı olsun. inşallah herşey istediğin gibi güzel gider..
neyse arada atladıklarım yoktur inş.
dün yürüyüşümü de yaptım bu hafta tolam 3 kere yürümüş oldum.. bugün eşim işten geç gecelek bu yüzden yürüyemem ama hafta sonu 2 kere yürüyebilirsem toplam da 5 yürüyüş yapmış oluyorum..
ama acayip şişnkiliğim var nesli senin gibi tam yapamama hissi yaşıyorum.. bizim burada hazalar serinbledi acaba ondan mı diyorum..
Neyse kızlr ben hazırlandım çıkayım biraz hava alayım dönüşte markete uğrarım..
rica ederim şekerim.. afiyet olsun şimdiden
canım bu cümleyi yeni bir hayat programındaki bi kadında söylemişti ve çok etkilenmiştim.. ama işte bunun farkında olmak çok önemli.. kilon hiç önemli değil.. gerekirse 1-2 yıl da verirsin.. ama hayatını böyle geçiremzdin.. ve sen şimdi bunun farkındasın.. bak vermen gereken kilo 55ti. sen şimdi bunun 1/11 de birini verdin..yani 11 basamaklı bi merdivenin 1 basmağını çıktın..yeri glecek bazı basamaklarda yurulup dinleneceksin belki 1 basamak geri gideceksin ama ben inanıyorum ki sen seneye yaza o merdiveni bitirmiş olacaksın..
eşin de seni greçketen çok destekliyor..eş desteği çok önemli..
canım bu cümleyi yeni bir hayat programındaki bi kadında söylemişti ve çok etkilenmiştim.. ama işte bunun farkında olmak çok önemli.. kilon hiç önemli değil.. gerekirse 1-2 yıl da verirsin.. ama hayatını böyle geçiremzdin.. ve sen şimdi bunun farkındasın.. bak vermen gereken kilo 55ti. sen şimdi bunun 1/11 de birini verdin..yani 11 basamaklı bi merdivenin 1 basmağını çıktın..yeri glecek bazı basamaklarda yurulup dinleneceksin belki 1 basamak geri gideceksin ama ben inanıyorum ki sen seneye yaza o merdiveni bitirmiş olacaksın..
eşin de seni greçketen çok destekliyor..eş desteği çok önemli..
ay kızlar erinmedim valla gittim 1 saat yürüdüm geldim kahvaltımı da yeni hazırladımm fdm cim sağol verdim ölçümüüü
ne güzel yazmışsın fdm cimm bu böyle geçmez size sonuna kadar destek olacam burda verecez bu kiloları arkadaşalarr kalmayacakk ben 21 li yaşlarda 85 e kadar çıktım ama azm ettim ben verdiysem sizde verirsinizz eminimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?