Kurban Bayramına Kadar Zayıflamak İsteyenlerin Deneyimleri

ne guzel yazmıssın oyle cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk neselı. gunaydın sana da guzel gelın.

Neyse kızlr ben hazırlandım çıkayım biraz hava alayım dönüşte markete uğrarım..

ayyyy ıcım bır hos oldu. ne guzel yazmıssın sen oyle. gel bır opeyım senı ya canımsınnnnnnnnnn

benı hep sılkelıyorsun hem basardıgımı soylerek motıve edıyorsun tam tatlı sert bır ogretmensın oyuzden dıyetı ılk kez basarılı yapabılıyorum bence.

yok yok kuzum. gerıye donmem merak etme. aslında dunku durumum korkudan daha cok ne ıle alakalı bılıyormusun. bebek arabası gordum falan yazdım. kendıme cok kızdım. kaybettıgım zamana kızdım evet kılo baslı basına sebep degıldı ama belkı hastalıgım olmayabılırdı ya da zayıf olsaydım sımdı hemen hamıle kalabılırdım ama sımdı ıstesem bıle olmuyor. ardından hamılelık kılosunu vermeye calısan bırı yazdı. 60 dan ınmeye calısıyordu. yuh sana dedım kendıme. herkes 5 kıloyu bıle takıntı yaparken, sen ne yaptın kendıne boyle dedım. dunku halım dıyetten sıkılmak pısman olmak vs gıbı degıldı hem bıraz korkularım agır geldı hem de kendıme cok cok kızgın oldugum ıcın cok hayıflandım.

canım tarıflerın coguna baktım. cok pratık cok saglıklı tarıfler. ben de tavuk bud yapacagım aynı kanat tarıfındekı gıbı. super bır makınaymıs. basında beklemıyorsun. azıcık yag ıle mukemmel bır yemek oluyor. halen ınanamıyorum esımın rızasının olmasına. cok desteklıyor ya. cok sanslıyım bu acıdan. hıc benı uzmuyor ıncıtmıyor aferın dıyor bırsey yapınca. bırsey lazım dıyınce alalım dıyor. sırf saglıgın ıcın aldım dıyor yoksa ınan almazdım 300 lıra az degıl dıyor. haklı adam. aman ne bılıyım zor adamdır cok sıkıntılar yasadık da ama bazı konularda hakkını yıyemem. fıstık gıbı karısı olanlar bıle esını aldatıyor ya da kılo ver dıyıp duruyor moralını bozuyor esım daıma nazık oldu asla ıncıtmedı benı bu konuda. yanımda dondurma bıle yemıyor aksamları. gıdıyor mutfakta yıyor.

ya sinir oldum ya o kadar alıntı yaptım cevap yazdım hepsi gitti.. forum beni atıp duruyo

kızlar mısırın fazla olduğunun ben de farkındayım..

nesli mısır gevreği dediğim eti formun bi ürünü çok hafif ve doyurucu.. içinde 10 tane var tanesi 22 kalori..

pomo actifry ı almışsın canım hayırlı olsun..

suna dün ölçü vermeye gidecektin herhalde canım.. san da yahırlı olsun. inşallah herşey istediğin gibi güzel gider..

neyse arada atladıklarım yoktur inş.

dün yürüyüşümü de yaptım bu hafta tolam 3 kere yürümüş oldum.. bugün eşim işten geç gecelek bu yüzden yürüyemem ama hafta sonu 2 kere yürüyebilirsem toplam da 5 yürüyüş yapmış oluyorum..

ama acayip şişnkiliğim var nesli senin gibi tam yapamama hissi yaşıyorum.. bizim burada hazalar serinbledi acaba ondan mı diyorum..

canım bu cümleyi yeni bir hayat programındaki bi kadında söylemişti ve çok etkilenmiştim.. ama işte bunun farkında olmak çok önemli.. kilon hiç önemli değil.. gerekirse 1-2 yıl da verirsin.. ama hayatını böyle geçiremzdin.. ve sen şimdi bunun farkındasın.. bak vermen gereken kilo 55ti. sen şimdi bunun 1/11 de birini verdin..yani 11 basamaklı bi merdivenin 1 basmağını çıktın..yeri glecek bazı basamaklarda yurulup dinleneceksin belki 1 basamak geri gideceksin ama ben inanıyorum ki sen seneye yaza o merdiveni bitirmiş olacaksın..

eşin de seni greçketen çok destekliyor..eş desteği çok önemli..

herkese günaydınlaar.......

bu yurttaki internet delirtecek beni. saat 10 dan beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum kopup duruyorr neyse ki sonunda bitirdimm

ne güzel sohbetler oluyor burda, ama ben hep geç kalmış oluyorum. birde hepiniz evlisiniz tabi muhabbetler oyle oluyor bende aklımın bir köşesine not alıyorum ileride kullanırım die

kahvaltımı yazayım hemen :

1 kk beyaz peynir

1 salatalık

1 biber kavurma üstüne domates sos ile

1 tatlı kaşığından biraz az bal

2 dilim kepek ekmegi

saat 09.00 da ettim kahvaltımı. 13.00 gibi okula gidecem. öğle yemegimi yiyip gideyim diorum ama ne yiyeceğime karar veremiorm. akşam yemekte ya mantarlı tavuk sote varmış ya misket köfte varmış. mantarı pek sevmem, heralde misket köfte yerim. öyle olunca da öğlen sebze yesem iyi olurdu ama seçenegim yok. çorba içeyim desem çorba da kantinde yok.. öyle gel git yaşıyorum işte ne yesem bulamıyorumm

hoşgeldin çeşmi.. evet canım yazdıklarımız oku ilerde kullanırsın...kahvaltı mnün güzemiş.. dediğine göre akşam da güzel ama öğle şimdi sııntı senin için.. dışarda çoğu yerde salata bulabilirsin oraya gitme imakanın varsa öğleyi salata ile yap derim ben..tabi sebze yemeği imkanın varsa daha iyi ama..ya da kantinden yoğurt al 1-2 dilim ekmekle ye..o da güzel olur..

yoğurt iyi fikir aslında severim de zatennn öyle bişeyler deneyim o zamn. teşekkür ederimmm

gunaydın fdm, nasılsın bugun ????? okul yok sanırım bugun.

sagol canım. pek sevdık pek memnun kaldık. bakalım daha cok yemek denerız ıns.

o sıslık on gundur bende de var. suyu ıctıgım an hemen sısıyorum eskıden boyle degıldım ama wc sorunum hıc yok. sanırım benım kı regl donemıne yaklasmaktan dolauı

ay kızlar erinmedim valla gittim 1 saat yürüdüm geldim kahvaltımı da yeni hazırladımm fdm cim sağol verdim ölçümüüü

rica ederim şekerim.. afiyet olsun şimdiden

öğle yemegi sorunum çözüldüüüü

yurdun yan tarafında ordu evi var bizim oraya gideceğiz öğle yemegine arkadaşımla birlikte.. sebze yemegi oluyor genelde büyük ihtimal ondan yerim. eğer yoksa da en azından çorba içerimmm

ne güzel yazmışsın fdm cimm bu böyle geçmez size sonuna kadar destek olacam burda verecez bu kiloları arkadaşalarr kalmayacakk ben 21 li yaşlarda 85 e kadar çıktım ama azm ettim ben verdiysem sizde verirsinizz eminimm

günaydın hanımlarr:))

kahvaltım:
1 domates
1 salatalık
1 dilim kepek ekmek
kk peynir
1 kupa bardağında yeşil çay :)

uzun zamandır yazamıyordum yorgunluktan. iyi ki okul başladı sürekli hareket halindeyim evdeyken böyle değildi. :/

size demiştim fotolarımı yükleyeceğim diye bu şu anki halim daha dün çkildim evdee:)

Eklentiler

• $Fotoğraf0359.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:

evet farkına varmam ıcın yıllarca anne olamamak, 100 kılo olmak lazımmıs sanırım. ((((

neyse enazından farkında vardım ve ınsaallah hep boyle devam ederım. canım kılo az bırsey degıl. hedefımı dusunecek olursak yanı. oyuzden bır yılı bulacak ve belkı gececek. ben ınan buna uzulmuyorum kılolar gıtsın de ben yıllarca boyle devam edeyım. sadece bebek ıcın gec kaldıgımı goruyorum. oyuzden kızdım kendıme. daha once kılo vermıs olsaydım sımdı hamıleydım belkı de. boyle ıkı yıl daha beklemek zorunda kalmayacaktım ya da acaba 2 yıl sonra bıle olacak mı dıye korkmayacaktım.

ne guzel matematıksel bır analız yapmıssın :)))) cok hos olmus. paket margarın ıle ornek vermıstı sanırım neslı. kac paket yag gıttıgını gordun mu vucudundan demıstı. onun gıbı guzel bır analız olmus :))))) tskler. sız bana ınandınız ben kendıme ınandım. guzel guzel gıdıyorum. pes ettıgım falan yok zaten. dun kendıme cok kızdıgım ıcın 6. yılımda hamıle kalacagım falan dedım.

esım konusunda cok sanslıyım bu surecteyken yanı. sagolsun

sagolun hatunlar :))))))))))

ha buarada nıye resmını degıstırdın. ben cok sevıyordum o resmınızı. zaten dugun resımlerınızı eklemenı ısteyecegız bakalım nasıl guzel bır gelın oldugunu gorelım :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…